- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #21.701
Yok artık!!! Ciddimisin? Hayatta 340 tl vermem o kapı süsüne daha neler:)Ben sordum 340 TL dedi. Sanırım hem kapı hem süsü alıyoruzzzz :)))))
Bana her gün uyuyor canım çalışmıyorum zaten. Sizin söylediğiniz güne uyarım.Evet hem de internet alışverişinde kategoriler altında her ürüne ulaşmak daha mümkün ve kolay, kampanya indirimlerini anında gösteriyor. Sepete atıyorum mesela aynı üründen 2. Aldınız %30 indirim kazandınız diye fiyat düşüyor.süpriz indirimler
Bence de.. Önümüzdeki haftaiçi birgün ayarlasak olur mu adını koyalım en azındaan günün :)) pazara kadar hep bir şeyler var da haftaiçi hergün her saat bana uyar... @didoscskn4753 @ikihayat dünürcüm sen de gel hala bu taraftaysan... Tüm İstanbul annelerine duyrulur...
Amin inş hepimiz inş sağlıkla hayırlısıyla alalım kucağımıza yavrularımızıÖncelikle maşallahhh canımmm , bazı zorluklar olmuş olmaya da devam ediyor ama işte annelik böyle kolay değil... İkiz gebelik daha zordur diye okumuştum. Allah yardımcın olsun ama bak iki yavrun var ne güzel.Dediğin gibi çok şükür bugünümüze... Hepimiz bir şeyler yaşıyoruz sonuçta bolca evham ve büyük bir sevgiyle onlara sarılıyor iyi olmaları için dualar ediyoruz... Önce onları bize nasip eden Allaha , sonra da dr lara emanetler.. Geçmiş yazılara bakma fırsatın olduysa kanama alanı olan arkadaşlarımız oldu , onlar da iğne ilaç , istirahatle atlattılar. Sonuçta güzel haberlerle döndüler. İnşallah sen de güzel şeyler yazarsın buraya.. Her şey daha iyi olur ve bu süreçleri sağsalim atlatır miniklerini alırsın kucağına.
sağlık olsunda bakarız artıkablamında bi kız bi erkek ikiz bebekleri var ama hamileliği çok rahat geçmişti.reflü ve el uyuşmasından başka bi şikayeti yoktu.işte her hamilelik bir olmuyo canım bebeğin eşi migren bulantılar bel ağrısı olunca çok zor geçiyodur senin için.Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.doğduktan sonra da tatlı bi zorluk seni bekliyo bu arada biz 3 kişi ancak bakıyoduk :) inşallah o günleri de görürüz :)
Çok geçmiş olsun cnm çok üzüldüm rabbim inş bugünlerini unutturucak nice sağlıklı günler versin bebişinle inşkızlar günaydın anlatmaya nerden başlayayım bilemedim her ne kadar daha doğmamış olsada anne olduğumu bu kadar yoğun hissettim daha önce yazmıştım karın ağrısıyla acile gitmiştim karın ağrım dahada şiddetlenince acile gittik kadın doğuma bebeğim çok şükür iyiydi.kan aldılar doktor bize hemen iyi bir hastaneye gitmemi ve genel cerrahi bölümünün görmesi gerektiğini belkide yatış verebileceklerini söyledi bizde gittik ben hala kıvranıyorum bu arada ağrıdan apandisitten şüphelendi bütün doktorlar röntgene de alamıyorum seni hamilesin dedi ultrasonda temiz çıktı ama rahim önünü kapatmış görünmeyebilirmiş. doktorlar geldi benimle ve eşimle açık açık konuştu ameliyat şart ama düşük riski var kabul ederseniz hemen alalım o an bunların hepsinin rüya olmasını okadar istedimki ama değildi bebeğim narkoz alacaktı tamda organlarının geliştiği dönem dedi doktor çok kritik bir dönemdeymiş bebek daha büyük yada daha küçük olsaydı keşke dedi ler ben bi yandan eşim bi yandan ağlıyoruz .ben bu acıyı çekmeye razıyım yeterki oğluma bişey olmasın diyorum doktor apandisit patlarsa ikinizinde hayatı tehlikeye girer dedi.ameliyatı yapacak doktor geldi tekrar muayene etti bazı sorular sordu ben bu ameliyatı yapmak istemiyorum bebek için benim için aç kalabilir misin dedi dayanırım dedim serumun biri gidiyor biri geliyor ağrılarım azaldı bu arada rahatladım 20 ye yakın serum yedim antibiyotik yaptılar arada 48 saatlik açıktan sonra açıktan ağladım oğlum aç kalıyor gibi geliyordu bana hep onu düşündüm hareket edince acıktı diye çok üzüldüm ama serum besinliymiş besliyormuş bebeğimi sonunda son ultrasonda karar kılındı ağrılarım geçti çok şükür dün hastaneden çıkış verdi doktorum şu an evdeyim sonuç apandisit değilmiş çok şükür uzun oldu kusura bakmayın anlatmak istedim siz benim neler hissettiğimi anlarsınız diye anlatmak istedim şimdi iyiyim çok şükür annelik kendini unutmakmış bunu çok iyi anladım
Canım Allah korusun yoktur inşaallah bir şey. Her toprakta yetişende tokso olacak diye bir kural yok. Bir de benim kedim olduğu için doktor benden tokso testini 2 ayda bir tekrarlamamı istemişti. Vücuda girdikten iki ay sonra testte çıkıyormuş. Dünden bugüne bişey olmaz test yaptırsan da çıkmaz diye düşünüyorumKızlar ben doktora gidiyorumdün bişe oldu burada paylaşmadım evham yapıyorumdur diye ama çok güçlü hissettiğim bebek hareketlerini bugün hissetmiyorum.
