2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Korkma annesi oğlun hareket etmiş bak şükür :) Hem doktorun en son bişey demediyse muhtemelen o problem ortadan kalkmistir yoksa uyarırdi için rahat olsun.
E Elfbebegim7 bende de beyazlar mevcut ama boyatmayi düşünmüyorum. Burda bir arkadas yazmıştı kuaför tanıdığı söylemiş ne kadar organik dense de içinde kimyasalda var diye.Bence riske atmamalı..

Verdi de fotograflar siyah beyaz. 2 ay once renkli vermisti:) video cektik ama azicik. Zaten detaylim 6 aralikta o zaman alirim renkli foto
Bende renkli ultrason ile bebeği görmek için sabırsızlanıyorum :) hep siyah beyaz sadece kemik yapısını gördüm şimdiye kadar. Acaba sureti nasıl kime benziyor merak içindeyim :) inşallah ayrıntılı ultrasonda renkli bir resmini verirler kızımın

Kızlar Günaydın bende bişey soracağım :)
İki ilacı hatta daha fazlasını alan arkadaşlar vardı. Saat aralığını nasıl yapıyorsunuz? Ben vajinadan sabah akşam progestan alıyorum bide sabah aç karnına gynoferon almam gerekiyor. Sabah progestanı aldıktan yarım saat sonra falan gynoferon ilacını alıyorum. Daha ileri bi saatte alamam çünkü uyanmissam eğer aç karnına durmak beni zorluyor. Ya progestanin saatini değiştiricem şimdi sabah 7.30 da alıyorum onu 10 da falan atıcam ki içim rahat olsun sabah 8 gibi gynoferonu içerken ya da ne yapıcam bilmiyorum :) Gün içinde doktoru ariycam ama suan çok erken olduğundan sorayım dedim

Ben sabah aç karna kan ilacını içiyorum, öğleden sona saat iki üç gibi de vitamin içiyorum. hepsini aynı saatlerde almak istemiyorum midem kaldırmıyor

Canım yemekten 2 saat sonra da içiliyordu demir ilacı galiba.. Ama tabiki en doğrusunu doktorun bilir.. Ben şunu anlamadım canım. Progesteron zaten vajinal değil mi? Onun oralini de mi alıyordun? Ferroyla peşpeşe olmasını istemiyorsun ya ondan sordum canım

Ben sabah aç karna kan ilacını içiyorum, öğleden sona saat iki üç gibi de vitamin içiyorum. hepsini aynı saatlerde almak istemiyorum midem kaldırmıyor
İşte benim progestani mutlaka 12 saatte 1 almam lazım. Düşük önleyici ilaç. Sabah aç karnına demir ilacını da almam gerekince böyle oldu :)

Hayır bebeğine bişey olmaz korkma Can'ım. Sadece seni kabız yapacak şeyler yeme ve tuvalette ıkınma. Bu şikayetlerin geçecek. Hamilelikte herkeste değişik şikayetler oluyor. Bol bol kayısı kurusu ye. İkinci gebeliğimde bende yaşamıştım.

Evet progestani vajinal alıyorum canım. Oral değil. Ne bileyim yinede 2 ilaç yarım saat arayla normal mi acaba diye düşündüm.Fark eder mi yani sakıncasız mi oluyor biri oral biri vajinal olunca. İkiside aynı bünyeye giriyor diye tereddutte kaldım

Bazen birisi sirtimi çiğnesin istiyorum. Cocukken dayim cignetirdi ban:) of sirtim of.. esim ovuyo rica edince ama yetmiyor.
En fazla ben aldım o zaman dikkat edim yediklerime fazla yiyorum 6 kg şimdiden doktor toplam 12 al dedi bana bu gidişle 20 kg girer vucuduma
Cnm ben de 6 aldim.

Aynen canım benim de öyle akşam yemeğinden sonra hiiiç rahat değilim. Inanılmaz şişkin oluyorum karnım patlıcak gibi. Gittim koşu bandında biraz yürüdüm iyi geldi. Ama gaz var sanki midemde çıkmıyor:/

Bazen birisi sirtimi çiğnesin istiyorum. Cocukken dayim cignetirdi ban:) of sirtim of.. esim ovuyo rica edince ama yetmiyor.

Cnm ben de 6 aldim.
Ben eşime sarılıyorum kollarım yukarıda sonra o da kendine çekerek sırtımı kütletiyor. Inanılmaz rahatlıyorum.

Sindirim sistemi hamilelikte yavaş çalışıyormuş canım:/

canım gynoferon u ben gece tuvalete kaldığımda içiyorum genelde 3-4 gibi oluyor. sanada tavsiyen gece içmen hem sabah aç aç beklemek zorundada kalmassın kaldığında kahvaltını yaparsın rahatça

Bunu görünce aklıma sen geldin canım
merve100

Hahahah aynen canım ya güne yine atraksiyonlu başladım bu tür şeylerle kendime hediye kulaklık alıcam dış dünya ile tamamen kessin sesi diye bugün resmen

Günaydın hanımlar , günümüz güzel heyecanlarla bol hareketlerle sağlıkla ve huzurla geçsin inşallah . Şayet benim çok ihtiyacım var bugün huzura

Yok canım endişelenme dokunmaz. Konu bebiş olunca insan hassas oluyor bu konuda çok haklısın. Ben olsam aynıanda da alırdım etkilenmez. Ama işte konu bebek olunca doktoruna yine danış derim. Bu arada ne kadar erken kalkıyormuşsun ya :)) maşallah.. Ki şimdi sabahları iyice karanlıkken.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…