- 25 Mayıs 2015
- 4.170
- 9.656
- 158
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #21.761
Yaaa sorma senin damat cok fena cikti:) doktor cok hareketli diyor. Sadece bir kac kere seyirme hissettim ama tekme falan hissetmiyorum dedim. 2 hafta sonra sen gor hareketi rahat birakmaz bu yerinde duramiyorki dedi:) ya esim onu videoya cekmemis yoksa gorustugumuzde gosterirdim bildigin tepiniyor mesaneme dogru:) ortalama yarim saat 40 dk da bir lavaboya kosuyorum en gec o da :) oglus sagolsun ne yapalim:)
Evet canim ya arkadaslarimda oyle diyor ibrahim beyde normal yapmazsan ayip diyorlar. Ibrahim beyde zorunluluk olmadikca sezeryana almiyor zaten. Bende kendimi cesaretlendiriyorum anne oldugumu o zaman anlarim ten tene temas olur ne guzel olur diyorum da bazen olumsuz hikayeler cok korkutuyor. Artik kulaklarimi tikadim dinlemeyecegim. Normal yolla gelmesini cok istiyorum insallah hayirlisiyla normal dogururuz canim. Senin doktorunda sezeryan yapmaz kolay kolay oyle biliyorum :) normal dogumu cok destekliyor. Bugun gittigim doktorumda oyle asiri normalci. Beni hep normalciler buluyor:)
Canım benim tatlı mutlu umut deposu anne iyiyim çok şükür yaşıyoruz der gibiKilim ve tohum canimm mesajımı beğenmişsin bildirim geldi sevindimmm gelmişsin hoşgeldin nasılsınız?
Gözünaydın canımmm sevindimmm bugün güzel haberler geldii çok şükür sizlerden , darısı başımızaa inşallaahhh.... Kızına da kocaman maşallaah
Okurken bile sinirlendim yaaaaa ben senin yerinde olsam masadaki pastaya gomerdim onun kafasini.dengesize bak hamile diye herseyi kendine hak goruyor herhalde ki sende hamilesin. Aman canim uzak dur boyle tiplerden gerilmeye hic gerek yokk
Amin canım benim inşallah hepiniz iyisiniz değil mi?Kilim ve tohum canım inşallah babacığınında güzel haberleri gelir. seninde doktoranla ve baş vurduğun okulla ilgili güzel haberler alırız. bizi böyle meraklandırma. dualarımız seninle
Benim doktorum da normalci evet ama ısrarcı değil sanıyorum, sezeryan tercih edenleri, normal doğumdan korkuyorum diyen birini zorlamak da sanırım çok sağlıklı olmaz. O anda heyecan panik sancı eklenecek düşünsene şimdiden korkuyorsa o zaman ne olur.. kötü sonuçlar doğabilir . doktor kadar annenin katkısı da önemli ne de olsa nefes alma , ıkinma ve acıya dayanma kısmı bizde :))) bakalım zaman gösterecek en önemlisi sağsalim doğmalari.. ne hikayelerimiz olacak merakla bekliyorum
Canim sensin o :) Sende bizim birtanecik ögretmenimizsin :) Nasıl mutlu oldum mesajı beğendiğini görünce çok şükür dedim. Babacığının tez zamanda güzel haberler almasını diliyorum. Allah tüm şifa bekleyen nerede kim varsa şifa versin. O universitedede canım arkadaşıma kadro açılsın o kapsın orayı :))) Bayagi yogun zamanlar geçirmişsin hakkaten. Ama sen güçlüsun oglusunda içerde çok güçlü tabiki. Herşey atlatılır kuzum..cloud17 simarik83 happymom87 supremee D Desenn arnavut_biberi ikihayat sg26 B blossom- hayal_masal uconn
Kızlar oğlumun can teyzeleri benim has arkadaşlarım etiketlemeyi unuttuğum biri varsa kusura bakmasın. İçinden düşünüp yazmayanlar da vardır mutlaka onlara da büyük kocaman sevgilerimi yolluyorum.
Malumunuz cuma akşamı düştüm ağla sızla geçti o gece cumartesi sabaha kadar ağrıdan uyuyamadım.
Afedersiniz lavaboya gitmek bile ne kadar zordu o iki gün. Doktora yapıyorum ya ben bir de pazartesi sınavım vardı rapor almayayım dedim nasılsa pazartesi Üni de olacağım diye. Eşim iZin aldı sol dizim ayrı sızlıyor sağ bileğim de şişti kuzular. Pazar'ı da atlattım.
Ama ben misafir ağırlayacaktım onu unuttum. Doktoradan bir arkadaşım eşi yanında değil üstelik hamile 33 haftalık bizde kal demiştim 2 gün ev de perişan halde ben zaten nanay:))
Kızcağıza Yok gelme de diyemedim.
