- 10 Ekim 2016
- 6.332
- 14.077
- 198
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #21.881
Haha işte buna çok güldüm bak :)) dejavu oldu.Daha dün tekme atıyor hareket ediyor eşime gel diyorum geliyor tık yok gidiyor başlıyor hareketlenmeye :)))Kızlar çok komik işe mecburen arabayla gidiyorum. Sabah evden çıkmadan konuştum şarkı söyledim eşime hareket hissettireyim diye istedim. Tık yok. Arabaya bindim deli soğuk, trafık, stres, mont,kat kat kilotlu çorap, kemer olmuşum eskimo sıkmış basmış beni. Hareket ediyor. Köfte ya bu...
Ah canımmm.Az çok aynı kültürde buyudugumuzden :)) Ne çok severim belimin cignenmesini,cekilmesini. :) Olsun ne yapalim bebisler iyi olsun da 5 ay sonra cignetiriz :))Bazen birisi sirtimi çiğnesin istiyorum. Cocukken dayim cignetirdi ban:) of sirtim of.. esim ovuyo rica edince ama yetmiyor.
Cnm ben de 6 aldim.
Günaydın kızlaaarrrr güzel anneler :)
Ben kızımla Berenimle bulusmaktan geliyorum. Bir maşallahınızı alırız kızımın teyzeleri
Çok şukur hersey yolundaymis. Kollari bacaklari minik kalbi poposuna kadar baktik :) Dudaklarina bile bakti yara varmi diye herseyi iyi cok sukur Allahima bin şukur.
Melegim 142 gram 17 cm miş. Gayet iyi dedi
Kasık agrim rahim genislemesinden olurmus dogru tahmin ettik yani.
Suyu normal dedi az daha arttirabiliriz dedi. Sanirim bu ay suyu fazla icemedim. 3 litre icerdim.hep ama 2 de kaldim galiba.
2 kilo almisim. Ust sinir dedi. Daha dikkat etmeliymisim. 68 ile hamile kalmistim. 70 olmusum. en fazla 80 dedi insallah dedim bende :)
insulin direncim yuksekti biraz oyuzden kilo almamam lazim aslinda.
Tetonozu da 2 doz vurulmami soyledi.
20. haftada detayliya giricem Allah nasip ederse.
Ultrosunda 17+2 gozuktu kizim.
Bata gore 17+3 olmasi lazim. hep bir gun onde giderdi busefer gerilemis bir ona sıkıldı canim. Ben kizimi besleyemiyormuyum diye dusunur oldum :/
Anliyacaginiz yine dert etmeye bisey buldum :)
Bunada sukur yarabbim. Meleklerimizi bize bagislasin rabbim.
Normal şartlar altında ilişki yasak değil canım ztn bebeğe bi zararı yok hatta kasılmalar arada doğuma hazırladığından iyiymiş. Belki kendini kasmışsındır ztn herşeye karnımız agrıyo büyümesinden..bence bişey olmaz ilişkiden sen yine dr a sorarsın gidincegünaydın kızlar :)
özel bi konuya gircem ama dün eşimi kıramadım ilişki oldu.gece karnımda bi batma vardı kramp gibi.bebekten mi yoksa gaz mı bilemedim endişelendim.sabah karnımı biraz okşadım sarstım bebekten de hareket gelmedi.ama 2 dk sonra benim küçük prensim hareketlendi ve bana tekme attıiçim rahatladı
en son 1 ay kadar önce rahim kasılması olduğunda muayene olduğum doktor ilişki yasak demişti.süre belirtmedi bende sormadım.2 gün sonrasında kendi doktorumda muayene olurlen herhangi bişey söylemedi.zaten düzelmişti de.2 hafta kadar yinede ilişki olmadı.2 haftadır da haftada 1 olcak şekilde ilişki oluyo.sizce yanlış mı yapıyorum kızlar herhangi bi rahatsızlık hissetmiyorum ama endişeleniyorum da sonrasında
valla kilo almak sorun degilde insulin olunca iste zor oluyor. yoksa kiloyu veririz gider canim.Maşallah canım doktorun kilo konusunda benimle aynı üst limit koymuş bende 75 ile hamile kaldım 68 e düştüm şimdi almaya başladım hedef yine 75 ile bitirmek ama olmayacak sanırım zirve 80 diyorum inşalllaaaaah
Birgün geriden gelmesi sorun değildi kuzum ultrasyonda +- 2 gün kesin oluyor zaten benim de hep geriden gelirdi dün ilk kez gününde çıktı başka doktor ve ultrasyona gitmiştim , su içimini arttır mutlaka hem insülin direnci için iyi gelir hemde kilo alımını kesin engelliyor su
:) .İnşallah doğumdan sonra geçer cnm da gerek kalmaz. Beni çiğneyebilecek ebatta bir minnoş yok, eşim çiğnese ki (korkar) altında kalırım mazallah :)Ah canımmm.Az çok aynı kültürde buyudugumuzden :)) Ne çok severim belimin cignenmesini,cekilmesini. :) Olsun ne yapalim bebisler iyi olsun da 5 ay sonra cignetiriz :))
valla kilo almak sorun degilde insulin olunca iste zor oluyor. yoksa kiloyu veririz gider canim.
