2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Saol cnm hosbulduk ben biraz zor bi ornegim sekizinci haftadan beri kanamam var igneler hormon ilaclari felan derken cok sukur rabbime bu zamana geldim ayri yumurta bi kiz bi erkek masallah diyin nolur tabi ilk uc ay omrumden omur gitti kusmaktan alti kilo verdim tam kusmalar geciyo rahatlicam ins derken 15 haftada yuksek hormonlardan ortaya cikan migren ataklari haftanin 5-6 gunu bas agrisi reflu derken ayaga kalkamama bel agrisi derler ya ikiz gebelik cok zor die gercekten zor rabbim dermani olmayan dert vermesin hele o kanamalar her kanamada acaba bisey oldumu yasiyolarmi kaygilari insanin omrunden aliyo en son bir ay once bir doktorda plesentanin biri asada doguma kadar kibirdamadan yatman lazim dedi hala kanama alanim var ultrasonda anlatiyimmi dahasini rabbime sukurler olsun bugunume ki yavrularim benimle ins saglikla dogurabilirim dua edin

Ah canım ben de çok kustum İnan su içemedim tabi senin 2 katıdır,reflü de geçirdim halini anlarım tesellimiz şu olsun bebekler belki rahat olur gebelikte çektik çünkü

Öncelikle maşallahhh canımmm , bazı zorluklar olmuş olmaya da devam ediyor ama işte annelik böyle kolay değil... İkiz gebelik daha zordur diye okumuştum. Allah yardımcın olsun ama bak iki yavrun var ne güzel. Dediğin gibi çok şükür bugünümüze... Hepimiz bir şeyler yaşıyoruz sonuçta bolca evham ve büyük bir sevgiyle onlara sarılıyor iyi olmaları için dualar ediyoruz... Önce onları bize nasip eden Allaha , sonra da dr lara emanetler.. Geçmiş yazılara bakma fırsatın olduysa kanama alanı olan arkadaşlarımız oldu , onlar da iğne ilaç , istirahatle atlattılar. Sonuçta güzel haberlerle döndüler. İnşallah sen de güzel şeyler yazarsın buraya.. Her şey daha iyi olur ve bu süreçleri sağsalim atlatır miniklerini alırsın kucağına.

Öğretmen olan arkadaslar nöbet tutuyor musunuz rapor alma durumunda sat a göre mi tarih yazılıyor ultrasona göre mi sata göre suan gerideyiz de

Gecmis olsun canim. umarim hic agrimaz.
Bana bir doz yeterli dedi bugun s.ocagindaki kadın. 8. sinifta vuruldugum icinmis. neye gore diyor bunu acaba. sen vurulmamismiydin 8. sinifta
Cnm geçmişi yeni okuyorum şimdi gördüm yazdığını çoğumuz 8.sınıfta olduk o aşıyı ama ilk defa böyle diyen bir sağlık ocağı duydum benim ikinci hamileliğim ben de 4 dozu vurdurmustum 1 doz kalmis onu unutmuşum bu hamilelikte de sadece onu vuracaklar 5e tamamlanacak. Bütün hamile kalan arkadaşlarım aynı şekilde yaptırdı bu aşıyı çünkü 5 defa vurulunca omur boyu koruyor bir daha gerek kalmıyor ama daha az sayıda olduğunda sanırım geçici süre koruyabiliyor istersen iyi araştır gerekirse de sen iste sağlık ocagindan

Masal
Öykü de güzel ekstra olaraaaktan
Benim kızımın adı elif öykü ona uygun olsun diye ikincisini de masal olabilir diye düşünüyorum :) hatta kızim da kendisi zeynep ismini koymuş kardeşine zeynep masal da olabilir :) aklımın bir yerinde bu isim var bakalım doğana kadar işte bu diyeceğim bir isim gelmezse aklıma zeynep masal yapabiliriz :)

