- 16 Mayıs 2015
- 1.653
- 1.917
- 83
- 33
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #21.941
Kızlar english homedan Bebek battaniyesi aldım 20 tl 90 x 90 ölçüsü arabada iyi olur dedim kalınları da 50 liraydı ama Emin'im indirime girerler onlarda bakmak isterseniz sitede bulabilirsiniz ben Mint yeşili aldım pembeye gitmedi elim nedense :)
Bana uyar canimm heryere gelebilirim trafik saati olmadigi surece. Yoksa araba kullanirken trafikte potansiyel katil modunda oluyorum :)
Kocaman bir masallah sizeeKızlar detaylı ultrasonumuzu yaptırdık çok şükür her şey yolunda her şeyi iyi:) doktor bebişimizin değişik pozisyonda olduğunu söyledi.
Bebişimiz secde pozisyonundaydı:)))
355 gr olmuşuz.
Boyumuz 23 cm:))) Nasılız teyzeleri
Kızlar detaylı ultrasonumuzu yaptırdık çok şükür her şey yolunda her şeyi iyi:) doktor bebişimizin değişik pozisyonda olduğunu söyledi.
355 gr olmuşuz.
Kocaman bir masallah sizeeBence boy olarakta gram olarakta gayet iyi.. Ya şu detaylidan çıkan arkadaşlar 1 saat yazı yazsa sıkılmadan okurum öyle merak ediyorum ki
Canim yazarak kimseyi üzmek istemedim ne demek.. Biz burda yazışarak birbirimizden güç alıyoruz.. En son ne yazdın acaba düşünüyorum da kaçırdık sanirim.. Bilmece gibi olmuş anlayamadım maalesef tekrar okumama rağmen..Selam kızlar, ben geldim. evet bir problem oldu gebeliğimle ilgili ama buraya yazarak kimseyi üzmek istemiyorum. beni merak ettiğiniz için teşekkürler kızlar. en son kendimle ilgili bir seyler yazmştım. fakat cevabı burda değilmiş. bu yuzden bir daha yazmak istemiyorum buraya kendimle ilgili cünkü cevabı yok.. beni etiketlemeye devam edin ben eklemeye devam edicem cinsiyetleri. iyi akşamlar sevgili anneler, kendinize ve bebişlerinize cok iyi bakın
Masallah kuzuya annesiKızlar detaylı ultrasonumuzu yaptırdık çok şükür her şey yolunda her şeyi iyi:) doktor bebişimizin değişik pozisyonda olduğunu söyledi.
355 gr olmuşuz.
merhaba kızlar bende inşallah nisan annesi olucam şuan tam olarak 18+2 doğumum 18 nisanda gözüküyor :) Şimdiye kadar hamileyim diye pek sevinemedim 8. hafta başlayan kanamalarım oldu ve 12-13. haftaya kadar bazen lekelenme bazen akarcasına oldu nedeni yoktu. şimdi çok geçti ve artık bende yeni yeni bu heycanları yaşar oldumm. hepinize hayırlı doğumlar dilerim şimdiden...
Ay benim oğlumun güzel teyzesi :) Merakla yarınki yazini bekliyor olucam. Inşallah sen ve hepimiz hep çok güzel haberlerle dönelim. Ben bu sayfanın uguruna/enerjisine inanıyorumBen yarın güzel haberler alayım söz sana destan yazacağım her ayrıntıyıııı :))))
Selam kızlar, ben geldim. evet bir problem oldu gebeliğimle ilgili ama buraya yazarak kimseyi üzmek istemiyorum. beni merak ettiğiniz için teşekkürler kızlar. en son kendimle ilgili bir seyler yazmştım. fakat cevabı burda değilmiş. bu yuzden bir daha yazmak istemiyorum buraya kendimle ilgili cünkü cevabı yok.. beni etiketlemeye devam edin ben eklemeye devam edicem cinsiyetleri. iyi akşamlar sevgili anneler, kendinize ve bebişlerinize cok iyi bakın
Ay benim oğlumun güzel teyzesi :) Merakla yarınki yazini bekliyor olucam. Inşallah sen ve hepimiz hep çok güzel haberlerle dönelim. Ben bu sayfanın uguruna/enerjisine inanıyorumherşey güzel olacak.
