- 17 Kasım 2014
- 317
- 532
- 53
- 37
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #21.741
Maşşallah canım peki fotoğraf verdi mi ??-Bende geldim doktordan renkli gosterdi yaaa guluyo dil cikariyo elini cenesine goturuyo gel annne agzimi burnumu yeeee diyo :) bacak boyu uzunmus gelisimi normal standartlarin biraz ustundeymis ayaklarimizda biraz buyuk:) doktor dediki idrara cok gidiyomusun evet dedim mesaneme ayagiyla bastirip duruyor doktor renklide gosterdi resmen horon tepiyor hahah karadenizlimisin dedi yok ben doguluyum esim karadenizli dedim. Esek nasil zipliyor mesaneme dogru:) ondan demekki o kadar sık idrara gidiyormusum. Bir de babaya benziyor doktor da tasdikledi agiz ve cene yapisi baba ama burnu minnak o bana benziyo:)
Canim benim gözünüz aydın. İnşallah her gittigimizde güzel haberler alalım detaylidan :))) Çok sevindim senin adına. Çokta kiskaniyorum 25 30 dakika bebisleri görmek çok güzel olmalı :)) Doya doya bakabiliyosun dimi annesi ne güzel. Maşallah bu arada canım. Allah kötü gözlerden tüm negatifliklerden korusun hepimizi
Ç
çok sevindim canım en güzel haber
Minnos anneler bu aralar is cok yogun doyasiya giremiyorum foruma ama dun bir kitapta okudum. Diyor ki biz ayakta iken is yaparken hareketli iken bebek uyurmus sallantidan, biz uzandigimizda hareket etmedigimizde uyanirmis. Dogruluk payi varsa en cok uzandigimizda hissetmemiz gerek.
Doğru olabilir canım bende ayaktayken çok hissedemiyorum. Dinlenmeye başladığımda hissediyorum.Minnos anneler bu aralar is cok yogun doyasiya giremiyorum foruma ama dun bir kitapta okudum. Diyor ki biz ayakta iken is yaparken hareketli iken bebek uyurmus sallantidan, biz uzandigimizda hareket etmedigimizde uyanirmis. Dogruluk payi varsa en cok uzandigimizda hissetmemiz gerek.
ay bende almak istiyorum çok bebeğndim. ama bulamadım sitede. linkini yollarmısın banaMerhaba hanimlarbende dün unnado dan son gun butigimis 60 liralik takimi 20 tl ye aldim.insta da baktigimda hep 100 civari veriyoardi fiyat gorunce kacirmiyim dedim.bitanede kendim beyaz takim aldim tuhafiyeden kendim aplikeler alip süslücem.tasarim diye koyuyolar fiyati benim neyim eksik ayol
Bulaşıktı ütüydü derken biraz yoruldum. Az evvel oturdum. Ben oturdum kızım başladı hareketlereMinnos anneler bu aralar is cok yogun doyasiya giremiyorum foruma ama dun bir kitapta okudum. Diyor ki biz ayakta iken is yaparken hareketli iken bebek uyurmus sallantidan, biz uzandigimizda hareket etmedigimizde uyanirmis. Dogruluk payi varsa en cok uzandigimizda hissetmemiz gerek.
Maşşallah canım peki fotoğraf verdi mi ??-
selam kızlar
dün ayrıntılı ultrasonumuz vardı. çok şükür herşey yolunda. yarım saat civarı sürdü bebeğin bütün organlarına tek tek baktı. oğlumu yine görmek herşeyin yolunda olduğunu duymak bana çok iyi geldi. bir tane renkli yüz fotosunu verdi şu anda oğlum çok çirkin teyzeleri
Allah sizlere de hayırlı güzel sonuçlar almayı nasip etsin inş. bir dahaki kontrolümüz 1 ay sonra o zamanda şeker testi yapılacak. ben yaptırmayı düşünüyorum. bakalım 1 ay dayanabilecekmiyim
canım okudum çok üzüldüm. umarım bir daha aynı şeyleri yaşamazsın. çok şükür apandist değl ama neden kaynaklandığını bulamadılarmı. hep diyolar ya annelik o su tanesi içine düştüğü anda başlıyor babalık doğumdan sonra diye. illa kucağımıza almamıza gerek yok evlatlarımız karnımızda önce Allah a sonra bize emanet biliyoruz.
rabbim hiçbir kardeşimi evladıyla sınamasın inşş.
