2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Maşşallah canım peki fotoğraf verdi mi ??-

Minnos anneler bu aralar is cok yogun doyasiya giremiyorum foruma ama dun bir kitapta okudum. Diyor ki biz ayakta iken is yaparken hareketli iken bebek uyurmus sallantidan, biz uzandigimizda hareket etmedigimizde uyanirmis. Dogruluk payi varsa en cok uzandigimizda hissetmemiz gerek.

Âmin canım , öyle çok yüzünü göremiyorsun iç organlara bakmaktan ama ben parmaklarını kalbini gördükçe gözlerimden gelen yaşları tutamadım ya çok güzel gerçekten sizde yaşarsınız inşallah apayrı heyecan

Ç

çok sevindim canım en güzel haber

Sağol canım evet öyle gerçekten

Ben doğru olduğunu düşünüyorum çünkü hareketli olduğum zaman dinlendiğimde hareketler zirvede daha çok hissediyorum

Doğru olabilir canım bende ayaktayken çok hissedemiyorum. Dinlenmeye başladığımda hissediyorum.

ay bende almak istiyorum çok bebeğndim. ama bulamadım sitede. linkini yollarmısın bana

Bulaşıktı ütüydü derken biraz yoruldum. Az evvel oturdum. Ben oturdum kızım başladı hareketlere Otururken hissediyorum hep. Uzanırken pek hissetmiyorum.

Gözünaydın canımmm maşallah size.. İnşallah biz de böyle güzel haberlerle çıkarız.. detaylıyı sağsalim geride bıraktınız darısı şeker testinizin başına... Çirkin deme oğluşunaa annesi o çok tatlıdır da teknolojinin azizliğine uğramıştır :) Ben de şeker testi yaptırmayı düşünüyorum. Benim tatlıyla aram olmasa da ailede 2. Kuşakta şeker hastaları var iğne yapılan tipinden. O şekerli zımbırtıyı nasıl içeceğim kusar mıyım bilmiyorum ama 2 baklava değerinde 50 cc yükleme yapılacak. Bir Canan Karataycı olarak onun bu konudaki tavsiyesini dinlemeyeceğim beni affetsin hoşgörsün. :)))

Gözünaydın canımmm sevindimmm bugün güzel haberler geldii çok şükür sizlerden , darısı başımızaa inşallaahhh.... Kızına da kocaman maşallaah

Okurken bile sinirlendim yaaaaa ben senin yerinde olsam masadaki pastaya gomerdim onun kafasini.dengesize bak hamile diye herseyi kendine hak goruyor herhalde ki sende hamilesin. Aman canim uzak dur boyle tiplerden gerilmeye hic gerek yokk

Maşallah benim tatlı damadıma...
Bak seeeenn mesanenin üstünde neler yapıyormuşşşş:))) ne güzel hasret gidermişsinizz canımmm... gözünaydın.. Güzel haberlerim devamını 6 aralık detaylıda da bekliyoruuzz... Bence İbrahim bey gibi bir doktorla emin ellerdeyken , bir engel olmadığı takdirde kesinlikle normal doğum düşünmeliiisinn.. Vazgeçmek yok... :))) biz memeli canlılar olarak normal doğuma göre yaratılmışız adı üstünde normal... Hayvan, insan hepimiz tüm kadınlar tüm dişiler.. Ben çevremdekileri hep cesaretlendirmeye çalışıyorum. Bebekler normal doğum yoluyla rahimden çıkışa ilerlerken kendilerini pek çok hastalıktan koruyan bir sıvı ile temas ederek doğuyorlar. İçinizdeki her şey temizleniyor çıkıyor gidiyor. 1 gün sancı çekmeye razıyım bu nimetlerden mahrum kalmak istemiyorum. Allah inşallah hepimize, en azından isteyenlere cesaretini , dayanma gücünü verir ve sağlık olarak da engel olmaz da normal doğum yapabiliriz.

Bence doğru olabilir ben sırtüstü yatıp göbeğimi seviyorum konuşuyorum hemen vurmaya başlıyor içerdeen ayakta bu kadar hissedemiyorum vallahi... Demek ki
Sallanarak uyumaya anne karnından alışıyorlar. Anakucağı almak lazımmm şart :)))

Yaaa sorma senin damat cok fena cikti:) doktor cok hareketli diyor. Sadece bir kac kere seyirme hissettim ama tekme falan hissetmiyorum dedim. 2 hafta sonra sen gor hareketi rahat birakmaz bu yerinde duramiyorki dedi:) ya esim onu videoya cekmemis yoksa gorustugumuzde gosterirdim bildigin tepiniyor mesaneme dogru:) ortalama yarim saat 40 dk da bir lavaboya kosuyorum en gec o da :) oglus sagolsun ne yapalim:)

Evet canim ya arkadaslarimda oyle diyor ibrahim beyde normal yapmazsan ayip diyorlar. Ibrahim beyde zorunluluk olmadikca sezeryana almiyor zaten. Bende kendimi cesaretlendiriyorum anne oldugumu o zaman anlarim ten tene temas olur ne guzel olur diyorum da bazen olumsuz hikayeler cok korkutuyor. Artik kulaklarimi tikadim dinlemeyecegim. Normal yolla gelmesini cok istiyorum insallah hayirlisiyla normal dogururuz canim. Senin doktorunda sezeryan yapmaz kolay kolay oyle biliyorum :) normal dogumu cok destekliyor. Bugun gittigim doktorumda oyle asiri normalci. Beni hep normalciler buluyor:)

Hayırlı uğurlu olsun tatlım :*
Güzel kızının güzel odasına güzel olur Bakınıyordum :)) ben her şeye bakıyorum ne alsam diye :)) yalnız daha bir şey almışlığım yok. Yarın detaylı Usg miz var. Yarın şöyle bir beşik filan bebek mağazası bakıncaz. Biz doğu dayız bakalım var mı bişiler:)

Kilim ve tohum çok şükür iyiymiş oh be rahatladım valla. sizlerinde içi rahatlasın iyiymiş tatlı öğretmenimiz ama bileği şişmiş. ama bebeğinde kendininde iyi olması bileğini unutturdu bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…