- 5 Ağustos 2016
- 2.017
- 1.641
- 83
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #21.681
Burada 20.hafta gosteriyor ama sat a ve ultrasona gore 18 haftaligimBen de 22.haftaya aldim
Doktorum iyi dedi.ben de heyecanliyim..rabbim saglikla kucagimiza alalim ins
Çok geçmiş olsun gözlerim dolu dolu okudum.. Çok şükür ki atlatmışsınız...kızlar günaydın anlatmaya nerden başlayayım bilemedim her ne kadar daha doğmamış olsada anne olduğumu bu kadar yoğun hissettim daha önce yazmıştım karın ağrısıyla acile gitmiştim karın ağrım dahada şiddetlenince acile gittik kadın doğuma bebeğim çok şükür iyiydi.kan aldılar doktor bize hemen iyi bir hastaneye gitmemi ve genel cerrahi bölümünün görmesi gerektiğini belkide yatış verebileceklerini söyledi bizde gittik ben hala kıvranıyorum bu arada ağrıdan apandisitten şüphelendi bütün doktorlar röntgene de alamıyorum seni hamilesin dedi ultrasonda temiz çıktı ama rahim önünü kapatmış görünmeyebilirmiş. doktorlar geldi benimle ve eşimle açık açık konuştu ameliyat şart ama düşük riski var kabul ederseniz hemen alalım o an bunların hepsinin rüya olmasını okadar istedimki ama değildi bebeğim narkoz alacaktı tamda organlarının geliştiği dönem dedi doktor çok kritik bir dönemdeymiş bebek daha büyük yada daha küçük olsaydı keşke dedi ler ben bi yandan eşim bi yandan ağlıyoruz .ben bu acıyı çekmeye razıyım yeterki oğluma bişey olmasın diyorum doktor apandisit patlarsa ikinizinde hayatı tehlikeye girer dedi.ameliyatı yapacak doktor geldi tekrar muayene etti bazı sorular sordu ben bu ameliyatı yapmak istemiyorum bebek için benim için aç kalabilir misin dedi dayanırım dedim serumun biri gidiyor biri geliyor ağrılarım azaldı bu arada rahatladım 20 ye yakın serum yedim antibiyotik yaptılar arada 48 saatlik açıktan sonra açıktan ağladım oğlum aç kalıyor gibi geliyordu bana hep onu düşündüm hareket edince acıktı diye çok üzüldüm ama serum besinliymiş besliyormuş bebeğimi sonunda son ultrasonda karar kılındı ağrılarım geçti çok şükür dün hastaneden çıkış verdi doktorum şu an evdeyim sonuç apandisit değilmiş çok şükür uzun oldu kusura bakmayın anlatmak istedim siz benim neler hissettiğimi anlarsınız diye anlatmak istedim şimdi iyiyim çok şükür annelik kendini unutmakmış bunu çok iyi anladım
20 ,24 hafta arasi diyorlar..ilk bebegim benim bir hafta onden gidiyordu ben de gec kalmadim.ama kalbini net inceleyemedim demisti..danisin doktorunuza..bir de perinatolog olmasi daha iyi.Smdi ayrintili icin en ideal hafta szce nedr?
Tahmini doğum tarihini yanlış yazmış olabilirsinBurada 20.hafta gosteriyor ama sat a ve ultrasona gore 18 haftaligim
Gulmek icin bir baba hinduya gittim..gitmez olaydim...bir defa mi ne guldum.stres atacagima sinir oldum geldimSabah tv'de astrolog bir kadın söylemiş ruh halinde de etkisi oluyormuş diye. Supermoon diyorlar. Dolunay fazla yakına gelmiş adeta koynumuza girecek! :) Ben de sinirliyim bugün. Sinemaya gittik Çağan Irmak'ın filmine beğenmedim bi uyukladım filan ona da sinirlendim hatta böyle film yapmazdı diye :)))))
Sata gore hesaplama aracinda 5 nisan cikiyordu..ultrasonda eksik oyle cikiyor.doktor a gore normal ...Tahmini doğum tarihini yanlış yazmış olabilirsin
Citolesgen canım bizi de tabloya ekleyebilirsin ,kızlar bu zaman kadar kazandığım üniversite atandığım ilk okul hepsini rüyamda gördüm ama bu sefer rüyalar hep erkek dedi hayır dedim kız hissediyorum ve bugün gösterdi nihayet prensesim geliyor KIZIM oluyor çok şükür seni verene minik kızım
AynenBen de sezaryan ,diyorum normal yaparsam oracıkta aklımı yitiririm yapamam korkarım
Tebrik ederim gözün aydın canımCitolesgen canım bizi de tabloya ekleyebilirsin ,kızlar bu zaman kadar kazandığım üniversite atandığım ilk okul hepsini rüyamda gördüm ama bu sefer rüyalar hep erkek dedi hayır dedim kız hissediyorum ve bugün gösterdi nihayet prensesim geliyor KIZIM oluyor çok şükür seni verene minik kızım
Hastane odası için canım evet:) her şeyi araştırıp daha hiç bir şey almayan ben : D instagramda gördüm bebek odası için çok güzeller ama bana çoook pahalı geldi. Bebek odası yapamıcam için bu sene. hastane odasının kapısına çok pahalı olmayan bir şey istiyorum ama bak paylaşayım gördüklerimi.
Yola çıkıyoruz kızlar dualarınızı eksik etmeyin babam bende gelicem dedi şaşkın bir şekilde gel tabi dedim bu zamana kadar hiç sormamıştı bile , güzel haberlerle geliriz inşallah Allah'ın izniyle
:))))) ay alemsin canımm güldürdün beni vallahi. Annem de neye gülüyorsun kızım diyor. :)) Ben ebebek sitesinden internetten alışveriş yapıyorum henüz o kocamaan mağazasına gitmeye fırsatım olmadı. Belki internette farkı ürünler vardır veya mağazada da vardır da reyonlar arasında kaybolmuştur malumm biz bebek mağazasına girince kendimizden geçiyoruz gözümüze perde iniyor hahahaha :)) tabiki ben paylaşmaya devam ediyorum hep uygun,faydalı,gerekli bulduğum şeyleri...
Canım ben bu ikinciyi düşünüyorum çok beğendim bende instagramda görmüştüm. Fiyatını sordunmu?Hastane odası için canım evet:) her şeyi araştırıp daha hiç bir şey almayan ben : D instagramda gördüm bebek odası için çok güzeller ama bana çoook pahalı geldi. Bebek odası yapamıcam için bu sene. hastane odasının kapısına çok pahalı olmayan bir şey istiyorum ama bak paylaşayım gördüklerimi.
Yok ben senden sonra anladımki internetten daha iyi alışveriş yapılıyor:) bu arada buluşma işini okudum bi an önce yapsakmı ya:) hepimize uygun günü bulalım buluşalım artık
Canım ben bu ikinciyi düşünüyorum çok beğendim bende instagramda görmüştüm. Fiyatını sordunmu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?