2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Gunaydin canim. endiselerinin aynisini bende yasiyorum, hatta iliski sirasinda bebegim bi noktada top gibi oluyor resmen agirlasiyor sanki saklaniyomus gibi hissediyorum. Ama doktor sakincasi olsa soylerdi diyerek kendimi rahatlatmaya çalışıyorum.

Günaydın kızlaaarrrr güzel anneler :)
Ben kızımla Berenimle bulusmaktan geliyorum. Bir maşallahınızı alırız kızımın teyzeleri
Çok şukur hersey yolundaymis. Kollari bacaklari minik kalbi poposuna kadar baktik :) Dudaklarina bile bakti yara varmi diye herseyi iyi cok sukur Allahima bin şukur.
Melegim 142 gram 17 cm miş. Gayet iyi dedi
Kasık agrim rahim genislemesinden olurmus dogru tahmin ettik yani.
Suyu normal dedi az daha arttirabiliriz dedi. Sanirim bu ay suyu fazla icemedim. 3 litre icerdim.hep ama 2 de kaldim galiba.
2 kilo almisim. Ust sinir dedi. Daha dikkat etmeliymisim. 68 ile hamile kalmistim. 70 olmusum. en fazla 80 dedi insallah dedim bende :)
insulin direncim yuksekti biraz oyuzden kilo almamam lazim aslinda.
Tetonozu da 2 doz vurulmami soyledi.
20. haftada detayliya giricem Allah nasip ederse.
Ultrosunda 17+2 gozuktu kizim.
Bata gore 17+3 olmasi lazim. hep bir gun onde giderdi busefer gerilemis bir ona sıkıldı canim. Ben kizimi besleyemiyormuyum diye dusunur oldum :/
Anliyacaginiz yine dert etmeye bisey buldum :)
Bunada sukur yarabbim. Meleklerimizi bize bagislasin rabbim.

Ohh güzel şeyler duyunca içim rahatlıyor mutlu oluyorum ya. Maşallah bir günlük gerilik hiç önemli değil canını sıkma. Şükür herşeyi sapasağlam.. Ben çok mutlu oldum annesi:)

Gozunuzaydin canimm. bir iki günlük geri ileri çıkması hic onemli degıl doktor anlik olctugu icin yanilma payi gibi düşün demisti bana. kizinin masallahi var hep boyle guzel haberler gelsin insallah

Hamiş anneler hepinize bişi sormak istiyorum 19 hafta 5 günlük hamileyim saçlarım çok beyaz ve boyamak istiyorum sizce boyamalımıyım ? Boyayanınız varmı ?
Ben boyadım canım ilk 3 ay boyamadım ama beyazlar iyice uzamıştı sonuçta öğretmenim ve insanların karşısına çıkıyorum çok bakımsız görünüyor ,organik boya ile halletti kuaförüm

Kızlar çok komik işe mecburen arabayla gidiyorum . Sabah evden çıkmadan konuştum şarkı söyledim eşime hareket hissettireyim diye istedim. Tık yok. Arabaya bindim deli soğuk, trafık, stres, mont,kat kat kilotlu çorap, kemer olmuşum eskimo sıkmış basmış beni. Hareket ediyor. Köfte ya bu...

Ohh güzel şeyler duyunca içim rahatlıyor mutlu oluyorum ya. Maşallah bir günlük gerilik hiç önemli değil canını sıkma. Şükür herşeyi sapasağlam.. Ben çok mutlu oldum annesi:)
Canım cok tesekkur ederim :)
Aynen sukretmek lazim. Bugun insallah boyle guzel.haberler aliriz herkesden. insan tanimasada gorusmesede mutlu oluyor guzel seyler okuyunca :)

Benim geçen haftalar öyleydi az da çok da yesem sertti ama şimdi geçti o şişkinlik

Gozunuzaydin canimm. bir iki günlük geri ileri çıkması hic onemli degıl doktor anlik olctugu icin yanilma payi gibi düşün demisti bana. kizinin masallahi var hep boyle guzel haberler gelsin insallah
Icimi rahatlatiyosunuz yaa cidden sagolun :)
Insallah hepimiz guzel haberler aliriz hep biz mutlu bebişler mutlu :))

Sindirim sistemi hamilelikte yavaş çalışıyormuş canım:/
Aynen canım çok yemekten öte yediklerini sindirememek.hamilelikte salgılanan bu relaksin adındaki hormon mide kaslarınıda etkiliyormuş.sanırım onla alakalı bişey.uzun sürmez inşallah.

