- 2 Mart 2011
- 1.275
- 1.327
- 158
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #21.721
ahhh ahhh benim allahin rizelisi izin vercek bende rahat rahat gezecem. daha bisi bile alamadim oglusumaaa
Canım 200 den başlıyor 400 e kadar var. Meleğineli nde. Google dan yazınca kendi sitesi çıkıyor oradan gördüm fiyatları. Bebek odası yapmıcam için ve bence cidden çok pahalı. Hazır bişiler alcam daha uygun fiyatlı çünkü sadece hastane kapısına kullancamCanım ben bu ikinciyi düşünüyorum çok beğendim bende instagramda görmüştüm. Fiyatını sordunmu?
hangi site bu
Canım kendi sitesi var google'dan yazınca çıkıyor. Bütün ürünlerin fiyatı yazıyor. Bana gereksiz çok pahalı geldi. Alabilecek gücümüz var çok şükür ama yine de baya pahalı. Almayı düşünmüyorum. Hem oda yapmıcam hastane kapısınada o kadar pahalı bişi assam adam dikerim kapıyaBen 2 atlı, atlı karıncalı filan biraz daha alengirli bir model sordum belki birazcık daha fiyatlidir o yüzden, istersen sen de fiyat al canimben yanıltıcı olmayayım. Hadi olsun olsun o da min 300 TL'DİR. Fiyatlı gerçekten. Ottomania
Canım 200 den başlıyor 400 e kadar var. Meleğineli nde. Google dan yazınca kendi sitesi çıkıyor oradan gördüm fiyatları. Bebek odası yapmıcam için ve bence cidden çok pahalı. Hazır bişiler alcam daha uygun fiyatlı çünkü sadece hastane kapısına kullancam
Çokta güzelmiş:)) demekki uygun fiyata da yapan varmış. Teşekkürler canımCanım ben instagramda çok güzel bir sayfa buldum... 2 öğretmen yapıyorlar çok cici işleri... Prenses atlı arabalı model 120 TL imiş ben de kendi isteğime göre değiştirdim biraz sipariş verdim, ellerinde işler olduğu
İçin sıraya aldılar beniii çok tatlı hanımlarbu meleğineli biraz pahalı...
Çokta güzelmiş:)) demekki uygun fiyata da yapan varmış. Teşekkürler canım
canım okudum çok üzüldüm. umarım bir daha aynı şeyleri yaşamazsın. çok şükür apandist değl ama neden kaynaklandığını bulamadılarmı. hep diyolar ya annelik o su tanesi içine düştüğü anda başlıyor babalık doğumdan sonra diye. illa kucağımıza almamıza gerek yok evlatlarımız karnımızda önce Allah a sonra bize emanet biliyoruz.kızlar günaydın anlatmaya nerden başlayayım bilemedim her ne kadar daha doğmamış olsada anne olduğumu bu kadar yoğun hissettim daha önce yazmıştım karın ağrısıyla acile gitmiştim karın ağrım dahada şiddetlenince acile gittik kadın doğuma bebeğim çok şükür iyiydi.kan aldılar doktor bize hemen iyi bir hastaneye gitmemi ve genel cerrahi bölümünün görmesi gerektiğini belkide yatış verebileceklerini söyledi bizde gittik ben hala kıvranıyorum bu arada ağrıdan apandisitten şüphelendi bütün doktorlar röntgene de alamıyorum seni hamilesin dedi ultrasonda temiz çıktı ama rahim önünü kapatmış görünmeyebilirmiş. doktorlar geldi benimle ve eşimle açık açık konuştu ameliyat şart ama düşük riski var kabul ederseniz hemen alalım o an bunların hepsinin rüya olmasını okadar istedimki ama değildi bebeğim narkoz alacaktı tamda organlarının geliştiği dönem dedi doktor çok kritik bir dönemdeymiş bebek daha büyük yada daha küçük olsaydı keşke dedi ler ben bi yandan eşim bi yandan ağlıyoruz .ben bu acıyı çekmeye razıyım yeterki oğluma bişey olmasın diyorum doktor apandisit patlarsa ikinizinde