2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Geçmiş olsun. karanlık ve sessiz bir odada uyumayı denesen olmaz mı ki

Bende sana yakin bir goruntudeyim canim bol giyiyorum genelde :) o zaman anlasilmiyor:)

Çıkmış valla..ama hamile göbeği belli =))

Cnm migrrn bandini ensene yapistir. Burnundan uzak oldugu icin rahatsiz olmazsin. benim bulusum ise yariyor

Bende sana yakin bir goruntudeyim canim bol giyiyorum genelde :) o zaman anlasilmiyor:)

senide merak ediyorum aslında müsait olduğunda atarsın belki bi fotoğraf :) bende bol giyiyorum çoğu zaman,kıyafetlerimin hemen hemen hepsi oluyo hala ama etraftan hani hiç karnın çıkmamış ki diyince benim sinirlerim zıplıyo hemen.4 aylığım daha ne kadar olabilirki :) o yüzden arada penyelerimi de giyiyorum :) içleri rahatlıyo hıım çıkmış diye :)

Çıkmış valla..ama hamile göbeği belli =))

evet canım hamilelikten önce göbeğim hiç yoktu benim çünkü.sabahları da inmiyo sadece yemek yediğimde üst kısım azcık daha çıkıyo :)

Son düzenleme:
Merhaba kızlar.
Iyisinizdir umarım.
Biz bugun Beren` imle ve babasıyla kızıma ciciler almaya gittik.
Bir an dayanamayip tum magazayi toplayasım geldi

Eklentiler

• 20161113_155132.webp
    12,2 KB · Görüntüleme: 128
  • 20161113_154829.webp
    11 KB · Görüntüleme: 121
  • 20161113_154743.webp
    10,3 KB · Görüntüleme: 133
  • 20161113_155009.webp
    10 KB · Görüntüleme: 126
  • 20161113_154621.webp
    12,8 KB · Görüntüleme: 107
  • 20161113_154635.webp
    10,3 KB · Görüntüleme: 119

Maalesef canım o psikoloji ve sonrasını sadece yaşayanlar anlar rabbim kimseye de yaşatmasın sağlıkla alalım kucağımıza

Bende sabah hemen tansiyon ölçüyorum başta bir belirti de olmadı bugün hafif bir şişmeydi zaten su içmemeye bağladım bende sadece

Maşallah canım bende senin gibiyim ama karnım daha büyük iç karnım çok küçükmüş benim geçenler de nefes alamıyorum sol tarafıma yatamıyorum kalbime batıyor birşey diyordum meğersem yana doğru genişlemeden dolayıymış geniş giyinsem de rüzgar esince yapışıyor herkes görüyor memeler de büyüyünce tabi maşallah biz buradayız diyoruz

Göbeğin belirginse doktor raporu isteyebilirler canım.. Sanırım havayolu şirketinden şirketine de değişiyor talepler. Görseli de incele

Eklentiler

• image.webp
    36,6 KB · Görüntüleme: 113

Afiyet olsunn.. Evet böyle giyinince anlaşılıyor Ben dışarı çıkarken üstüme birazcık bol şeyler giyiyorum ve karnım belli olmuyor ama sanırım böyle göbeğime oturacak bir bluz giysem anlaşılır benim de :))

bi tane daha ekledim yandan daha belirgin :) haklısın canım senin alt kısım daha sivri duruyo.ve benden daha zayıf gibisin. göğüslerim büyüsün çok istemiştim ben ama yarım beden ya büyüdü ya büyümedi

Eklentiler

• image.webp
    11,3 KB · Görüntüleme: 110

özellikle giyiyorum canım açıkcası son günlerde.çünkü belli olmayınca hani hiç çıkmamışki karnın diyolar sinir oluyorum.geçenlerde kalabalık bi yere gittim peplum bi bluz giymiştim belli olmayınca her gören bluzumu kaldırıp bakıyo içim dışım her yerim göründü yani o gün o yüzden böyle giyiyorum :)

Maşallah çok şeker görünüyorsunuzzzz kızınlaa..

Teşekkür ederiz teyzesi :)

Maşallah canım seninde büyük bana hep erkek mi diyorlar direk öne de gitti yana da anlamadım oğlan da direk öneydi ama belim ince kalmıştı hep , ben de göğüslerim aynı kalsın diyordum sırtlarım ağrıdı bugün gezerken dik durucam diye en son sürünme moduna geçmiştim et kesmiş derler ya şuan omuz ve sırtlarım aynı öyle

Evet o tepkiler bitmiyor... Belli olsa başka yorumlar olmasa başka yorumlar.. Göbeğin küçük olsa başka yorumlar büyük olsa başka bakışlar. Kurtuluş yok mahalle baskısından :))) burda bir çok foto paylaşıldı hepimiz farklı farklı görünümlerdeyiz demekki anormallik yok herkesin bünyesi iç karnı dış karnı iştahı vs farklı en önemlisi kuzular sağlıklı içerde iyiler Bize de bugün misafir geldi , annem de çıkarttı birkaç kıyafet gösterdi (ne gereği varsa!) yengem aldığım kıyafetleri çok ufak buldu 1 kere giyermiş olmazmış fazla almışım vs vs. 0-3 ay diye satılıyor ben de alıyorum yani ne yapayım çocuğa 1 yaş kıyafeti mi alayım :)) hemen olumsuz yorumlar , kız heves etmiş almış de sus işte sanki parası senin cebinden çıkıyor. Ay tahammülsüz olmaya başladım her şeye. Keşke her şeye ağlar hormonlarım olsaydı ama her şeye tahammülsüzleşen hormonlarım oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…