Günaydın arkadaşlar.hepimiz için iyi bir gün olur inşallah.çok yorgunum bugün.benim çiçeğim yine hastaydı gece yatağıma aldım sabaha kadar inledi durdu.bu kreşe başladığından beri hastalıktan kurtulamıyor yavrum.o hasta olduğunda bende fiziksel olarak tükeniyorum.2 saat sonra okulda olmamız lazım ama hala yataktan çıkamadık.yavruşum uyuyor kıyamadım uyandırmaya.bende yorgunluktan kolumu kıpırdatamıyorum.bir çocuk hiç çocuk diyorlar ya sanki doğurmadan anladım o işi:)bakalım ikinci gelince nasıl olacak.acayip endişelerim korkularım var.allah gücünü versin inşallah.

Gecmis olsun canim ya, benim yegenim de bu sene krese basladi iki hafta bir hasta oluyor bi sekilde. minnoslara kiyamam. Allah sana guc kuvvet versin biz cocuk olmadan hamilelikte zorlaniyoruz, senin bir melegin koynunda bir melegin karninda.. insallah iyileşir bir an once

Kızlar ayrıntılı ultrason işin ne kadar fiyatlar ödediniz?aklımda bi ortalama fiyat olsun ben de Bakırköy'de bir doç.dr a gideceğim ona göre karşılaştırma yapayım
Canım benimki 460 tl gibi birşey.
Amin canım inşallah

Kızlar bende inanılmaz şişlik oluyor öyle böyle değil. Çok afedersiniz gazım da çook oluyor. Napcam bilmiyorum. Gündüz normalim akşam gece hep şişkin
Benimde hareketsiz olduğum günler aynı şey oluyor canım ama spora gittiğim günler hiç olmuyor hareket olmayınca gaz birikiyor olabilir.

Aynen canım bende detaylıdan sonra hamile olduğumun tam anlamıyla farkına varacağım sanıırm:)

Ç
Çok geçmiş olsun canım.. Şimdi kışa girdik artık bir de kreşte çocuklar ufak ufak hastalanabiliyor ne yazıkki.. Ama kısa sürede toparlar merak etme.. Üşütmüştür belki de basit bişidir geçer hemen.. Minik olunca da herşeye ilaç verilmez herhalde çocuk ilaçları pek de bildiğim konu değildir.. Canım sen de halsizim diyorsun ya vitamin kompleksi felan alıyor muydun?

Merhaba arkadaşlar sağlık ocağından yeni geldim tetanos aşımı oldum . nabzim 89 çıktı sevindim düşmüş yani 100 den aşağı . Toplam 5 kg almışım . 5 kg güzel dedi doktor . sevindim ya. bir de kızlar bebisim in kalbini de dinledik MaşaAllah berekallah mutlu oldum yaw.

Canım ilk kreş yılınız ise maalesef sürekli hastalanmalara hazır ol.Benim oğlum ve yeğenim de ilk kreşe başladıklarında neredeyse 1 yıla yakın sürekli hasta oldular.Doktora götürdüğümüz de kreşe yenimi başladı diye hep sorarlardı.Ortama, mikroplara vücut alışana kadar sürekli hastalanıyorlar endişe etme.İlerki dönemde bağışıklık kazanacağı için rahat edersin.Çok geçmiş olsun.

Ah canım valla endişe endişe hep :)
Bu arada ilaç içip yemek yiyip geri uyuyorum şekerim bu saatlerde geri kalkıyorum tekrar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…