2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Kızlar english homedan Bebek battaniyesi aldım 20 tl 90 x 90 ölçüsü arabada iyi olur dedim kalınları da 50 liraydı ama Emin'im indirime girerler onlarda bakmak isterseniz sitede bulabilirsiniz ben Mint yeşili aldım pembeye gitmedi elim nedense :)

s

Cevap için teşekkür ederim canım tamam ozaman biraz daha sabretmeliyim hareketler için:) buakşam deniycem bakalım süt içip konuşmayı

Ayy kızlar bugünki gebelik günümde bakın ne yazıyor bebeğin kalp atışları stetoskopla dinlenebilir:))) eşime dedim akşama sağlık ocağından getir diye:)))

Bende geçen sene bunu okudum eşime koş bana stateskop al dedim gitti tabi imkansız dediler elektronik olanlar varmış 2bin falan onlarla belki demişler bende üzülmüştüm çok ağladığımı bile hatırlıyorum

Yaa bu çok güzel :)) Bu stetoskop aletini istersek alabiliriz dimi? Ne kadar acaba :) Ne güzel heyecanlar bunlar.Allah isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu... Ne kadar şükür etsek az..
Alınıyor mu bilmiyorum canım:/ eşim aile hekimi o yüzden getirecek. Hatta el doppler bile var:)

hoşgeldin

Ben de önceleri daha çok hissederdim bu aralar fazla hissetmiyorum malum bebek yukarı doğru çıktı ve ben gebelik öncesi yaptığım yağ katmanlarından bebeğimi çok hissedemez oldum

Ben de önceleri daha çok hissederdim bu aralar fazla hissetmiyorum malum bebek yukarı doğru çıktı ve ben gebelik öncesi yaptığım yağ katmanlarından bebeğimi çok hissedemez oldum

bende hissedip sonra hissetmeyince endişelendim hiç hissetmesem belki takmazdım kafaya :) ya bende aldım hatta geçen gidişimde doktorum kızdı biraz dikkat et dedi 52 ile hamile kaldım şuan 58 oldum bile 4 ayda 6 kilo almışım

Valla bende öyleyim çok sinirliyim bugün dua ettim Allahım şu sinir halini al benden.oğlumu her gün okula bırakıyorum arabayla bide alıyorum park yeri sorunundan kafayı yicem bugün eşim işten geldi de götürdü okula

Sende istanbuldaydin dimi canim? Istanbul trafigi insani sinir hastasi eder. Heleki araba buyukse eyvah eyvah hic yer bulunmuyor. En az yarim saat yer ariyorum gercekten su trafik yuzunden terkedicem istanbulu da kopamiyorum bu sehirden :) arabamda sopa biber gazi ne ararsan var ahahaha tedbirliyim magandaya falan denk geliriz istanbul burasi. Son aylar kullanmasak bebisler icin daha saglikli olacak gibi dimi:)

Demekki bu haftalarda sinir herkeste var. bende sadece bende mi var diyordum . esime bağırıp çağırdım geçen gün o da çok üzüldü içimi acitacak şeyler söyledi . sonra sarılıp sevdim öptüm . o kadar çok seviyorum ki eşimi ama niye kötü davraniyorum bilmiyorum sonra düzeldim bir daha bagirmadim tabi.

Kızlar bir girin haber verin yaw nerelerdesiniz @Kilim ve tohum Citolesgen

Kızlar Citolesgen den de ses seda yok

Citolesgen dünürüm bi sıkıntı yoktur inşallah. merak etmeye başladık bi ses ver
Selam kızlar, ben geldim. evet bir problem oldu gebeliğimle ilgili ama buraya yazarak kimseyi üzmek istemiyorum. beni merak ettiğiniz için teşekkürler kızlar. en son kendimle ilgili bir seyler yazmştım. fakat cevabı burda değilmiş. bu yuzden bir daha yazmak istemiyorum buraya kendimle ilgili cünkü cevabı yok.. beni etiketlemeye devam edin ben eklemeye devam edicem cinsiyetleri. iyi akşamlar sevgili anneler, kendinize ve bebişlerinize cok iyi bakın

Iyisiniz dimi canim?bilmece gibi konusmussun.insallah 2nizde de sorun yoktur Citolesgen

canım yaa kafam karıştı iyice. yazını defalarca okudum ama bi çıkış bulamadım iyice korkuttun beni. kızında sende iyisiniz di mi lütfen bizi bilgilendir

Cnm nasılsın bebiş nasıl problem çözülmüştür umarım cevabı yok derken bişi sordunda atladıkmı acaba bazen açıorum sayfalar birikmiş oluyor merakta bırakma bizi

Buraya yazarak kimseyi üzmek istemem demişsin hiç öyle şey olur mu canım benim biz burda birbirimizden güç alıp birbirimize destek oluyoruz hep iyisiniz dimi??

Canım gözünaydın maşallah minnoşunaa her şeyi gayet iyiymişşş olur mu öyle 1 gün geriden geldi diye hemen kendine yüklenmişsiiinn , ultrason cihazları 3-5 gün yanılıyor olabilirmiş yani ona bakıp üzme tatlı canını.. Sen sağlıklı şeyler ye , suyunu eskisi gibi arttır iç tamamdır bebişler yediğimizden alamadığını bünyemizden yiyor hiiiiç merak etme sen... kendine iyi bak yeter

Bu haftasonu değil bi dahaki haftasonu dimi canım ben yanlış anlamadım:) happymom87 benim içinde uygundur. ikihayat ta uygun demiş siz kızlar? 4753 didoscskn

Evet bu haftasonu benim programım işlerim vardı (temizlik,kuzen d.günü vs) herkes kendini daha rahat ayarlar diye sonraki haftasonu diye adını koyalım dedim canımm didoscskn da gelebilsin diye haftasonu yaptık... Bildiğim kadarıyla 4753 sabahtan akşama cafesinde çalışıyor , dışarıda olursa gelemeyebilir diye , hem küçükyalı yakın hem de ona da daha iyi olur diye orda buluşuruz diye konuşmuştuk önceden öyle de kaldı yoksa bana farketmez her yere gelirim.. Neresi derseniz. Ayrıcaa sevgisini kattığı kurabiyeleri de ikram edecekmiş misss :))) ikihayat dünürüm de önemli bir işi çıkmazsaa geleceğini söylediii... Gelir o da :))) P Pinklemon için de uygunsa oldu bu iş yaşasın görüşüyoruz kaynatıyoruzzzz :))) saat kaç olsun ?

Citolesgen mesajlarına baktım son mesajlarına yanıt verilmiş arada belki yine benim de kaçırdığım olmuştur ama bu konuyla alakalı sanmıyorum şuan ki bu düşüncenin , bir çok kişi Burda tartıştı konuştu sonuçta kimse kimsenin birşeyi değil herkes kendi için baktığı biryerde başkalarına da yardımcı olmaya çalışıyor . Sıkıntının ne olduğunu açıkça söylersen seni önemseyen insanları da biraz rahatlatmış olacağını düşünüyorum . Saygılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…