- 30 Mayıs 2009
- 4.210
- 5.174
- 358
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #21.461
Geçmiş olsun öncelikle.Canım ohal var ya memurlara rapor kısıtlaması var ama sen keyfi alana verme kaç yıllık doktorsun gerçekten ihtiyacı olanı anlamıyorsan boşa tıp okumuşsunkadın doğumcum günde 4 kere kusarken vermedi gribe hiç vermez
Canım haksız mıyım ,kayınvalidemi çok seviyorum yemeklerimi durumumdan dolayı onda yiyorum bana da çok düşkün ama benim çocuğuma isim koyma hakkı bana ait kimseye vermem
Canım güldürdün valla haklısınn yaniii
Canım benimde göğüslerimde çok belirginleşti cuma günü fark ettim normal artık bu zamanlarda sanırımYa bisey sorucam. Karnimda degil de yan taraflarimda kilcal damarlar biraz belirginlesmeye baslamis. Normal mi bu? Catlak sandim odum koptu da degilmis esim de bakti kilcak damarlarin belirginlesmis biraz dedi. Yasayan var mi bunu?
Bizim suçumuz ne ki yazık bebeğimeDiğer memurlara bu kadar zorluk çıkartmıyorlar siz öğretmenlere rapor konusunda nedense böyle yokuşa sürüyorlar işi. Ben de grip olduğumda 3 gün rapor istedim öğretmenmisin diye sordu hemen doktor. Değilim diyince yazdı hemen. Demek ki yukarıdan doktorlara gelen bir talimat var.
Evet canım doğru hatırlıyorsun 18indeydi randevum ama 5 dk önce aradılar cuma günü hastanede olmayacakmış 19'u cumartesi saat 16:00'ya ertelediler. Çıkınca yazarım mutlaka
Canım damar belirginleşmesi yaşayacakmışız odur bence panik yapma
Aslan farklı geldi evet ama düşündümde okulda çocuklar falan alay eder mi? Biraz acımasız oluyorlar küçükken malum. Düşünmeden uzuyolar. Bakalım Aras büyük ihtimal olacak ama Demir i babası da beğenirse koyarız :)
sibeluA canım teşekkür ederim artık bir karar vericez :)) geçmiş olsun bu arada. Kabızlık zor olur inşallah geçer bir an önce. Doktor hemşire kısmına bişey diyemiycem çünkü sağ olsunlar arada böyle strese sokuyolar maalesef..
normalmiş :)
merak etme
Canım benimde göğüslerimde çok belirginleşti cuma günü fark ettim normal artık bu zamanlarda sanırım
Yaa şu kalp atışını her istedigimizde gidi duysak ne güzel olur :)) Aslında bunun cihazı varmış. Aldınız mı kızlar siz? Gerci yavaş yavaş hareketlerinide hissediyoruz ama o ses yinede benim duyduğum en güzel sesSağlık ocağının ısrarlı aramaları sonunda bende bugün ilk kez aile hekimliğine gitmiş oldum.Kan aldılar,şekere de bakılacaktı geçen hafta yaptırdığım için ona bakmayacaklar,hemogram bakılacak.Tetanoz aşımı oldum.Kızımın kalp atışlarını dinledim.2 kutu da vitamin hapı ile geri döndüm.
tetenoz aşısı olmaya gittiğimde aynı şeyi bende yaşadım karnımın üstünde 10 dk aleti gezdirdi aklım gitti kalp atışını duyamayınca sonra bir aşağıya indi çok şükür dedim.. kasık ağrısı oluyor canım bir çok arkadaşımızda da duyduk bur da çok uzun oturmamaya dikkat ben ofiste çalışmaya daldığımda birden çok şiddetli ağrıyo kalkıp biraz gezdiğimde geçiyorMerhaba kızlar.
Nasılsınız?
Bende kabızlık vardi dün cok kotu oldum. Afadersiniz ama 1 bucuk saat vc de durdun. Okadar kotuyduki en sonunda azcık ıkınmak zorunda kaldım. Mecburiyetten.
Doktorum d ile baslayan kabızlık surubundan vermisti ama.ben cok kullanmak istemedim sanirim artik zamani gelmis. Sonra sag kasigimda agri hissettim acı mı agrimi tam.anlayamadigim duyguydu.
Sabah uyandigimda yoktu.
Bunsabahta saglik ocagina gittim. ordada ufak bi macera atlattik kizimla :/
Kanımı falan aldilar neyse uzandim ben kalp atisina bakicak ebe hanim elinde ufak bi aletle. Bakiyor bakiyor bulamadi bebegimi. Okadar korktumki size anlatamam.10 dakika bana 10 saat gibi geldi.
