2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Bana her gün uyuyor canım çalışmıyorum zaten. Sizin söylediğiniz güne uyarım.

Amin inş hepimiz inş sağlıkla hayırlısıyla alalım kucağımıza yavrularımızı
sağlık olsunda bakarız artık

Çok geçmiş olsun cnm çok üzüldüm rabbim inş bugünlerini unutturucak nice sağlıklı günler versin bebişinle inş

Canım Allah korusun yoktur inşaallah bir şey. Her toprakta yetişende tokso olacak diye bir kural yok. Bir de benim kedim olduğu için doktor benden tokso testini 2 ayda bir tekrarlamamı istemişti. Vücuda girdikten iki ay sonra testte çıkıyormuş. Dünden bugüne bişey olmaz test yaptırsan da çıkmaz diye düşünüyorum

Ben de net hissediyordum ama bir iki gündür yok sanki Normal midir bilmiyorum da.. Öylece bekliyorum.. Hayırlı haberlerle dön inşallah canım..

@minikincir cok gecmis olsun canim Sukur ki ameliyatlik bi durum yokmus Allah tekrar yasatmasin insallah

Prenses2017 gozunaydin tatlim Rabbim hayirlisiyla kucagina da almayi nasip etsin insallah

Bizimde bugun kontrolumuz vardi 3 haftadan sonra bugun kanama alanim baya kuculmus sonunda, oglumun da yorgunlugu stersi gecti herhalde hareketlenmeye basladi done done yatiyodu :) 230gr olmus ama boyunu tam anlayamadim bi sonraki kontrole artik :) igneyi birakti sonunda ama hapa devam. Tabi istirate devam ama cok ufak kacamaklara izin cikti :)

Mersi

Canım toxoplazma tehlikeli ama 1 günde de böyle Allah korusun bebeğe bir zarar veremez bence hemen. Ben da sabahtan beri bizim kızı hissetmedim akşama doğru sesi çıkıyor bazen. yine de iyi yapmışsın doktora giderek icin rahat etsin. Ben DM den yazarım sana bak merak ederim şimdi.

Yok artık!!! Ciddimisin? Hayatta 340 tl vermem o kapı süsüne daha neler:)

Ben 2 atlı, atlı karıncalı filan biraz daha alengirli bir model sordum belki birazcık daha fiyatlidir o yüzden, istersen sen de fiyat al canim ben yanıltıcı olmayayım. Hadi olsun olsun o da min 300 TL'DİR. Fiyatlı gerçekten. Ottomania

ahhh ahhh benim allahin rizelisi izin vercek bende rahat rahat gezecem. daha bisi bile alamadim oglusumaaa

hangi site bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…