2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Sagol canim.Büyük ihtimalle vurulmusumdur ama hatirlamiyorum ki banada sormadi ama vuruldunmu daha önce diye.
Anladım canım. Bana gerek yok 1 tane yeter degince acaba dedim az gelirmi
canım ben son bir haftadır hissediyorum senin zamanında doktorumda bana sormuştu hissetmiyorum demiştim 22. haftadan sonra bekleriz demişti sonra hiç evham yapacak bişeyin yok şuan üzme kendini
Canim ya sagolasin icimi rahatlattin.
Duzeldim.birazdaha sabaha gore daha iiyiyim :)

Canim ben atasehirde Alle klinige gidiyorum. Doktorlari cok iyi ozellikle 2 tanesi. Ibrahim bey olmasaydi kesinlikle alleye devam ederdim. Gozum kapali tavsiye ederim.

Alledeki doktorlar istedigin hastaneye geliyor. Muayene ucretleri biraz fazla ama degiyor. sana cok gelirse baska 1 2 doktor da var hastanede calisan istersen ozelden yazarim. Anadolu yakasinda oturdugum icin iyi doktorlari biliyorum cevremden vs :) arnavut_biberi

Ayyy bizim eşler kafa dengi dünür olacak sanırsaam :)))) bizimki de Aslan olsun diye tutturmuştu. Tabi bunda aslan'ım oğlum'un yanında fanatik gs'li olması da etken ben hayatta müsade etmem, doğurmam içimde tutarım diyordummm Kadıköy'lü bir Fenerbahe'li olarak :)) neyse ki kızımız oluyormuş da isim kavgamız bitti.

Benim asagidaydi en son.doktorum zamanla yukarı çıkacağını cikmazsa da sorun olmayacağını sadece normal doğum ihtimalini ortadan kaldiracagini söyledi

Canım ben bugün onla alakalı bir şey okudum. Rahim büyüdükçe plesanta yukarı çıkar yerini bulurmuş son trimester e kadar takip edilirmiş. Yine de önde kalırsa normal doğumu engelleyebilirmiş evet...

Ayyyyy esimde gs li o da dun oyle dedi esim prof futbolcuydu taaaki capraz baglari surekli kopana kadar. O yuzden futbol hep icinde kaldi oglunu futbolcu yapacakmis 3 4 yasinda teknik ogretmeye baslayacakmis:) aslan olsun gs transfer ederiz bomba olur bomba diyo deli:) kafalari ayni iste dunur olmamiz her gecen gun gucleniyor bak :):) aslan agir isim benimde aklima yatiyor aslinda doguma kadar bakalim neye karar vericez:)

Yok canım filmin bütün kıyafetlerini kostüm diyoruz kısaca:)

Hepsini yapmışsınız wow süper!
Filmin ikinci yarısı düğünde geçmişti sankiii ben o yüzden ordaki kıyafetlere daha çok dikkat ettim güzellerdi :)) şimdi düşününcee sadece büşra pekin'in elbisesini Beğenmedim. Düğüne uygun bulmadım yani :))) o kızı çok sevmiyorum belki de onla ilgilidir... :)

İnşallah güzel haberlerle çıkacaksınız canımmm için rahat devam edeceksinn... Her şey güzel olacaaakk...

Anadolu yakasında nereye kime gidiyorsun canım? İyi demişsin aklımızda olsun yedek.. Benimki de anadolu yakası da yakanın da ucu bucağı yok uzak Kavacık.

Sagolasın canım ,isyan ediyorum hepsine artık,zonklaya zonklaya gittim okula şükür evdeyim şimdi dinleniyorum

Anadolu yakasında nereye kime gidiyorsun canım? İyi demişsin aklımızda olsun yedek.. Benimki de anadolu yakası da yakanın da ucu bucağı yok uzak Kavacık.

Alle kliniğe gidiyorum canım ataşehirde. Furkan Kayabaşoğlu ve Arzu İlknur Özdemir var çok çok iyiler instagramdan da bakabilirsin doğuma şevklendiriyorlar insanı:) hangisi müsaitse ona gidiyorum:)

Hepsini güzel sağlıkla günlerde kullan canımmm... Ben de bebek için sebamed ürünlerimi tercih edeceğim pembiş cicilerini yesinler onunn bıcır bıcır ne tatlı olur
Benim de palmers vücut losyonu ve yağım bir de sebamed yağım geldi kendim için aldım artık yağlanmaaa kremlenme seanslarımı arttıracağım. İç bacak dış bacak basen onları da katacağım göbek ve göğüse ek olarak bu arada palmers ürünü üstünde kocaman paraben free yazıyor üretici de senin gibi hassas Pinklemoncuğum bir de güzel kakao yağı kokuyor ki kendimi krep arasına koyup yiyesim geldiii :)))
ikihayat seninkiler de geldi mi canımm aynı kampanyadan almıştıkkk...

Eklentiler

• image.webp
    15,3 KB · Görüntüleme: 63
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…