2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217

Benimkilerde geldi mis gibi kakao kokuyor gerçekten :) bir ürünü daha vardı keşke onu da alsaydın ben ondan 2 tane aldım. özellikle çatlaklar için arkadaşım çok memnundu ondan dolayı aldım. bir de senin aldığın losyonu aldım :) göğüs sıkılaştırıcısı var onu da tavsiye ederim.

Benimkilerde geldi mis gibi kakao kokuyor gerçekten :) bir ürünü daha vardı keşke onu da alsaydın ben ondan 2 tane aldım. özellikle çatlaklar için arkadaşım çok memnundu ondan dolayı aldım. bir de senin aldığın losyonu aldım :) göğüs sıkılaştırıcısı var onu da tavsiye ederim.

Hanimlar mrb uzun zamandir takip ediyorum yazismalarinizi az once bende uye oldum artik sizinle yazismak icin 20 haftalik ikiz bebek bekliyorum Allah nasip ederse aranizd ikiz bekleyen varmi bu arada istanbul dan ben

Hoşgeldin canımmm iyi yapmışsınn... İkizimiz vardı bir kişi ama kısa süreli yazdı.. Her şeyi 2 kat yaşıyorum demişti öyle hatırlıyorum bebişlerin cinsiyeti ne ? :) tek yumurta çift yumurta olduğu belli mi ? Tecrübelerini paylaş bizle dee... Güzel bir hamilelik diliyorummm... Bizimki tek savaşçı içerde şimdilik plesantayla kardeş :))) ben de İstanbuldan!

Hanimlar mrb uzun zamandir takip ediyorum yazismalarinizi az once bende uye oldum artik sizinle yazismak icin 20 haftalik ikiz bebek bekliyorum Allah nasip ederse aranizd ikiz bekleyen varmi bu arada istanbul dan ben
Ay ne güzel maşallah ikiz annesi birde biri kız biri erkek süper ya :)

Hoşgeldin :)) Allah hayirlisiyla kucağına almayi nasip etsin. Seninde,hepimizinde :)
P Pinklemon bayıldım aldıklarına :) onlar ne tatlı ciciler öyle yaaa. Dogsunlarda giydirelim bir an önce :)))

Teşekkürler canımm:) çok sevindim içinde paraben olmamasına bol bol sür bi detaylı ultrason birde paraben çok hassasım:)

Merhaba kızlar, ben de iş temposundan uzun süredir bakamadm buralara. Umarım herkes ve bebişlerimiz iyidir istanbulda olanlarla bi etkinlik yapsak nasıl olur ??

Ben sabahtan beri bakmadım ne çok mesaj birikmiş , herkes iyi canımm detaylı ultrasonlar başladı onun heyecanııı sen nasılsıııınn???
Biz bu tarafta oturanlar olarak küçükyalı'da 4753 ün cafesinde bir kahve içeceğiz birgün buluşup , sen de gel canımmm uzak değilseenn...

Alle kliniğe gidiyorum canım ataşehirde. Furkan Kayabaşoğlu ve Arzu İlknur Özdemir var çok çok iyiler instagramdan da bakabilirsin doğuma şevklendiriyorlar insanı:) hangisi müsaitse ona gidiyorum:)

Aa tamam sağol canım kaydettim bu mesajı.. Ataşehir daha yakın tabiiii lazım olursa yedek araştırana kadar senin tavsiyenle bu doktorlara görünürüm kar kış geliyormuş B planımız da her zaman olsun dimi ama :))

Tabi canım bende o yüzden orayı hiç bırakmadım ne olur ne olmaz acil birşey olur diye. Bir de her yazdığımda whatsappdan ulaşebiliyorum sağolsunlar görür görmez dönüyorlar. İbrahim beye giderken de inan çok zorlandım karar vermek zordu. B planı olarak aklında kalsın tabi :)

Ohhh güle güle kullan misler gibi kokalım. :) Ben Lierac'ı çifter çifter aldım da :) o yüzden krem yerine yağ almak istedim canım ama aklımda olsun kremler bitince palmersınkini denerim sebamed yağı da çok güzel bebek gibi kokuyor. :)

Lierac hala başlamadım burts bees kullanıyorum ya 1 ay sonra falan belki başlarım ona da ne varsa sürüyorum zaten :) sebamed yağ bebek yağı diye geçiyor bir de çatlak kremi var. Hangisini almalı emin olamadım ben.

Ben de iyiyim cok sükür :) cekmeköy tarafındayım bende katılmayı cok isterim tabiiki haberim olduğu sürece :)

Canım ben bugün onla alakalı bir şey okudum. Rahim büyüdükçe plesanta yukarı çıkar yerini bulurmuş son trimester e kadar takip edilirmiş. Yine de önde kalırsa normal doğumu engelleyebilirmiş evet...

Evet canim doktorum da öyle dedi.bunu 7. aydan sonra konusuruz dedi

Ben de iyiyim cok sükür :) cekmeköy tarafındayım bende katılmayı cok isterim tabiiki haberim olduğu sürece :)

Maşallah iyi olun
Tamam canım süper yakınmışsın sen de anadolu yakasındasın biz organize eder etmez seni de haberdar ederiizz mutlaka... Havalar bozmadaaan bir kahve içseek fena olmazz... Yoksa kardan adam yapmaya da çıkabiliriiiz :))) 4753 P Pinklemon ikihayat sahilde de yürürüz diyorduk ama geçen lodosda dalgalar rüzgar filan beni bu göbekli halimle uçuracak gibiydiiii :))
Bu arada sosyal aktivite demişken şunu da paylaşayım aklıma geldi şimdi. Ebebekten aldığım kargonun içinden çıktı, özellikle avrupa yakasında oturan annişler daha çok ilgilenebilir. 16-18 aralık anne/bebek/çocuk fuarı istanbul kongre merkezinde.

Eklentiler

• image.webp
    27,4 KB · Görüntüleme: 48
  • image.webp
    31,9 KB · Görüntüleme: 48
Yaa kızlar kokudan bahsetmişken bebişler doğunca evimizi mis gibi bi koku kaplıcak iki ay öyle kokucak inşallah..miss gibi bebek kokusu her gelen aynı kokuyu alıcak şimdiden burnum sızladı

Ayyy dimii evlat kokusu süt gibi... Sağlıkla kavuşalımm doğsunlar da inşallah her dk içime çekeceğimmm

Yaa kızlar kokudan bahsetmişken bebişler doğunca evimizi mis gibi bi koku kaplıcak iki ay öyle kokucak inşallah..miss gibi bebek kokusu her gelen aynı kokuyu alıcak şimdiden burnum sızladı

O koku içinnn neler yapmamki biliyorum o kokuyu mis missss. bir de kendi evladın olunca :)

Slm guzel bebis anneleribgn dr.a gttik en ii ayrintili icin 20.hafta snrasi dedi cok kucuk oldugundan organlari gelismesini beklioruz dedi.demir ve magnezyum ilaci verdi ama tahlil yapmadn eksik mi degilmi garip geldi.ama dr.umu cok seviyorm olumlu olmasi icimdeki tum endişeyi kaldirio bnce dr.anne dilinden anlamali.bnde 1.bebegimi kaybettimdn cok dr.gezdm anladimki yine herse olacagina vario ve en iyi dr.dilinden anlayan droglumun durusunu bi gorseydnz taa ayaklarini kafasina kaldrmisti komik bi kuzu..tansiyon icinde 24.haftadn snr cok dikkat edicz dedi ama kizlar yinede her gun olcmeye calisn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…