- 10 Ekim 2016
- 6.332
- 14.077
- 198
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #21.841
Korkma annesi oğlun hareket etmiş bak şükür :) Hem doktorun en son bişey demediyse muhtemelen o problem ortadan kalkmistir yoksa uyarırdi için rahat olsun.günaydın kızlar :)
özel bi konuya gircem ama dün eşimi kıramadım ilişki oldu.gece karnımda bi batma vardı kramp gibi.bebekten mi yoksa gaz mı bilemedim endişelendim.sabah karnımı biraz okşadım sarstım bebekten de hareket gelmedi.ama 2 dk sonra benim küçük prensim hareketlendi ve bana tekme attıiçim rahatladı
en son 1 ay kadar önce rahim kasılması olduğunda muayene olduğum doktor ilişki yasak demişti.süre belirtmedi bende sormadım.2 gün sonrasında kendi doktorumda muayene olurlen herhangi bişey söylemedi.zaten düzelmişti de.2 hafta kadar yinede ilişki olmadı.2 haftadır da haftada 1 olcak şekilde ilişki oluyo.sizce yanlış mı yapıyorum kızlar herhangi bi rahatsızlık hissetmiyorum ama endişeleniyorum da sonrasında
Bende renkli ultrason ile bebeği görmek için sabırsızlanıyorum :) hep siyah beyaz sadece kemik yapısını gördüm şimdiye kadar. Acaba sureti nasıl kime benziyor merak içindeyim :) inşallah ayrıntılı ultrasonda renkli bir resmini verirler kızımınVerdi de fotograflar siyah beyaz. 2 ay once renkli vermisti:) video cektik ama azicik. Zaten detaylim 6 aralikta o zaman alirim renkli foto
Ben sabah aç karna kan ilacını içiyorum, öğleden sona saat iki üç gibi de vitamin içiyorum. hepsini aynı saatlerde almak istemiyorum midem kaldırmıyorKızlar Günaydın bende bişey soracağım :)
İki ilacı hatta daha fazlasını alan arkadaşlar vardı. Saat aralığını nasıl yapıyorsunuz? Ben vajinadan sabah akşam progestan alıyorum bide sabah aç karnına gynoferon almam gerekiyor. Sabah progestanı aldıktan yarım saat sonra falan gynoferon ilacını alıyorum. Daha ileri bi saatte alamam çünkü uyanmissam eğer aç karnına durmak beni zorluyor. Ya progestanin saatini değiştiricem şimdi sabah 7.30 da alıyorum onu 10 da falan atıcam ki içim rahat olsun sabah 8 gibi gynoferonu içerken ya da ne yapıcam bilmiyorum :) Gün içinde doktoru ariycam ama suan çok erken olduğundan sorayım dedim
Canım yemekten 2 saat sonra da içiliyordu demir ilacı galiba.. Ama tabiki en doğrusunu doktorun bilir.. Ben şunu anlamadım canım. Progesteron zaten vajinal değil mi? Onun oralini de mi alıyordun? Ferroyla peşpeşe olmasını istemiyorsun ya ondan sordum canımKızlar Günaydın bende bişey soracağım :)
İki ilacı hatta daha fazlasını alan arkadaşlar vardı. Saat aralığını nasıl yapıyorsunuz? Ben vajinadan sabah akşam progestan alıyorum bide sabah aç karnına gynoferon almam gerekiyor. Sabah progestanı aldıktan yarım saat sonra falan gynoferon ilacını alıyorum. Daha ileri bi saatte alamam çünkü uyanmissam eğer aç karnına durmak beni zorluyor. Ya progestanin saatini değiştiricem şimdi sabah 7.30 da alıyorum onu 10 da falan atıcam ki içim rahat olsun sabah 8 gibi gynoferonu içerken ya da ne yapıcam bilmiyorum :) Gün içinde doktoru ariycam ama suan çok erken olduğundan sorayım dedim
İşte benim progestani mutlaka 12 saatte 1 almam lazım. Düşük önleyici ilaç. Sabah aç karnına demir ilacını da almam gerekince böyle oldu :)Ben sabah aç karna kan ilacını içiyorum, öğleden sona saat iki üç gibi de vitamin içiyorum. hepsini aynı saatlerde almak istemiyorum midem kaldırmıyor
