2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Canım benim çok geçmiş olsun. İyi ki apandist değilmiş çok şükür iyisiniz. Allah'tan ameliyatı yapacak doktorun hemen almamış seni ameliyata.

Canım İnan üzüntünü paylaştım gözlerim doldu haklısın büyük bir korku ama şükür iyisiniz artık peki sebep neymiş bu duruma??

Çok iyi yapmışsın bu pamukları alarak. Benim yeğenim var 9 aylık. Ablam bu kadar zaman ıslak mendillerden kullandı. Bebekte idrar yolu enfeksiyonu çıkınca farkettiki kakasını yaptığında bebeğin vajina girişine kadar bulaşıyor ve ıslak mendillede kolay temizlenmiyor. Bir iki haftadır bu pamuklardan alıyor ılık suyla ıslatıp rahatlıkla temizliyor. Küçücük yavrum şimdi antibiyotik kullanıyor en başından pamuk kullansa belki böyle olmayacaktı. Birde ıslak mendil hava şartlarından dolayı soğuk olabiliyor bu da bebeğin üşütmesine neden oluyor. Bende inşallah bebeğim doğduğunda bu pamuklardan kullanmayı düşünüyorum sadece altını çok kirlettiği zaman ıslak mendil takviyesi yaparım diyorum

Canım maalesef ki öyle..bende bebişi görmeye gitmiştim randevulu geçmiş haftalarda cinsiyet sordm dr a bana dediki cinsiyetten daha önemli şeyler var.birde özellikle erkek doktora randevu aldım cem isminde kadın çıktı yer degiştirmişler kafalarına göre bide bet bi insan.sen moralini bozma hiç her türlü insan var işte ama şikayet et sağlık bakanlığına

Günaydınnn hanımlar, bugün doktora gideceğim için heyecan dorukta , dün arkadaşlarla toplandık benden 1 hafta önde ama ultrasyona göre 3 hafta önde olduğunu söyleyen erkek bebek bekleyen bir arkadaşla sohbet ettik aslında edemedik susmadı resmen bıcır bıcır konuşan ben artık yeter diyip kendi içime çekildim kalabalık olduğumuzdan arkadaşlar da farketti suskunsun hayırdır diye şöyle oldu ; erkek bebeklerin anne karnında önde çıkması çok büyük olasılık diyordu doktorum benim ki ya iki gün geriden ya da tam gününde çıktı hep birde bende oğlumdan biliyorum iki hafta öndeydi hep doktorum ona da aynısını demiş bana kızıyor kız , bana iyi bakmıyorsun o kendisi öyle gelişiyor demek istedi diyor ben niye öyle desin diyorum seninkine laf demiyor bana nasıl laf der diyor ya bana bişey demesine gerek Yok normal gününde herşey sana da dememiş ki dedim sonra kafamı çevirdim hormonların etkisi yüksek sanırım o an onun diye , 3 kilo aldım ben dedi bende verdiklerimden 2 aldım artık almaya devam ederim dedim alma ya sen biraz zayıf kal böyle sonra şişip veremezsin diyor hadi buna da sustum en son yârin doktora gidicez üniversite ye dedi eşim neden dedi ayrıntılı için dedim bende doktor bana gitme dedi ben yaparım dedi demiş bende bana git dedi bizim gittiğimiz hastanenin ultrasyonları çok iyi değilmiş dedim ben başka doktora geçtim o hastanede ki o detaylı baktı dedi benim de baktı 20 dk sürdü resmen ayrılcak diye ama bu başka sanırım hem sen o doktoru beğenmemiştin dedim ya o hastane de doğurmaya karar verdim hem burda seni de biliyorlar ebeler bana yardım eder dedi ebeler her türlü yardım ediyor zaten sağlıkla o güne gelelim bakalım neler olucak dedim sen ne demek istiyorsun bana diyor dün varya artık hamile katili olucam bi bende mi Yok bu hormonlar dedim arkadaşlar bana çikolata veriyor pasta veriyorlar yiyip sakinleşeyim diye anlaşılıyor gözlerimden ateş çıkıyor resmen eşim karşım da gülüyor iyice zıvanadan çıkıyordum artık lavaboya gittim peşimden geldi karnını aç dedi neden dedim benim kıllandı seninde öyledir sesi öyle evet aç görücem dedi içimden şurda kimse yokken kilitle çık diyorum saçmalama ya dedim göbeğin niye çok çıktı senin diyor iç karnım küçük benim acısını çekiyorum büyüdükçe diyorum benim de ilk gebeliğim benimde acıyor ben onu mu sordum diyor bir süre görüşmeme hatta gebelik kursuna gidicektim onun ki bitsin son zamanlar gitmeye karar verdim , hamile olsak bile bazıları çok yüksek frekansta yaşıyor ben böyle olsam kendimden nefret ederim be dedim kendi kendime konuşup sakinleş diyip su içtim tüm gece .