Dün ki olaya gelince toxoplazma testini başta yaptırmıştım negatif çıkmıştı o yüzden çok dikkat etmem gerekiyordu. Yeşillikleri hep sirkeli suda bekletip yedim. Dün brokoli pişirdim normal yıkadım nasıl olsa pişecek diye sirkeli suda bekletmedim. Buharlı pişirme makinesinde pişirdim. Ondada tam pişmiyor. Yedikten sonra farkettimki makinenin altı toprak olmuş yani topraklı brokoliyi yemişim bu da toksoplazmanın ta kendisi olabiliyor. Çok korkuyorum kızlar. Toxoplazma çom tehlikeli bebeğin hayatını tehlikeye atabiliyor. Dua edin bana kızlar.
Ben de net hissediyordum ama bir iki gündür yok sankiKızlar ben doktora gidiyorumdün bişe oldu burada paylaşmadım evham yapıyorumdur diye ama çok güçlü hissettiğim bebek hareketlerini bugün hissetmiyorum.
Dün ki olaya gelince toxoplazma testini başta yaptırmıştım negatif çıkmıştı o yüzden çok dikkat etmem gerekiyordu. Yeşillikleri hep sirkeli suda bekletip yedim. Dün brokoli pişirdim normal yıkadım nasıl olsa pişecek diye sirkeli suda bekletmedim. Buharlı pişirme makinesinde pişirdim. Ondada tam pişmiyor. Yedikten sonra farkettimki makinenin altı toprak olmuş yani topraklı brokoliyi yemişim bu da toksoplazmanın ta kendisi olabiliyor. Çok korkuyorum kızlar. Toxoplazma çom tehlikeli bebeğin hayatını tehlikeye atabiliyor. Dua edin bana kızlar.
Canım çok teşekkürler ,nasıl bir mutluluk yüzümde kocaman gülücükAyyy hadi gözünaydın canımmm göstermiş nazlı kızımııızzzz :)))) sağlıkla gelsin minnak prenses..
@minikincir cok gecmis olsun canim Sukur ki ameliyatlik bi durum yokmus Allah tekrar yasatmasin insallah
Prenses2017 gozunaydin tatlim Rabbim hayirlisiyla kucagina da almayi nasip etsin insallah
Bizimde bugun kontrolumuz vardi 3 haftadan sonra bugun kanama alanim baya kuculmus sonunda, oglumun da yorgunlugu stersi gecti herhalde hareketlenmeye basladi done done yatiyodu :) 230gr olmus ama boyunu tam anlayamadim bi sonraki kontrole artik :) igneyi birakti sonunda ama hapa devam. Tabi istirate devam ama cok ufak kacamaklara izin cikti :)
Kızlar ben doktora gidiyorumdün bişe oldu burada paylaşmadım evham yapıyorumdur diye ama çok güçlü hissettiğim bebek hareketlerini bugün hissetmiyorum.
Yok artık!!! Ciddimisin? Hayatta 340 tl vermem o kapı süsüne daha neler:)
Evet hem de internet alışverişinde kategoriler altında her ürüne ulaşmak daha mümkün ve kolay, kampanya indirimlerini anında gösteriyor. Sepete atıyorum mesela aynı üründen 2. Aldınız %30 indirim kazandınız diye fiyat düşüyor.süpriz indirimler
Bence de.. Önümüzdeki haftaiçi birgün ayarlasak olur mu adını koyalım en azındaan günün :)) pazara kadar hep bir şeyler var da haftaiçi hergün her saat bana uyar... @didoscskn4753 @ikihayat dünürcüm sen de gel hala bu taraftaysan... Tüm İstanbul annelerine duyrulur...
Evet hem de internet alışverişinde kategoriler altında her ürüne ulaşmak daha mümkün ve kolay, kampanya indirimlerini anında gösteriyor. Sepete atıyorum mesela aynı üründen 2. Aldınız %30 indirim kazandınız diye fiyat düşüyor.süpriz indirimler
Bel ağrısı ayakta beş dk durayım bendede çok fazla oluyokizlar bugun belim inanilmaz agriyor
Bel ağrısı ayakta beş dk durayım bendede çok fazla oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?