- 26 Ocak 2012
- 4.258
- 3.276
- 248
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #21.661
sağolun canım çok teşekkür eedrim tam tanı konamadı iç karın temiz çıktı beyaz kürem çok yüksek çıkmıştı oda kandaki enfeksiyon anlamına geliyormuş onu düşürdüler kayınvalidm konuşmuş doktorla sebep neydi diye enfeksiyon büyük bir ihtimal ama gaz bile olabilir demiş bende salıdan beri süt içiyordum açık süt aldım sabah akşam içiyordum onun gaz yapma ihtimali büyükmüş herşeydn korkar oldum asansöre binerken bile poşetle dokunuyorum düğmelere kapılara Allah kimseye yaşatmasın çok zor
Canim benim hiç kafana takma,canını sıkma. Kıskançlık, fesatlik bazı insanların içinde bu iki duygu yuva yapmış gibi oluyor maalesef. Sen elinden geldiğince görüşmemeye çalış bu bayanla yinede. İnsanlar çok düşüncesiz oluyor..Sevdiğim bir Arkadaşımın doğum günüydü hadi neyse dedim hamile olmasa bozardım aslında uzaklaştım ettim çok değişmiş geçenlerde de görüştük böyle değildi Doğum günüydü o zaman eşi güzel bir hediye almıştı bizde baya sevindik iyi güzel dedik o zaman ben senin bilekliğini beğenmiştim çok demişti o zaman bi anlamam lazımdı anlamamıştım bi kıskançlık durumu var sanki
happymom87 canım kapı süsü aldın mı?
bana da tuhaf geldi canim ondan bi size sorayim dedim. Birdaha gidince soylucem istiyorum diye. Bir daha bir ömur kurtulmus olurumCnm geçmişi yeni okuyorum şimdi gördüm yazdığını çoğumuz 8.sınıfta olduk o aşıyı ama ilk defa böyle diyen bir sağlık ocağı duydum benim ikinci hamileliğim ben de 4 dozu vurdurmustum 1 doz kalmis onu unutmuşum bu hamilelikte de sadece onu vuracaklar 5e tamamlanacak. Bütün hamile kalan arkadaşlarım aynı şekilde yaptırdı bu aşıyı çünkü 5 defa vurulunca omur boyu koruyor bir daha gerek kalmıyor ama daha az sayıda olduğunda sanırım geçici süre koruyabiliyor istersen iyi araştır gerekirse de sen iste sağlık ocagindan
E-bebek in altını üstüne getiren alınmadık hiçbir ürün bırakmayan canım arkadaşım:) ya ben koskoca bostancı mağazasındaydım pazar günü bu aldıklarının hiçbirini görmedim nasıl buluyorsun bak aldığın herşeyi paylaşmaya devam et tamammıufkumu açıyorsun:) bende bunlardan çok istiyorum bi kendi arabama bi eşiminkine yapıştırcam hep çok özendim:)
Hastane odası için canım evet:) her şeyi araştırıp daha hiç bir şey almayan ben : D instagramda gördüm bebek odası için çok güzeller ama bana çoook pahalı geldi. Bebek odası yapamıcam için bu sene. hastane odasının kapısına çok pahalı olmayan bir şey istiyorum ama bak paylaşayım gördüklerimi.Hastane odası için mi soruyorsun canım ? Herhangi bir kapı süsü almadım henüz. Sadece yastık sipariş verdim. Yıldız şeklinde mint yeşili. Hastane odası süsleme hediyelik vs renklerini pembe&mint yeşil olarak belirledim. Bebek odasını da pembe&beyaz&gri düşündüm. Instagramda fiyat aldım öylesine ama tamam bu! dediğim olmadı hiç. Şu havuzlu han'a bakacağım belki orda kafamda bir şeyler oluşur. Sen aldın mıı? :)
Bende her devlet hastanesine gittiğimde böyle sorunlar yaşamaktan sıkıldım ve artık gitmeme kararı aldım canım..kızlar sabah sabah bu dvlet hastanesindekler benim sinirlerimi bozdu.randevum vardı ultrasonda 9:35e sırf randevum var zaten beklemeden giriyim çıkıyım diye gittim.randevuyu veren kız direk girceksin dedi.bekliyorum çağırcaklar diye.guguk kuşu gibi kadının biri giriyo çıkıyo isim sayıyo.tam yarım saat bekledim çağırcak diye.sordum artık tandevum vardı diye kağıdınızı verceksiniiz sıra alcaksınız diyo.bi de bunu söylüyo kapıdan içeri giriyo tekrar.başka bi kıza çıkıştım ordaki bana değil onlara söyle dedi.sinirimi alamadım ağlaya ağlaya geldim eve.şimdi ben bunları nereye şikayet etmeliyim sizce.hıncımı alamadım
Çok çok geçmiş olsun canım. Çok şükür bebeğin iyi. Dinlenip atlatacaksın.Canım doktora gittim bugün serum bağladı Penisilin iğne vardı çok ağır saffadaymışım korktum kadın doğumcuya gittim şükür bebek iyiydi
Kızlar günaydınlar kk'nın en tatlı anne adayları
Bugün çok duygusalım. Dün gece çok yakın bir arkadaşım doğum yaptı prensesimiz geldi. Hayatımda ilk defa bir doğumda bu kadar heyecanlandım. Hormonlarım beni ele geçirdi, gözyaşlarım sel oldu. Zaten bebişe aşık olmamda ayrı bir detay:) o kadar güzeldiki. İlk temizlenişini, giydirilişini hep camlı bölmeden izledik. İnanılmaz sabırsızlandım oracıkta doğurasım geldi. Nasıl geçecek zaman.. Allahım hepimize sağlıkla bebişlerimize kavuşmayı nasip etsin.
