2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
cloud17 simarik83 happymom87 supremee D Desenn arnavut_biberi ikihayat sg26 B blossom- hayal_masal uconn
Kızlar oğlumun can teyzeleri benim has arkadaşlarım etiketlemeyi unuttuğum biri varsa kusura bakmasın. İçinden düşünüp yazmayanlar da vardır mutlaka onlara da büyük kocaman sevgilerimi yolluyorum.
Malumunuz cuma akşamı düştüm ağla sızla geçti o gece cumartesi sabaha kadar ağrıdan uyuyamadım.
Afedersiniz lavaboya gitmek bile ne kadar zordu o iki gün. Doktora yapıyorum ya ben bir de pazartesi sınavım vardı rapor almayayım dedim nasılsa pazartesi Üni de olacağım diye. Eşim iZin aldı sol dizim ayrı sızlıyor sağ bileğim de şişti kuzular. Pazar'ı da atlattım.
Ama ben misafir ağırlayacaktım onu unuttum. Doktoradan bir arkadaşım eşi yanında değil üstelik hamile 33 haftalık bizde kal demiştim 2 gün ev de perişan halde ben zaten nanay:))
Kızcağıza Yok gelme de diyemedim.
O kocaman göbüşüyle ben topallar vaziyette eve geldik.
Zaten halim Yok öte taraftan klozetin kapağı kırıldı mı hayda eşim gitti aldı geldi yaptı yakıştırdı ama ben kız yapma etme dese de ufala tefek bir şeyler yaptım.
Ertesi sabah 7 de uyandım okulda sınavım vardı koştur git okula eşim gelip alacaktı ama iş yerinde ani bir şey oldu gelmedi ben okulda beklerim misafirim evde.
Babam doktora gitmişti biz öylesine diye beklerken troid ile ilgili iki antikor değeri yüksek çıkmış epey doktor da hemen uzmana görünün demiş biraz da uçta yorumlar yapmış bütün moral çöktü bende kızlar.
Allah şifa bekleyen herkese tez vakitte şifasını versin.
Biz kanserle mücadele etmiş bir aileyiz Allahım bize aynı acıları yaşatma diye dua ettim durdum. Tabi pür neşe halde gayet güçlü halde! Hala tahlil süreci devam ediyor.
Ertesi gün katip çelebi Üniversitesi benim alanımda kadro açmış öğrendim Allahım be olur kısmet et dedim, babamı mutlu etmek istedim gururlandırmak böyle düşündüğüm için ayrıca hüzünlendim. Ordan paraya belge topla derse yetiş hastaneye git.
Bitkin halsiz hissediyorum.
Kızlar dualarınızı bekliyorum.
Hepinizin tertemiz güzel haberlerini bekliyorum.
Hepinizi o güzel yüreklerinizden öperim.
Oğlum da günde iki üç defa selam çakıyor.
Hepiniz bir tanesiniz!

Benim doktorum da normalci evet ama ısrarcı değil sanıyorum, sezeryan tercih edenleri, normal doğumdan korkuyorum diyen birini zorlamak da sanırım çok sağlıklı olmaz. O anda heyecan panik sancı eklenecek düşünsene şimdiden korkuyorsa o zaman ne olur.. kötü sonuçlar doğabilir . doktor kadar annenin katkısı da önemli ne de olsa nefes alma , ıkinma ve acıya dayanma kısmı bizde :))) bakalım zaman gösterecek en önemlisi sağsalim doğmalari.. ne hikayelerimiz olacak merakla bekliyorum

Gözünaydın canımmm sevindimmm bugün güzel haberler geldii çok şükür sizlerden , darısı başımızaa inşallaahhh.... Kızına da kocaman maşallaah

Âmin canım darısı başına inşallah

Okurken bile sinirlendim yaaaaa ben senin yerinde olsam masadaki pastaya gomerdim onun kafasini.dengesize bak hamile diye herseyi kendine hak goruyor herhalde ki sende hamilesin. Aman canim uzak dur boyle tiplerden gerilmeye hic gerek yokk

Ay illallah geldi bugün mesaj attı kaç grammış diye söylemedi dedim öğrendiğim halde

Kilim ve tohum canım inşallah babacığınında güzel haberleri gelir. seninde doktoranla ve baş vurduğun okulla ilgili güzel haberler alırız. bizi böyle meraklandırma. dualarımız seninle
Amin canım benim inşallah hepiniz iyisiniz değil mi?

