2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?


  • Ankete Katılan
    217
Haha işte buna çok güldüm bak :)) dejavu oldu.Daha dün tekme atıyor hareket ediyor eşime gel diyorum geliyor tık yok gidiyor başlıyor hareketlenmeye :)))
 
Bazen birisi sirtimi çiğnesin istiyorum. Cocukken dayim cignetirdi ban:) of sirtim of.. esim ovuyo rica edince ama yetmiyor.

Cnm ben de 6 aldim.
Ah canımmm.Az çok aynı kültürde buyudugumuzden :)) Ne çok severim belimin cignenmesini,cekilmesini. :) Olsun ne yapalim bebisler iyi olsun da 5 ay sonra cignetiriz :))
 
Kızlar benim sabah halsizliğim geçmek bilmiyor doktor vitamin al geçer dedi vitamine de başladım tık Yok sabahları takatim Yok iki dilim ekmeği zorla yiyorum bir saat uzanmazsam geçmiyor
 


Maşallah canım doktorun kilo konusunda benimle aynı üst limit koymuş bende 75 ile hamile kaldım 68 e düştüm şimdi almaya başladım hedef yine 75 ile bitirmek ama olmayacak sanırım zirve 80 diyorum inşalllaaaaah
Birgün geriden gelmesi sorun değildi kuzum ultrasyonda +- 2 gün kesin oluyor zaten benim de hep geriden gelirdi dün ilk kez gününde çıktı başka doktor ve ultrasyona gitmiştim , su içimini arttır mutlaka hem insülin direnci için iyi gelir hemde kilo alımını kesin engelliyor su
 
Normal şartlar altında ilişki yasak değil canım ztn bebeğe bi zararı yok hatta kasılmalar arada doğuma hazırladığından iyiymiş. Belki kendini kasmışsındır ztn herşeye karnımız agrıyo büyümesinden..bence bişey olmaz ilişkiden sen yine dr a sorarsın gidince
 
valla kilo almak sorun degilde insulin olunca iste zor oluyor. yoksa kiloyu veririz gider canim.
Benim hayatim hep diyetle gecti zaten dedum.hamileyim istedigimi yerim oda olmadi Aman bebislerimiz saglikli olsunda varsin ben yemem tatli şeyler :)
Oraya yanliş yazmisim 148 gram 18 cm.
Iyimi sence?
Videoaya almistik da simdi izledim :) bakip bakip ozlem.gideririm. sizde alin bence keske hep alsaymisim diyorum simdide hatira kalicak ne guzel :)
 
Ah canımmm.Az çok aynı kültürde buyudugumuzden :)) Ne çok severim belimin cignenmesini,cekilmesini. :) Olsun ne yapalim bebisler iyi olsun da 5 ay sonra cignetiriz :))
:) .İnşallah doğumdan sonra geçer cnm da gerek kalmaz. Beni çiğneyebilecek ebatta bir minnoş yok, eşim çiğnese ki (korkar) altında kalırım mazallah :)
 


Benim kullandığım uygulama da 18 cm 140 gr ortalama diyor buna göre bence gayet normal canım ve zaten ilerleyen zamanlarda kilo alıyorlar şuan organlar kemikler kafa yapısı ve çok azıcık kilo dediğimiz var bence :)

Bende son zamanlarda hamilelik öncesinde yemiyorum ama kilo alıyorum diyordum sonra doktora gittim tiroit çıktı hamilelikte olmaz şimdi düşünme dediler mucize gibi hem hamile kaldım hemde kusunca o kadar verdim kilo rabbim bana bir kapı açtı ya kulum bak düzgün beslen dikkat et diye sanırım bende uğraşıyorum ama hareketsizim o yüzden alıyorum biraz hareketlenmem lazım
 
Benimde hareketlenmem lazimmis.
Ben evlendigimde 62 kiloydum. sonra 2 senede 78 oldum. Megersem insulin direncim olusmus ve ondan kilo veremiyormusum. Diyetisyenim bebek oyuzden olmaz dedi ve ben 9 -10 kg verdim. insulinde dustu 2.80 e. sonra hamile kaldim.
Neredeyse ayni dertten muzdaripmisiz.canim.
Ama rabbim dedigin gibi bize kapilari sonuna kadar aciyor. Bol.dua ve sukur lazim.
 
Koşu bandında yürüyüşlere başladım artık
canım bana doktorum koşu bandında yürüyüş yapma. normal yolda açık alanda yürü koşu bandından uzak dur dedi. istersen doktorunla bi görüş. belki ben biraz sakarım diye bana yasak demiş olabilir
 
valla benimde oldum olası tatlıyla aram yok canım hatta hamilelikte nefret ettim. birde aç karnına gel dedi o şeyi aç karnına nasıl içicem bilmiyorum.
benim arkadaşım hamilelikte şeker hastası oldu canım şu anda insülin kullanıyor. muhakkak yaptır dedi oda senelrdir yapılıyor. ben 4 tane dr a gittim 4 ü de yaptır dedi.
canan hocaya saygılar
 
canım bana doktorum koşu bandında yürüyüş yapma. normal yolda açık alanda yürü koşu bandından uzak dur dedi. istersen doktorunla bi görüş. belki ben biraz sakarım diye bana yasak demiş olabilir
Açık alanda yürüyemiyorum canım buralar müsait değil: ( doğunun bir ilçesindeyiz. Çarşının içinden yürümem gerekiyor ve herkes sana bakıyor. Çok rahatsız edici. Koşu bandında 10 dk yürüdüm canım zaten. Yoruluyorum hemen. Zorlamıyorum kendimi. Mitral kapak yetmezliği var bende.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…