Kızlar biz geldik , maşallahınızı alırız şükürler olsun herşey çok güzel çıktı çok kibar ve meraklı bir kızınız olucak dedi doktordan da çok memnun kaldım baya ama cidden baya inceledi 25 dk sürdü , rabbim sizlerin de güzel sonuçlarını almayı nasip etsin dua eden herkese çok teşekkür ederim
Günaydınnn hanımlar, bugün doktora gideceğim için heyecan dorukta , dün arkadaşlarla toplandık benden 1 hafta önde ama ultrasyona göre 3 hafta önde olduğunu söyleyen erkek bebek bekleyen bir arkadaşla sohbet ettik aslında edemedik susmadı resmen bıcır bıcır konuşan ben artık yeter diyip kendi içime çekildim kalabalık olduğumuzdan arkadaşlar da farketti suskunsun hayırdır diye şöyle oldu ; erkek bebeklerin anne karnında önde çıkması çok büyük olasılık diyordu doktorum benim ki ya iki gün geriden ya da tam gününde çıktı hep birde bende oğlumdan biliyorum iki hafta öndeydi hep doktorum ona da aynısını demiş bana kızıyor kız , bana iyi bakmıyorsun o kendisi öyle gelişiyor demek istedi diyor ben niye öyle desin diyorum seninkine laf demiyor bana nasıl laf der diyor ya bana bişey demesine gerek Yok normal gününde herşey sana da dememiş ki dedim sonra kafamı çevirdim hormonların etkisi yüksek sanırım o an onun diye , 3 kilo aldım ben dedi bende verdiklerimden 2 aldım artık almaya devam ederim dedim alma ya sen biraz zayıf kal böyle sonra şişip veremezsin diyor hadi buna da sustum en son yârin doktora gidicez üniversite ye dedi eşim neden dedi ayrıntılı için dedim bende doktor bana gitme dedi ben yaparım dedi demiş bende bana git dedi bizim gittiğimiz hastanenin ultrasyonları çok iyi değilmiş dedim ben başka doktora geçtim o hastanede ki o detaylı baktı dedi benim de baktı 20 dk sürdü resmen ayrılcak diye ama bu başka sanırım hem sen o doktoru beğenmemiştin dedim ya o hastane de doğurmaya karar verdim hem burda seni de biliyorlar ebeler bana yardım eder dedi ebeler her türlü yardım ediyor zaten sağlıkla o güne gelelim bakalım neler olucak dedim sen ne demek istiyorsun bana diyor dün varya artık hamile katili olucam bi bende mi Yok bu hormonlar dedim arkadaşlar bana çikolata veriyor pasta veriyorlar yiyip sakinleşeyim diye anlaşılıyor gözlerimden ateş çıkıyor resmen eşim karşım da gülüyor iyice zıvanadan çıkıyordum artık lavaboya gittim peşimden geldi karnını aç dedi neden dedim benim kıllandı seninde öyledir sesi öyle evet aç görücem dedi içimden şurda kimse yokken kilitle çık diyorum saçmalama ya dedim göbeğin niye çok çıktı senin diyor iç karnım küçük benim acısını çekiyorum büyüdükçe diyorum benim de ilk gebeliğim benimde acıyor ben onu mu sordum diyor bir süre görüşmeme hatta gebelik kursuna gidicektim onun ki bitsin son zamanlar gitmeye karar verdim , hamile olsak bile bazıları çok yüksek frekansta yaşıyor ben böyle olsam kendimden nefret ederim be dedim kendi kendime konuşup sakinleş diyip su içtim tüm gece .
Maşşallah canım peki fotoğraf verdi mi ??-
Teşekkürler canımBu arada gozunaydin canimm kizin oluyormus saglikla gelsin minikkk prensesss
Bende geldim doktordan renkli gosterdi yaaa guluyo dil cikariyo elini cenesine goturuyo gel annne agzimi burnumu yeeee diyo :) bacak boyu uzunmus gelisimi normal standartlarin biraz ustundeymis ayaklarimizda biraz buyuk:) doktor dediki idrara cok gidiyomusun evet dedim mesaneme ayagiyla bastirip duruyor doktor renklide gosterdi resmen horon tepiyor hahah karadenizlimisin dedi yok ben doguluyum esim karadenizli dedim. Esek nasil zipliyor mesaneme dogru:) ondan demekki o kadar sık idrara gidiyormusum. Bir de babaya benziyor doktor da tasdikledi agiz ve cene yapisi baba ama burnu minnak o bana benziyo:)
Minnos anneler bu aralar is cok yogun doyasiya giremiyorum foruma ama dun bir kitapta okudum. Diyor ki biz ayakta iken is yaparken hareketli iken bebek uyurmus sallantidan, biz uzandigimizda hareket etmedigimizde uyanirmis. Dogruluk payi varsa en cok uzandigimizda hissetmemiz gerek.
Maşallah benim tatlı damadıma...
Bak seeeenn mesanenin üstünde neler yapıyormuşşşş:))) ne güzel hasret gidermişsinizz canımmm...gözünaydın.. Güzel haberlerim devamını 6 aralık detaylıda da bekliyoruuzz... Bence İbrahim bey gibi bir doktorla emin ellerdeyken , bir engel olmadığı takdirde kesinlikle normal doğum düşünmeliiisinn.. Vazgeçmek yok... :))) biz memeli canlılar olarak normal doğuma göre yaratılmışız adı üstünde normal... Hayvan, insan hepimiz tüm kadınlar tüm dişiler.. Ben çevremdekileri hep cesaretlendirmeye çalışıyorum. Bebekler normal doğum yoluyla rahimden çıkışa ilerlerken kendilerini pek çok hastalıktan koruyan bir sıvı ile temas ederek doğuyorlar. İçinizdeki her şey temizleniyor çıkıyor gidiyor. 1 gün sancı çekmeye razıyım bu nimetlerden mahrum kalmak istemiyorum. Allah inşallah hepimize, en azından isteyenlere cesaretini , dayanma gücünü verir ve sağlık olarak da engel olmaz da normal doğum yapabiliriz.
Hayırlı uğurlu olsun tatlım :*Evet canım, diğerleri biraz kar payını abartmış. Olsun emeğine sağlık onların da tercih meselesi.Bundan daha da uygunu yoktur sanırım. Eminönünde isme özel olmayan modeller bile 80-100 TL imiş... Nerden açtın bu konuyu aklımda yokken kapı süsü aldırtttın bana hahahahaha :))) neyse olsun bir şey daha kafamdan çıkmış oldu sağol :))))
Kızlar ben geldim doktordan tamamen benim evhamımmış:) hiçbir problem yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?