2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217

Alparslan da aslinda guclu bir isim ama cevremde o isimde var:) butun isimleri almislar sagolsunlar. Aslan dusunuyoruz diye de kimseye soylemedim. Bi burda yazdim tutucam kendimi bu sefer :)

Alparslan da aslinda guclu bir isim ama cevremde o isimde var:) butun isimleri almislar sagolsunlar. Aslan dusunuyoruz diye de kimseye soylemedim. Bi burda yazdim tutucam kendimi bu sefer :)

bizde de var kuzenim koydu :) aynen bizde söylemiyoruz hem çalmasınlar diye hemde her kafadan bi ses çıkıyo herkese beğendirmeye kalkarsak işimiz var :) tunahan dağhan emirhan da seçenekler arasında daha da bakıyoruz :)

Oğluma ilk hediyesini aldım kızlar :)))) hastane çıkışı aldım bi tane. Babasıyla 1 yasa kadar kullanabilcegimiz beşik bakmaya gitmiştik ölçülerden emin olmayınca bide nete tam bakmadım fiyatlar için o yüzden onu almadım. Ama çok tatlı bir hastane çıkışı aldım :) Doktorum izin verdiği kadar artık dışarı çıktıkça alırım kimse tutamaz beni :)) şimdi akşam yemeği zamanı. İlerleyen saatlerde atarım aldigimin fotosunu. :)) ne güzel bi heycanmis insanın evladına bişeyler alması. ...

Ay kızlar tutamadım kendimi ve sanki yarın doğum yapacakmışım gibi bebişe alışveriş yaptım internette yenidoğan alışveriş listeleri var ona göre bişeler aldım aldıklarımıda liste halinde yaziyim sizlere fikir olması açısından:)
Yan yatış yastığı(kullananlar var etrafımda çok memnunlar)
Alez
Bebek deterjanı-baby&me
Bebek çamaşır yumuşatıcısı-baby&me
Pişik kremi-sebamed
Bebek şampuanı-sebamed
Bebek sabunu-sebamed
Bebe yağı-sebamed
Burun aspiratörü-milkway
Gögüs ucu kremi-lansinoh
Ve kendime çatlak kremleri:)
Birde bebişe bir kaç tane cici

Eklentiler

• IMG_9329.webp
    24,2 KB · Görüntüleme: 84
  • IMG_9331.webp
    17,5 KB · Görüntüleme: 87
Hanımlar biz tetanoz asimizin ilk dozunu vurulduk. Şimdilik hiç yanma ağrı yok. Hamilelikte iki sonrasında üç doz. beş dozu tamamlarsan diğer gebeliklerde vurulmana gerek kalmicak ömür boyu bağışıklık kazanmış olcaksin dedi.

Aramizda 4 hafta var canim daha hissetmemem normal suan tabikide.
Doktorum degildi s.ocagindaki hemsire dedi. Işte evham yapmamak lazimda elimizden bisey gelmiyor :/
En mutlu zamanlarimizi mahfediyoruz ne yazikki

Gecmis olsun canim. umarim hic agrimaz.
Bana bir doz yeterli dedi bugun s.ocagindaki kadın. 8. sinifta vuruldugum icinmis. neye gore diyor bunu acaba. sen vurulmamismiydin 8. sinifta

Oh iyi yapmışsın güzel günlerde kullansın bebisin :)

beni aramadılar aşı için henüz.Allah Allah..

Gecmis olsun canim. umarim hic agrimaz.
Bana bir doz yeterli dedi bugun s.ocagindaki kadın. 8. sinifta vuruldugum icinmis. neye gore diyor bunu acaba. sen vurulmamismiydin 8. sinifta
Sagol canim.Büyük ihtimalle vurulmusumdur ama hatirlamiyorum ki banada sormadi ama vuruldunmu daha önce diye.

Aramizda 4 hafta var canim daha hissetmemem normal suan tabikide.
Doktorum degildi s.ocagindaki hemsire dedi. Işte evham yapmamak lazimda elimizden bisey gelmiyor :/
En mutlu zamanlarimizi mahfediyoruz ne yazikki
canım ben son bir haftadır hissediyorum senin zamanında doktorumda bana sormuştu hissetmiyorum demiştim 22. haftadan sonra bekleriz demişti sonra hiç evham yapacak bişeyin yok şuan üzme kendini

Aslan ismini begeniyorum bende, boyle guclu uzun boylu kasli esmer bir yakisikli olcakmis gibi geliyor o isimde :) isimlere yakistirdigim tipler ve meslekler var benim ona göre seçim yapiyorum sanirim :) demir ismini seviyorum bir de. biz de Alp koymayi planliyoruz oğluma, herkes kisa isim yanina bisey daha koyun diyor en güzeli mumkun oldugunca az kisiyle paylaşmak

beni aramadılar aşı için henüz.Allah Allah..
Yirminci haftanın dolmasi gerekiyomus bide bebeğin kimildamasini onemsiyolar. Bana 20 kasima gün vermişti aylar önce. Yanlış hesapladi diye ben kendim gittim gerçi haftam cuma doluyo ama gitmisken vurdu. Yani aramayabilirler de sen takip et derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…