2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
bende kızımda bunları kullandım, bi kap edinmişt,m, ona bu pamukları koyup kaynatılmıs ıcme suyu dokuyordum ve sogutuyordum, kullanacagım zamanda kapagını acıp alıyordum. ben ıslak mendillerin cok faydalı oldugunu dusunmuyorum, ozellıkle kız bebekler için..

ablamında bi kız bi erkek ikiz bebekleri var ama hamileliği çok rahat geçmişti.reflü ve el uyuşmasından başka bi şikayeti yoktu.işte her hamilelik bir olmuyo canım bebeğin eşi migren bulantılar bel ağrısı olunca çok zor geçiyodur senin için.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.doğduktan sonra da tatlı bi zorluk seni bekliyo bu arada biz 3 kişi ancak bakıyoduk :) inşallah o günleri de görürüz :)

Canim Allah'in izniyle ikinisi de sağlikla kucagina alacaksin. 41 kere masallah. Allah sabredenlerle beraberdir.

Reklamdaki kiz da hamile degil gibi yuzu filan sis degil karninda yastik var gibi. Dun dedim bu ne ya. :)

Öğretmen olan arkadaslar nöbet tutuyor musunuz rapor alma durumunda sat a göre mi tarih yazılıyor ultrasona göre mi sata göre suan gerideyiz de
Canım 24. Haftaya gelindiğinde okula söylüyorsun bırakıyorsun ancak yönetmelikte 28. Hafta bu okul yanlış biliyor sanırım benim de işime geliyor sonuçta paralı hakkım olarak parasını almıyorum hak yenmiyor yani

Bilgiler için teşekkürler canım, katılıyorum sana. Ablamın bebeği temmzda doğdu ve Mersin gibi cayır cayır bi memlekette :) ve hiç pişik olmadı. Büyük bi sebebi ılık suyla bu pamuklarla temizlemesi. Şuan 4 aylık paşamız hala bunları kullanıyor

kızlar sabah sabah bu dvlet hastanesindekler benim sinirlerimi bozdu.randevum vardı ultrasonda 9:35e sırf randevum var zaten beklemeden giriyim çıkıyım diye gittim.randevuyu veren kız direk girceksin dedi.bekliyorum çağırcaklar diye.guguk kuşu gibi kadının biri giriyo çıkıyo isim sayıyo.tam yarım saat bekledim çağırcak diye.sordum artık tandevum vardı diye kağıdınızı verceksiniiz sıra alcaksınız diyo.bi de bunu söylüyo kapıdan içeri giriyo tekrar.başka bi kıza çıkıştım ordaki bana değil onlara söyle dedi.sinirimi alamadım ağlaya ağlaya geldim eve.şimdi ben bunları nereye şikayet etmeliyim sizce.hıncımı alamadım

canım senin kullandığın ürün bu mu? P Pinklemon
Evet canım çok memnunum. Kokusu çok güzel, vıcık vıcık krem değil. Birde benim ilk hamileliğim 22. Haftada bitti ama çok karnım büyümüştü 34 bedenden 44 lere falan çıkmıştım heralde:) yapımda çatlamaya çok müsait ama öncesi ve sonrasında bunu kullandım hiç çatlamadım.

E-bebek in altını üstüne getiren alınmadık hiçbir ürün bırakmayan canım arkadaşım:) ya ben koskoca bostancı mağazasındaydım pazar günü bu aldıklarının hiçbirini görmedim nasıl buluyorsun bak aldığın herşeyi paylaşmaya devam et tamammı ufkumu açıyorsun:) bende bunlardan çok istiyorum bi kendi arabama bi eşiminkine yapıştırcam hep çok özendim:)

Kızlar günaydınlar kk'nın en tatlı anne adayları
Bugün çok duygusalım. Dün gece çok yakın bir arkadaşım doğum yaptı prensesimiz geldi. Hayatımda ilk defa bir doğumda bu kadar heyecanlandım. Hormonlarım beni ele geçirdi, gözyaşlarım sel oldu. Zaten bebişe aşık olmamda ayrı bir detay:) o kadar güzeldiki. İlk temizlenişini, giydirilişini hep camlı bölmeden izledik. İnanılmaz sabırsızlandım oracıkta doğurasım geldi. Nasıl geçecek zaman.. Allahım hepimize sağlıkla bebişlerimize kavuşmayı nasip etsin.

