- 9 Nisan 2014
- 1.191
- 871
- 323
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #21.161
Can'ım Yen'i gördüm çok üzüldüm. İlk sonuçlar normal çıkınca diğeri kesin normal diyorlardı ama neden öyle bir şey oldu. Ne olursa olsun vazgeçme çocuğundan sakın. Rabbim her şeyin en iyisini bilirguzel melek annelerı şuan inanılmaz üzüntülüyüm . belkı benı bılenınız vardır. bugun cvs işlemının kesın sonucları geldı ve kızım down sendromlu oldugu ortaya cıktı. ama durumu hakkında daha gorusemedık . verdıgınız destek için çok teşekkur ederım . ben kızıma belkı kavusur belkı kavısamam drlar dogrultusunda heyete gırıcem . rabbım tum sizin gıbı melek annelerın bebişlerını saglıkla kucagınıza almaya nasıp etsın . sakın mıdem bulanıyo . gıbı zerzenıslerde bulunmayın bebegınız saglıklı olsun da 9ay cekın bulantıyı .ki ben hala cekıyorum .MissMervee destegınız için tekrar tekrar teşekkür ederim . Allah hepinizden razı olsun .
Evet o tepkiler bitmiyor... Belli olsa başka yorumlar olmasa başka yorumlar.. Göbeğin küçük olsa başka yorumlar büyük olsa başka bakışlar. Kurtuluş yok mahalle baskısından :))) burda bir çok foto paylaşıldı hepimiz farklı farklı görünümlerdeyiz demekki anormallik yok herkesin bünyesi iç karnı dış karnı iştahı vs farklıen önemlisi kuzular sağlıklı içerde iyiler Bize de bugün misafir geldi , annem de çıkarttı birkaç kıyafet gösterdi (ne gereği varsa!) yengem aldığım kıyafetleri çok ufak buldu 1 kere giyermiş olmazmış fazla almışım vs vs. 0-3 ay diye satılıyor ben de alıyorum yani ne yapayım çocuğa 1 yaş kıyafeti mi alayım :)) hemen olumsuz yorumlar , kız heves etmiş almış de sus işte sanki parası senin cebinden çıkıyor. Ay tahammülsüz olmaya başladım her şeye. Keşke her şeye ağlar hormonlarım olsaydı ama her şeye tahammülsüzleşen hormonlarım oldu.
senide merak ediyorum aslında müsait olduğunda atarsın belki bi fotoğraf :) bende bol giyiyorum çoğu zaman,kıyafetlerimin hemen hemen hepsi oluyo hala ama etraftan hani hiç karnın çıkmamış ki diyince benim sinirlerim zıplıyo hemen.4 aylığım daha ne kadar olabilirki :) o yüzden arada penyelerimi de giyiyorum :) içleri rahatlıyo hıım çıkmış diye :)
evet canım hamilelikten önce göbeğim hiç yoktu benim çünkü.sabahları da inmiyo sadece yemek yediğimde üst kısım azcık daha çıkıyo :)
Teşekkür ederiz teyzesi :)
Maşallah canım seninde büyük bana hep erkek mi diyorlar direk öne de gitti yana da anlamadımoğlan da direk öneydi ama belim ince kalmıştı hep , ben de göğüslerim aynı kalsın diyordum sırtlarım ağrıdı bugün gezerken dik durucam diye en son sürünme moduna geçmiştim et kesmiş derler ya şuan omuz ve sırtlarım aynı öyle
Geçmiş olsun canım benimde geçenlerde çok başım tuttu sıcak duşa girdim kafama bol su tutup masaj yaptım geçti belki sanada iyi gelir bi dene istersen:)Sıhhatler olsun canım :) Ne gezdim ne iş yaptım. Misafir vardı dünden. Öğle gittiler. Dinlendim,yemek yaptım ve uzanıyoruz oglusumla :) Nasıl başım ağrıyor. Basınız agriyinca ne yapiyosunuz kızlar? Migren bandı var o çok iyi eder beni veya alnima viks sürsem ama gebelikte cesaret edemiyorum ikisinede kokusundan dolayi.
Hepsi çok çok tatlışMerhaba kızlar.
Iyisinizdir umarım.