O kocaman göbüşüyle ben topallar vaziyette eve geldik.
Zaten halim Yok öte taraftan klozetin kapağı kırıldı mı hayda eşim gitti aldı geldi yaptı yakıştırdı ama ben kız yapma etme dese de ufala tefek bir şeyler yaptım.
Ertesi sabah 7 de uyandım okulda sınavım vardı koştur git okula eşim gelip alacaktı ama iş yerinde ani bir şey oldu gelmedi ben okulda beklerim misafirim evde.
Babam doktora gitmişti biz öylesine diye beklerken troid ile ilgili iki antikor değeri yüksek çıkmış epey doktor da hemen uzmana görünün demiş biraz da uçta yorumlar yapmış bütün moral çöktü bende kızlar.
Allah şifa bekleyen herkese tez vakitte şifasını versin.
Biz kanserle mücadele etmiş bir aileyiz Allahım bize aynı acıları yaşatma diye dua ettim durdum. Tabi pür neşe halde gayet güçlü halde! Hala tahlil süreci devam ediyor.
Ertesi gün katip çelebi Üniversitesi benim alanımda kadro açmış öğrendim Allahım be olur kısmet et dedim, babamı mutlu etmek istedim gururlandırmak böyle düşündüğüm için ayrıca hüzünlendim. Ordan paraya belge topla derse yetiş hastaneye git.
Bitkin halsiz hissediyorum.
Kızlar dualarınızı bekliyorum.
Hepinizin tertemiz güzel haberlerini bekliyorum.
Hepinizi o güzel yüreklerinizden öperim.
Oğlum da günde iki üç defa selam çakıyor.
Hepiniz bir tanesiniz!
Çok şükür çok şükür çok şükür :)Kızlar ben geldim doktordan tamamen benim evhamımmış:) hiçbir problem yok
İnşallah inşallah canım benim tatlı dilli pozitif annecik :)Canim sensin o :) Sende bizim birtanecik ögretmenimizsin :) Nasıl mutlu oldum mesajı beğendiğini görünce çok şükür dedim. Babacığının tez zamanda güzel haberler almasını diliyorum. Allah tüm şifa bekleyen nerede kim varsa şifa versin. O universitedede canım arkadaşıma kadro açılsın o kapsın orayı :))) Bayagi yogun zamanlar geçirmişsin hakkaten. Ama sen güçlüsun oglusunda içerde çok güçlü tabiki. Herşey atlatılır kuzum..
Maşallah iyi olun
Tamam canım süper yakınmışsın sen de anadolu yakasındasınbiz organize eder etmez seni de haberdar ederiizz mutlaka... Havalar bozmadaaan bir kahve içseek fena olmazz... Yoksa kardan adam yapmaya da çıkabiliriiiz :))) 4753 P Pinklemon ikihayat sahilde de yürürüz diyorduk ama geçen lodosda dalgalar rüzgar filan beni bu göbekli halimle uçuracak gibiydiiii :))
Bu arada sosyal aktivite demişken şunu da paylaşayım aklıma geldi şimdi. Ebebekten aldığım kargonun içinden çıktı, özellikle avrupa yakasında oturan annişler daha çok ilgilenebilir. 16-18 aralık anne/bebek/çocuk fuarıistanbul kongre merkezinde.
Benimki senden sonra canım 28 kasımda nasıl geçecek zamanHepinize iyi geceler teyzeleri.
Öpüyoruz hepinizi.
