2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Can'ım Yen'i gördüm çok üzüldüm. İlk sonuçlar normal çıkınca diğeri kesin normal diyorlardı ama neden öyle bir şey oldu. Ne olursa olsun vazgeçme çocuğundan sakın. Rabbim her şeyin en iyisini bilir

Bugün bir tanıdıktan epidural normal doğum hikayesini dinledim. O kadar konforlu bir doğum yaptım ki anlatamam dedi. Epidural'i baştan yapmamışlar , ne zaman ki sancılar dayanılmaz hale gelip zorlamaya başlayacak o zaman yapacağız demişler iğneyi ve o şekilde yapmışlar. Ben de alt taraf uyuşukken nasıl ıkınılır vs. diye düşünüyordum hissiz oluruz gibi geliyordu. Alakası yok ıkınmak başka bir durum uyuşmuş olması veya daha az hissediyor olman onu etkilemiyor dedi. O şekilde 4 saat içinde yapmış doğumu. Böyle şeyler duymak hoşuma gidiyor cesaretlendiriyor beni.. Allah inşallah kısmet eder sonrasında ise kolay bir doğum nasip olur.. Normal doğum yapabilmeyi çok istiyorum.

aynen öyle canım sanki çıkmayınca bi eksiklik gibi birde benimki hemen çıkmıştı diyolar.hayır bilmiyorum sanki hamileliklerini zaten göbekliydi bunu söyleyenler hamilelikle bi fark olmadı.herkesin kilosu boyu vücut tipi farklı dediğin gibi :)
çok biliyolar ya mutlaka vericek bi akılları oluyo canım.ilk bebeğin heveslenmişsin almışsın.giydiremesen bile etiketleri üstünde pakete koyarsın doğum yapan bi yakınına hediye götürürsün olur biter.dert mi yani.boşver canım sen istediğini al içinde kalmasın hiçbişey.aldıklarında çok cici şeyler söylencek başka bişey yok :)

Aticam canim bu haftaici:) bir evime doneyim de :) benim genelde tarzim hep salas giyinmek o yuzden ayni sekilde devam ediyorum. Bana da o tepkiler oluyor aa belli degil diye bende bol giydim ondandir diyorum kimse cesaret edip karnima da dokunamaz tersim ne diyecegim belli olmaz:) temasi sevmiyorum izin alirlarsa belki olabilir:) bende dar giydigimde belli oluyor gunduz pek yok da aksama dogru 2 kati cikiyor herkeste ayni galiba:)

benim belimde kalınlaştı eskisi gibi ince değil.kız erkek olmasıyla pek ilgisi yok galiba ya tam tersi de olabiliyo :) büyük göğüslerin öyle bi dezavantajı var malesef sırt ağrısı ve kamburluk yapıyo.benimki 85,b kap yani.o yüzden bi beden büyüse fena olmazdı.bakalım belki de doğum yaklaştıkça büyür :)

Geçmiş olsun canım benimde geçenlerde çok başım tuttu sıcak duşa girdim kafama bol su tutup masaj yaptım geçti belki sanada iyi gelir bi dene istersen:)

Merhaba kızlar.
Iyisinizdir umarım.
Biz bugun Beren` imle ve babasıyla kızıma ciciler almaya gittik.
Bir an dayanamayip tum magazayi toplayasım geldi
Hepsi çok çok tatlış allah sağlıkla kullanmayı nasip etsin :)

benim mizacım da yumuşak baya,masum bi görüntüm var.kızmam pek sabrım taşmazsa.tabi sinirlendiğimde de biraz fazla sinirleniyorum patlıyorum :) geçen peplum bi bluz giymiştim herkes kaldırıp baktı öyle olunca :) artık büyüdüler galiba herkesin de belirmiş karnı :)

Benim mizacim ters iste o yuzden de hep temkinliler hoslanmiyorum hic. Yumusak olmak daha iyi tabi insanlari kirmaya hic gerek yok da iste can cikar huy cikmaz:) her zaman oyle degilim tabi arada geliyor yoksa her onume gelene catmam :) ya merak ediyorlar da ben cok takmiyorum kac aylik falan dediklerinde bazen elimle ustumdekini karnima yapistirip gosteriyorum karnimi:) zaten 1 2 ay sonra ne yaparsak yapalim ben burdayim diyecekler:)

kafein_ senin icin hemen yukliyim dedim:) bizde durumlar boyle aksam daha fazla gunduz biraz daha az :) bende kalinlastim belim falan biraz daha kalinlasti ama sanki basenlerde de oldu biraz

seninde gerçekten benimki gibi canım üst kısmı da çıkmış aynı şekilde :)) baya belirgin.birde hamilelik giymişsin normal bi badiyle daha da belirgin durur :) ve benimde kalçam genişledi iç çamaşırlarımdan anlıyorum. bekliyodum zaten normalde de kalçam ve bacaklarım vücuduma göre geniş olduğundan :)

kafein_ senin icin hemen yukliyim dedim:) bizde durumlar boyle aksam daha fazla gunduz biraz daha az :) bende kalinlastim belim falan biraz daha kalinlasti ama sanki basenlerde de oldu biraz

Oyyy damadımm görücüye çıkmışşş kızım kıskandı tekme atmaya başladı ona göreee :))) maşallah canımm size

bende ipler benimki hemen çıkmıştı diyince kopuyo.kendileriyle kıyaslıyolar.ben takıyorum galiba biraz :) herkesin yapısı farklı canım sert mizaçlı olmam kötü bi insan olduğunu göstermez sonuçta :) herkes gibi sende vicdanlı birisindir eminim.önemli olanda o zaten :)

Evet canim dedim ya senin fotografi gorunce gobusler benziyo diye:) kg alma yerlerimiz bile ayni gibi geldi bana boydan atarim bu hafta:) ya ben rahat insanim sıkıya cok gelemiyorum normal body vardi ustune de kemerli hirka giydim sıkıldım ruhum daraldi hemen cikardim hamilelik giydim anladimki benim icin zamani gelmis:) normal giyince daha belirgin tabi:) benimde gobegim yoktu ama basen ve kalca masallah kg oralardan aliyordum insallah cok almayiz basenlerden:)

Oyyy damadımm görücüye çıkmışşş kızım kıskandı tekme atmaya başladı ona göreee :))) maşallah canımm size

Oyyy kiskanc gelinimmm hic merak etmesin oglum onundur isteyenler var yok diyorum benim oglum sahipli:):)

kızlar iyi geceler.bugunun mesajlarını okuyamadım. benim 1 haftadır belkide 15 gundur göbek deliğimin hemen sağ tarafı acayip şekilde acıyor. parmağımla dokununca acıyı hissediyorum içinde, bazen yatarken falanda hissediyorum. sizde böyle bir durum var mı. acaba fıtık falan mı oldum kızlar, daha cok dayanılmıycak şekilde acırsa dahiliye gidicem.

kızlar ha birde benim alt kemiğin yani çatı kemiiğim kıtlıyor, oturup kalkarken ses çıkıyor çıt çıt diye. niye böyle oluyor anlamıyorum

bende aynı anlattığın gibi doğum yaptım canım..epidural normal çok güzel geçti inşallah bu doğumumda öyle olur.4cm acılmaya kdr sancı çektim sonra katedralle iğne yaptırdım tuvaletm geldi sandm dr tecrübeli olduğu için bebegin geldiğini anladı ve kolay bi doğum oldu cokşukur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…