- 4 Eylül 2015
- 2.240
- 2.274
- 133
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #21.481
Ben sana detaylıca anlatırım herşeyi :)).
Evet yurtiçi her yere. Pegasusa gıcık oluyorum ama olsun 1 saatlik yolculuk için katlanıcaz artık :)) çok ucuzlatmışlar
Yok canım benim ne zararı :) Onu alinca her zaman kalp atışını duyuyorsun evde,seyahatte nerde istersen 7/24 :) ama zaten artık bebisler hareket ediyor o yüzden çokta gerek görülmez herhaldeyok canım almadım zararı var mıdır acaba?
bende çok merak ediyorum. özeldende msj attım cvap vermedi. inşallah ciddi bişey yoktur. @Kilim ve tohum duy sesimiziKızlar yaKilim ve tohum günlerdir yazmıyor. Allah korusun en son da ellerimin üzerine düştüm ama iyiyim vs yazmıştı. O geceden sonra yazdı mi göremedim. Aklım onda kaldı. İnşallah olumsuz bir durum yoktur işleri yoğundur ondan yazmıyodur. Bilgisi olan var mı?
Süper inşallah kalmıştır indirimlilerden.Bende hic sevmiyorum ama gittigim bir sehire %90 pegasus gidiyor anadolu yakasindan. Anadolu jet gidiyo bazen ama gunde 1 2 ucus anca saatleri uymayinca mecbur pegasusla gidiyorum yoksa bende binmeyi tercih etmiyorum. Gidecegim yere de varmis ucus bakicam:)
bende çok merak ediyorum. özeldende msj attım cvap vermedi. inşallah ciddi bişey yoktur. @Kilim ve tohum duy sesimiziKızlar yaKilim ve tohum günlerdir yazmıyor. Allah korusun en son da ellerimin üzerine düştüm ama iyiyim vs yazmıştı. O geceden sonra yazdı mi göremedim. Aklım onda kaldı. İnşallah olumsuz bir durum yoktur işleri yoğundur ondan yazmıyodur. Bilgisi olan var mı?
Evet canım kötü dusmemisti.Eller sadece diye hatırlıyorum. Güzel düşünelim pozitif düşünelim güzel olsun :) Dersleri vardır herhalde.Kötü düşünmeyelim kızlar bir şey olmamıştır inşallahKilim ve tohum a. Canı sıkkındır belki yine. Gelir en kısa zamanda inşallah. Zaten kötü düşünecek bir şey yok bebeğine zarar verecek bir pozisyonda düşmemişti yanlış hatırlamıyorsam.
Ne güzel yarın göreceksin bebişini. Yalnız şu geçmişte yaşadıklarını aklına getirme artık lütfen. Onlar geçti gittiBende çok heyecanlıyım yarın 2,30 da gidicem ayrıntılıya stres yaptıkca düz uzanıp hareketlerini hissetmeye çalışıyorum sakinleşiyorum ilk gebeliğim de doktorum kendisi bakmıştı bir de renkli fotoğrafını vermişti aklıma o da geliyor içim sızlıyor , sağlıkla büyüsün yavrum Allah'ın izniyle kucağıma alayım günler geçmiyor gibi geliyor resmen bana
Ben demir ismini cok severim oglusuma da koymayi isterdim ama abimin oglunun adini demir koyduk o yuzden ben koyamiyorum:) demir ismini hep cok sevmisimdir ama guzel isim. Bizim de bir kac gundus Aslan ismi geciyor aklimizdan. Esim baya kaptirdi da kendini ben karar vermedim henuz. Arastiriyorum doguma kadar vaktim var :) aslanim diye sevecekmis baksana ya ne kadar agir isim diyor :) bakalim hayirlisi artik.
Kızlar Pegasusta uçak biletleri kdv dahil 30 tl. Sadece 70000 koltuk içinmiş. Mart sonuna kadarki uçuşlarda geçerli son alma tarihi de 17 Kasım. Biz şimdiden Ocak ayı için aldık eşimle haberiniz olsun..
İşi yoğunlaşmıştır ne bileyim misafiri falan gelmiştir. Biz hanımların en çok yaptığı şey hemen en kötü ne varsa onu düşünmekEvet canım kötü dusmemisti.Eller sadece diye hatırlıyorum. Güzel düşünelim pozitif düşünelim güzel olsun :) Dersleri vardır herhalde.