1 gün daha geçti renkli ultrason için sabırsızlanıyorum.. 24 Kasım. Sanırım o tarihe kadar çok kişi gitmiş olacak. Hepinizi uğurlayip öyle goruscez oglusla :)
Çok çok geçmiş olsun.. geçmiş zaten çok şükür:) allah bir daha göstermesin öyle sıkıntılı günlerkızlar günaydın anlatmaya nerden başlayayım bilemedim her ne kadar daha doğmamış olsada anne olduğumu bu kadar yoğun hissettim daha önce yazmıştım karın ağrısıyla acile gitmiştim karın ağrım dahada şiddetlenince acile gittik kadın doğuma bebeğim çok şükür iyiydi.kan aldılar doktor bize hemen iyi bir hastaneye gitmemi ve genel cerrahi bölümünün görmesi gerektiğini belkide yatış verebileceklerini söyledi bizde gittik ben hala kıvranıyorum bu arada ağrıdan apandisitten şüphelendi bütün doktorlar röntgene de alamıyorum seni hamilesin dedi ultrasonda temiz çıktı ama rahim önünü kapatmış görünmeyebilirmiş. doktorlar geldi benimle ve eşimle açık açık konuştu ameliyat şart ama düşük riski var kabul ederseniz hemen alalım o an bunların hepsinin rüya olmasını okadar istedimki ama değildi bebeğim narkoz alacaktı tamda organlarının geliştiği dönem dedi doktor çok kritik bir dönemdeymiş bebek daha büyük yada daha küçük olsaydı keşke dedi ler ben bi yandan eşim bi yandan ağlıyoruz .ben bu acıyı çekmeye razıyım yeterki oğluma bişey olmasın diyorum doktor apandisit patlarsa ikinizinde hayatı tehlikeye girer dedi.ameliyatı yapacak doktor geldi tekrar muayene etti bazı sorular sordu ben bu ameliyatı yapmak istemiyorum bebek için benim için aç kalabilir misin dedi dayanırım dedim serumun biri gidiyor biri geliyor ağrılarım azaldı bu arada rahatladım 20 ye yakın serum yedim antibiyotik yaptılar arada 48 saatlik açıktan sonra açıktan ağladım oğlum aç kalıyor gibi geliyordu bana hep onu düşündüm hareket edince acıktı diye çok üzüldüm ama serum besinliymiş besliyormuş bebeğimi sonunda son ultrasonda karar kılındı ağrılarım geçti çok şükür dün hastaneden çıkış verdi doktorum şu an evdeyim sonuç apandisit değilmiş çok şükür uzun oldu kusura bakmayın anlatmak istedim siz benim neler hissettiğimi anlarsınız diye anlatmak istedim şimdi iyiyim çok şükür annelik kendini unutmakmış bunu çok iyi anladım
Citolesgen canım bizi de tabloya ekleyebilirsin ,kızlar bu zaman kadar kazandığım üniversite atandığım ilk okul hepsini rüyamda gördüm ama bu sefer rüyalar hep erkek dedi hayır dedim kız hissediyorum ve bugün gösterdi nihayet prensesim geliyor KIZIM oluyor çok şükür seni verene minik kızım
Canım gözünaydın detaylı ultrasonunun sorunsuz geçmesine çok çok sevindim darısı başımızaselam kızlar
dün ayrıntılı ultrasonumuz vardı. çok şükür herşey yolunda. yarım saat civarı sürdü bebeğin bütün organlarına tek tek baktı. oğlumu yine görmek herşeyin yolunda olduğunu duymak bana çok iyi geldi. bir tane renkli yüz fotosunu verdi şu anda oğlum çok çirkin teyzeleri
Allah sizlere de hayırlı güzel sonuçlar almayı nasip etsin inş. bir dahaki kontrolümüz 1 ay sonra o zamanda şeker testi yapılacak. ben yaptırmayı düşünüyorum. bakalım 1 ay dayanabilecekmiyim
canım okudum çok üzüldüm. umarım bir daha aynı şeyleri yaşamazsın. çok şükür apandist değl ama neden kaynaklandığını bulamadılarmı. hep diyolar ya annelik o su tanesi içine düştüğü anda başlıyor babalık doğumdan sonra diye. illa kucağımıza almamıza gerek yok evlatlarımız karnımızda önce Allah a sonra bize emanet biliyoruz.
rabbim hiçbir kardeşimi evladıyla sınamasın inşş.
Canım kocaman amin amin amin :)Canim dualarimiz babanla insallah tahlil sonuclari temiz cikar seninde basvurundan guzel haberler gelir ben inaniyorum hersey yolunda gidecek. Oglusumla seni ve oglusunu opuyoruz bizi merakta birakmaKilim ve tohum
senin şu lafların çok gulduruyor beni
cloud17 simarik83 happymom87 supremee D Desenn arnavut_biberi ikihayat sg26 B blossom- hayal_masal uconn
Kızlar oğlumun can teyzeleri benim has arkadaşlarım etiketlemeyi unuttuğum biri varsa kusura bakmasın. İçinden düşünüp yazmayanlar da vardır mutlaka onlara da büyük kocaman sevgilerimi yolluyorum.
Malumunuz cuma akşamı düştüm ağla sızla geçti o gece cumartesi sabaha kadar ağrıdan uyuyamadım.
Afedersiniz lavaboya gitmek bile ne kadar zordu o iki gün. Doktora yapıyorum ya ben bir de pazartesi sınavım vardı rapor almayayım dedim nasılsa pazartesi Üni de olacağım diye. Eşim iZin aldı sol dizim ayrı sızlıyor sağ bileğim de şişti kuzular. Pazar'ı da atlattım.
Ama ben misafir ağırlayacaktım onu unuttum. Doktoradan bir arkadaşım eşi yanında değil üstelik hamile 33 haftalık bizde kal demiştim 2 gün ev de perişan halde ben zaten nanay:))
Kızcağıza Yok gelme de diyemedim.
O kocaman göbüşüyle ben topallar vaziyette eve geldik.
