2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217

Şuan internet sitesinden 50 tl olanlar 25 tl inmiş tüh dedim :) çok minnoşlar

Bana uyar canimm heryere gelebilirim trafik saati olmadigi surece. Yoksa araba kullanirken trafikte potansiyel katil modunda oluyorum :)

Al benden de o kadar canım... Bir de minibüs cAddesine daha çok yolum düşmeye başladı bu tarafa taşındığımdan beri, o minibüs şöförlerini Allah kahretsin (trafik canavarı olanları) kırmızıda geçiyorlar , çok hızlı gidiyorlar, sıkıştırıyorlar birbirleriyle yarışıp, kurallara asla uymuyorlar sadece 1 araba öne geçmek için!!! Benim önümde olursa selektör yapıp kornaya basıyorum artık çünkü daha hassasım ya çocuğum o anda karşıdan karşıya geçiyor olsa!!!! Şu minibüslere güzel cezalar kesmeleri lazım bir cepleri yansın da bakalım bir daha yapabiliyorlar mı ya da komple kaldırsınlar! Psikolojileri
Bitmiş birer manyak halindeler.

Kocaman bir masallah sizee Bence boy olarakta gram olarakta gayet iyi.. Ya şu detaylidan çıkan arkadaşlar 1 saat yazı yazsa sıkılmadan okurum öyle merak ediyorum ki

Maşallah canım çok sevindimmmm... Darısı başıma yarın ben de gidiyorummmm biz de böyle musmutlu hayırlı haberlerle döneriz inşallah...

Kocaman bir masallah sizee Bence boy olarakta gram olarakta gayet iyi.. Ya şu detaylidan çıkan arkadaşlar 1 saat yazı yazsa sıkılmadan okurum öyle merak ediyorum ki

Ben yarın güzel haberler alayım söz sana destan yazacağım her ayrıntıyıııı :))))

Canim yazarak kimseyi üzmek istemedim ne demek.. Biz burda yazışarak birbirimizden güç alıyoruz.. En son ne yazdın acaba düşünüyorum da kaçırdık sanirim.. Bilmece gibi olmuş anlayamadım maalesef tekrar okumama rağmen..

Masallah kuzuya annesi kocaman olmuş, her seyin iyi olmasina cok sevindim gozunaydin canimm

Hoşgeldin canım... Zor zamanlar geride kalmışş inşallah bundan sonra her şey güzel olur sana da sağlıklı bir hamilelik süreci ve doğum diliyorum...

Ben yarın güzel haberler alayım söz sana destan yazacağım her ayrıntıyıııı :))))
Ay benim oğlumun güzel teyzesi :) Merakla yarınki yazini bekliyor olucam. Inşallah sen ve hepimiz hep çok güzel haberlerle dönelim. Ben bu sayfanın uguruna/enerjisine inanıyorum herşey güzel olacak.

Canım bizde cevabı olan bir sorunu mu kaçırdık acaba :,( üzüldüm şimdi hepimize kırgın gibisin sankiii... Her zaman hepimizin gözleri seni arıyor. Sen topic sahibesi olarak yazmazsaan olur mu hiçç? Bizi üzmek ne demek ayrıcaaa sıkıntı ve mutluluk paylaşarak bilgi alışverişi için burdayız yoksa ne işimiz var zorla böyle bir platformda öyle düşünüyor olsak... Aksine ben seni rahatsız edip edip nerdesin dediğimde sen artık daha az gireceğini , yoğun olduğunu söylemiştin.. Arada yazdın da kaçırdıysaakk hemen haksızlık etme ve lütfen aramıza dön derdini paylaş... Ben merak ediyorum prenses yeğenim nasıl ne yapıyor ???

Ay benim oğlumun güzel teyzesi :) Merakla yarınki yazini bekliyor olucam. Inşallah sen ve hepimiz hep çok güzel haberlerle dönelim. Ben bu sayfanın uguruna/enerjisine inanıyorum herşey güzel olacak.

İnşallaaahh dualarınızı eksik etmeyin canlar...

