2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Bendeeeee..hatta ben yeni doğmuş bebeği öpmeye kıyamam sadece koklarım mis gibi içime çekerim başka tarafa veririm nefesimiii

Tabii her şey o kadar mis kokuyor mu konusuna gelirseek o minnacık popodan çıkanlar 5 adamı bayıltmaya yeter... ben de bu konunun üstüne bugün ebebekten aldığım kargoyla gelen bez atmalık , dışarı koku sızdırmayan çöp kovasını paylaşayım :)))
Mutfaktaki çöpe atmak istemem oraya sonuçta yiyecek içecek atılıyor nimetin üstüne atamam. Banyo çöpü desek zaten dekoratif ufak bir şey 2 bez atsam dolar. Ben de alayım dedim , Bana pratik ve mantıklı geldi. Ebebekte 50 Tl. Uygun da. Çok yer de kaplamıyor 16 lt kapasitesi var. Aklınızda olsun

Eklentiler

• image.webp
    11,7 KB · Görüntüleme: 81

Doktoruna güvenmek içinin rahat olması süper bir şey canım. Ben de şuan gel doğur dese vardır bir bildiği derim doğururum sanırım o derece güveniyorum ağzından çıkacak her şeye. :)) ne güzel hasret gidermişsiniz maşallah kuzuya içerde akrobasi yapıyorr bak seeen :)) O zaman detaylıya 20. Hafta itibariyle randevu alabilirsin ya da aldın bile

bu çöp kovasını biliyorum bütün arkadaşlarım aldı çok mantıklı bişey:)

aslında onlar alp koydu soyisimleri de aslan. annem istemedi alpaslanı bizim koymamızı.bende hiç gelemem öyle bişeye :) emir ismini bende severdim babamız hanlı bi isim istiyo birde soyismizle daha uyumlu oluyo öyle.babasının annesinin ismini falan koymak istemedi beraber seçelim istiyo ortak bişey o yüzden onunda içine sinsin istiyorum :)

Başlarım Şimdi Anneliğe ,kitabında da bahsetmişti bu kovalardan iyi yapmışsın canım minik bol bol doldurup rahatlasın

Dün doktorum bana "ilk gebelikte 20-21. haftaya kadar hissetsen bile her gün tutarlı olarak her hareketi hissedemezsin" demişti. "Ancak 20-21. haftadan sonra her gün düzenli olarak hissedersin bebek hareketlerini" dedi.
Anladım canım az kaldı sabırsızlanıyorum onu hissetmek için

Canım doktora gittim bugün serum bağladı Penisilin iğne vardı çok ağır saffadaymışım korktum kadın doğumcuya gittim şükür bebek iyiydi
Geçmiş olsun canım belirtiler neydi dende ,bende Boğaz ağrısı,burun akıntısı ,halsizlik ,öksürük var ay ben de mi gitsem korktum şimdi

Tabi canim ikinizinde sevecegi bir isim olsun emirhanda guzel:)

Bugün bizim 3. evlilik yıldönümümüzmüş , face hatırlatmasa hatırlayacağım yok , ah ah bu unutkanlık Eşim de iş yoğunluğundan hatırlayamamış Tam filmlik olduk bugün 3 yıl önce bugün nikahımız kıyılmıştı 23 Kasımda da düğünümüz olmuştu. Kasımda aşk başkadır diye tutturup resmen bir yerlerimiz donmuştu o gün Allahtan eşim aradı da gönlümü aldı , haftaya çarşamba güzel bir yemekle esas kutlamayı yaparız diyerek. Yoksa salonda yatardı bu gece , sanki ben hatırladım da hem suçluyum hem güçlü Allah vere de haftaya da yine unutmasak

Kızlar maşallah hiziniza yetisilmiyör geçmişin hepsini okuyamadim bile çok birikmiş bazı okuduğum şeylere ben de cvp yazayım.
Benim ayrıntılı ultrason 15 aralıkta yani 24.haftamin icindeyken ben doktora sordum geç değil mi diye Hayır çok mükemmel bir zamanlama dedi gelişimi tamamlaniyor ve daha net görünüyor dedi
Bebeğin hareketlerini çok şükür hergün ve cok sık hissediyorum çünkü ben 2 haftadir hissediyorum bir de ikinci cocuk olunca elini koyanlarda hissedebiliyor
Bizim zaten kızımızdan kalan büyük sayılabilecek eşyalarimizin hepsi duruyor daha bişey almadım ama bugun kayinvalidem çok tatlı bir battaniye göndermiş bebisimize ilk eşyası minigimin.
bir de kızlar ya okudukça şaşırıyorum nasıl insanlar var etrafinizda nasıl bu kadar fesat olabiliyorlar ben nerdeyse 7 kilo aldım çevremdeki herkes de bayılıyor göbeğime çok güzel diyorlar daha bir kere bile kötü hissettirecek bişey duymadim gerçekten allah yardimciniz olsun fesat insanlarla yaşamak çok zor.

Nice senelerinize canım saglikla huzurla mutlulukla aşkla... sevginiz saygınız daim olsun , miniğiniz de geliyor çekirdek aile güçlensin

Bebisinizle huzur,sağlık ve mutluluk dolu nice güzel seneleriniz olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…