2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Biraz mart annelerine baktım da neler konuşuyorlar diye merak ettim , sonuçta bizden birkaç hafta öndeler... gündemler , cümleler, evhamlar hep aynı... sanki hepimizden farklı kullanıcı isimleriyle orada da var :)))) yaşasın annelik Mide bulantısıyla, korkusuyla, heyecanıyla , umuduyla , mutluluğuyla , sabrıyla tüm duygularıyla , içimizdeki minik mucizelerimize, kanatsız meleklerimize, pıtpıt atan kalplerine şükürler olsun..

Ben hafta içi maalesef çalışıyorum

Cok sukur canim gozundaydin :) bende bugun brokoli yedim bin bir korkuyla.
Ben sadece salata yaparken sirkeli suda bekletiyordum ama artık pişireceğim yeşil sebzeleride sirkeli suda yıkayacağım canım tedbirde fayda var sonra böyle evhamlanıyorum:)

Vallahi hepimiz yazmanı bekliyorduk çok şükür:)

Hadi bakalımmm :) hayırlısıyla tez zamanda hissederiz umarım. Pazartesi kontrolüm var iple çekiyorummm
Umarım iyi geçer ,ama bana en erken 19. Haftada hissederiz gibi geliyor, bana da 21. Haftaya ayrıntılı ultrason için gün verdi o zamana kadar bebeğimi göremeyeceğim şimdiden özledim

Bende musaitim haftaici. Bir dahaki haftasonu icin su an plan yok ama ani bisey cikarsa da bisey diyemiyorum simdiden. Isim olmazsa mutlaka gelirim tabi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…