Allah acısını unuttursun canım kısa zamanda.Bu bebeğini kucağına almak nasip olsun inşallah. Sanada hepimizede.Bende çok heyecanlıyım yarın 2,30 da gidicem ayrıntılıya stres yaptıkca düz uzanıp hareketlerini hissetmeye çalışıyorum sakinleşiyorum ilk gebeliğim de doktorum kendisi bakmıştı bir de renkli fotoğrafını vermişti aklıma o da geliyor içim sızlıyor , sağlıkla büyüsün yavrum Allah'ın izniyle kucağıma alayım günler geçmiyor gibi geliyor resmen bana
Kötü pilota denk gelmişsin. Ben paragözlülüklerine gıcık oluyorum. Adamlar her yerden para koparmaya çalışıyor. Yok check in yapmak istiyorsan bilmem kaç tl daha ver, işte uçakta hostesler pos cihazıyla geziyor kahve içtin şu kadar tl ver. Çok itici geliyor ama fiyat kırınca da diğer tarafa 2 katı hatta daha fazla vermek saçmalık oluyorçok ucuzmuş hakketten ama pegasusla uçmak da cesaret ister.son gittiğimde baya bi sarstı dönüşte anadolu jetle geldik.hamileyken daha da korkarım heralde
Ay aynı bende böyleyim ya. Bayan evham bayan pimpirik ben yani :))) Evet değiştirmemiz lazım biraz. Birazdan dışarı çıkıcam kasaba et götürüp kıyma çektiricem sabahtan beri onu düşünüyorum. Kaç poşet üst üste sarsamda kedi köpek etrafıma toplanmasa. Valla gelirlerse eti onlara bırakır usulca uzaklaşırim :)) hep bir düşünce.İşi yoğunlaşmıştır ne bileyim misafiri falan gelmiştir. Biz hanımların en çok yaptığı şey hemen en kötü ne varsa onu düşünmekBen de öyleyimdir hemen aklıma kötü kötü şeyler gelir ama bu aralar kendimi değiştirmeye çalışıyorum bebişimi düşünerek İnşallah becerebilirim
Ay aynı bende böyleyim ya. Bayan evham bayan pimpirik ben yani :))) Evet değiştirmemiz lazım biraz. Birazdan dışarı çıkıcam kasaba et götürüp kıyma çektiricem sabahtan beri onu düşünüyorum. Kaç poşet üst üste sarsamda kedi köpek etrafıma toplanmasa. Valla gelirlerse eti onlara bırakır usulca uzaklaşırim :)) hep bir düşünce.
Canım Ben calismiyorum genelde evde pinekliyorum aslinda. Kabizliktan oturu azcik ıkınınca acaba dedim oyuzdenmi oldu.tetenoz aşısı olmaya gittiğimde aynı şeyi bende yaşadım karnımın üstünde 10 dk aleti gezdirdi aklım gitti kalp atışını duyamayınca sonra bir aşağıya indi çok şükür dedim.. kasık ağrısı oluyor canım bir çok arkadaşımızda da duyduk bur da çok uzun oturmamaya dikkat ben ofiste çalışmaya daldığımda birden çok şiddetli ağrıyo kalkıp biraz gezdiğimde geçiyor
Bende çok gülüyorum kendime.bak bu benim aklıma gelmezdi mesela. Kedi köpek kokuyu alacakta başıma üşüşecek falan Eğer gelirlerse aynen eti bırak ve arkana bakmadan kaç
Kötü pilota denk gelmişsin. Ben paragözlülüklerine gıcık oluyorum. Adamlar her yerden para koparmaya çalışıyor. Yok check in yapmak istiyorsan bilmem kaç tl daha ver, işte uçakta hostesler pos cihazıyla geziyor kahve içtin şu kadar tl ver. Çok itici geliyor ama fiyat kırınca da diğer tarafa 2 katı hatta daha fazla vermek saçmalık oluyor
Bize hiç denk gelmedi böyle şeyler kötü olmuş sizin için. Ben o dediğim şeylere uyuz oluyorum bir de bunlar başıma gelse tercih etmezdim heralde. :)olabilir canım baya korktum ben o gün.onlara çok takılmıyorum da bi kez de biz gelen uçakta rötar var diye bi sonraki uçuş saatine kadar bekledik.2-3 saat kadar.yaz günü zaten bi saatlik yol neyin rötarıydı hiç anlamadık.yolcu sayısı az diye bi sonraki sefere mi kaydırdılar naptılar.eşim sinir olmuştu.tabi şuan fiyatı çok uygun planınızda varsa çok iyi olmuş size :)
canım benim doktorumda 22. haftada duymaya başlaman gerekir dedi 24 saatte bir bekleriz bu zamandan sonra dedi ben mesela şuan hissediyorum ama akşamları sırt üstü yatarken hafif hafif benimde ilk gebeliğim insan daha evhamlı oluyor ama korkma senin dr abartmışCanım Ben calismiyorum genelde evde pinekliyorum aslinda. Kabizliktan oturu azcik ıkınınca acaba dedim oyuzdenmi oldu.
Birde sordu hissediyomusun biseyler diye. Hayir dedim.21. haftaya kadar bebegi hissetmezsen gel dedi. Burdada kıllandırdi beni. Cok erken degilmi henuz ilk gebelikken.
Ya ben cok evham yapiyorum yada beni telaslandircak sekilde konusanlar denk geliyor bana hep :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?