Benim hayatim hep diyetle gecti zaten dedum.hamileyim istedigimi yerim oda olmadiAman bebislerimiz saglikli olsunda varsin ben yemem tatli şeyler :)
Oraya yanliş yazmisim 148 gram 18 cm.
Iyimi sence?
Videoaya almistik da simdi izledim :) bakip bakip ozlem.gideririm. sizde alin bence keske hep alsaymisim diyorum simdide hatira kalicak ne guzel :)
Kızlar benim sabah halsizliğim geçmek bilmiyor doktor vitamin al geçer dedi vitamine de başladım tık Yok sabahları takatim Yok iki dilim ekmeği zorla yiyorum bir saat uzanmazsam geçmiyor
Haha :))) Tek ayağıyla demet o zaman oluyor:) .İnşallah doğumdan sonra geçer cnm da gerek kalmaz. Beni çiğneyebilecek ebatta bir minnoş yok, eşim çiğnese ki (korkar) altında kalırım mazallah :)
Benimde hareketlenmem lazimmis.Benim kullandığım uygulama da 18 cm 140 gr ortalama diyor buna göre bence gayet normal canım ve zaten ilerleyen zamanlarda kilo alıyorlar şuan organlar kemikler kafa yapısı ve çok azıcık kilo dediğimiz var bence :)
Bende son zamanlarda hamilelik öncesinde yemiyorum ama kilo alıyorum diyordum sonra doktora gittim tiroit çıktı hamilelikte olmaz şimdi düşünme dediler mucize gibi hem hamile kaldım hemde kusunca o kadar verdim kilo rabbim bana bir kapı açtı ya kulum bak düzgün beslen dikkat et diye sanırım bende uğraşıyorum ama hareketsizim o yüzden alıyorum biraz hareketlenmem lazım
Hangi vitamini kullaniyorsun?
Decaviti 3 gunde bir icmemi istiyor benim doktor. Kan degerlerim de guzelmis 12 oyuzden kan.ilacida vermedi.Decavit
canım bana doktorum koşu bandında yürüyüş yapma. normal yolda açık alanda yürü koşu bandından uzak dur dedi. istersen doktorunla bi görüş. belki ben biraz sakarım diye bana yasak demiş olabilirKoşu bandında yürüyüşlere başladım artık
valla benimde oldum olası tatlıyla aram yok canım hatta hamilelikte nefret ettim. birde aç karnına gel dedi o şeyi aç karnına nasıl içicem bilmiyorum.Gözünaydın canımmm maşallah size.. İnşallah biz de böyle güzel haberlerle çıkarız.. detaylıyı sağsalim geride bıraktınız darısı şeker testinizin başına... Çirkin deme oğluşunaa annesi o çok tatlıdır da teknolojinin azizliğine uğramıştır :) Ben de şeker testi yaptırmayı düşünüyorum. Benim tatlıyla aram olmasa da ailede 2. Kuşakta şeker hastaları var iğne yapılan tipinden. O şekerli zımbırtıyı nasıl içeceğim kusar mıyım bilmiyorum ama 2 baklava değerinde 50 cc yükleme yapılacak. Bir Canan Karataycı olarak onun bu konudaki tavsiyesini dinlemeyeceğim beni affetsin hoşgörsün. :)))
Açık alanda yürüyemiyorum canım buralar müsait değil: ( doğunun bir ilçesindeyiz. Çarşının içinden yürümem gerekiyor ve herkes sana bakıyor. Çok rahatsız edici. Koşu bandında 10 dk yürüdüm canım zaten. Yoruluyorum hemen. Zorlamıyorum kendimi. Mitral kapak yetmezliği var bende.canım bana doktorum koşu bandında yürüyüş yapma. normal yolda açık alanda yürü koşu bandından uzak dur dedi. istersen doktorunla bi görüş. belki ben biraz sakarım diye bana yasak demiş olabilir
Bu haftasonu değil bi dahaki haftasonu dimi canım ben yanlış anlamadım:)happymom87 benim içinde uygundur. ikihayat ta uygun demiş siz kızlar? 4753 didoscskn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?