- 4 Ağustos 2016
- 2.442
- 4.161
- 53
- 34
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #21.441
Doğal yöntemler işe yaramadı hala kafam kazan,vücudum kırgın,boğazım dolu ve öksürük var..doktorlara çok kızıyorum bu halde gitsem bana yatış olmadığı için rapor yazmazlar,bu halde peki 40 kişilik sınıflarda nasıl ayakta durup ders anlatıp hakimiyet kuracağım ??? Artık bebeğim gelsin istiyorum o olursa daha dirayetli olacak gibi hissediyorum o bana güç verecek ama artık benim gücüm kalmadı bu kadar negatif biri değildim ama gebeliğin tüm olumsuzluklarını yaşayınca direnme gücümü kaybettim,Allah ım şifa ver bana gücüm kalmadı
Aile hekimi de bir enteresanmis. Sen öğretmen olduğun için mi böyle davranıyor. Öğretmen olman ile ne ilgisi var. Bence gidip kadın doğum doktorundan rapor almaya çalış.Canım bekarken oturduğum yer olda çevrem çok,Bahçelievler de kimseyi tanımıyorum aile hekimim ağzıyla diyor soruşturmadan korkuyorum diye ama diyorum ben hamileyim hastayım nasıl vicdanınız el veriyor ,yapacağım birşey Yok diyorokul beni öğleci yaptı ve 21 saat ders yazdı sırf sabah bulantım var diye benle beraber 4 hamile olan bir okul olunca kolaylık da olmuyor ders saatime kadar yatayım yanıma termosa ıhlamur da koyarım belki daha iyi olurum,sağol canım
Canım ohal var ya memurlara rapor kısıtlaması var ama sen keyfi alana verme kaç yıllık doktorsun gerçekten ihtiyacı olanı anlamıyorsan boşa tıp okumuşsunAile hekimi de bir enteresanmis. Sen öğretmen olduğun için mi böyle davranıyor. Öğretmen olman ile ne ilgisi var. Bence gidip kadın doğum doktorundan rapor almaya çalış.
Şimdi doğal yoldan nabzimi olctum iki parmagimi bilegimin nabzina koydum esime 1 dk tut söyle dedim bende içimden saydım tam 101 dedim eşim dur dedi . Kızlar sizde merak ediyorsanız bir bakın bakalım hepimizin nabzı kaç atıyor ?
Kızlar sizce Aras Demir ismi kulağa nasıl geliyor?Soyismimizle uyumlu oluyor ve ben Demir ismini de çok seviyorum.Aras'ın yanına ek olarak koymazsam bile 2.çocuğum erkek olursa ismini Demir koyarım öyle diyim. Ama şimdi ikisi bir arada olunca söylenmesi zor mu sizce? Öyle zorlama olsun istemiyorum illede konulmak için konulan ama zor söylenen bir isim olsun istemiyorum. Kisaca sizce nasıl? Demir,Doruk bunlar hep ara ara 2.isim olarak aklıma geliyor..
Aras ismini bende cok seviyorum. Demir ile de uyumlu olmuş canım :) Dorukta cok hoşKızlar sizce Aras Demir ismi kulağa nasıl geliyor?Soyismimizle uyumlu oluyor ve ben Demir ismini de çok seviyorum.Aras'ın yanına ek olarak koymazsam bile 2.çocuğum erkek olursa ismini Demir koyarım öyle diyim. Ama şimdi ikisi bir arada olunca söylenmesi zor mu sizce? Öyle zorlama olsun istemiyorum illede konulmak için konulan ama zor söylenen bir isim olsun istemiyorum. Kisaca sizce nasıl? Demir,Doruk bunlar hep ara ara 2.isim olarak aklıma geliyor..
Yok canım filmin bütün kıyafetlerini kostüm diyoruz kısaca:)Film güzeldi ama evde izlemelekti. Çağan Irmak duyguları güzel yakalıyor , bu film çok duygusal değildi biz ağlamaya alışığız bu film daha çok güldürdü yoksa fena değildi tabiiii emeğe saygıDüğünde giydikleri kostümleri mi ? Güzeldi hepsi canım elinize sağlık...
Amin canım inşallah hepimiz güzel sonuçlar alalımCanın bizim hafta hafta hamilelik kitabında okudum ben de dün merak ettim bu konuyu özellikle aradım... 19-23. Hafta arasında idealdir yazmışş... Dediğin gibi 18. Haftada organ gelişimi tamamlanmış oluyormuşbu haftalar arasında amniyos sıvısı da nispeten fazla olduğu için bebek daha iyi görünür hale geliyormuş. En son da şöyle bir cümleyle bitiyor 'ultrasanografi 24. Haftaya ne kadar yakın bir zamanda yapılırsa , gelişim kusurlarının yakalanma şansı o kadar artar. Bazı doğumsal kusurlar ise daha geç ortaya çıkabilir'
Bizimki 21. Hafta içinde olacak Allah hayırlı yazılar yazsın , küçük mucizelerimizi korusun... Detaylı ulrtasona son 3..!
