2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217

Dimiiii aslan diyince benimde gözüme güçlü karakterli esmer yakışıklı bir tip geliyor:) babası da esmer bende zaten sarışın olmasını beklemiyoruz olursa mucize esmerleri daha çok severim bende isimlere göre kafamda canlandırıyorum. alp ismini bir yakınım koydu çok araştırdı anlamı ve isim analizi iyiymiş düşünebilirsin :) yanına bir isim daha koydu onlarda güzel oldu yakıştı :) yok yok aman çevrenden herkesle paylaşma ben hangi ismi beğendiysem istisnasız koydular sağolsunlar !

seninle aynı ya tarihlerimiz ondan demiştim.evet cuma bitiyor 20. hafta haftaya ararlar belki

Benim doktorum vurulmasan da olur demis baska bi arkadaşıma, o da vurulmamis. ben daha sormadim ama muhtemelen bana da vurulma diyebilir. niye yaptiriyoduk biz tetanozu ona gore sorularimla hazirlikli gideyim :) gerçi daha iki haftamiz var kontrole ama

Kilim ve tohum canim nerelerdesin dünden beri benim de aklimda kotu bisey yoktur cok yoğundur diye yazamiyor diyelim habersiz birakma bizi. Aramizda anlasalim kimse uzun sure yazmamazlik etmesinn, merak ediyoruz sonra
evet haklısın böyle olunca çok meraklanıyorum. ay utanmasam herkesin numarasını alacağım iki gün haber alamayınca telefon açacağım.

ya işte sonra bizden kıskandı koydu oluyor uyuz oluyorum hiiç koymam uzak akrabam bile olsa sonra sinirlendiricekler beni :) halbuki ne alaka insan beğendiği ismi koyar beğenmiş olabiliriz dimi. aman tuhaflar hiç polemiğe bile girmem :) sizinkilerde öyle bişey yoksa koyabilirsin canım. Emirhan değil de emir ismini seviyorum akıllı oluyorlar :)

tetanozu vurulmamızın sebebi: hastanede doğum esnasında kullanılacak aletlerden veya hamilelik süresinde biyerimizi kesebilme ihtimaline karşılık. çünkü tetanoz mikrobu direk bebeğe geçip bebeği öldürebiliyormuş

Ay Allah korusun, bende vurulurum o zaman riske hic gerek yok. belki o soyledigi arkadasimin onceden asisi fln vardir onu sormak gelmedi aklima

Ay Allah korusun, bende vurulurum o zaman riske hic gerek yok. belki o soyledigi arkadasimin onceden asisi fln vardir onu sormak gelmedi aklima
bana doktorum vurul bi zararı yok hem ömür boyu seni korur dedi. gene bi doktoruna danış istersen canım. ben şantiyelerde çalıştığım için ara ara yaptırdım tetonoz aşısını ama hem tek doz olduğu için süreleride kısa oldu. şimdi vurulacam ohhh ömür boyu rahtz :)

Hanimlar mrb uzun zamandir takip ediyorum yazismalarinizi az once bende uye oldum artik sizinle yazismak icin 20 haftalik ikiz bebek bekliyorum Allah nasip ederse aranizd ikiz bekleyen varmi bu arada istanbul dan ben
ayyy hoş geldiniz canım. ikiz bekleyen bi arkadaş vardı ama ismi hatırlayamadım kimdi diye. cinsiyetleri bellimi

Grip ise rapor vermesi gerekiyor zaten. Grip tehlikeli bir hastalık. Sen üst solunum yolu enfeksiyonu geçiriyorsundur. Çok geçmiş olsun. Allah akıl fikir versin bu doktorlara artık ne diyelim. Devlet memurunun diye rapor vermiyor devlet memuru olmasan ama 3-4 gün verecek. Tekrar geçmiş olsun diyelim.

Bu arada hamilelik takvimi nasil yapiliyo bulamadim ben
kendi profiline gir orda kişisel bilgileriniz yazıyor ona tikla orda asagilara in biraz hamilelik takvimi yazıyor ay yıl gün yaz, burada gel tekrar paylaşım yap olduğunu gorceksin

Hanimlar mrb uzun zamandir takip ediyorum yazismalarinizi az once bende uye oldum artik sizinle yazismak icin 20 haftalik ikiz bebek bekliyorum Allah nasip ederse aranizd ikiz bekleyen varmi bu arada istanbul dan ben
Hoşgeldin :)) Allah hayirlisiyla kucağına almayi nasip etsin. Seninde,hepimizinde :)
P Pinklemon bayıldım aldıklarına :) onlar ne tatlı ciciler öyle yaaa. Dogsunlarda giydirelim bir an önce :)))

Merhaba kızlar, ben de iş temposundan uzun süredir bakamadm buralara. Umarım herkes ve bebişlerimiz iyidir istanbulda olanlarla bi etkinlik yapsak nasıl olur ??

Merhaba cicis anneler ve yavrulari nasilsiniz? Bu aralar uzerimde tuhaf bi tembellik var yazdiklarinizi takip ettim sadece :)

Kilim ve tohum gecmis olsun canim umarim iyisindir tez vakitte haberlerini bekliyoruz.

Pandaailesi hosgeldin tatlim hayirli olsun bebislerin :)

Tetenoz asisini bende sordum doktoruma sen bilirsin istersen vurun istemezsen vurunma dedi

ikihayat anadalu yakasinda hangi hastaneye gidiyosun bende hastane arayisindayim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…