Tabiki canim illa istemiyorum diyorsa zorla normal dogurtacak degil ama hersey yolundaysa acilma guzelse sirf korkuyorum diye beni sezeryana alsin istemem. Istemiyorum dedigimde tamam derse de bozulurum:) En azindan biraz israr etmesini cesaretlendirmesini inancimi arttirmasini beklerim. Ibrahim bey oyle yapiyor insallah nazimi kaprisimi ceker de :) hepimiz hayirlisiyla doguralim dogumdan mutlu cikalim da gerisi onemli degil.

Canim sensin o :) Sende bizim birtanecik ögretmenimizsin :) Nasıl mutlu oldum mesajı beğendiğini görünce çok şükür dedim. Babacığının tez zamanda güzel haberler almasını diliyorum. Allah tüm şifa bekleyen nerede kim varsa şifa versin. O universitedede canım arkadaşıma kadro açılsın o kapsın orayı :))) Bayagi yogun zamanlar geçirmişsin hakkaten. Ama sen güçlüsun oglusunda içerde çok güçlü tabiki. Herşey atlatılır kuzum..

Kızlar ben geldim doktordan tamamen benim evhamımmış:) hiçbir problem yok
Çok şükür çok şükür çok şükür :) hep böyle güzel haberler yazılsın bu sayfaya inşallah :)) Bebisler iste icimizde olduklarini ogrendikten hemen sonra basliyor evhamımız...

İnşallah inşallah canım benim tatlı dilli pozitif annecik :)
Amin amin amin.
Anne olma sevdası düştüğünden beri içimize gücümüze güç kattık.
Sizi ihmal ettim biliyorum ama nasıl özledik sizi nasıl bilemezsiniz.
Ben de yağlı göbeğime rağmen oğlumu hissediyorum günde iki üç defa :)

Hemen organize edelim bence:)

Benimki senden sonra canım 28 kasımda nasıl geçecek zaman hayırlı güzel haberlerini bekliyoruz canım
Çok çok geçmiş olsun.. geçmiş zaten çok şükür:) allah bir daha göstermesin öyle sıkıntılı günler

Hayırlı olsun canım en son sen öğrendim sanırım:)

Canım gözünaydın detaylı ultrasonunun sorunsuz geçmesine çok çok sevindim darısı başımıza

Canim dualarimiz babanla insallah tahlil sonuclari temiz cikar seninde basvurundan guzel haberler gelir ben inaniyorum hersey yolunda gidecek. Oglusumla seni ve oglusunu opuyoruz bizi merakta birakma Kilim ve tohum
Canım kocaman amin amin amin :)
Biz de yakışıklı oğlunu ve onun güzel annesini kocaman öpüyoruz :)
Sizleri çok özlemiştik oh iyisiniz çok şükür

Koşturmaca içinde geçiyor zaman dimi hergun bir aksiyon , cumadan çarşamba olmuş koşturmaca içinde merak ettik biz de. Sizin iyi olmanıza sevindim babanın da tahlilleri temiz gelir inşallah dur bakalım hemen o kötü hastalığı anmayin. İnşallah basit bir şey çıkar ilaçla filan hallolur. Acil şifalar diliyorum canım benim..

canımmm öncelikle baban için Allah şifalar versin tez vakitte güzel haberler alın herşeyin başı sağlık.. bazen hepimiz yaşıyoruz üstüste geliyor ama sen güçlü birisin hepsini atlatırsın yeterki sağlık olsun.
senden haber alamadığım için endişelensemde verdiğin en güzel haber kadro haberi:) bu halden çok iyi anlarım Allah gönlüne göre versin işlerin rast gitsin ve hayırlı ise inşallah sana nasip olsun dua edicem mutlaka haberdar et süreci. Allah yardım etsin canım.
oğlunda sana destek oluyor bak annesi:) bizde kızımla sana şans diliyoruz ve kocaman öpüyoruz.

IyI akşamlar annisler bebebegimi ben çok az hissediyorum ya da hissetmiyorum daha baslamadi sizin gibi sanki elimi koyuyorum bekliyorum tepik atsın diye .
10 gün sonra kontrolum var inşallah o zamana kadar ben de sizin kadar çok hissedebilirim .

Bir de ben gün içinde 1 litre den fazla su tuketemiyorum susamiyorum zorla 1 litre içiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…