cloud17
@simarik83
happymom87
@supremee @Desenn @arnavut_biberi
ikihayat
@sg26
B
blossom-
@hayal_masal @uconn
Kızlar oğlumun can teyzeleri benim has arkadaşlarım etiketlemeyi unuttuğum biri varsa kusura bakmasın. İçinden düşünüp yazmayanlar da vardır mutlaka onlara da büyük kocaman sevgilerimi yolluyorum.
Malumunuz cuma akşamı düştüm ağla sızla geçti o gece cumartesi sabaha kadar ağrıdan uyuyamadım.
Afedersiniz lavaboya gitmek bile ne kadar zordu o iki gün. Doktora yapıyorum ya ben bir de pazartesi sınavım vardı rapor almayayım dedim nasılsa pazartesi Üni de olacağım diye. Eşim iZin aldı sol dizim ayrı sızlıyor sağ bileğim de şişti kuzular. Pazar'ı da atlattım.
Ama ben misafir ağırlayacaktım onu unuttum. Doktoradan bir arkadaşım eşi yanında değil üstelik hamile 33 haftalık bizde kal demiştim 2 gün ev de perişan halde ben zaten nanay:))
Kızcağıza Yok gelme de diyemedim.
O kocaman göbüşüyle ben topallar vaziyette eve geldik.
Zaten halim Yok öte taraftan klozetin kapağı kırıldı mı hayda eşim gitti aldı geldi yaptı yakıştırdı ama ben kız yapma etme dese de ufala tefek bir şeyler yaptım.
Ertesi sabah 7 de uyandım okulda sınavım vardı koştur git okula eşim gelip alacaktı ama iş yerinde ani bir şey oldu gelmedi ben okulda beklerim misafirim evde.
Babam doktora gitmişti biz öylesine diye beklerken troid ile ilgili iki antikor değeri yüksek çıkmış epey doktor da hemen uzmana görünün demiş biraz da uçta yorumlar yapmış bütün moral çöktü bende kızlar.
Allah şifa bekleyen herkese tez vakitte şifasını versin.
Biz kanserle mücadele etmiş bir aileyiz Allahım bize aynı acıları yaşatma diye dua ettim durdum. Tabi pür neşe halde gayet güçlü halde! Hala tahlil süreci devam ediyor.
Ertesi gün katip çelebi Üniversitesi benim alanımda kadro açmış öğrendim Allahım be olur kısmet et dedim, babamı mutlu etmek istedim gururlandırmak böyle düşündüğüm için ayrıca hüzünlendim. Ordan paraya belge topla derse yetiş hastaneye git.
Bitkin halsiz hissediyorum.
Kızlar dualarınızı bekliyorum.
Hepinizin tertemiz güzel haberlerini bekliyorum.
Hepinizi o güzel yüreklerinizden öperim.
Oğlum da günde iki üç defa selam çakıyor.
Hepiniz bir tanesiniz!