2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Şimdi doğal yoldan nabzimi olctum iki parmagimi bilegimin nabzina koydum esime 1 dk tut söyle dedim bende içimden saydım tam 101 dedim eşim dur dedi . Kızlar sizde merak ediyorsanız bir bakın bakalım hepimizin nabzı kaç atıyor ?

Yatış ile ne alakası var. Iyilesmek icin evde dinlenmek gerekiyor zaten. Bence doktora gir rapor verir zaten vermezse sen iste. Bu halde gitme. Hem senin için kötü hem de sınıfta ders anlatacaksan çocuklar için de kötü onlara da bulaşır. Sınıfa da hasta çocuk kabul etme. Onlar hem sana hem arkadaşlarına bulastiriyorlar. Hasta insanlar ise ve okula gitmemeli.

Aile hekimi de bir enteresanmis. Sen öğretmen olduğun için mi böyle davranıyor. Öğretmen olman ile ne ilgisi var. Bence gidip kadın doğum doktorundan rapor almaya çalış.

Aile hekimi de bir enteresanmis. Sen öğretmen olduğun için mi böyle davranıyor. Öğretmen olman ile ne ilgisi var. Bence gidip kadın doğum doktorundan rapor almaya çalış.
Canım ohal var ya memurlara rapor kısıtlaması var ama sen keyfi alana verme kaç yıllık doktorsun gerçekten ihtiyacı olanı anlamıyorsan boşa tıp okumuşsun kadın doğumcum günde 4 kere kusarken vermedi gribe hiç vermez

Canım 15 sn tutup 4 ile çarptın mı çıkar sonuç hamilelikte kan basıncından dolayı yükseliyor zaten eğer bir sorun hissetmiyorsan kalbinde çarpıntı ağrı kendini kötü hissetme doktora git boşuna ölçüp bekleme

Kızlar sizce Aras Demir ismi kulağa nasıl geliyor?Soyismimizle uyumlu oluyor ve ben Demir ismini de çok seviyorum.Aras'ın yanına ek olarak koymazsam bile 2.çocuğum erkek olursa ismini Demir koyarım öyle diyim. Ama şimdi ikisi bir arada olunca söylenmesi zor mu sizce? Öyle zorlama olsun istemiyorum illede konulmak için konulan ama zor söylenen bir isim olsun istemiyorum. Kisaca sizce nasıl? Demir,Doruk bunlar hep ara ara 2.isim olarak aklıma geliyor..

Ben demir ismini cok severim oglusuma da koymayi isterdim ama abimin oglunun adini demir koyduk o yuzden ben koyamiyorum:) demir ismini hep cok sevmisimdir ama guzel isim. Bizim de bir kac gundus Aslan ismi geciyor aklimizdan. Esim baya kaptirdi da kendini ben karar vermedim henuz. Arastiriyorum doguma kadar vaktim var :) aslanim diye sevecekmis baksana ya ne kadar agir isim diyor :) bakalim hayirlisi artik.

Merhaba kızlar.
Nasılsınız?
Bende kabızlık vardi dün cok kotu oldum. Afadersiniz ama 1 bucuk saat vc de durdun. Okadar kotuyduki en sonunda azcık ıkınmak zorunda kaldım. Mecburiyetten.
Doktorum d ile baslayan kabızlık surubundan vermisti ama.ben cok kullanmak istemedim sanirim artik zamani gelmis. Sonra sag kasigimda agri hissettim acı mı agrimi tam.anlayamadigim duyguydu.
Sabah uyandigimda yoktu.
Bunsabahta saglik ocagina gittim. ordada ufak bi macera atlattik kizimla :/
Kanımı falan aldilar neyse uzandim ben kalp atisina bakicak ebe hanim elinde ufak bi aletle. Bakiyor bakiyor bulamadi bebegimi. Okadar korktumki size anlatamam.10 dakika bana 10 saat gibi geldi.
Sonunda buldu pamuğumuda duyduk rahatladik. Kadın gobegimin yukarlarinda ariyor yavrumu soluma bakiyor falan. en sonunda bagiricaktim sag kasigima bak diye. bosu bosuna beni strese soktu.
Zaten dun ıkındıgım icin korkuyordun ustune birde gece ruyamda kanamam geldigini gormustum. Tum bunlar ustune eklenince okadar kotu oldumki anlatamam size
Ama bin sukur rabbime cok sukur duyduk. 142 lerdeydi sanirim kalp atisi normal guzel dedi.
Birde beni 24 aralikta cagirdi tetonoz aşışı icin. 1 doz yeterliymis bana. 8. sınıfta oldugum icin aşı yeterliymis.
Boyle iste kizlar.
Suan da arada kasigim agriyor acaba stres yaptigim icinmidir. icim icimi yiyor. persembe gunu doktora gidicem Allahtan az kaldi.
Rabbim tum meleklerimizi korusun