Ben Demir ismini çok severim erkek çocuğa ağır isim yakışır hiç de zorlama durmuyor,benim koymayı düşündüğüm isimlerden ay geçen kayınvalidem diyor erkek olursa adı mutlu eşim de kırmayacak bir tip hiç sevmem öyle gülmeli sevimli isim erkek olursa adı da kendi de ağır olsun ben Demir ,edis,Alp ,aslan ,kaya isimlerini seviyorum mutlu adını duyunca dua etmeye başladım kız olsun ay bi de koymaya çalışır eşim boş yere tartışma yaşamayalımKızlar sizce Aras Demir ismi kulağa nasıl geliyor?Soyismimizle uyumlu oluyor ve ben Demir ismini de çok seviyorum.Aras'ın yanına ek olarak koymazsam bile 2.çocuğum erkek olursa ismini Demir koyarım öyle diyim. Ama şimdi ikisi bir arada olunca söylenmesi zor mu sizce? Öyle zorlama olsun istemiyorum illede konulmak için konulan ama zor söylenen bir isim olsun istemiyorum. Kisaca sizce nasıl? Demir,Doruk bunlar hep ara ara 2.isim olarak aklıma geliyor..
Canım damar belirginleşmesi yaşayacakmışız odur bence panik yapmaYa bisey sorucam. Karnimda degil de yan taraflarimda kilcal damarlar biraz belirginlesmeye baslamis. Normal mi bu? Catlak sandim odum koptu da degilmis esim de bakti kilcak damarlarin belirginlesmis biraz dedi. Yasayan var mi bunu?
Aslan farklı geldi evet ama düşündümde okulda çocuklar falan alay eder mi? Biraz acımasız oluyorlar küçükken malum. Düşünmeden uzuyolar. Bakalım Aras büyük ihtimal olacak ama Demir i babası da beğenirse koyarız :)Ben demir ismini cok severim oglusuma da koymayi isterdim ama abimin oglunun adini demir koyduk o yuzden ben koyamiyorum:) demir ismini hep cok sevmisimdir ama guzel isim. Bizim de bir kac gundus Aslan ismi geciyor aklimizdan. Esim baya kaptirdi da kendini ben karar vermedim henuz. Arastiriyorum doguma kadar vaktim var :) aslanim diye sevecekmis baksana ya ne kadar agir isim diyor :) bakalim hayirlisi artik.
Sinir oluyorum şöyle annesinden babasından önce isim koymaya yarısanlar. Tüm hamilelik sürecini,endisesini yaşayan sen ama insanlar isim koymaya soyunuyor. Biz baştan belli ettik tavrımızı karı koca karar vericez diye. Umuyorum kimse kendinde o hakkı görmez. Görende boşuna konuşmuş olur koymam yani. Bu insanların çok bilmisligi yok mu.. Sordun sanki kayinvalidecigim hangi ismi koyayım sence diye.Ben Demir ismini çok severim erkek çocuğa ağır isim yakışır hiç de zorlama durmuyor,benim koymayı düşündüğüm isimlerden ay geçen kayınvalidem diyor erkek olursa adı mutlu eşim de kırmayacak bir tip hiç sevmem öyle gülmeli sevimli isim erkek olursa adı da kendi de ağır olsun ben Demir ,edis,Alp ,aslan ,kaya isimlerini seviyorum mutlu adını duyunca dua etmeye başladım kız olsun ay bi de koymaya çalışır eşim boş yere tartışma yaşamayalım
Sorma canım ya. gereksiz gereksiz seyler.Aslan farklı geldi evet ama düşündümde okulda çocuklar falan alay eder mi? Biraz acımasız oluyorlar küçükken malum. Düşünmeden uzuyola
sibeluA canım teşekkür ederim artık bir karar vericez :)) geçmiş olsun bu arada. Kabızlık zor olur inşallah geçer bir an önce. Doktor hemşire kısmına bişey diyemiycem çünkü sağ olsunlar arada böyle strese sokuyolar maalesef..
Valla eşim bilir ben aslan Burcuyum damarıma basarsa ben o dikişli halle çıkar nüfus müdürlüğüne giderim aynen ya benim ailem asla ağzına almaz bize kalmış bi şey ben eceysem öyle birşey yaparsa valla rezillik çıkartırımSinir oluyorum şöyle annesinden babasından önce isim koymaya yarısanlar. Tüm hamilelik sürecini,endisesini yaşayan sen ama insanlar isim koymaya soyunuyor. Biz baştan belli ettik tavrımızı karı koca karar vericez diye. Umuyorum kimse kendinde o hakkı görmez. Görende boşuna konuşmuş olur koymam yani. Bu insanların çok bilmisligi yok mu.. Sordun sanki kayinvalidecigim hangi ismi koyayım sence diye.
normalmiş :)Ya bisey sorucam. Karnimda degil de yan taraflarimda kilcal damarlar biraz belirginlesmeye baslamis. Normal mi bu? Catlak sandim odum koptu da degilmis esim de bakti kilcak damarlarin belirginlesmis biraz dedi. Yasayan var mi bunu?
Canım güldürdün valla haklısınn yaniiiValla eşim bilir ben aslan Burcuyum damarıma basarsa ben o dikişli halle çıkar nüfus müdürlüğüne giderim aynen ya benim ailem asla ağzına almaz bize kalmış bi şey ben eceysem öyle birşey yaparsa valla rezillik çıkartırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?