- 18 Şubat 2015
- 398
- 378
- 103
- 47
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #21.621
bende kızımda bunları kullandım, bi kap edinmişt,m, ona bu pamukları koyup kaynatılmıs ıcme suyu dokuyordum ve sogutuyordum, kullanacagım zamanda kapagını acıp alıyordum. ben ıslak mendillerin cok faydalı oldugunu dusunmuyorum, ozellıkle kız bebekler için..Son aldığım ürünlerlerden biriyle ilgili bu konuya değinmek istiyorum;
Tecrübeli anneler belki uyguladı belki pratik bulmadı bilmiyorım ama Allah nasip ederse benim gibi anneliği ilk defa tecrübe edecek arkadaşlar için şöyle bir bilgiyi de paylaşmak istedim kendimce daha doğru bulduğum için...
Ben bu temizleme pamuklarından aldım. Yenidoğan bebek cildi de çok hassas olduğu için , ilk zamanlarda altını değiştirirken ılık suyla ıslatılmış bu tip temizleme pamuklarını kullanmayı düşünüyorum. Yani hazır ıslak mendillerdense , en azından evde olduğum zamanlarda mümkün olduğunca bu temizleme pamuklarını tercih edeceğim. Seyretriğim bazı videolarda da anneler bu şekilde temizlemeyi tavsiye ediyor. Sanırım böylesi daha çok içime sinecek. Alışveriş yaparken aklınızda olsun
Saol cnm hosbulduk ben biraz zor bi ornegim sekizinci haftadan beri kanamam var igneler hormon ilaclari felan derken cok sukur rabbime bu zamana geldim ayri yumurta bi kiz bi erkek masallah diyin nolur tabi ilk uc ay omrumden omur gitti kusmaktan alti kilo verdim tam kusmalar geciyo rahatlicam ins derken 15 haftada yuksek hormonlardan ortaya cikan migren ataklari haftanin 5-6 gunu bas agrisi reflu derken ayaga kalkamama bel agrisi derler ya ikiz gebelik cok zor die gercekten zor rabbim dermani olmayan dert vermesin hele o kanamalar her kanamada acaba bisey oldumu yasiyolarmi kaygilari insanin omrunden aliyo en son bir ay once bir doktorda plesentanin biri asada doguma kadar kibirdamadan yatman lazim dedi hala kanama alanim var ultrasondaanlatiyimmi dahasini rabbime sukurler olsun bugunume ki yavrularim benimle ins saglikla dogurabilirim dua edin
Canim Allah'in izniyle ikinisi de sağlikla kucagina alacaksin. 41 kere masallahSaol cnm hosbulduk ben biraz zor bi ornegim sekizinci haftadan beri kanamam var igneler hormon ilaclari felan derken cok sukur rabbime bu zamana geldim ayri yumurta bi kiz bi erkek masallah diyin nolur tabi ilk uc ay omrumden omur gitti kusmaktan alti kilo verdim tam kusmalar geciyo rahatlicam ins derken 15 haftada yuksek hormonlardan ortaya cikan migren ataklari haftanin 5-6 gunu bas agrisi reflu derken ayaga kalkamama bel agrisi derler ya ikiz gebelik cok zor die gercekten zor rabbim dermani olmayan dert vermesin hele o kanamalar her kanamada acaba bisey oldumu yasiyolarmi kaygilari insanin omrunden aliyo en son bir ay once bir doktorda plesentanin biri asada doguma kadar kibirdamadan yatman lazim dedi hala kanama alanim var ultrasondaanlatiyimmi dahasini rabbime sukurler olsun bugunume ki yavrularim benimle ins saglikla dogurabilirim dua edin
Reklamdaki kiz da hamile degil gibi yuzu filan sis degil karninda yastik var gibi. Dun dedim bu ne ya. :)Şu sarı renkli klasik 'arabada bebek var' yazısını sevemedim gitti ama buna bayıldımmm ve hemen aldımmmebebek / oto aksesuarları gibi
bir bölümden bulup aldım.
Bu arada ebebek reklamı da fena olmamış. 15 senedir varmış bu ebebek bana nedense ben hamile kaldıktaan sonra açılmış gibi geliyorrr :))))
Canım 24. Haftaya gelindiğinde okula söylüyorsun bırakıyorsun ancak yönetmelikte 28. Hafta bu okul yanlış biliyor sanırım benim de işime geliyor sonuçta paralı hakkım olarak parasını almıyorum hak yenmiyor yaniÖğretmen olan arkadaslar nöbet tutuyor musunuz rapor alma durumunda sat a göre mi tarih yazılıyor ultrasona göre mi sata göre suan gerideyiz de
Kanamam var doktorum her zaman dediğini dedi "takip edeceğiz".. En kötü sezaryanmışKanaman varmi doktorun nededi
Bilgiler için teşekkürler canım, katılıyorum sana. Ablamın bebeği temmzda doğdu ve Mersin gibi cayır cayır bi memlekette :) ve hiç pişik olmadı. Büyük bi sebebi ılık suyla bu pamuklarla temizlemesi. Şuan 4 aylık paşamız hala bunları kullanıyorSon aldığım ürünlerlerden biriyle ilgili bu konuya değinmek istiyorum;
Tecrübeli anneler belki uyguladı belki pratik bulmadı bilmiyorım ama Allah nasip ederse benim gibi anneliği ilk defa tecrübe edecek arkadaşlar için şöyle bir bilgiyi de paylaşmak istedim kendimce daha doğru bulduğum için...
