- 4 Eylül 2015
- 2.240
- 2.274
- 133
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #21.561
Hepsini güzel sağlıkla günlerde kullan canımmm... Ben de bebek için sebamed ürünlerimi tercih edeceğimpembiş cicilerini yesinler onunn bıcır bıcır ne tatlı olur
Benim de palmers vücut losyonu ve yağım bir de sebamed yağım geldi kendim için aldım artık yağlanmaaa kremlenme seanslarımı arttıracağım. İç bacak dış bacak basen onları da katacağım göbek ve göğüse ek olarakbu arada palmers ürünü üstünde kocaman paraben free yazıyor üretici de senin gibi hassas Pinklemoncuğum bir de güzel kakao yağı kokuyor ki kendimi krep arasına koyup yiyesim geldiii :)))
ikihayat seninkiler de geldi mi canımm aynı kampanyadan almıştıkkk...
Hepsini güzel sağlıkla günlerde kullan canımmm... Ben de bebek için sebamed ürünlerimi tercih edeceğimpembiş cicilerini yesinler onunn bıcır bıcır ne tatlı olur
Benim de palmers vücut losyonu ve yağım bir de sebamed yağım geldi kendim için aldım artık yağlanmaaa kremlenme seanslarımı arttıracağım. İç bacak dış bacak basen onları da katacağım göbek ve göğüse ek olarakbu arada palmers ürünü üstünde kocaman paraben free yazıyor üretici de senin gibi hassas Pinklemoncuğum bir de güzel kakao yağı kokuyor ki kendimi krep arasına koyup yiyesim geldiii :)))
Hanimlar mrb uzun zamandir takip ediyorum yazismalarinizi az once bende uye oldum artik sizinle yazismak icin20 haftalik ikiz bebek bekliyorum Allah nasip ederse aranizd ikiz bekleyen varmi bu arada istanbul dan ben
Ay ne güzel maşallah ikiz annesiHanimlar mrb uzun zamandir takip ediyorum yazismalarinizi az once bende uye oldum artik sizinle yazismak icin20 haftalik ikiz bebek bekliyorum Allah nasip ederse aranizd ikiz bekleyen varmi bu arada istanbul dan ben
Teşekkürler canımm:) çok sevindim içinde paraben olmamasına bol bol sürHepsini güzel sağlıkla günlerde kullan canımmm... Ben de bebek için sebamed ürünlerimi tercih edeceğimpembiş cicilerini yesinler onunn bıcır bıcır ne tatlı olur
Merhaba kızlar, ben de iş temposundan uzun süredir bakamadm buralara. Umarım herkes ve bebişlerimiz iyidiristanbulda olanlarla bi etkinlik yapsak nasıl olur ??
Alle kliniğe gidiyorum canım ataşehirde. Furkan Kayabaşoğlu ve Arzu İlknur Özdemir var çok çok iyiler instagramdan da bakabilirsin doğuma şevklendiriyorlar insanı:) hangisi müsaitse ona gidiyorum:)
Hoş geldin canım ,ben bir seni duydum ikizCok tesk ederim yaptim sanirim
Aa tamam sağol canım kaydettim bu mesajı.. Ataşehir daha yakın tabiiii lazım olursa yedek araştırana kadar senin tavsiyenle bu doktorlara görünürümkar kış geliyormuş B planımız da her zaman olsun dimi ama :))
Benimkilerde geldi mis gibi kakao kokuyor gerçekten :) bir ürünü daha vardı keşke onu da alsaydın ben ondan 2 tane aldım. özellikle çatlaklar için arkadaşım çok memnundu ondan dolayı aldım. bir de senin aldığın losyonu aldım :) göğüs sıkılaştırıcısı var onu da tavsiye ederim.
Ohhh güle güle kullan misler gibi kokalım. :) Ben Lierac'ı çifter çifter aldım da :) o yüzden krem yerine yağ almak istedim canım ama aklımda olsun kremler bitince palmersınkini denerimsebamed yağı da çok güzel bebek gibi kokuyor. :)
Ben sabahtan beri bakmadım ne çok mesaj birikmiş , herkes iyi canımm detaylı ultrasonlar başladı onun heyecanııısen nasılsıııınn???
Biz bu tarafta oturanlar olarak küçükyalı'da4753 ün cafesinde bir kahve içeceğiz birgün buluşup , sen de gel canımmm uzak değilseenn...
Canım ben bugün onla alakalı bir şey okudum. Rahim büyüdükçe plesanta yukarı çıkar yerini bulurmuş son trimester e kadar takip edilirmiş. Yine de önde kalırsa normal doğumu engelleyebilirmiş evet...
Ben de iyiyim cok sükür :) cekmeköy tarafındayım bende katılmayı cok isterim tabiiki haberim olduğu sürece :)
Yaa kızlar kokudan bahsetmişken bebişler doğunca evimizi mis gibi bi koku kaplıcak iki ay öyle kokucak inşallah..miss gibi bebek kokusu her gelen aynı kokuyu alıcak şimdiden burnum sızladı
Yaa kızlar kokudan bahsetmişken bebişler doğunca evimizi mis gibi bi koku kaplıcak iki ay öyle kokucak inşallah..miss gibi bebek kokusu her gelen aynı kokuyu alıcak şimdiden burnum sızladı
Bendeeeee..hatta ben yeni doğmuş bebeği öpmeye kıyamam sadece koklarım mis gibi içime çekerim başka tarafa veririm nefesimiiiAyyy dimii evlat kokusu süt gibi... Sağlıkla kavuşalımm doğsunlar da inşallah her dk içime çekeceğimmm
Ahh ahhhh bide alışkanlık yapıyoo miss gibi çeker çeker kafayı bulurum artıkO koku içinnn neler yapmamki biliyorum o kokuyu mis missss. bir de kendi evladın olunca :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?