- 16 Mayıs 2015
- 1.653
- 1.917
- 83
- 33
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #21.921
Öncelikle hayırlısı olsun cnm 20-22.haftaya kadar bebek hareketlerini hergün düzenli hissetmeyebilirsn bazen pozisyonundan bazende sen hareket halinde iken hareket eder hissetmeyebilirsin 22-24.haftadan sonra hergün düzenli hissetmek önemli endişe etme arada akşamları bi bardak süt iç yada şekerli bişiler sırt üstü uzan konuş karnına dokun belki sana karşılık verir minik kelebeğin
Ayy kızlar bugünki gebelik günümde bakın ne yazıyor bebeğin kalp atışları stetoskopla dinlenebilir:))) eşime dedim akşama sağlık ocağından getir diye:)))
Alınıyor mu bilmiyorum canım:/ eşim aile hekimi o yüzden getirecek. Hatta el doppler bile var:)Yaa bu çok güzel :)) Bu stetoskop aletini istersek alabiliriz dimi? Ne kadar acaba :) Ne güzel heyecanlar bunlar.Allah isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu... Ne kadar şükür etsek az..
hoşgeldinmerhaba kızlar bende inşallah nisan annesi olucam şuan tam olarak 18+2 doğumum 18 nisanda gözüküyor :) Şimdiye kadar hamileyim diye pek sevinemedim 8. hafta başlayan kanamalarım oldu ve 12-13. haftaya kadar bazen lekelenme bazen akarcasına oldu nedeni yoktu. şimdi çok geçti ve artık bende yeni yeni bu heycanları yaşar oldumm. hepinize hayırlı doğumlar dilerim şimdiden...
Ben de önceleri daha çok hissederdim bu aralar fazla hissetmiyorum malum bebek yukarı doğru çıktı ve ben gebelik öncesi yaptığım yağ katmanlarından bebeğimi çok hissedemez oldumbenim sizlere sormak istediğim bişi var ben 16. hafta da bebişiminn hareketlerini seğirme şeklinde çok net hissettim bazı günler doktoruma da söleedim hissedebilirsin dedi normal dedi ama şimdi 17 ve 18 haftalarda neredeyse hiç bişey hissetmiyorum..
ne bileyim küçükken hissedip şimdi daha büyükken hissetmiyo olmak biraz endişelendirdi beni..
doktor muayenemede daha 2 hafta varr
Ben de önceleri daha çok hissederdim bu aralar fazla hissetmiyorum malum bebek yukarı doğru çıktı ve ben gebelik öncesi yaptığım yağ katmanlarından bebeğimi çok hissedemez oldum
Valla bende öyleyim çok sinirliyim bugün dua ettim Allahım şu sinir halini al benden.oğlumu her gün okula bırakıyorum arabayla bide alıyorum park yeri sorunundan kafayı yicem bugün eşim işten geldi de götürdü okulaYok canim yalniz degilsinben hamilelikten once de cok gergindim annem eve gelmemi 4 gozl3 beklerdi basima bisey gelcek diye korkuyordu oyle kavga ediyordum simdi x10 oldu gecen gun o kadar bagirmisimki kasiklarim inanilmaz agridi bide deli gibi nefes aliyorum kafayi yemeye ramak kaldi saniyorumki son 2 3 ay bana kimse araba kullandirmaz simdilik idare ediyoruz iste ne yapalim arabada hamile var diye sticker mi yapistirsak
Valla bende öyleyim çok sinirliyim bugün dua ettim Allahım şu sinir halini al benden.oğlumu her gün okula bırakıyorum arabayla bide alıyorum park yeri sorunundan kafayı yicem bugün eşim işten geldi de götürdü okula
Selam kızlar, ben geldim. evet bir problem oldu gebeliğimle ilgili ama buraya yazarak kimseyi üzmek istemiyorum. beni merak ettiğiniz için teşekkürler kızlar. en son kendimle ilgili bir seyler yazmştım. fakat cevabı burda değilmiş. bu yuzden bir daha yazmak istemiyorum buraya kendimle ilgili cünkü cevabı yok.. beni etiketlemeye devam edin ben eklemeye devam edicem cinsiyetleri. iyi akşamlar sevgili anneler, kendinize ve bebişlerinize cok iyi bakınCitolesgen dünürüm bi sıkıntı yoktur inşallah. merak etmeye başladık bi ses ver
