2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Geçmiş olsun öncelikle.
Diğer memurlara bu kadar zorluk çıkartmıyorlar siz öğretmenlere rapor konusunda nedense böyle yokuşa sürüyorlar işi. Ben de grip olduğumda 3 gün rapor istedim öğretmenmisin diye sordu hemen doktor. Değilim diyince yazdı hemen. Demek ki yukarıdan doktorlara gelen bir talimat var.

Canım güldürdün valla haklısınn yaniii
Canım haksız mıyım ,kayınvalidemi çok seviyorum yemeklerimi durumumdan dolayı onda yiyorum bana da çok düşkün ama benim çocuğuma isim koyma hakkı bana ait kimseye vermem diyor ben mutlu ismini rüyamda gördüm ay ben de bi sürü şey görüyorum kapalım hepsi gerçekleşmiyor eşim şöyle bir insan suyuna git dediğini yapsın ama ben dobra biriyim yüzüne gülüp aaaa tabi koyarız aşkım demem asla koymayacaksam koymam derim o da bu huyumla inatlaşıyor

Ya bisey sorucam. Karnimda degil de yan taraflarimda kilcal damarlar biraz belirginlesmeye baslamis. Normal mi bu? Catlak sandim odum koptu da degilmis esim de bakti kilcak damarlarin belirginlesmis biraz dedi. Yasayan var mi bunu?
Canım benimde göğüslerimde çok belirginleşti cuma günü fark ettim normal artık bu zamanlarda sanırım

Bizim suçumuz ne ki yazık bebeğime

Sağlık ocağının ısrarlı aramaları sonunda bende bugün ilk kez aile hekimliğine gitmiş oldum.Kan aldılar,şekere de bakılacaktı geçen hafta yaptırdığım için ona bakmayacaklar,hemogram bakılacak.Tetanoz aşımı oldum.Kızımın kalp atışlarını dinledim.2 kutu da vitamin hapı ile geri döndüm.

sibeluA kendi özel doktoruna sor bence. Benimde henüz fikrim yok. Hemşire de dedi zaten özel gittiğin doktora sor gerek görürse gel yapalım diye. Özel doktorlarimiza güvenmek gerek.

Evet canım doğru hatırlıyorsun 18indeydi randevum ama 5 dk önce aradılar cuma günü hastanede olmayacakmış 19'u cumartesi saat 16:00'ya ertelediler. Çıkınca yazarım mutlaka

Aaa super ya az kalmissss heyecanla bekliyorum nasil gecti falan yaz bana mutlaka :)

Canım damar belirginleşmesi yaşayacakmışız odur bence panik yapma

Ya oyleymis simdi kitaba baktim da korktum ama catlak sandim once nasil yani dedim yerimden firladim:) daha cok erken catlak icin de neyseki damarmis esimde bakti. Gobekte bisey yok yanlarda hafif belirginlesmeye baslamis.

Aaaa oglumla dalga gececekler oyle miiiii kick box ogreticez ogluma dov oglum saldir derim hahah:) saka bi yana evet cocuklar acimasiz oluyor da aslan isminde dalga gecilecek bisey yok oglum ormanlarin krali derim :) daha net degiliz ama degisik agir isim su anda cepte arastirmaya devam :)

normalmiş :)
merak etme

Evet canim oyleymis yine de bastan asagi yagladim kendimi:)

Canım benimde göğüslerimde çok belirginleşti cuma günü fark ettim normal artık bu zamanlarda sanırım

Gogsumde pek yok da yanlarimda belirginlesmeye basladi catlaga donusmedikten sonra sorun yok mecbur sabredicez :)

Yaa şu kalp atışını her istedigimizde gidi duysak ne güzel olur :)) Aslında bunun cihazı varmış. Aldınız mı kızlar siz? Gerci yavaş yavaş hareketlerinide hissediyoruz ama o ses yinede benim duyduğum en güzel ses

tetenoz aşısı olmaya gittiğimde aynı şeyi bende yaşadım karnımın üstünde 10 dk aleti gezdirdi aklım gitti kalp atışını duyamayınca sonra bir aşağıya indi çok şükür dedim.. kasık ağrısı oluyor canım bir çok arkadaşımızda da duyduk bur da çok uzun oturmamaya dikkat ben ofiste çalışmaya daldığımda birden çok şiddetli ağrıyo kalkıp biraz gezdiğimde geçiyor

Çok haklısın isim önerebilir ama son karar anne babasına aittir her zaman benim kayınvalidemde şu isim güzel şunu çok beğeniyorum diyor yavaştan

Canım beşik harika ben de bundan istiyorum ama tecrübeli anneler bebek biraz hareketlenince sıkıntı olur diyor:/ hala araştırıyorum bunların derinlikleri genelde 45 cm. Bilemediiim bilemediiim
Canım bende çok beğenerek aldım. Evet annemde dedi.Bebek ayağı kalmaya başlayınca problem olabiliyormuş. Ben yatağımın yanına aldım . Sallamak gerekecek çünkü uyuması için. Ama büyüdüğünde dikkatli kullanmak lazım.

Kızlar ya Kilim ve tohum günlerdir yazmıyor. Allah korusun en son da ellerimin üzerine düştüm ama iyiyim vs yazmıştı. O geceden sonra yazdı mi göremedim. Aklım onda kaldı. İnşallah olumsuz bir durum yoktur işleri yoğundur ondan yazmıyodur. Bilgisi olan var mı?

@Kilim ve tohum Ay evet benim de aklimda.ben de yazacaktim nerelerde acaba diye.belki doktora dersleri filan yogundur.guzel dusunelim.gunduz de okul var

Yani bencede hamileleri ve kronik hastalığı olanları bu kapsamda tutmamaları lazım.

Valla bende ölcem heyecandan :) Cumartesi gelse de görsem oğluşumu en detaylısından :))

Cd falan da iste veriyo mu bilmiyorum ama isteyince verir bence. Fotograf kesin verir de. Ibrahim bey bakacak ya merakim 2 kati o yuzden ne diyecek ne kadar bakacak falan diye. Insallaaah guzel haberlerle gelirsin canim.

Kızlar Pegasusta uçak biletleri kdv dahil 30 tl. Sadece 70000 koltuk içinmiş. Mart sonuna kadarki uçuşlarda geçerli son alma tarihi de 17 Kasım. Biz şimdiden Ocak ayı için aldık eşimle haberiniz olsun..

Yurtici heryere mi? Bende bakayim 2 3 seyahat planim var da oyleyse bende ordan alayim bosuna thy fazla vermiyim :)

Cd falan da iste veriyo mu bilmiyorum ama isteyince verir bence. Fotograf kesin verir de. Ibrahim bey bakacak ya merakim 2 kati o yuzden ne diyecek ne kadar bakacak falan diye. Insallaaah guzel haberlerle gelirsin canim.

Ben sana detaylıca anlatırım herşeyi :)).

Yurtici heryere mi? Bende bakayim 2 3 seyahat planim var da oyleyse bende ordan alayim bosuna thy fazla vermiyim :)

Evet yurtiçi her yere. Pegasusa gıcık oluyorum ama olsun 1 saatlik yolculuk için katlanıcaz artık :)) çok ucuzlatmışlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…