- 14 Ağustos 2016
- 395
- 421
- 53
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #21.141
Geçmiş olsun. karanlık ve sessiz bir odada uyumayı denesen olmaz mı kiSıhhatler olsun canım :) Ne gezdim ne iş yaptım. Misafir vardı dünden. Öğle gittiler. Dinlendim,yemek yaptım ve uzanıyoruz oglusumla :) Nasıl başım ağrıyor. Basınız agriyinca ne yapiyosunuz kızlar? Migren bandı var o çok iyi eder beni veya alnima viks sürsem ama gebelikte cesaret edemiyorum ikisinede kokusundan dolayi.
Sagolun kızlar teşekkürler yarın raporumu alayım o zaman
bugün hamburger yemeye gittik eşimle biz.iki gün önce akşam hamile bi arkadaşım hamburger fotoğrafı paylaşmıştı.tabi ben durur muyum onu görünceeşimin işleri dolayısıyla bugün gidebildik ancak.artık hamile olduğum dışardan anlaşılıyo galiba insanlar önce yüzüme sonra göbeğime bakıyo bizde son durum böyle :)
Çıkmış valla..ama hamile göbeği belli =))bugün hamburger yemeye gittik eşimle biz.iki gün önce akşam hamile bi arkadaşım hamburger fotoğrafı paylaşmıştı.tabi ben durur muyum onu görünceeşimin işleri dolayısıyla bugün gidebildik ancak.artık hamile olduğum dışardan anlaşılıyo galiba insanlar önce yüzüme sonra göbeğime bakıyo bizde son durum böyle :)
Eşim masaj yaptı şimdi ama çok bi faydası olmadı. Şimdi dediğin gibi karanlık bir odaya geçtim. İnşallah geçer.Geçmiş olsun. karanlık ve sessiz bir odada uyumayı denesen olmaz mı ki
Cnm migrrn bandini ensene yapistir. Burnundan uzak oldugu icin rahatsiz olmazsin. benim bulusum ise yariyorSıhhatler olsun canım :) Ne gezdim ne iş yaptım. Misafir vardı dünden. Öğle gittiler. Dinlendim,yemek yaptım ve uzanıyoruz oglusumla :) Nasıl başım ağrıyor. Basınız agriyinca ne yapiyosunuz kızlar? Migren bandı var o çok iyi eder beni veya alnima viks sürsem ama gebelikte cesaret edemiyorum ikisinede kokusundan dolayi.
Bende sana yakin bir goruntudeyim canim bol giyiyorum genelde :) o zaman anlasilmiyor:)
Çıkmış valla..ama hamile göbeği belli =))
Canım 7 aylıkkenmi kaybettin.. ben bu şekilde olan her hikayeyi dinlediğimde bi daha yaşıyorum o acıyı sanki. Bende normal doğum yaptım ölü doğum kadar kötü birşey yoktur heralde hayatta. 22 haftaydı benimde. Dediğin gibi Allah sevdiği kullarını sınarmış. Neyseki toparladık şimdi yeni heyecanlarla yaşıyoruz.
Aslinda haftaya dr.a gitmem gerekiodu ama yrn dayansmayip gdicem elimin agrisini cok sorun etmiorum ama aksam 2 kere irkilmism uykuda,bu sbhta ayagimn altina igne batiyo internettn baktimda preeaklampsi die bi hastaliktan korkttm insallah bi sorun cikmaz
bugün hamburger yemeye gittik eşimle biz.iki gün önce akşam hamile bi arkadaşım hamburger fotoğrafı paylaşmıştı.tabi ben durur muyum onu görünceeşimin işleri dolayısıyla bugün gidebildik ancak.artık hamile olduğum dışardan anlaşılıyo galiba insanlar önce yüzüme sonra göbeğime bakıyo bizde son durum böyle :)
Merhaba güzel hamisler yarın 3 lu tarama mi yaptircam. salı günü de uçak yolculuğu yapcam. sizce rapor almama gerek varmı. hamileyken uçak yolculuğu yapmadım hiç. sözlü beyan yeterli oluyormu yoksa yarın gitmişken rapor da alıp garantiye mi alsam ne diyosun uz.
Merhaba kızlar.
Iyisinizdir umarım.
Biz bugun Beren` imle ve babasıyla kızıma ciciler almaya gittik.
Bir an dayanamayip tum magazayi toplayasım geldi
Maşallah canım bende senin gibiyim ama karnım daha büyük iç karnım çok küçükmüş benim geçenler de nefes alamıyorum sol tarafıma yatamıyorum kalbime batıyor birşey diyordum meğersem yana doğru genişlemeden dolayıymış geniş giyinsem de rüzgar esince yapışıyor herkes görüyor memeler de büyüyünce tabi maşallah biz buradayız diyoruz
Afiyet olsunn.. Evet böyle giyinince anlaşılıyorBen dışarı çıkarken üstüme birazcık bol şeyler giyiyorum ve karnım belli olmuyor ama sanırım böyle göbeğime oturacak bir bluz giysem anlaşılır benim de :))
Maşallah çok şeker görünüyorsunuzzzz kızınlaa..
bi tane daha ekledim yandan daha belirgin :) haklısın canım senin alt kısım daha sivri duruyo.ve benden daha zayıf gibisin. göğüslerim büyüsün çok istemiştim ben ama yarım beden ya büyüdü ya büyümedi
özellikle giyiyorum canım açıkcası son günlerde.çünkü belli olmayınca hani hiç çıkmamışki karnın diyolar sinir oluyorum.geçenlerde kalabalık bi yere gittim peplum bi bluz giymiştim belli olmayınca her gören bluzumu kaldırıp bakıyo içim dışım her yerim göründü yani o güno yüzden böyle giyiyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?