Selam kızlar, ben geldim. evet bir problem oldu gebeliğimle ilgili ama buraya yazarak kimseyi üzmek istemiyorum. beni merak ettiğiniz için teşekkürler kızlar. en son kendimle ilgili bir seyler yazmştım. fakat cevabı burda değilmiş. bu yuzden bir daha yazmak istemiyorum buraya kendimle ilgili cünkü cevabı yok.. beni etiketlemeye devam edin ben eklemeye devam edicem cinsiyetleri. iyi akşamlar sevgili anneler, kendinize ve bebişlerinize cok iyi bakın
canım yaa kafam karıştı iyice. yazını defalarca okudum ama bi çıkış bulamadım iyice korkuttun beni. kızında sende iyisiniz di mi lütfen bizi bilgilendirSelam kızlar, ben geldim. evet bir problem oldu gebeliğimle ilgili ama buraya yazarak kimseyi üzmek istemiyorum. beni merak ettiğiniz için teşekkürler kızlar. en son kendimle ilgili bir seyler yazmştım. fakat cevabı burda değilmiş. bu yuzden bir daha yazmak istemiyorum buraya kendimle ilgili cünkü cevabı yok.. beni etiketlemeye devam edin ben eklemeye devam edicem cinsiyetleri. iyi akşamlar sevgili anneler, kendinize ve bebişlerinize cok iyi bakın
Cnm nasılsın bebiş nasıl problem çözülmüştür umarım cevabı yok derken bişi sordunda atladıkmı acaba bazen açıorum sayfalar birikmiş oluyor merakta bırakma biziSelam kızlar, ben geldim. evet bir problem oldu gebeliğimle ilgili ama buraya yazarak kimseyi üzmek istemiyorum. beni merak ettiğiniz için teşekkürler kızlar. en son kendimle ilgili bir seyler yazmştım. fakat cevabı burda değilmiş. bu yuzden bir daha yazmak istemiyorum buraya kendimle ilgili cünkü cevabı yok.. beni etiketlemeye devam edin ben eklemeye devam edicem cinsiyetleri. iyi akşamlar sevgili anneler, kendinize ve bebişlerinize cok iyi bakın
Buraya yazarak kimseyi üzmek istemem demişsin hiç öyle şey olur mu canım benim biz burda birbirimizden güç alıp birbirimize destek oluyoruz hep iyisiniz dimi??Selam kızlar, ben geldim. evet bir problem oldu gebeliğimle ilgili ama buraya yazarak kimseyi üzmek istemiyorum. beni merak ettiğiniz için teşekkürler kızlar. en son kendimle ilgili bir seyler yazmştım. fakat cevabı burda değilmiş. bu yuzden bir daha yazmak istemiyorum buraya kendimle ilgili cünkü cevabı yok.. beni etiketlemeye devam edin ben eklemeye devam edicem cinsiyetleri. iyi akşamlar sevgili anneler, kendinize ve bebişlerinize cok iyi bakın
Günaydın kızlaaarrrr güzel anneler :)
Ben kızımla Berenimle bulusmaktan geliyorum. Bir maşallahınızı alırız kızımın teyzeleri
Çok şukur hersey yolundaymis. Kollari bacaklari minik kalbi poposuna kadar baktik :) Dudaklarina bile bakti yara varmi diye herseyi iyi cok sukur Allahima bin şukur.
Melegim 142 gram 17 cm miş. Gayet iyi dedi
Kasık agrim rahim genislemesinden olurmus dogru tahmin ettik yani.
Suyu normal dedi az daha arttirabiliriz dedi. Sanirim bu ay suyu fazla icemedim. 3 litre icerdim.hep ama 2 de kaldim galiba.
2 kilo almisim. Ust sinir dedi. Daha dikkat etmeliymisim. 68 ile hamile kalmistim. 70 olmusum. en fazla 80 dedi insallah dedim bende :)
insulin direncim yuksekti biraz oyuzden kilo almamam lazim aslinda.
Tetonozu da 2 doz vurulmami soyledi.
20. haftada detayliya giricem Allah nasip ederse.
Ultrosunda 17+2 gozuktu kizim.
Bata gore 17+3 olmasi lazim. hep bir gun onde giderdi busefer gerilemis bir ona sıkıldı canim. Ben kizimi besleyemiyormuyum diye dusunur oldum :/
Anliyacaginiz yine dert etmeye bisey buldum :)
Bunada sukur yarabbim. Meleklerimizi bize bagislasin rabbim.
Bu haftasonu değil bi dahaki haftasonu dimi canım ben yanlış anlamadım:)happymom87 benim içinde uygundur. ikihayat ta uygun demiş siz kızlar? 4753 didoscskn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?