Zaten halim Yok öte taraftan klozetin kapağı kırıldı mı hayda eşim gitti aldı geldi yaptı yakıştırdı ama ben kız yapma etme dese de ufala tefek bir şeyler yaptım.
Ertesi sabah 7 de uyandım okulda sınavım vardı koştur git okula eşim gelip alacaktı ama iş yerinde ani bir şey oldu gelmedi ben okulda beklerim misafirim evde.
Babam doktora gitmişti biz öylesine diye beklerken troid ile ilgili iki antikor değeri yüksek çıkmış epey doktor da hemen uzmana görünün demiş biraz da uçta yorumlar yapmış bütün moral çöktü bende kızlar.
Allah şifa bekleyen herkese tez vakitte şifasını versin.
Biz kanserle mücadele etmiş bir aileyiz Allahım bize aynı acıları yaşatma diye dua ettim durdum. Tabi pür neşe halde gayet güçlü halde! Hala tahlil süreci devam ediyor.
Ertesi gün katip çelebi Üniversitesi benim alanımda kadro açmış öğrendim Allahım be olur kısmet et dedim, babamı mutlu etmek istedim gururlandırmak böyle düşündüğüm için ayrıca hüzünlendim. Ordan paraya belge topla derse yetiş hastaneye git.
Bitkin halsiz hissediyorum.
Kızlar dualarınızı bekliyorum.
Hepinizin tertemiz güzel haberlerini bekliyorum.
Hepinizi o güzel yüreklerinizden öperim.
Oğlum da günde iki üç defa selam çakıyor.
Hepiniz bir tanesiniz!
canımmm öncelikle baban için Allah şifalar versin tez vakitte güzel haberler alın herşeyin başı sağlık.. bazen hepimiz yaşıyoruz üstüste geliyor ama sen güçlü birisin hepsini atlatırsın yeterki sağlık olsun.cloud17 simarik83 happymom87 supremee D Desenn arnavut_biberi ikihayat sg26 B blossom- hayal_masal uconn
Kızlar oğlumun can teyzeleri benim has arkadaşlarım etiketlemeyi unuttuğum biri varsa kusura bakmasın. İçinden düşünüp yazmayanlar da vardır mutlaka onlara da büyük kocaman sevgilerimi yolluyorum.
Malumunuz cuma akşamı düştüm ağla sızla geçti o gece cumartesi sabaha kadar ağrıdan uyuyamadım.
Afedersiniz lavaboya gitmek bile ne kadar zordu o iki gün. Doktora yapıyorum ya ben bir de pazartesi sınavım vardı rapor almayayım dedim nasılsa pazartesi Üni de olacağım diye. Eşim iZin aldı sol dizim ayrı sızlıyor sağ bileğim de şişti kuzular. Pazar'ı da atlattım.
Ama ben misafir ağırlayacaktım onu unuttum. Doktoradan bir arkadaşım eşi yanında değil üstelik hamile 33 haftalık bizde kal demiştim 2 gün ev de perişan halde ben zaten nanay:))
Kızcağıza Yok gelme de diyemedim.
O kocaman göbüşüyle ben topallar vaziyette eve geldik.
Zaten halim Yok öte taraftan klozetin kapağı kırıldı mı hayda eşim gitti aldı geldi yaptı yakıştırdı ama ben kız yapma etme dese de ufala tefek bir şeyler yaptım.
Ertesi sabah 7 de uyandım okulda sınavım vardı koştur git okula eşim gelip alacaktı ama iş yerinde ani bir şey oldu gelmedi ben okulda beklerim misafirim evde.
Babam doktora gitmişti biz öylesine diye beklerken troid ile ilgili iki antikor değeri yüksek çıkmış epey doktor da hemen uzmana görünün demiş biraz da uçta yorumlar yapmış bütün moral çöktü bende kızlar.
Allah şifa bekleyen herkese tez vakitte şifasını versin.
Biz kanserle mücadele etmiş bir aileyiz Allahım bize aynı acıları yaşatma diye dua ettim durdum. Tabi pür neşe halde gayet güçlü halde! Hala tahlil süreci devam ediyor.
Ertesi gün katip çelebi Üniversitesi benim alanımda kadro açmış öğrendim Allahım be olur kısmet et dedim, babamı mutlu etmek istedim gururlandırmak böyle düşündüğüm için ayrıca hüzünlendim. Ordan paraya belge topla derse yetiş hastaneye git.
Bitkin halsiz hissediyorum.
Kızlar dualarınızı bekliyorum.
Hepinizin tertemiz güzel haberlerini bekliyorum.
Hepinizi o güzel yüreklerinizden öperim.
Oğlum da günde iki üç defa selam çakıyor.
Hepiniz bir tanesiniz!
Âmin canım darısı başına inşallah
Ay illallah geldi bugün mesaj attı kaç grammış diye söylemedi dedim öğrendiğim halde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?