Gunaydin minnos anneler ve kuzulari :)

Uygulamalari bu sekilde canim devlet hastanelerinin sikayet etsende cok fayda edecegini sanmiyorum. Bende yasadim aynisini ilk gebelik testlerini yaptirirken bi sonraki test icin dr direk bana cik ben yazicam dedi ciktim bekle bekle en son bole bole demistinz dedim kagit yazdi asagidan numara al gel dedi sinir etmisti beni uyuz doktor o direk bana gel demese ben zaten numara alip cikicaktim yoktan yere zamanimi yedi kan vermeye ucu ucuna yetismistim

ben bu kadar saçma bi uygulama görmedim ama canım.senin olayından daha farklı bişey bu.geçen hafta muayene oldum ultrason birimi ayrıymış.ultrason birimine indim ordan randevu aldım bi hafta öncesinden bugün 9:35e.bugün geldim randevu aldığım kıza söyledim direk girebilirsin tekrar kayıt yaptırmana gerek yok dedi.kapının önünde bekliyorum sesleniyolar alıyolar.bende randevu sırasına göre alıyolar sandım.meğer randevuyla değilde tekrar sıra yazıdırıyomuşsun kapıdan öyle alıyolarmış.ekran var sıra takibi için ama ekran kapalı.ben sistemin böyle olduğunu hiç sanmıyorum kafalarına göre yapıyolar konuşuyolar hastayla istedikleri zaman alıyolar.madem öyle kafanıza göre alıyosunuz neden bana randevu veriyosunuzki söyleyin o zaman dimi.böyle olduğunu bilsem gitmezdim bile ben nasılsa randevum var diye gittim.
sağlık bakanlığını arayıp şikayet ettim.birde bimere yazdım içim rahatladı.

en çok da erkek çocukları anneye düşkün olur derler ya o yüzden seviniyorum

Evet oyle oluyorlar 1 2 istisna haric gordugum tum erkekler anneye duskundu. Esimle simdiden kavgasinj bile yapiyoruz bana duskun olacak diye:) dogmamis cocuk icin kavga ediyoruz:):)

Evet isim bilmiyorum ama muayene tarihlerini falan söylerim ordan çıkarırız psikopata bağlar bulurum kim olduğunu bak

Hahahah yok yaaaaa beni satmazlar bilgilerimi sadece esimle paylasabilirler kaydolurken onu sectim nabeeeer hahah:):) dun arkadasim gitti onun son haftalari alttan muayene etmis cati muayenesi oluyo o galiba. Hersey yolunda bu bebek cok beklemez gelir demis. Kiz aglamis korkuyorum ama ben normal dogumdan diye. Hallederiz hallederiz korkma demis gulmus kizi yollamis:) illa normal dogurtcak tabi beni bi tirsma aldi haliyle. Korkunun ecele faydasi yok napalim :)

Madem oyle bunu da alayim bi bu eksik kaldi zaten :) aliyorum da surmeden izliyorum oyle bi cinslik bendek:) artik surucem hergun korktum ben dun damarlari gorunce

kızlar günaydın anlatmaya nerden başlayayım bilemedim her ne kadar daha doğmamış olsada anne olduğumu bu kadar yoğun hissettim daha önce yazmıştım karın ağrısıyla acile gitmiştim karın ağrım dahada şiddetlenince acile gittik kadın doğuma bebeğim çok şükür iyiydi.kan aldılar doktor bize hemen iyi bir hastaneye gitmemi ve genel cerrahi bölümünün görmesi gerektiğini belkide yatış verebileceklerini söyledi bizde gittik ben hala kıvranıyorum bu arada ağrıdan apandisitten şüphelendi bütün doktorlar röntgene de alamıyorum seni hamilesin dedi ultrasonda temiz çıktı ama rahim önünü kapatmış görünmeyebilirmiş. doktorlar geldi benimle ve eşimle açık açık konuştu ameliyat şart ama düşük riski var kabul ederseniz hemen alalım o an bunların hepsinin rüya olmasını okadar istedimki ama değildi bebeğim narkoz alacaktı tamda organlarının geliştiği dönem dedi doktor çok kritik bir dönemdeymiş bebek daha büyük yada daha küçük olsaydı keşke dedi ler ben bi yandan eşim bi yandan ağlıyoruz .ben bu acıyı çekmeye razıyım yeterki oğluma bişey olmasın diyorum doktor apandisit patlarsa ikinizinde hayatı tehlikeye girer dedi.ameliyatı yapacak doktor geldi tekrar muayene etti bazı sorular sordu ben bu ameliyatı yapmak istemiyorum bebek için benim için aç kalabilir misin dedi dayanırım dedim serumun biri gidiyor biri geliyor ağrılarım azaldı bu arada rahatladım 20 ye yakın serum yedim antibiyotik yaptılar arada 48 saatlik açıktan sonra açıktan ağladım oğlum aç kalıyor gibi geliyordu bana hep onu düşündüm hareket edince acıktı diye çok üzüldüm ama serum besinliymiş besliyormuş bebeğimi sonunda son ultrasonda karar kılındı ağrılarım geçti çok şükür dün hastaneden çıkış verdi doktorum şu an evdeyim sonuç apandisit değilmiş çok şükür uzun oldu kusura bakmayın anlatmak istedim siz benim neler hissettiğimi anlarsınız diye anlatmak istedim şimdi iyiyim çok şükür annelik kendini unutmakmış bunu çok iyi anladım

Ben alırım bilgileri o iş kolay
Sen normal doğurmak istemiyormuydun? Ben sezaryen yapacağım kimseyi dinlemem valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…