2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Canım ben gynoferonu gece yatarken aç karna limonlu suyla içiyorum

Canım bende yapılması taraftarıyım. Çünkü yaptırmazsak ve hamilelik şekerimiz varsa anlayamayız. Bunun sonuçları bence şeker yüklenmesinden daha büyük. Bebeğe çok büyük zararları var. Bir tanıdığımızın çocuğu doğuştan şeker hastası ömür boyu ilaç kullanacak yaşıtları gibi yiyip içemiyor acaba bunun gebelik şekeriyle ilgisi varmı onu bilmiyorum.
Birde çoğu hamile tatlı yiyor sonuçta (herkes için demiyorum) bir dilim pastanın içinde 1 bardak falan şeker oluyor.

Cnm kis donemi bagisiklik artiran suruplar oluyormus. Umca gibi. Doktor verir miki cicegine? Belki hastalik sikligini azaltir.

Kızlar ayrıntılı ultrason işin ne kadar fiyatlar ödediniz?aklımda bi ortalama fiyat olsun ben de Bakırköy'de bir doç.dr a gideceğim ona göre karşılaştırma yapayım

Ben benimkini hic soylemiyim soyledikce psikolojim bozuluyor cunku benimki prof perinatolog o yuzden fiyati ortalamanin ustunde sanirim hamileligimi de ayni doktor takip ettigi icin baska doktor dusunmedim. Bebegimin cani sagolsun gozden bisey kacmasinda ne yapalim. Ama sanirim ortalama 500 600 gibi bisey benim duyduklarim genelde oyle 400 de var. Radyologsa fiyat biraz daha dusuyor sanirim.

Canım ben de ilk andan beri var gebeliğin

Ben daha yeni başladım canım bulantılardan ona fırsat olmuyordu. Ben 2 de yürüyorum baya yavaş yani.

Ayy kızlar bugünki gebelik günümde bakın ne yazıyor bebeğin kalp atışları stetoskopla dinlenebilir:))) eşime dedim akşama sağlık ocağından getir diye:)))
Yaa bu çok güzel :)) Bu stetoskop aletini istersek alabiliriz dimi? Ne kadar acaba :) Ne güzel heyecanlar bunlar.Allah isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu... Ne kadar şükür etsek az..

Bana uyar canimm heryere gelebilirim trafik saati olmadigi surece. Yoksa araba kullanirken trafikte potansiyel katil modunda oluyorum :)
Yaa diyorum o sadece bendemi var benim psikoljimmi bozuk acaba diyordum ne bir ışığa tahammülüm var ne 2 dakkalık trafiğe. Hamilelikten önce hiç böyle değildim 2 saate karşıya giderdim hiç sinirim falan bozulmazdı açardım müziğimi sakin sakin giderdim ama şimdi hiiç eski benden eser yok:)

merhaba kızlar bende inşallah nisan annesi olucam şuan tam olarak 18+2 doğumum 18 nisanda gözüküyor :) Şimdiye kadar hamileyim diye pek sevinemedim 8. hafta başlayan kanamalarım oldu ve 12-13. haftaya kadar bazen lekelenme bazen akarcasına oldu nedeni yoktu. şimdi çok geçti ve artık bende yeni yeni bu heycanları yaşar oldumm. hepinize hayırlı doğumlar dilerim şimdiden...

benim sizlere sormak istediğim bişi var ben 16. hafta da bebişiminn hareketlerini seğirme şeklinde çok net hissettim bazı günler doktoruma da söleedim hissedebilirsin dedi normal dedi ama şimdi 17 ve 18 haftalarda neredeyse hiç bişey hissetmiyorum..

ne bileyim küçükken hissedip şimdi daha büyükken hissetmiyo olmak biraz endişelendirdi beni..

doktor muayenemede daha 2 hafta varr

Öncelikle hayırlısı olsun cnm 20-22.haftaya kadar bebek hareketlerini hergün düzenli hissetmeyebilirsn bazen pozisyonundan bazende sen hareket halinde iken hareket eder hissetmeyebilirsin 22-24.haftadan sonra hergün düzenli hissetmek önemli endişe etme arada akşamları bi bardak süt iç yada şekerli bişiler sırt üstü uzan konuş karnına dokun belki sana karşılık verir minik kelebeğin

Yok canim yalniz degilsin ben hamilelikten once de cok gergindim annem eve gelmemi 4 gozl3 beklerdi basima bisey gelcek diye korkuyordu oyle kavga ediyordum simdi x10 oldu gecen gun o kadar bagirmisimki kasiklarim inanilmaz agridi bide deli gibi nefes aliyorum kafayi yemeye ramak kaldi saniyorumki son 2 3 ay bana kimse araba kullandirmaz simdilik idare ediyoruz iste ne yapalim arabada hamile var diye sticker mi yapistirsak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…