Ben bu temizleme pamuklarından aldım. Yenidoğan bebek cildi de çok hassas olduğu için , ilk zamanlarda altını değiştirirken ılık suyla ıslatılmış bu tip temizleme pamuklarını kullanmayı düşünüyorum. Yani hazır ıslak mendillerdense , en azından evde olduğum zamanlarda mümkün olduğunca bu temizleme pamuklarını tercih edeceğim. Seyretriğim bazı videolarda da anneler bu şekilde temizlemeyi tavsiye ediyor. Sanırım böylesi daha çok içime sinecek. Alışveriş yaparken aklınızda olsun
Evet canım çok memnunum. Kokusu çok güzel, vıcık vıcık krem değil. Birde benim ilk hamileliğim 22. Haftada bitti ama çok karnım büyümüştü 34 bedenden 44 lere falan çıkmıştım heralde:) yapımda çatlamaya çok müsait ama öncesi ve sonrasında bunu kullandım hiç çatlamadım.
E-bebek in altını üstüne getiren alınmadık hiçbir ürün bırakmayan canım arkadaşım:) ya ben koskoca bostancı mağazasındaydım pazar günü bu aldıklarının hiçbirini görmedim nasıl buluyorsun bak aldığın herşeyi paylaşmaya devam et tamammıŞu sarı renkli klasik 'arabada bebek var' yazısını sevemedim gitti ama buna bayıldımmm ve hemen aldımmmebebek / oto aksesuarları gibi
bir bölümden bulup aldım.
Bu arada ebebek reklamı da fena olmamış. 15 senedir varmış bu ebebek bana nedense ben hamile kaldıktaan sonra açılmış gibi geliyorrr :))))
kızlar sabah sabah bu dvlet hastanesindekler benim sinirlerimi bozdu.randevum vardı ultrasonda 9:35e sırf randevum var zaten beklemeden giriyim çıkıyım diye gittim.randevuyu veren kız direk girceksin dedi.bekliyorum çağırcaklar diye.guguk kuşu gibi kadının biri giriyo çıkıyo isim sayıyo.tam yarım saat bekledim çağırcak diye.sordum artık tandevum vardı diye kağıdınızı verceksiniiz sıra alcaksınız diyo.bi de bunu söylüyo kapıdan içeri giriyo tekrar.başka bi kıza çıkıştım ordaki bana değil onlara söyle dedi.sinirimi alamadım ağlaya ağlaya geldim eve.şimdi ben bunları nereye şikayet etmeliyim sizce.hıncımı alamadım
Gunaydin minnos anneler ve kuzulari :)
Uygulamalari bu sekilde canim devlet hastanelerinin sikayet etsende cok fayda edecegini sanmiyorum. Bende yasadim aynisini ilk gebelik testlerini yaptirirken bi sonraki test icin dr direk bana cik ben yazicam dedi ciktim bekle bekle en son bole bole demistinz dedim kagit yazdi asagidan numara al gel dedi sinir etmisti beni uyuz doktor o direk bana gel demese ben zaten numara alip cikicaktim yoktan yere zamanimi yedi kan vermeye ucu ucuna yetismistim
en çok da erkek çocukları anneye düşkün olur derler ya o yüzden seviniyorum
Evet isim bilmiyorum ama muayene tarihlerini falan söylerim ordan çıkarırızpsikopata bağlar bulurum kim olduğunu bak
Evet canım çok memnunum. Kokusu çok güzel, vıcık vıcık krem değil. Birde benim ilk hamileliğim 22. Haftada bitti ama çok karnım büyümüştü 34 bedenden 44 lere falan çıkmıştım heralde:) yapımda çatlamaya çok müsait ama öncesi ve sonrasında bunu kullandım hiç çatlamadım.
Ben alırım bilgileri o iş kolayHahahah yok yaaaaa beni satmazlar bilgilerimi sadece esimle paylasabilirler kaydolurken onu sectim nabeeeer hahah:):) dun arkadasim gitti onun son haftalari alttan muayene etmis cati muayenesi oluyo o galiba. Hersey yolunda bu bebek cok beklemez gelir demis. Kiz aglamis korkuyorum ama ben normal dogumdan diye. Hallederiz hallederiz korkma demis gulmus kizi yollamis:) illa normal dogurtcak tabi beni bi tirsma aldi haliyle. Korkunun ecele faydasi yok napalim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?