2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Çok geçmiş olsun gözlerim dolu dolu okudum.. Çok şükür ki atlatmışsınız...

Smdi ayrintili icin en ideal hafta szce nedr?
20 ,24 hafta arasi diyorlar..ilk bebegim benim bir hafta onden gidiyordu ben de gec kalmadim.ama kalbini net inceleyemedim demisti..danisin doktorunuza..bir de perinatolog olmasi daha iyi.
.radyolog var bir de uzmani perinatolog var..bunu sorun mutlaka...

Gulmek icin bir baba hinduya gittim..gitmez olaydim...bir defa mi ne guldum.stres atacagima sinir oldum geldim

Evde ali kundilli 2 yi izledim
Cene kemiklerim agirdi
...

Ayyy hadi gözünaydın canımmm göstermiş nazlı kızımııızzzz :)))) sağlıkla gelsin minnak prenses..

Tebrik ederim gözün aydın canım

İkinci resimdeki ciciymiş canım... O tarz seviyorsan bak benim de fikir olarak arşivimden gösterebileceklerim var arada hastanelerin yenidoğan katını gezip sapık gibi kapı süsü resmi çekesim var aslında en değişik fikirler ordadır :))) aynen canım instagram biraz fiyatlı. Malzemesi , emeği , kargosu derken öyle oluyor. Hazır tarz satılanlar daha ekonomik olabiliyor. Zamanımız var bol bol bakar cebine ve gönlüne uygun bulursun

Eklentiler

• image.webp
    15,2 KB · Görüntüleme: 80
  • image.webp
    79,1 KB · Görüntüleme: 80
  • image.webp
    5,5 KB · Görüntüleme: 81
  • image.webp
    16,3 KB · Görüntüleme: 73
  • image.webp
    8,2 KB · Görüntüleme: 82
  • image.webp
    22,7 KB · Görüntüleme: 83
Yola çıkıyoruz kızlar dualarınızı eksik etmeyin babam bende gelicem dedi şaşkın bir şekilde gel tabi dedim bu zamana kadar hiç sormamıştı bile , güzel haberlerle geliriz inşallah Allah'ın izniyle

Güzel haberlerle dön canımm... Dualarımız senle... Bekliyoruuuzzz...

Kilim ve tohum öğretmenim canım benim canım benimmm... Ama nerdesin gerçekten ? En son düşmüştün de aklımız iyice kaldı... Hani yazmamazlık yoktu , nisan annelerini merakta bırakmak yoktu... Biliyorum önemli bir şey olmazsa yazardın ama içimden de inşallaah önemli bir şey yoktur diyorum!

Yok ben senden sonra anladımki internetten daha iyi alışveriş yapılıyor:) bu arada buluşma işini okudum bi an önce yapsakmı ya:) hepimize uygun günü bulalım buluşalım artık

Canım ben bu ikinciyi düşünüyorum çok beğendim bende instagramda görmüştüm. Fiyatını sordunmu?

Yok ben senden sonra anladımki internetten daha iyi alışveriş yapılıyor:) bu arada buluşma işini okudum bi an önce yapsakmı ya:) hepimize uygun günü bulalım buluşalım artık

Evet hem de internet alışverişinde kategoriler altında her ürüne ulaşmak daha mümkün ve kolay, kampanya indirimlerini anında gösteriyor. Sepete atıyorum mesela aynı üründen 2. Aldınız %30 indirim kazandınız diye fiyat düşüyor. süpriz indirimler
Bence de.. Önümüzdeki haftaiçi birgün ayarlasak olur mu adını koyalım en azındaan günün :)) pazara kadar hep bir şeyler var da haftaiçi hergün her saat bana uyar... didoscskn 4753 ikihayat dünürcüm sen de gel hala bu taraftaysan... Tüm İstanbul annelerine duyrulur...

Kızlar ben doktora gidiyorum dün bişe oldu burada paylaşmadım evham yapıyorumdur diye ama çok güçlü hissettiğim bebek hareketlerini bugün hissetmiyorum.
Dün ki olaya gelince toxoplazma testini başta yaptırmıştım negatif çıkmıştı o yüzden çok dikkat etmem gerekiyordu. Yeşillikleri hep sirkeli suda bekletip yedim. Dün brokoli pişirdim normal yıkadım nasıl olsa pişecek diye sirkeli suda bekletmedim. Buharlı pişirme makinesinde pişirdim. Ondada tam pişmiyor. Yedikten sonra farkettimki makinenin altı toprak olmuş yani topraklı brokoliyi yemişim bu da toksoplazmanın ta kendisi olabiliyor. Çok korkuyorum kızlar. Toxoplazma çom tehlikeli bebeğin hayatını tehlikeye atabiliyor. Dua edin bana kızlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…