Boşver canım senin sinirini bozan insanlarla muhatap olma buna izin vermeSevdiğim bir Arkadaşımın doğum günüydü hadi neyse dedim hamile olmasa bozardım aslında uzaklaştım ettim çok değişmiş geçenlerde de görüştük böyle değildi Doğum günüydü o zaman eşi güzel bir hediye almıştı bizde baya sevindik iyi güzel dedik o zaman ben senin bilekliğini beğenmiştim çok demişti o zaman bi anlamam lazımdı anlamamıştım bi kıskançlık durumu var sanki
Allah analı babalı buyutsun canim. Bir kız daha geliyor desene :) Hayırlı evlat olsunlar inşallah hepsi..Citolesgen canım bizi de tabloya ekleyebilirsin ,kızlar bu zaman kadar kazandığım üniversite atandığım ilk okul hepsini rüyamda gördüm ama bu sefer rüyalar hep erkek dedi hayır dedim kız hissediyorum ve bugün gösterdi nihayet prensesim geliyor KIZIM oluyor çok şükür seni verene minik kızım
Amin inşallahAllah analı babalı buyutsun canim. Bir kız daha geliyor desene :) Hayırlı evlat olsunlar inşallah hepsi..
Citolesgen canım bizi de tabloya ekleyebilirsin ,kızlar bu zaman kadar kazandığım üniversite atandığım ilk okul hepsini rüyamda gördüm ama bu sefer rüyalar hep erkek dedi hayır dedim kız hissediyorum ve bugün gösterdi nihayet prensesim geliyor KIZIM oluyor çok şükür seni verene minik kızım
kızlar günaydın anlatmaya nerden başlayayım bilemedim her ne kadar daha doğmamış olsada anne olduğumu bu kadar yoğun hissettim daha önce yazmıştım karın ağrısıyla acile gitmiştim karın ağrım dahada şiddetlenince acile gittik kadın doğuma bebeğim çok şükür iyiydi.kan aldılar doktor bize hemen iyi bir hastaneye gitmemi ve genel cerrahi bölümünün görmesi gerektiğini belkide yatış verebileceklerini söyledi bizde gittik ben hala kıvranıyorum bu arada ağrıdan apandisitten şüphelendi bütün doktorlar röntgene de alamıyorum seni hamilesin dedi ultrasonda temiz çıktı ama rahim önünü kapatmış görünmeyebilirmiş. doktorlar geldi benimle ve eşimle açık açık konuştu ameliyat şart ama düşük riski var kabul ederseniz hemen alalım o an bunların hepsinin rüya olmasını okadar istedimki ama değildi bebeğim narkoz alacaktı tamda organlarının geliştiği dönem dedi doktor çok kritik bir dönemdeymiş bebek daha büyük yada daha küçük olsaydı keşke dedi ler ben bi yandan eşim bi yandan ağlıyoruz .ben bu acıyı çekmeye razıyım yeterki oğluma bişey olmasın diyorum doktor apandisit patlarsa ikinizinde hayatı tehlikeye girer dedi.ameliyatı yapacak doktor geldi tekrar muayene etti bazı sorular sordu ben bu ameliyatı yapmak istemiyorum bebek için benim için aç kalabilir misin dedi dayanırım dedim serumun biri gidiyor biri geliyor ağrılarım azaldı bu arada rahatladım 20 ye yakın serum yedim antibiyotik yaptılar arada 48 saatlik açıktan sonra açıktan ağladım oğlum aç kalıyor gibi geliyordu bana hep onu düşündüm hareket edince acıktı diye çok üzüldüm ama serum besinliymiş besliyormuş bebeğimi sonunda son ultrasonda karar kılındı ağrılarım geçti çok şükür dün hastaneden çıkış verdi doktorum şu an evdeyim sonuç apandisit değilmiş çok şükür uzun oldu kusura bakmayın anlatmak istedim siz benim neler hissettiğimi anlarsınız diye anlatmak istedim şimdi iyiyim çok şükür annelik kendini unutmakmış bunu çok iyi anladım
Tersi çıkar derler valla hep kız eşyalarına bakmıştım artık alış verişe de başlarım hayırlısı ileGözün aydin canım benim.Sağlıkla kucağına al minik kızını.benim de rüyam çıkmadı.kız gördüm oğlum olacak insallah.zaten hislerim pek kuvvetli değildir :)
Ben de 22.haftaya aldimAyrıntılıya girilmeye başlamışş maşallaaah güzel haberler gelmeye başlıyor yavaş yavaş. ben geç mi aldım randevuyu diye düşünüyorum 22. haftada gideceğim organ gelişimi iyice tamamlansın diye.Doktora da sordum güzel zaman dedi ama 1 2 hafta öne mi alsaydım diyorum sabırsızlanıyorum :) neyse bekleyeceğim 22. haftayı :)
Maşallah iyi olun
Tamam canım süper yakınmışsın sen de anadolu yakasındasınbiz organize eder etmez seni de haberdar ederiizz mutlaka... Havalar bozmadaaan bir kahve içseek fena olmazz... Yoksa kardan adam yapmaya da çıkabiliriiiz :))) 4753 @Pinklemon @ikihayat sahilde de yürürüz diyorduk ama geçen lodosda dalgalar rüzgar filan beni bu göbekli halimle uçuracak gibiydiiii :))
Bu arada sosyal aktivite demişken şunu da paylaşayım aklıma geldi şimdi. Ebebekten aldığım kargonun içinden çıktı, özellikle avrupa yakasında oturan annişler daha çok ilgilenebilir. 16-18 aralık anne/bebek/çocuk fuarıistanbul kongre merkezinde.
Ben de iyiyim cok sükür :) cekmeköy tarafındayım bende katılmayı cok isterim tabiiki haberim olduğu sürece :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?