2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217

evet canım dediğin gibiymiş :) bende kalça basene ek olarak birde bacaklar var :) fotoğrafta çok belli olmuyo ama benim bacaklarımda kalındır inşallah çok genişlemeden atlatırız :)

Oyy ne guzel çıkmış gobişin..zayıf olduğun için direk bebek cıkmış

teşekkür ederim canım pek zayıf değilim aslında biraz balık etliyim :)))

Gunaydin guzel hamisleeeer, ben artik istanbula donuyorummm kocama kavusuyorum. En zor is seyahatimdi sanirim:)

hadi gözün aydın cankm.bende ayrılamam galiba çok özlerim :)

Kızlar hep sola mi yatiyosunuz uyurken ben sürekli yön degistiriyorum rahat edemiyorum sola çok yatınca kalbim sıkışıyor
Doğru yön sol taraf diyorlar ama bende senin gibi ne sağ ne sol ne sırt üstü yatamiyorum. çünkü hep yüzüstü uyuyan bir insanim artık öyle de yatamiyorum sanırım böyle devam edecek

Hadi gözünüz aydın :) Bi daha olmasın böyle ayrılıklar

Amin canim cok tesekkur ederim:)

Benimde bacaklarim kalin:) ayak bilegim kalin oldugu icin bacaklarim daha kalin duruyor:) yapimiz oyle ne yapalim

Cnm soyle bir korkum var. Normal dogumda o bolgeye dikis cok attilar mi? Buyuk ya kucuk tuvalet yaparken patlar mi dikisler? acidilar mi?

Amin canim cok tesekkur ederim:)

Benimde bacaklarim kalin:) ayak bilegim kalin oldugu icin bacaklarim daha kalin duruyor:) yapimiz oyle ne yapalim

benim bilekten üste kadar kalın.pantolon almak zor oluyo. çoğu zaman koyu renk pantolon giyerim zaten.çizmeler de olmuyo bi tanesinin içine zar zor bacağımı soktum onu aldım artık zor kapansa da.benimki kadar kalın değildir belki seninkiler.bende öyle diyorum napıyım böyleyim işte :)))

Hahaha bu seneki cilemi anlattin:) cizmelerim olmuyor daha cok kalinlasti bacagim:) bende nerden alicam diye dusunuyordum:) benimkide kalin canim bacaklarim:)

Hahaha bu seneki cilemi anlattin:) cizmelerim olmuyor daha cok kalinlasti bacagim:) bende nerden alicam diye dusunuyordum:) benimkide kalin canim bacaklarim:)

bu seneye kadar ben alamıyodum bile çizme.geçen sene baya baktım kış sonu sadece networkde üst kısmında fermuarının bittiği yerde küçük bi lastik olan bi çizme vardı.fiyatı fazla olduğu için kış sonu da olunca almamıştım.bu sene lastikli model daha çok galiba.dolaşıp bakmadım ama derimodda varmış ablamın söylediğine göre lastikli daha rahat modeller hatta ablam almıştı bi tane sini bol olduğu için iade etti.trendyoldan aldım ben önce giremedim içine sonra biraz çekiştirdim baktım zorla kapanıyo.iade etmedim artık açılır belki daha da diye.o açıldıkça ben kilo alıyorum tabi giyebildiğim kadar napalım :)

canım bendede öyle bi acı oluyor göbek deliğimin yanında nokta gibi bi yer de. doktorum normal rahimde bebekte büyüyor olacak öyle acılar dedi

günaydın kızlarrr
yarın ayrıntılı ultrasonumuz var kısmetse çok heyecanlıyım
bu arada artık yarıyı geçtik ve günler geri gitmeye başladı. 142. günüm 138 günüm kaldı nasipse
Ayy bizde bu hafta gitcez ayrıntılı ultrason için:)

kızlar aylar önce kalp atışını konuşuyoduk, sonra 2li test sonra cinsiyet sonra tekmeler derken şimdi detaylı ultrason konuşuyoruz. ne güzel yaaa. inşallah 4 ay sonrada............... doğuma gittti, bu doğurdu diyeceğiz. ve inşallah gün gelecek kızlar bebeğim çok gazlı bebeğim çok ağlıyor, bebeğim çok emiyor gibi şeyleri konuşacağız

Günaydın anneler cevaplarınız için teşekkürler . Bu hafta tetanos ignesi için sağlık ocağına gidicem kimler benimle gidicek başka ?

ben salı günü 5. ayı dolduruyorum. 6. aydan gün alıyorum. 20 haftayı dolduruyorum yani. ama hafta hesabı yapıyoruz biz sonuçta, soranlara 5 aylık diyorum, cunku kaç aylıksın diye soruyorlar :)
Evet hafta hesabı yapınca 40 hafta 10 ay gibi oluyor bazı arkadaşlar şaşırıyor bu yüzden

Bende 5 aylık diyorum 24. haftaya kadar da 5 aylık dicem ben hafta hesabı yapmıyorum aylara odaklaniyorum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…