Canım benim çok geçmiş olsun. İyi ki apandist değilmiş çok şükür iyisiniz. Allah'tan ameliyatı yapacak doktorun hemen almamış seni ameliyata.

Canım İnan üzüntünü paylaştım gözlerim doldu haklısın büyük bir korku ama şükür iyisiniz artık peki sebep neymiş bu duruma??
sağolun canım çok teşekkür eedrim tam tanı konamadı iç karın temiz çıktı beyaz kürem çok yüksek çıkmıştı oda kandaki enfeksiyon anlamına geliyormuş onu düşürdüler kayınvalidm konuşmuş doktorla sebep neydi diye enfeksiyon büyük bir ihtimal ama gaz bile olabilir demiş bende salıdan beri süt içiyordum açık süt aldım sabah akşam içiyordum onun gaz yapma ihtimali büyükmüş herşeydn korkar oldum asansöre binerken bile poşetle dokunuyorum düğmelere kapılara Allah kimseye yaşatmasın çok zor

Canım yaa bile sorucam niye bu kızı bukdt konuşturuyosun ki al eşini ayrıl ordan ne hakkı var senin canını sıkmaya prim verme böyle insanlara. Çak ağzına dicem de o da hamileymiş laf caksaydın ozaman.muhatap olma bence ilgilenme onunla

Kıyamam sana ne çok şey yaşamıssın. Duygularını anlıyorum. Annelik çok kutsal. Neymiş peki sorun belirlendi mi? Şu an tam olarak iyi misin?

Canim geçmiş olsun ameliyat olmak zorunda kalmamana cok sevindim. insallah bi daha boyle bişey yasamazsiniz. annelik boyle anlar da cok daha iyi hissediliyor haklisinn

Çok çok geçmiş olsun canım. Allah bir daha yaşatmasın inşallah. Hepimiz sağlıklıca hayırlısıyla miniklerimize kavuşalım

Ah canim benim ne zor şeyler yaşamışsın.çok geçmiş olsun.

ya bi de devlet hastanesine gitmek zorunda olanlar var onlar napıyolar böyle böyle.gerçekten allah yardım etsin onlara.benim gittiğim doktorda bi sorun yoktu herşey resmi randevumu aldım girdim.gayet iyi açıkladı.ama bunlar hastane çalışanları kafalarına göre iş yapıyolar.ablamla da konuştum tanıdıklarını alıyolar keşke bana söyleseydin geçen hafta dedi bu haftaya randevuya falan hiç gerek yokmuş direk anında girebilirmişim zaten.randevu diyolar ama ortada resmi hiçbişey yok.böyle olduğunu bilsem gitmezdim hiç randevu falan diyince bende gayet düzenli bi şekilde alıcaklar diye düşündüm.ekranı da kapatmışlar bi güzel ne bilgi var ne bişey var.orda çalışan kızla konuşcaksın beni içeri al işimi hallet diyceksin de öyle girceksin içeri.ama şikayet edebildiğim heryere ettim başhekimle de konuşmuş eşim.en azından ortada bi haksızlık var ve ben sessiz kalmamış oldum.

Sevdiğim bir Arkadaşımın doğum günüydü hadi neyse dedim hamile olmasa bozardım aslında uzaklaştım ettim çok değişmiş geçenlerde de görüştük böyle değildi Doğum günüydü o zaman eşi güzel bir hediye almıştı bizde baya sevindik iyi güzel dedik o zaman ben senin bilekliğini beğenmiştim çok demişti o zaman bi anlamam lazımdı anlamamıştım bi kıskançlık durumu var sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…