Sonunda buldu pamuğumuda duyduk rahatladik. Kadın gobegimin yukarlarinda ariyor yavrumu soluma bakiyor falan. en sonunda bagiricaktim sag kasigima bak diye. bosu bosuna beni strese soktu.
Zaten dun ıkındıgım icin korkuyordun ustune birde gece ruyamda kanamam geldigini gormustum. Tum bunlar ustune eklenince okadar kotu oldumki anlatamam size
Ama bin sukur rabbime cok sukur duyduk. 142 lerdeydi sanirim kalp atisi normal guzel dedi.
Birde beni 24 aralikta cagirdi tetonoz aşışı icin. 1 doz yeterliymis bana. 8. sınıfta oldugum icin aşı yeterliymis.
Boyle iste kizlar.
Suan da arada kasigim agriyor acaba stres yaptigim icinmidir. icim icimi yiyor. persembe gunu doktora gidicem Allahtan az kaldi.
Rabbim tum meleklerimizi korusun
Çok haklısın isim önerebilir ama son karar anne babasına aittir her zaman benim kayınvalidemde şu isim güzel şunu çok beğeniyorum diyor yavaştanCanım haksız mıyım ,kayınvalidemi çok seviyorum yemeklerimi durumumdan dolayı onda yiyorum bana da çok düşkün ama benim çocuğuma isim koyma hakkı bana ait kimseye vermemdiyor ben mutlu ismini rüyamda gördüm ay ben de bi sürü şey görüyorum kapalım hepsi gerçekleşmiyor eşim şöyle bir insan suyuna git dediğini yapsın ama ben dobra biriyim yüzüne gülüp aaaa tabi koyarız aşkım demem asla koymayacaksam koymam derim o da bu huyumla inatlaşıyor
Canım bende çok beğenerek aldım. Evet annemde dedi.Bebek ayağı kalmaya başlayınca problem olabiliyormuş. Ben yatağımın yanına aldım . Sallamak gerekecek çünkü uyuması için. Ama büyüdüğünde dikkatli kullanmak lazım.Canım beşik harika ben de bundan istiyorum ama tecrübeli anneler bebek biraz hareketlenince sıkıntı olur diyor:/ hala araştırıyorum bunların derinlikleri genelde 45 cm. Bilemediiim bilemediiim
Sağol canım. Amin . İnşallah hepimiz sağlıkla bebeğimizi kucağımıza alırız.cancangunes güzel günlerde kullanın canım benim... Mis gibi tatlı tatlı uykuları olsunn... Uyusun da büyüsüüünn
Yani bencede hamileleri ve kronik hastalığı olanları bu kapsamda tutmamaları lazım.Bizim suçumuz ne ki yazık bebeğime
Aaa super ya az kalmissss heyecanla bekliyorum nasil gecti falan yaz bana mutlaka :)
Kızlar yaKilim ve tohum günlerdir yazmıyor. Allah korusun en son da ellerimin üzerine düştüm ama iyiyim vs yazmıştı. O geceden sonra yazdı mi göremedim. Aklım onda kaldı. İnşallah olumsuz bir durum yoktur işleri yoğundur ondan yazmıyodur. Bilgisi olan var mı?
Yani bencede hamileleri ve kronik hastalığı olanları bu kapsamda tutmamaları lazım.
Valla bende ölcem heyecandan :) Cumartesi gelse de görsem oğluşumu en detaylısından :))
Kızlar Pegasusta uçak biletleri kdv dahil 30 tl. Sadece 70000 koltuk içinmiş. Mart sonuna kadarki uçuşlarda geçerli son alma tarihi de 17 Kasım. Biz şimdiden Ocak ayı için aldık eşimle haberiniz olsun..
yok canım almadım zararı var mıdır acaba?Yaa şu kalp atışını her istedigimizde gidi duysak ne güzel olur :)) Aslında bunun cihazı varmış. Aldınız mı kızlar siz? Gerci yavaş yavaş hareketlerinide hissediyoruz ama o ses yinede benim duyduğum en güzel ses
Cd falan da iste veriyo mu bilmiyorum ama isteyince verir bence. Fotograf kesin verir de. Ibrahim bey bakacak ya merakim 2 kati o yuzden ne diyecek ne kadar bakacak falan diye. Insallaaah guzel haberlerle gelirsin canim.
Yurtici heryere mi? Bende bakayim 2 3 seyahat planim var da oyleyse bende ordan alayim bosuna thy fazla vermiyim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?