Aras ismini bende cok seviyorum. Demir ile de uyumlu olmuş canım :) Dorukta cok hoş

Yok canım filmin bütün kıyafetlerini kostüm diyoruz kısaca:)

Amin canım inşallah hepimiz güzel sonuçlar alalım benimde 21.hafta içerisine denk geliyor 28 kasımda. Doktor ideal dedi. Heyecanla, korkuyla, sabırsızlıkla o günü bekliyorum.

Ya bisey sorucam. Karnimda degil de yan taraflarimda kilcal damarlar biraz belirginlesmeye baslamis. Normal mi bu? Catlak sandim odum koptu da degilmis esim de bakti kilcak damarlarin belirginlesmis biraz dedi. Yasayan var mi bunu?

Ben Demir ismini çok severim erkek çocuğa ağır isim yakışır hiç de zorlama durmuyor,benim koymayı düşündüğüm isimlerden ay geçen kayınvalidem diyor erkek olursa adı mutlu eşim de kırmayacak bir tip hiç sevmem öyle gülmeli sevimli isim erkek olursa adı da kendi de ağır olsun ben Demir ,edis,Alp ,aslan ,kaya isimlerini seviyorum mutlu adını duyunca dua etmeye başladım kız olsun ay bi de koymaya çalışır eşim boş yere tartışma yaşamayalım

Ya bisey sorucam. Karnimda degil de yan taraflarimda kilcal damarlar biraz belirginlesmeye baslamis. Normal mi bu? Catlak sandim odum koptu da degilmis esim de bakti kilcak damarlarin belirginlesmis biraz dedi. Yasayan var mi bunu?
Canım damar belirginleşmesi yaşayacakmışız odur bence panik yapma

Aslan farklı geldi evet ama düşündümde okulda çocuklar falan alay eder mi? Biraz acımasız oluyorlar küçükken malum. Düşünmeden uzuyolar. Bakalım Aras büyük ihtimal olacak ama Demir i babası da beğenirse koyarız :)
sibeluA canım teşekkür ederim artık bir karar vericez :)) geçmiş olsun bu arada. Kabızlık zor olur inşallah geçer bir an önce. Doktor hemşire kısmına bişey diyemiycem çünkü sağ olsunlar arada böyle strese sokuyolar maalesef..

Sinir oluyorum şöyle annesinden babasından önce isim koymaya yarısanlar. Tüm hamilelik sürecini,endisesini yaşayan sen ama insanlar isim koymaya soyunuyor. Biz baştan belli ettik tavrımızı karı koca karar vericez diye. Umuyorum kimse kendinde o hakkı görmez. Görende boşuna konuşmuş olur koymam yani. Bu insanların çok bilmisligi yok mu.. Sordun sanki kayinvalidecigim hangi ismi koyayım sence diye.

Sorma canım ya. gereksiz gereksiz seyler.
Aşı hakkinda ne dusunuyorsun peki?
Herkese tam hepsi vuruluyormu mecburmu yani.

Valla eşim bilir ben aslan Burcuyum damarıma basarsa ben o dikişli halle çıkar nüfus müdürlüğüne giderim aynen ya benim ailem asla ağzına almaz bize kalmış bi şey ben eceysem öyle birşey yaparsa valla rezillik çıkartırım

normalmiş :)
merak etme

Canım güldürdün valla haklısınn yaniii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…