hayatı tehlikeye girer dedi.ameliyatı yapacak doktor geldi tekrar muayene etti bazı sorular sordu ben bu ameliyatı yapmak istemiyorum bebek için benim için aç kalabilir misin dedi dayanırım dedim serumun biri gidiyor biri geliyor ağrılarım azaldı bu arada rahatladım 20 ye yakın serum yedim antibiyotik yaptılar arada 48 saatlik açıktan sonra açıktan ağladım oğlum aç kalıyor gibi geliyordu bana hep onu düşündüm hareket edince acıktı diye çok üzüldüm ama serum besinliymiş besliyormuş bebeğimi sonunda son ultrasonda karar kılındı ağrılarım geçti çok şükür dün hastaneden çıkış verdi doktorum şu an evdeyim sonuç apandisit değilmiş çok şükür uzun oldu kusura bakmayın anlatmak istedim siz benim neler hissettiğimi anlarsınız diye anlatmak istedim şimdi iyiyim çok şükür annelik kendini unutmakmış bunu çok iyi anladım
Geçer canım. Bende yoruldugumda oluyor. Şuanda da var mesela yemek yaptım yoruldum. Biraz uzan hareket etme geçer canım.oturuyorum ayaklarimida uzattim ama gecmiyooo
Tahminim tuttu sağlıkla gelsin prensesCitolesgen canım hem kullanıcı adımı değiştirdim hem de cinsiyetimiz kız bu bilgileri günceller misin tatlım ??
ÇOK beğendim sağlıkla doğup giysin tüm yavrular ...Merhaba hanimlarbende dün unnado dan son gun butigimis 60 liralik takimi 20 tl ye aldim.insta da baktigimda hep 100 civari veriyoardi fiyat gorunce kacirmiyim dedim.bitanede kendim beyaz takim aldim tuhafiyeden kendim aplikeler alip süslücem.tasarim diye koyuyolar fiyati benim neyim eksik ayol
Canim benim gözünüz aydın. İnşallah her gittigimizde güzel haberler alalım detaylidan :))) Çok sevindim senin adına. Çokta kiskaniyorum 25 30 dakika bebisleri görmek çok güzel olmalı :)) Doya doya bakabiliyosun dimi annesi ne güzel. Maşallah bu arada canım. Allah kötü gözlerden tüm negatifliklerden korusun hepimiziKızlar biz geldik , maşallahınızı alırız şükürler olsun herşey çok güzel çıktı çok kibar ve meraklı bir kızınız olucak dedi doktordan da çok memnun kaldım baya ama cidden baya inceledi 25 dk sürdü , rabbim sizlerin de güzel sonuçlarını almayı nasip etsin dua eden herkese çok teşekkür ederim
Ben alırım bilgileri o iş kolay
Sen normal doğurmak istemiyormuydun? Ben sezaryen yapacağım kimseyi dinlemem valla
Ben de 22.haftaya aldim
Doktorum iyi dedi.ben de heyecanliyim..rabbim saglikla kucagimiza alalim ins
Evet hem de internet alışverişinde kategoriler altında her ürüne ulaşmak daha mümkün ve kolay, kampanya indirimlerini anında gösteriyor. Sepete atıyorum mesela aynı üründen 2. Aldınız %30 indirim kazandınız diye fiyat düşüyor.süpriz indirimler
Bence de.. Önümüzdeki haftaiçi birgün ayarlasak olur mu adını koyalım en azındaan günün :)) pazara kadar hep bir şeyler var da haftaiçi hergün her saat bana uyar... @didoscskn @4753ikihayat dünürcüm sen de gel hala bu taraftaysan... Tüm İstanbul annelerine duyrulur...
çok sevindim canım en güzel haberKızlar biz geldik , maşallahınızı alırız şükürler olsun herşey çok güzel çıktı çok kibar ve meraklı bir kızınız olucak dedi doktordan da çok memnun kaldım baya ama cidden baya inceledi 25 dk sürdü , rabbim sizlerin de güzel sonuçlarını almayı nasip etsin dua eden herkese çok teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?