Hayır bebeğine bişey olmaz korkma Can'ım. Sadece seni kabız yapacak şeyler yeme ve tuvalette ıkınma. Bu şikayetlerin geçecek. Hamilelikte herkeste değişik şikayetler oluyor. Bol bol kayısı kurusu ye. İkinci gebeliğimde bende yaşamıştım.Arkadaşlar şğtfen yardımcı olun. Bir haftadır özellikle sağ kasık sağ böbrek arası ağrı ve acı hissi duyuyorum özellikle tuvaletteyken çok zorlanıyorum.. kabuzlığım hat safhadaydı magnorm kullanmaya başladım doktorumun isteğiyle.. ama bu benim acıma hissi sanki karnıma binlerce toplu ipne batırıyorlar gibi bi acı oluyor ya bunun nedeni ne olabilir? Sizlerde yada Çevrenizde böyle sorun yaşayan bi gebe var mı? Vallahi kafayı yicem. Bu arada barsaklarımda da gar gur sesler hareketlenmeler korkuyorum ya bebeğime bişey olur diye aklım çıkıyor
Evet progestani vajinal alıyorum canım. Oral değil. Ne bileyim yinede 2 ilaç yarım saat arayla normal mi acaba diye düşündüm.Fark eder mi yani sakıncasız mi oluyor biri oral biri vajinal olunca. İkiside aynı bünyeye giriyor diye tereddutte kaldımCanım yemekten 2 saat sonra da içiliyordu demir ilacı galiba.. Ama tabiki en doğrusunu doktorun bilir.. Ben şunu anlamadım canım. Progesteron zaten vajinal değil mi? Onun oralini de mi alıyordun? Ferroyla peşpeşe olmasını istemiyorsun ya ondan sordum canım
Cnm ben de 6 aldim.En fazla ben aldım o zaman dikkat edim yediklerime fazla yiyorum 6 kg şimdiden doktor toplam 12 al dedi bana bu gidişle 20 kg girer vucuduma
400 tl radyolog cnm.Kızlar ayrıntılı ultrason işin ne kadar fiyatlar ödediniz?aklımda bi ortalama fiyat olsun ben de Bakırköy'de bir doç.dr a gideceğim ona göre karşılaştırma yapayım
Aynen canım benim de öyle akşam yemeğinden sonra hiiiç rahat değilim. Inanılmaz şişkin oluyorum karnım patlıcak gibi. Gittim koşu bandında biraz yürüdüm iyi geldi. Ama gaz var sanki midemde çıkmıyor:/Ya kızlar akşam yemeğini 6 da yedim.sonrasındada mol meyve yedim ve sanki dağları yemiş kadar karnım şiş.nefesim darlanıyor.daha 20. Haftada böyleysen doğuma yakın nasıl olurum çok merak ediyorum.ilk hamileliğimde nasıldım unuttum resmen.
Ben eşime sarılıyorum kollarım yukarıda sonra o da kendine çekerek sırtımı kütletiyor. Inanılmaz rahatlıyorum.Bazen birisi sirtimi çiğnesin istiyorum. Cocukken dayim cignetirdi ban:) of sirtim of.. esim ovuyo rica edince ama yetmiyor.
Cnm ben de 6 aldim.
Sindirim sistemi hamilelikte yavaş çalışıyormuş canım:/Ay ben normalde çok iştahsız bir tipim.tek severek yemek yediğim vakit hamileliklerim oldu.o yüzden ye gitsin anlayışı içindeyim:)şaka bir yana bugün cidden diğer günlere oranla az yedim ama deli gibi rahatsızım.resmen sindirim sistemim çalışmıyor sanki.
canım gynoferon u ben gece tuvalete kaldığımda içiyorum genelde 3-4 gibi oluyor. sanada tavsiyen gece içmen hem sabah aç aç beklemek zorundada kalmassın kaldığında kahvaltını yaparsın rahatçaKızlar Günaydın bende bişey soracağım :)
Yok canım endişelenme dokunmaz. Konu bebiş olunca insan hassas oluyor bu konuda çok haklısın. Ben olsam aynıanda da alırdım etkilenmez. Ama işte konu bebek olunca doktoruna yine danış derim. Bu arada ne kadar erken kalkıyormuşsun ya :)) maşallah.. Ki şimdi sabahları iyice karanlıkken.Evet progestani vajinal alıyorum canım. Oral değil. Ne bileyim yinede 2 ilaç yarım saat arayla normal mi acaba diye düşündüm.Fark eder mi yani sakıncasız mi oluyor biri oral biri vajinal olunca. İkiside aynı bünyeye giriyor diye tereddutte kaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?