Biz bugun Beren` imle ve babasıyla kızıma ciciler almaya gittik.
Bir an dayanamayip tum magazayi toplayasım geldi
Aticam canim bu haftaici:) bir evime doneyim de :) benim genelde tarzim hep salas giyinmek o yuzden ayni sekilde devam ediyorum. Bana da o tepkiler oluyor aa belli degil diye bende bol giydim ondandir diyorum kimse cesaret edip karnima da dokunamaz tersim ne diyecegim belli olmaz:) temasi sevmiyorum izin alirlarsa belki olabilir:) bende dar giydigimde belli oluyor gunduz pek yok da aksama dogru 2 kati cikiyor herkeste ayni galiba:)
benim mizacım da yumuşak baya,masum bi görüntüm var.kızmam pek sabrım taşmazsa.tabi sinirlendiğimde de biraz fazla sinirleniyorum patlıyorum :) geçen peplum bi bluz giymiştim herkes kaldırıp baktı öyle olunca :) artık büyüdüler galiba herkesin de belirmiş karnı :)
kafein_ senin icin hemen yukliyim dedim:) bizde durumlar boyle aksam daha fazla gunduz biraz daha az :) bende kalinlastim belim falan biraz daha kalinlasti ama sanki basenlerde de oldu biraz
kafein_ senin icin hemen yukliyim dedim:) bizde durumlar boyle aksam daha fazla gunduz biraz daha az :) bende kalinlastim belim falan biraz daha kalinlasti ama sanki basenlerde de oldu biraz
Benim mizacim ters iste o yuzden de hep temkinliler hoslanmiyorum hic. Yumusak olmak daha iyi tabi insanlari kirmaya hic gerek yok da iste can cikar huy cikmaz:) her zaman oyle degilim tabi arada geliyor yoksa her onume gelene catmam :) ya merak ediyorlar da ben cok takmiyorum kac aylik falan dediklerinde bazen elimle ustumdekini karnima yapistirip gosteriyorum karnimi:) zaten 1 2 ay sonra ne yaparsak yapalim ben burdayim diyecekler:)
seninde gerçekten benimki gibi canım üst kısmı da çıkmış aynı şekilde :)) baya belirgin.birde hamilelik giymişsin normal bi badiyle daha da belirgin durur :) ve benimde kalçam genişledi iç çamaşırlarımdan anlıyorum. bekliyodum zaten normalde de kalçam ve bacaklarım vücuduma göre geniş olduğundan :)
Oyyy damadımm görücüye çıkmışşş kızım kıskandı tekme atmaya başladı ona göreee :)))maşallah canımm size
bende aynı anlattığın gibi doğum yaptım canım..epidural normal çok güzel geçti inşallah bu doğumumda öyle olur.4cm acılmaya kdr sancı çektim sonra katedralle iğne yaptırdım tuvaletm geldi sandm dr tecrübeli olduğu için bebegin geldiğini anladı ve kolay bi doğum oldu cokşukurBugün bir tanıdıktan epidural normal doğum hikayesini dinledim. O kadar konforlu bir doğum yaptım ki anlatamam dedi. Epidural'i baştan yapmamışlar , ne zaman ki sancılar dayanılmaz hale gelip zorlamaya başlayacak o zaman yapacağız demişler iğneyi ve o şekilde yapmışlar. Ben de alt taraf uyuşukken nasıl ıkınılır vs. diye düşünüyordum hissiz oluruz gibi geliyordu. Alakası yok ıkınmak başka bir durum uyuşmuş olması veya daha az hissediyor olman onu etkilemiyor dedi. O şekilde 4 saat içinde yapmış doğumu. Böyle şeyler duymak hoşuma gidiyor cesaretlendiriyor beni.. Allah inşallah kısmet eder sonrasında ise kolay bir doğum nasip olur.. Normal doğum yapabilmeyi çok istiyorum.
Oyy ne guzel çıkmış gobişin..zayıf olduğun için direk bebek cıkmışbi tane daha ekledim yandan daha belirgin :) haklısın canım senin alt kısım daha sivri duruyo.ve benden daha zayıf gibisin. göğüslerim büyüsün çok istemiştim ben ama yarım beden ya büyüdü ya büyümedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?