2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Canım ben bu ikinciyi düşünüyorum çok beğendim bende instagramda görmüştüm. Fiyatını sordunmu?
Canım 200 den başlıyor 400 e kadar var. Meleğineli nde. Google dan yazınca kendi sitesi çıkıyor oradan gördüm fiyatları. Bebek odası yapmıcam için ve bence cidden çok pahalı. Hazır bişiler alcam daha uygun fiyatlı çünkü sadece hastane kapısına kullancam

Canım kendi sitesi var google'dan yazınca çıkıyor. Bütün ürünlerin fiyatı yazıyor. Bana gereksiz çok pahalı geldi. Alabilecek gücümüz var çok şükür ama yine de baya pahalı. Almayı düşünmüyorum. Hem oda yapmıcam hastane kapısınada o kadar pahalı bişi assam adam dikerim kapıya

Canım ben instagramda çok güzel bir sayfa buldum... 2 öğretmen yapıyorlar çok cici işleri... Prenses atlı arabalı model 120 TL imiş ben de kendi isteğime göre değiştirdim biraz sipariş verdim, ellerinde işler olduğu
İçin sıraya aldılar beniii çok tatlı hanımlar bu meleğineli biraz pahalı...

Eklentiler

• image.webp
    17,4 KB · Görüntüleme: 83
  • image.webp
    24,8 KB · Görüntüleme: 77
Çokta güzelmiş:)) demekki uygun fiyata da yapan varmış. Teşekkürler canım

Çokta güzelmiş:)) demekki uygun fiyata da yapan varmış. Teşekkürler canım

Evet canım, diğerleri biraz kar payını abartmış. Olsun emeğine sağlık onların da tercih meselesi. Bundan daha da uygunu yoktur sanırım. Eminönünde isme özel olmayan modeller bile 80-100 TL imiş... Nerden açtın bu konuyu aklımda yokken kapı süsü aldırtttın bana hahahahaha :))) neyse olsun bir şey daha kafamdan çıkmış oldu sağol :))))

selam kızlar
dün ayrıntılı ultrasonumuz vardı. çok şükür herşey yolunda. yarım saat civarı sürdü bebeğin bütün organlarına tek tek baktı. oğlumu yine görmek herşeyin yolunda olduğunu duymak bana çok iyi geldi. bir tane renkli yüz fotosunu verdi şu anda oğlum çok çirkin teyzeleri
Allah sizlere de hayırlı güzel sonuçlar almayı nasip etsin inş. bir dahaki kontrolümüz 1 ay sonra o zamanda şeker testi yapılacak. ben yaptırmayı düşünüyorum. bakalım 1 ay dayanabilecekmiyim

canım okudum çok üzüldüm. umarım bir daha aynı şeyleri yaşamazsın. çok şükür apandist değl ama neden kaynaklandığını bulamadılarmı. hep diyolar ya annelik o su tanesi içine düştüğü anda başlıyor babalık doğumdan sonra diye. illa kucağımıza almamıza gerek yok evlatlarımız karnımızda önce Allah a sonra bize emanet biliyoruz.
rabbim hiçbir kardeşimi evladıyla sınamasın inşş.

Merhaba hanimlar bende dün unnado dan son gun butigimis 60 liralik takimi 20 tl ye aldim.insta da baktigimda hep 100 civari veriyoardi fiyat gorunce kacirmiyim dedim.bitanede kendim beyaz takim aldim tuhafiyeden kendim aplikeler alip süslücem.tasarim diye koyuyolar fiyati benim neyim eksik ayol

Eklentiler

• Screenshot_2016-11-16-16-44-15.webp
    18,7 KB · Görüntüleme: 75
ÇOK beğendim sağlıkla doğup giysin tüm yavrular ...

Kızlar biz geldik , maşallahınızı alırız şükürler olsun herşey çok güzel çıktı çok kibar ve meraklı bir kızınız olucak dedi doktordan da çok memnun kaldım baya ama cidden baya inceledi 25 dk sürdü , rabbim sizlerin de güzel sonuçlarını almayı nasip etsin dua eden herkese çok teşekkür ederim

Canim benim gözünüz aydın. İnşallah her gittigimizde güzel haberler alalım detaylidan :))) Çok sevindim senin adına. Çokta kiskaniyorum 25 30 dakika bebisleri görmek çok güzel olmalı :)) Doya doya bakabiliyosun dimi annesi ne güzel. Maşallah bu arada canım. Allah kötü gözlerden tüm negatifliklerden korusun hepimizi

Ben alırım bilgileri o iş kolay
Sen normal doğurmak istemiyormuydun? Ben sezaryen yapacağım kimseyi dinlemem valla

Evet canim normal istiyorum da dayanamazsam sezeryana kayardim diyordum da ibrahim bey yalan etmis oldu hahaha

Ben de 22.haftaya aldim
Doktorum iyi dedi.ben de heyecanliyim..rabbim saglikla kucagimiza alalim ins

Evet canim 22 cok ideal haftaymis

Aaa tabiki gelirim buralardayim hala canim bana 2 gun onceden haber verin saat farketmez gunduz de olur aksamda. Cok guzel olur hatta :)

Bende geldim doktordan renkli gosterdi yaaa guluyo dil cikariyo elini cenesine goturuyo gel annne agzimi burnumu yeeee diyo :) bacak boyu uzunmus gelisimi normal standartlarin biraz ustundeymis ayaklarimizda biraz buyuk:) doktor dediki idrara cok gidiyomusun evet dedim mesaneme ayagiyla bastirip duruyor doktor renklide gosterdi resmen horon tepiyor hahah karadenizlimisin dedi yok ben doguluyum esim karadenizli dedim. Esek nasil zipliyor mesaneme dogru:) ondan demekki o kadar sık idrara gidiyormusum. Bir de babaya benziyor doktor da tasdikledi agiz ve cene yapisi baba ama burnu minnak o bana benziyo:)

Ç
çok sevindim canım en güzel haber

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…