2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
benim küçük erkek 20cm boyunda 290 gr mış. ağırlığı az mı dedim de yok normal dedi 20. haftadan sonra çok daha hızlı kg alıp gelişecekmiş.

Maşallah kuzum benimde 19 haftalık tam boyunu demedi 270 gr illa alırlar bende baktım 19. Haftada bu Aralıklarda oluyormuş

Alışveriş daha hic bir sey almadik çorap bile . 25. haftadan sonra baslicaz Allah ızın verırse .

evet canım en son ben öğrendim ki çok da aceleci biriyimdir

Ağladım ağladım açtım tekrar izledim yine ağladım

Offf bu beni aglatti.tam beni anlatmis biz de surekli denedik.hep hayal kırıklığıydı.sonra asilama tüp bebek derken insallah kavusacagiz oglusumuza.Allah tüm isteyenlere nasip etsin

Ay canım cinsiyet belli değilken izleyip ağlamıştım şimdi kızımız geliyor daha da duygusallaştım
Ayy canım ya bizim bir sene sonra oldu. Bu videodada başında diyor ya bebiş uzun zamandır deniyorsun anne. Kitaplar görünüyor nasıl hamile kalınır. Hep negatif sonuç. Sonra pozitifi görünce anne baba ağlıyor işte bizimkisi de öyle oldu bende kendimi tutamadım başladım ağlamaya

Offf bu beni aglatti.tam beni anlatmis biz de surekli denedik.hep hayal kırıklığıydı.sonra asilama tüp bebek derken insallah kavusacagiz oglusumuza.Allah tüm isteyenlere nasip etsin
Âmin canım Evet beklemek çok zor. Bizimde bir sene sonra oldu ondan duygulandım

Canım yaa iyi olmana çok sevindim..maaşallah oğluna artık ben burdaym diye annesini selamlıyo..babana Allah acil şifalar versin inşallah sonuçları temiz cıkar..seninde gönlüne göre olur diğer taraf umarım..öpüyoruz sizi oğluşumlaaa

Doğru canım..mantıken de öyle ztn..biz gün içerisinde koşuştururken bebek salıncak gibi sallanıp uyuyo biz uzanınca dinlenşnce kalkıyo.ben hep bebişimi gece yatmadan sabah uyanınca geceleri hissediyorum..birde sırtüstü yatıp gobegimi okşayınca

Toplam kaç kg aldınız ? baslangictan bu yana ?

Sorunu cuma günü yanıtlayacagim canım. ben de bilmiyorum tartım yok hastanede tartıldikca ordan takip ediyorum. Böylece ay içinde dilediğim gibi yiyorum ne kadar aldığımı bilmeden :)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…