2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Kızlar ayrıntılı ultrason işin ne kadar fiyatlar ödediniz?aklımda bi ortalama fiyat olsun ben de Bakırköy'de bir doç.dr a gideceğim ona göre karşılaştırma yapayım

Bende 3 kg ile senin arkanda :):) zaten +8 ile hamile kaldim dusun halimi:)

Ohooo + ları hiç hesap etmeyelimmm zaten :)))
Ben de artıdaydım da 6. Haftamda geçirdiğim enfeksiyon ve mide bulantıları sayesinde 3 kg cepteki artıyı yemiştim doğumdan sonra çok fit anneler olacağızzz bebişler gelsin de sağsalimm.. Emzirmekten sonra da peşlerinde koşturmaktan bir deri bir kemik kalıp ilk rüzgarda uçacağız kısmetseee :))))

Kızlar bende inanılmaz şişlik oluyor öyle böyle değil. Çok afedersiniz gazım da çook oluyor. Napcam bilmiyorum. Gündüz normalim akşam gece hep şişkin

Kızlar bende inanılmaz şişlik oluyor öyle böyle değil. Çok afedersiniz gazım da çook oluyor. Napcam bilmiyorum. Gündüz normalim akşam gece hep şişkin
Bende de öyle ama son bir haftadır böyle gobegim acayip çıktı..1hafya oncesine kdr hamile olduğum belli bile olmuyodu şimdi akşamları özellikle çok şiş..bebegi de gobegimin üzerine kdr geniş alanda hissediyorum ultrasonda da gördüm ztn yukarı çıkmış baya

Hadi bakalımmm :) hayırlısıyla tez zamanda hissederiz umarım. Pazartesi kontrolüm var iple çekiyorummm

Canım ben bugün doktora hareketleri kibar kibar yer değiştirdiğinde ve sırt üstü uzandığımda hissediyorum daha çok dedim doktor daha yeni başlar bişey olmaz dedi ikinci gebelik hatta ona göre 3 önemli olan rahmin ben kadar toplayıp toplamadığına bağlıymış şükür benimde iyi toparlanmış o yüzden diğer ilk gebelikleri olmayanlara rağmen geç hissetmem normalmiş ilk gebeliğimse ise bu hareketleri 21 de hissetmiştim

Ya kızlar akşam yemeğini 6 da yedim.sonrasındada mol meyve yedim ve sanki dağları yemiş kadar karnım şiş.nefesim darlanıyor.daha 20. Haftada böyleysen doğuma yakın nasıl olurum çok merak ediyorum.ilk hamileliğimde nasıldım unuttum resmen.

Geçmiş olsun canım belirtiler neydi dende ,bende Boğaz ağrısı,burun akıntısı ,halsizlik ,öksürük var ay ben de mi gitsem korktum şimdi
Canım benim Vücutta kırgınlık ve Boğaz ağrısı vardı boğazımdan kan geliyordu düşün yani antibiyotik başlattı doktor rapor aldım bide şimdi iyiyim git doktora ihmal etme

Ay gerçekten anı yaşıyor bu zamanların kıymetini yeterince biliyor muyuzz?? Şu detaylı ultrason da geçsin de inşallah tüm evhamları rafa kaldırıp tüm pozitifliğimi miniğime vereceğim her dknın hatta saniyenin kıymetini bilereek Ne olduk ne oluyoruz derken yolu yarıladık bile...

Eklentiler

• image.webp
    17,8 KB · Görüntüleme: 64

Canım afiyet olsun ama rahatsızlık hissediyorsan gaz yapacak şeyleri , hamur işi , pilav makarna gibi şeyleri en azından porsiyonunu azaltabilirsin.. Meyve de ben çok yemiyorum , her gün farklı çeşit 2-3 adet yiyorum. Vitamin tamam ama şeker bir tataftan ;( her şeyin fazlası zarar diyerektenn :))

İnşallah basarabiliriz :)) keşke hiç yapmasakta işte. Evet bu anlar çok güzel bebis hareketleri yavaş yavaş hissediliyor,ilk zamanlardaki bulantı vs geçti çoğumuz istediğimizi yiyebiliyoruz,bebeklere alışverişler yapıyoruz :) Güzel zamanlar.
Detaylıya son 7 kaldı...Sabırsız ben :)
Yarın 19.haftaya giriyoruz :)

Ay ben normalde çok iştahsız bir tipim.tek severek yemek yediğim vakit hamileliklerim oldu.o yüzden ye gitsin anlayışı içindeyim:)şaka bir yana bugün cidden diğer günlere oranla az yedim ama deli gibi rahatsızım.resmen sindirim sistemim çalışmıyor sanki.

Hamiş anneler hepinize bişi sormak istiyorum 19 hafta 5 günlük hamileyim saçlarım çok beyaz ve boyamak istiyorum sizce boyamalımıyım ? Boyayanınız varmı ?

Çok çok geçmiş olsun Cnm. Allah bir daha yaşatmasın inşallah...

günaydın kızlar :)
özel bi konuya gircem ama dün eşimi kıramadım ilişki oldu.gece karnımda bi batma vardı kramp gibi.bebekten mi yoksa gaz mı bilemedim endişelendim.sabah karnımı biraz okşadım sarstım bebekten de hareket gelmedi.ama 2 dk sonra benim küçük prensim hareketlendi ve bana tekme attı içim rahatladı

en son 1 ay kadar önce rahim kasılması olduğunda muayene olduğum doktor ilişki yasak demişti.süre belirtmedi bende sormadım.2 gün sonrasında kendi doktorumda muayene olurlen herhangi bişey söylemedi.zaten düzelmişti de.2 hafta kadar yinede ilişki olmadı.2 haftadır da haftada 1 olcak şekilde ilişki oluyo.sizce yanlış mı yapıyorum kızlar herhangi bi rahatsızlık hissetmiyorum ama endişeleniyorum da sonrasında

günaydın canım bu aylarda bir sınırlama getirmiyor doktor bence korkma zaten haftada 1 normal şuan bizler için.. 3. trisemester başlamadan olabilir son 3 ay biraz daha dikkat edicez. oğlun hareket etmiş zaten annesi korkma sende.
herkese sağlıklı, keyifli, mutlu bol tekmeli günler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…