- 30 Ağustos 2016
- 1.481
- 3.491
- 48
- 38
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #21.581
Bendeeeee..hatta ben yeni doğmuş bebeği öpmeye kıyamam sadece koklarım mis gibi içime çekerim başka tarafa veririm nefesimiii
Slm guzel bebis anneleribgn dr.a gttik en ii ayrintili icin 20.hafta snrasi dedi cok kucuk oldugundan organlari gelismesini beklioruz dedi.demir ve magnezyum ilaci verdi ama tahlil yapmadn eksik mi degilmi garip geldi.ama dr.umu cok seviyorm olumlu olmasi icimdeki tum endişeyi kaldirio bnce dr.anne dilinden anlamali.bnde 1.bebegimi kaybettimdn cok dr.gezdm anladimki yine herse olacagina vario ve en iyi dr.dilinden anlayan droglumun durusunu bi gorseydnz taa ayaklarini kafasina kaldrmisti komik bi kuzu..tansiyon icinde 24.haftadn snr cok dikkat edicz dedi ama kizlar yinede her gun olcmeye calisn
Tabii her şey o kadar mis kokuyor mu konusuna gelirseek o minnacık popodan çıkanlar 5 adamı bayıltmaya yeter...ben de bu konunun üstüne bugün ebebekten aldığım kargoyla gelen bez atmalık , dışarı koku sızdırmayan çöp kovasını paylaşayım :)))
Mutfaktaki çöpe atmak istemem oraya sonuçta yiyecek içecek atılıyor nimetin üstüne atamam. Banyo çöpü desek zaten dekoratif ufak bir şey 2 bez atsam dolar. Ben de alayım dedim , Bana pratik ve mantıklı geldi. Ebebekte 50 Tl. Uygun da. Çok yer de kaplamıyor 16 lt kapasitesi var. Aklınızda olsun
ya işte sonra bizden kıskandı koydu oluyor uyuz oluyorum hiiç koymam uzak akrabam bile olsa sonra sinirlendiricekler beni :) halbuki ne alaka insan beğendiği ismi koyar beğenmiş olabiliriz dimi. aman tuhaflar hiç polemiğe bile girmem :) sizinkilerde öyle bişey yoksa koyabilirsin canım. Emirhan değil de emir ismini seviyorum akıllı oluyorlar :)
Başlarım Şimdi Anneliğe ,kitabında da bahsetmişti bu kovalardan iyi yapmışsın canım minik bol bol doldurup rahatlasınTabii her şey o kadar mis kokuyor mu konusuna gelirseek o minnacık popodan çıkanlar 5 adamı bayıltmaya yeter...ben de bu konunun üstüne bugün ebebekten aldığım kargoyla gelen bez atmalık , dışarı koku sızdırmayan çöp kovasını paylaşayım :)))
Mutfaktaki çöpe atmak istemem oraya sonuçta yiyecek içecek atılıyor nimetin üstüne atamam. Banyo çöpü desek zaten dekoratif ufak bir şey 2 bez atsam dolar. Ben de alayım dedim , Bana pratik ve mantıklı geldi. Ebebekte 50 Tl. Uygun da. Çok yer de kaplamıyor 16 lt kapasitesi var. Aklınızda olsun
Anladım canım az kaldı sabırsızlanıyorum onu hissetmek içinDün doktorum bana "ilk gebelikte 20-21. haftaya kadar hissetsen bile her gün tutarlı olarak her hareketi hissedemezsin" demişti. "Ancak 20-21. haftadan sonra her gün düzenli olarak hissedersin bebek hareketlerini" dedi.
Canım doktora gittim bugün serum bağladı Penisilin iğne vardı çok ağır saffadaymışım korktum kadın doğumcuya gittim şükür bebek iyiydiCanım bişey olmaz endişelenme... Bol bol C vitamini al. Dinlen...
Geçmiş olsun canım belirtiler neydi dende ,bende Boğaz ağrısı,burun akıntısı ,halsizlik ,öksürük var ay ben de mi gitsem korktum şimdiCanım doktora gittim bugün serum bağladı Penisilin iğne vardı çok ağır saffadaymışım korktum kadın doğumcuya gittim şükür bebek iyiydi
aslında onlar alp koydu soyisimleri de aslan. annem istemedi alpaslanı bizim koymamızı.bende hiç gelemem öyle bişeye :) emir ismini bende severdim babamız hanlı bi isim istiyo birde soyismizle daha uyumlu oluyo öyle.babasının annesinin ismini falan koymak istemedi beraber seçelim istiyo ortak bişey o yüzden onunda içine sinsin istiyorum :)
Ben varımPlesentasi asagida olan varmi acaba
Cnm benimde 15+4 te şuan aşağıda ama bebek büyüdükçe yukarı çıkıcaktır çıkmazsa sezeryan sebebi ama bunları konuşmak için çok erken dediPlesentasi asagida olan varmi acaba
Bugün bizim 3. evlilik yıldönümümüzmüş , face hatırlatmasa hatırlayacağım yok , ah ah bu unutkanlıkEşim de iş yoğunluğundan hatırlayamamış Tam filmlik olduk bugün 3 yıl önce bugün nikahımız kıyılmıştı 23 Kasımda da düğünümüz olmuştu. Kasımda aşk başkadır diye tutturup resmen bir yerlerimiz donmuştu o gün Allahtan eşim aradı da gönlümü aldı , haftaya çarşamba güzel bir yemekle esas kutlamayı yaparız diyerek. Yoksa salonda yatardı bu gece , sanki ben hatırladım da hem suçluyum hem güçlü Allah vere de haftaya da yine unutmasak
Bugün bizim 3. evlilik yıldönümümüzmüş , face hatırlatmasa hatırlayacağım yok , ah ah bu unutkanlıkEşim de iş yoğunluğundan hatırlayamamış Tam filmlik olduk bugün 3 yıl önce bugün nikahımız kıyılmıştı 23 Kasımda da düğünümüz olmuştu. Kasımda aşk başkadır diye tutturup resmen bir yerlerimiz donmuştu o gün Allahtan eşim aradı da gönlümü aldı , haftaya çarşamba güzel bir yemekle esas kutlamayı yaparız diyerek. Yoksa salonda yatardı bu gece , sanki ben hatırladım da hem suçluyum hem güçlü Allah vere de haftaya da yine unutmasak
Iki doktora gozuktum biri asada riskli kibirdamadan yaticaksin dedi kanamam vardi ama prof yok ole bi sikinti yerinde dediBenim asagidaydi en son.doktorum zamanla yukarı çıkacağını cikmazsa da sorun olmayacağını sadece normal doğum ihtimalini ortadan kaldiracagini söyledi
Hayırlı olsun Cnm. Hepsi çok güzel ama bence MasalKızlar benımde kızım olacak..aklımda 3 isim var. Melis , Melisa , Masal :)
sizce hangisi desem..cok kararsızım ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?