2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217

geçmiş olsun canım.çok üzüldüm yazdıklarına.allah bi daha yaşatmasın

Kızlar Günaydın :) Çoklu alıntı da yapamıyorum hepinize ayrı ayrı cevaben :)
@minikincir canım çok geçmiş olsun.Allah bir daha yaşatmasin. Tahmin edebiliyorum ne kadar zor zamanlar geçirdiğini...
Pandaailesi canım bende 6.haftadan 15.haftaya kanamayla devam ettim.. Allah korusun her doktora gidisimde kendimi kötü sona da alistirarak ama çok şükür geçti iğne ilaç serum ve istirahatle. Insallah tum sıkıntılı hamileler rahata ersin kısa zamanda.
mischiefocean83 canım paylaştığın bilgi çok yararlı. Hemen kaydettim sayfayi ki eksikleri ordan takip edeyim diye.
deli_mavi_59 canım nice senelere inşallah hep birlikte sevdiklerinle.
kafein_ canım devlet hastaneleri maalesef bu şekilde. Sendeki tek hata o bayanın direk gel demesi olmuş ki oda beklemene neden olmuş maalesef.
Bugün muayeneye gidecek arkadaşlar inşallah güzel haberler alın..
Detaylıya son 8.. İkili testte bile bu kadar geçmez olmamıştı günler :)
Evhamli,pimpirikli+sabırsız bir anne :))

Canim benim hiç kafana takma,canını sıkma. Kıskançlık, fesatlik bazı insanların içinde bu iki duygu yuva yapmış gibi oluyor maalesef. Sen elinden geldiğince görüşmemeye çalış bu bayanla yinede. İnsanlar çok düşüncesiz oluyor..

happymom87 canım kapı süsü aldın mı?

Hastane odası için mi soruyorsun canım ? Herhangi bir kapı süsü almadım henüz. Sadece yastık sipariş verdim. Yıldız şeklinde mint yeşili. Hastane odası süsleme hediyelik vs renklerini pembe&mint yeşil olarak belirledim. Bebek odasını da pembe&beyaz&gri düşündüm. Instagramda fiyat aldım öylesine ama tamam bu! dediğim olmadı hiç. Şu havuzlu han'a bakacağım belki orda kafamda bir şeyler oluşur. Sen aldın mıı? :)

bana da tuhaf geldi canim ondan bi size sorayim dedim. Birdaha gidince soylucem istiyorum diye. Bir daha bir ömur kurtulmus olurum

:))))) ay alemsin canımm güldürdün beni vallahi. Annem de neye gülüyorsun kızım diyor. :)) Ben ebebek sitesinden internetten alışveriş yapıyorum henüz o kocamaan mağazasına gitmeye fırsatım olmadı. Belki internette farkı ürünler vardır veya mağazada da vardır da reyonlar arasında kaybolmuştur malumm biz bebek mağazasına girince kendimizden geçiyoruz gözümüze perde iniyor hahahaha :)) tabiki ben paylaşmaya devam ediyorum hep uygun,faydalı,gerekli bulduğum şeyleri...

Hastane odası için canım evet:) her şeyi araştırıp daha hiç bir şey almayan ben : D instagramda gördüm bebek odası için çok güzeller ama bana çoook pahalı geldi. Bebek odası yapamıcam için bu sene. hastane odasının kapısına çok pahalı olmayan bir şey istiyorum ama bak paylaşayım gördüklerimi.

Eklentiler

• IMG_6234.webp
    18,2 KB · Görüntüleme: 64
  • IMG_5863.webp
    39,8 KB · Görüntüleme: 71
Bende her devlet hastanesine gittiğimde böyle sorunlar yaşamaktan sıkıldım ve artık gitmeme kararı aldım canım..

Allah analı babalı büyütsün canım benim darısı bizlerin başına inşallah... Sevdiklerimizin bebişlerinde bile böyle heyecan duyuyor duygulanıp seviniyorken bir de kendi can parçamızı kucağımıza aldığımızı düşünün. O an dünyalara bedeldir herhalde... Bence de zaman çabuk geçsiiin :))) amiiin inşalllah o günleri göstersin Allahım bizee...

Citolesgen canım bizi de tabloya ekleyebilirsin ,kızlar bu zaman kadar kazandığım üniversite atandığım ilk okul hepsini rüyamda gördüm ama bu sefer rüyalar hep erkek dedi hayır dedim kız hissediyorum ve bugün gösterdi nihayet prensesim geliyor KIZIM oluyor çok şükür seni verene minik kızım

Arkadaşlar şğtfen yardımcı olun. Bir haftadır özellikle sağ kasık sağ böbrek arası ağrı ve acı hissi duyuyorum özellikle tuvaletteyken çok zorlanıyorum.. kabuzlığım hat safhadaydı magnorm kullanmaya başladım doktorumun isteğiyle.. ama bu benim acıma hissi sanki karnıma binlerce toplu ipne batırıyorlar gibi bi acı oluyor ya bunun nedeni ne olabilir? Sizlerde yada Çevrenizde böyle sorun yaşayan bi gebe var mı? Vallahi kafayı yicem. Bu arada barsaklarımda da gar gur sesler hareketlenmeler korkuyorum ya bebeğime bişey olur diye aklım çıkıyor

Boşver canım senin sinirini bozan insanlarla muhatap olma buna izin verme

Allah analı babalı buyutsun canim. Bir kız daha geliyor desene :) Hayırlı evlat olsunlar inşallah hepsi..

Gözün aydin canım benim.Sağlıkla kucağına al minik kızını.benim de rüyam çıkmadı.kız gördüm oğlum olacak insallah.zaten hislerim pek kuvvetli değildir :)

Ay kuzum kıyamam ne büyük şeyler atlatmışsın vallahi okurken ben bile heyecan yaptım ne olacak sonuç diye yazının sonunu zor getirdim! Çok şükür ki apandisit değilmiş. Evindesinn.. Bebişhin de sen de iyisiniz.. Annelik delice bir şey gerçekten , Allah kimseyi evladıyla sağlığı arasında seçim yaptırmak zorunda kalmasın :..( bu da yaşadığınız son korku olsun canımmm her şey güzel olsun inşallaahh!!

Gözün aydin canım benim.Sağlıkla kucağına al minik kızını.benim de rüyam çıkmadı.kız gördüm oğlum olacak insallah.zaten hislerim pek kuvvetli değildir :)
Tersi çıkar derler valla hep kız eşyalarına bakmıştım artık alış verişe de başlarım hayırlısı ile

Ben de 22.haftaya aldim
Doktorum iyi dedi.ben de heyecanliyim..rabbim saglikla kucagimiza alalim ins

Ben de iyiyim cok sükür :) cekmeköy tarafındayım bende katılmayı cok isterim tabiiki haberim olduğu sürece :)

ayy canlarim benim gelin gelin herzaman beklerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…