- 7 Ekim 2016
- 409
- 453
- 18
- 37
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #21.541
Hoşgeldin canımmmm maşallahhhHanimlar mrb uzun zamandir takip ediyorum yazismalarinizi az once bende uye oldum artik sizinle yazismak icin20 haftalik ikiz bebek bekliyorum Allah nasip ederse aranizd ikiz bekleyen varmi bu arada istanbul dan ben
Anladım canım. Bana gerek yok 1 tane yeter degince acaba dedim az gelirmiSagol canim.Büyük ihtimalle vurulmusumdur ama hatirlamiyorum kibanada sormadi ama vuruldunmu daha önce diye.
Canim ya sagolasin icimi rahatlattin.canım ben son bir haftadır hissediyorum senin zamanında doktorumda bana sormuştu hissetmiyorum demiştim 22. haftadan sonra bekleriz demişti sonra hiç evham yapacak bişeyin yok şuan üzme kendini
Cok tesk ederim yaptim sanirimkendi profiline gir orda kişisel bilgileriniz yazıyor ona tikla orda asagilara in biraz hamilelik takvimi yazıyor ay yıl gün yaz, burada gel tekrar paylaşım yap olduğunu gorceksin
Tesk ederimHoşgeldin :)) Allah hayirlisiyla kucağına almayi nasip etsin. Seninde,hepimizinde :)
@Pinklemon bayıldım aldıklarına :) onlar ne tatlı ciciler öyle yaaa. Dogsunlarda giydirelim bir an önce :)))
Merhaba cicis anneler ve yavrulari nasilsiniz? Bu aralar uzerimde tuhaf bi tembellik var yazdiklarinizi takip ettim sadece :)
Kilim ve tohum gecmis olsun canim umarim iyisindir tez vakitte haberlerini bekliyoruz.
Pandaailesi hosgeldin tatlim hayirli olsun bebislerin :)
Tetenoz asisini bende sordum doktoruma sen bilirsin istersen vurun istemezsen vurunma dedi
ikihayat anadalu yakasinda hangi hastaneye gidiyosun bende hastane arayisindayim.
Plesentasi asagida olan varmi acaba
Ben demir ismini cok severim oglusuma da koymayi isterdim ama abimin oglunun adini demir koyduk o yuzden ben koyamiyorum:) demir ismini hep cok sevmisimdir ama guzel isim. Bizim de bir kac gundus Aslan ismi geciyor aklimizdan. Esim baya kaptirdi da kendini ben karar vermedim henuz. Arastiriyorum doguma kadar vaktim var :) aslanim diye sevecekmis baksana ya ne kadar agir isim diyor :) bakalim hayirlisi artik.
Benim asagidaydi en son.doktorum zamanla yukarı çıkacağını cikmazsa da sorun olmayacağını sadece normal doğum ihtimalini ortadan kaldiracagini söyledi
Ayyy bizim eşler kafa dengi dünür olacak sanırsaam :)))) bizimki de Aslan olsun diye tutturmuştu. Tabi bunda aslan'ım oğlum'un yanında fanatik gs'li olması da etkenben hayatta müsade etmem, doğurmam içimde tutarım diyordummm Kadıköy'lü bir Fenerbahe'li olarak :)) neyse ki kızımız oluyormuş da isim kavgamız bitti.
Yok canım filmin bütün kıyafetlerini kostüm diyoruz kısaca:)
Bende çok heyecanlıyım yarın 2,30 da gidicem ayrıntılıya stres yaptıkca düz uzanıp hareketlerini hissetmeye çalışıyorum sakinleşiyorum ilk gebeliğim de doktorum kendisi bakmıştı bir de renkli fotoğrafını vermişti aklıma o da geliyor içim sızlıyor , sağlıkla büyüsün yavrum Allah'ın izniyle kucağıma alayım günler geçmiyor gibi geliyor resmen bana
Kızlar benımde kızım olacak..aklımda 3 isim var. Melis , Melisa , Masal :)
sizce hangisi desem..cok kararsızım ..
Yarin yine doktora gidicem anadolu yakasindaki doktoruma. Oglusu 1 ay gormeden duramiyorum o yuzden 1 kere esas doktoruma bir kere de anadolu yakasinda iyi bi doktor var ona gidiyorum oglusu goreyim diye:) amaaaaan Ibrahim bey duymasinevlat hasreti iste
Sagolasın canım ,isyan ediyorum hepsine artık,zonklaya zonklaya gittim okula şükür evdeyim şimdi dinleniyorumGrip ise rapor vermesi gerekiyor zaten. Grip tehlikeli bir hastalık. Sen üst solunum yolu enfeksiyonu geçiriyorsundur. Çok geçmiş olsun. Allah akıl fikir versin bu doktorlara artık ne diyelim. Devlet memurunun diye rapor vermiyor devlet memuru olmasan ama 3-4 gün verecek. Tekrar geçmiş olsun diyelim.
Kötü olursam iyice gideceğim rapor vermezlerse de artık kavga edeceğimBaşka doktora git. Nerden bilecek öğretmen olduğunu. Kadın doğum, dahiliye veya KBB herhangi biri sana verir. Çok sinir oldum bu duruma ne yaa soliyeyim.
Anadolu yakasında nereye kime gidiyorsun canım? İyi demişsin aklımızda olsun yedek.. Benimki de anadolu yakası da yakanın da ucu bucağı yok uzak Kavacık.
Ay kızlar tutamadım kendimi ve sanki yarın doğum yapacakmışım gibi bebişe alışveriş yaptıminternette yenidoğan alışveriş listeleri var ona göre bişeler aldım aldıklarımıda liste halinde yaziyim sizlere fikir olması açısından:)
Yan yatış yastığı(kullananlar var etrafımda çok memnunlar)
Alez
Bebek deterjanı-baby&me
Bebek çamaşır yumuşatıcısı-baby&me
Pişik kremi-sebamed
Bebek şampuanı-sebamed
Bebek sabunu-sebamed
Bebe yağı-sebamed
Burun aspiratörü-milkway
Gögüs ucu kremi-lansinoh
Ve kendime çatlak kremleri:)
Birde bebişe bir kaç tane cici
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?