Öğretmen olan arkadaslar nöbet tutuyor musunuz rapor alma durumunda sat a göre mi tarih yazılıyor ultrasona göre mi sata göre suan gerideyiz de
Merhaba cnm ben hala nöbet tutuyorum hatta bazı haftalarda öğretmen sıkıntısindan dolayi 2 nöbet tutuyorum 24.haftada doktor raporuyla idareye dilekçe yazıp nöbetten muaf olabiliyorsun hafta hesabını da Sata göre yapıyorlar ben 15 aralıkta detaylı ultrason için gittiğimde 24.haftanın içinde olcam o zaman 24 haftalik olduğuma dair bir rapor da isticem. İlk kızımda böyle yapmıştık şimdi de aynısıni yapcam.

Ne yazık ki ben de hala nöbet tutuyorum.geçen hafta nöbetimin olduğu gün eve geldiğimde tansiyonum 8/4 olmuştu.saatlerce kendime gelemedim.hiç anlayışlı bir idaremiz yok bizim.24. Hafta dolunca doktor raporuyla nöbet tutmuyorsun. bende dört gözle 24. Haftayı bekliyorum.bu arada sata göre veriyor raporu doktor.

Şu sarı renkli klasik 'arabada bebek var' yazısını sevemedim gitti ama buna bayıldımmm ve hemen aldımmm ebebek / oto aksesuarları gibi
bir bölümden bulup aldım.

Bu arada ebebek reklamı da fena olmamış. 15 senedir varmış bu ebebek bana nedense ben hamile kaldıktaan sonra açılmış gibi geliyorrr :))))

Eklentiler

• image.webp
    16,7 KB · Görüntüleme: 84
Son aldığım ürünlerlerden biriyle ilgili bu konuya değinmek istiyorum;
Tecrübeli anneler belki uyguladı belki pratik bulmadı bilmiyorım ama Allah nasip ederse benim gibi anneliği ilk defa tecrübe edecek arkadaşlar için şöyle bir bilgiyi de paylaşmak istedim kendimce daha doğru bulduğum için...
Ben bu temizleme pamuklarından aldım. Yenidoğan bebek cildi de çok hassas olduğu için , ilk zamanlarda altını değiştirirken ılık suyla ıslatılmış bu tip temizleme pamuklarını kullanmayı düşünüyorum. Yani hazır ıslak mendillerdense , en azından evde olduğum zamanlarda mümkün olduğunca bu temizleme pamuklarını tercih edeceğim. Seyretriğim bazı videolarda da anneler bu şekilde temizlemeyi tavsiye ediyor. Sanırım böylesi daha çok içime sinecek. Alışveriş yaparken aklınızda olsun

Eklentiler

• image.webp
    14,9 KB · Görüntüleme: 85
Canim benim bir arkadaşım da şöyle yapmıştı oda bana mantıklı gelmişti. Uni Baby markası olmasi lazim sadece ıslak bez içinde herhangi bir madde olmayandan almıştı. İlk etapta onunla temizleyip sonrada hani. beslenme cantalarimizda küçük beyaz havlu olurdu ya 2.aşamada kalanları o bezi ilik suyla yıkayıp detaylı temizliyor. En son yine o küçük havlulardan bi tanesini alıp kuruluyor. (petegin üstünde bunlar hazır ve sicak oluyordu) detaylı anlatinca uzun is gibi duruyor ama hemen bitiriyordu ve çocuğu bir kez olsun enfeksiyon gecirmedi bu şekilde.. Bezleri her işlem sonrası yıkıyordu

yok yoooook sen söylemezsin bence :) heeeeeem adımı bilmiyorsunki oh olsun ibrahim bey duysa varyaaaa evhamlıyım ya ona kızıyor e ne yapalım yaaaani ilk hamilelik tabi evham yapıcaz ibrahim beye selamlar
Evet isim bilmiyorum ama muayene tarihlerini falan söylerim ordan çıkarırız psikopata bağlar bulurum kim olduğunu bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…