Canim benim tesekkur ederim çok :)
Artik dert etmiyorum.
Sistit gibi bisey hissetmistim. Idrar tahlili verdim. cikinca aradilar beni. az bisey lökosit cikmia. 1 doz monurol yazmis. Suyu az da yukseltince sorun kalcagini sanmiyorum. Ben sacma sapan seylere takilinca Rabbim bana iidrar yollari iltihabi var.bak dedi. kendi kendimize kotuyu cagiriyoruz :)

Citolesgen canım her ne olduysa ne sıkıntın varsa Allah im bir an önce bu durumdan seni kurtarsin bir an önce ferahlarsin insallah . dualarimiz seninle şu an herkesin aklına her şey geliyor inşallah en korkulan şey olmamıştır . Hakkında her şeyin hayırlısıni diliyor ve bir an önce o güler yuzunle aramıza donmeni ümit ediyorum

Amaaaan bana minibüs yolu demeeeeee ! bıktım onlardan mümkün olduğunca orayı az kullanmaya çalışıyorum yolumu uzatmak pahasına. en son arkadan otobüs vurmuştu benim arabaya minibüs yolunda. o gün bugündür tüylerim diken diken oluyor minibüs yolu diyince. Kırmızı ışıkta beklerken vurdu bir de önüne bakmıyorki adamlar minibüsü de aynı otobüsü de. ben plaka alıp polisi arıyorum devamlı hahahaha taksi de olsa ne olursa olsun trafik polisini arıyorum beyaz masa bakmıyormuş trafik kuralı ihlaline! foto da çekiyorum oh :) hak ediyorlar. zaten eşim 2 ay sonra falan bana daha araba kullandırmaz katil olacağım yoksa yada çocuğum karnımda psikopat olacak :)

Bu arada buluşma saati benim için farketmez ama cumartesi olursa daha iyi olur haftaya pazar eşim evde bu pazar işleri yoğun evde yok. Haftaya da ben olmazsam ayıp olur biraz :) Saat de hiç farketmez sabah çok erken olmadıkca :)akşam da olur öğlen de olur.

Ayyy yarın detaylı ultrason mu vaarrrrrrrr. Uzun uzun yaz bize çok merak ediyorum nasıl oluyor ne kadar sürüyor vs bana uzun sürüyor demişlerdi ama burda 1 2 arkadaştan 20 dk falan diye okudum sanki yanlış hatırlamıyorsam. Bakalım senin ne kadar sürecek inşallaaah çok güzel haberlerle gelirsin gelinimin renkli fotoğrafını da istiyorum :):)

Teşekkür ederim canım.aynen bizimkide iki haftada bir hastalanıyor herhalde.hayırlısıyla şu kış bitseydi.hamilelik zor heleki çocukla.ama insan anne olunca daha bir güçleniyor sanki.allah sizlerede ikinciyide nasip etsin inşallah tabi istiyorsanız.
Valla bizim çocuk doktorumuz çok ilaç veren bir doktordu.en sonunda bıraktık kendisini şimdi devlet hastanesine götürüyorum çocuk hastanesi çokta memnunum.enfeksiyon olmadığı sürece antibiyotik vermiyorlar.
Benim halsizliğim ilk üç ayda çok fazlaydı.şimdi daha iyiyim ama bu seferki halsizliğim hamilelikten değil gece uykusuz kalmaktan ve birde birinci sınıf okutmaktan kaynaklı.haftada bir iki sefer decavit içiyorum canım.birde haftada bir balık hapı
Çok teşekkürler canım.evet eylülde başladı kreşe canım.3 ayda 5-6 kere hastalandı.burnundan sümük eksik olmuyor çocuğumun ilk kez:)bu kışı böyld geçiricez desene.bari seneye böyle olmasa dediğin gibi.
Cnm kis donemi bagisiklik artiran suruplar oluyormus. Umca gibi. Doktor verir miki cicegine? Belki hastalik sikligini azaltir.
Umca kullanıyoruz canım doktor tavsiyesiyle.hastalanacağını anladığımda hemen vermeye başlıyorum ama boğaz enfeksiyonunda falan işe yaramıyor.ya da onuda içmekten bağışıklık kazandı:)umcayı normalde yetişkinlerde kullanabiliyor ama hamilelikte yasakmış umca aklında olsun.bizde yemek yeme problemide hat safhada .o nedenlede ilaçlar falan işe yaramıyor pek.

Canım gebeliğinle ilgili ne oldu bilmiyorum ama umarım ciddi birşey yoktur. Yazarak da bizleri üzmezsin burada hepimiz herşeyimizi paylaşıyoruz öyle düşünme lütfen. Yazıp da cevap alamadığın soru neydi bende hiç hatırlamıyorum bilgim olmauan birşeyse bende yazmamışımdır yoksa bildiğimiz şeyi yazmaz mıyız hiç. Bize kırılma ve yazmaya devam et lütfen seni merak ediyoruz. Citolesgen

Bende bir bakayım :)

Ay cok sukur canim cok sevindim:) O pozisyonda olanlari duymustum ne guzel bi goruntudur ya :)
Herkesin detaylisi iyi gecer insallah. bizim kizin daha 3 haftasi var bakalim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…