Canim benim tesekkur ederim çok :)Canım gözünaydın maşallah minnoşunaaher şeyi gayet iyiymişşş olur mu öyle 1 gün geriden geldi diye hemen kendine yüklenmişsiiinn , ultrason cihazları 3-5 gün yanılıyor olabilirmiş yani ona bakıp üzme tatlı canını.. Sen sağlıklı şeyler ye , suyunu eskisi gibi arttır iç tamamdır bebişler yediğimizden alamadığını bünyemizden yiyor hiiiiç merak etme sen... kendine iyi bak yeter
Al benden de o kadar canım... Bir de minibüs cAddesine daha çok yolum düşmeye başladı bu tarafa taşındığımdan beri, o minibüs şöförlerini Allah kahretsin (trafik canavarı olanları) kırmızıda geçiyorlar , çok hızlı gidiyorlar, sıkıştırıyorlar birbirleriyle yarışıp, kurallara asla uymuyorlar sadece 1 araba öne geçmek için!!! Benim önümde olursa selektör yapıp kornaya basıyorum artık çünkü daha hassasım ya çocuğum o anda karşıdan karşıya geçiyor olsa!!!! Şu minibüslere güzel cezalar kesmeleri lazım bir cepleri yansın da bakalım bir daha yapabiliyorlar mı ya da komple kaldırsınlar! Psikolojileri
Bitmiş birer manyak halindeler.
Ben yarın güzel haberler alayım söz sana destan yazacağım her ayrıntıyıııı :))))
Teşekkür ederim canım.aynen bizimkide iki haftada bir hastalanıyor herhalde.hayırlısıyla şu kış bitseydi.hamilelik zor heleki çocukla.ama insan anne olunca daha bir güçleniyor sanki.allah sizlerede ikinciyide nasip etsin inşallah tabi istiyorsanız.Gecmis olsun canim ya, benim yegenim de bu sene krese basladi iki hafta bir hasta oluyor bi sekilde. minnoslara kiyamam. Allah sana guc kuvvet versin biz cocuk olmadan hamilelikte zorlaniyoruz, senin bir melegin koynunda bir melegin karninda.. insallah iyileşir bir an once
Valla bizim çocuk doktorumuz çok ilaç veren bir doktordu.en sonunda bıraktık kendisini şimdi devlet hastanesine götürüyorum çocuk hastanesi çokta memnunum.enfeksiyon olmadığı sürece antibiyotik vermiyorlar.Ç
Çok geçmiş olsun canım.. Şimdi kışa girdik artık bir de kreşte çocuklar ufak ufak hastalanabiliyor ne yazıkki.. Ama kısa sürede toparlar merak etme.. Üşütmüştür belki de basit bişidir geçer hemen.. Minik olunca da herşeye ilaç verilmez herhalde çocuk ilaçları pek de bildiğim konu değildir.. Canım sen de halsizim diyorsun ya vitamin kompleksi felan alıyor muydun?
Çok teşekkürler canım.evet eylülde başladı kreşe canım.3 ayda 5-6 kere hastalandı.burnundan sümük eksik olmuyor çocuğumun ilk kez:)bu kışı böyld geçiricez desene.bari seneye böyle olmasa dediğin gibi.Canım ilk kreş yılınız ise maalesef sürekli hastalanmalara hazır ol.Benim oğlum ve yeğenim de ilk kreşe başladıklarında neredeyse 1 yıla yakın sürekli hasta oldular.Doktora götürdüğümüz de kreşe yenimi başladı diye hep sorarlardı.Ortama, mikroplara vücut alışana kadar sürekli hastalanıyorlar endişe etme.İlerki dönemde bağışıklık kazanacağı için rahat edersin.Çok geçmiş olsun.
Umca kullanıyoruz canım doktor tavsiyesiyle.hastalanacağını anladığımda hemen vermeye başlıyorum ama boğaz enfeksiyonunda falan işe yaramıyor.ya da onuda içmekten bağışıklık kazandı:)umcayı normalde yetişkinlerde kullanabiliyor ama hamilelikte yasakmış umca aklında olsun.bizde yemek yeme problemide hat safhada .o nedenlede ilaçlar falan işe yaramıyor pek.Cnm kis donemi bagisiklik artiran suruplar oluyormus. Umca gibi. Doktor verir miki cicegine? Belki hastalik sikligini azaltir.
Kızlar english homedan Bebek battaniyesi aldım 20 tl 90 x 90 ölçüsü arabada iyi olur dedim kalınları da 50 liraydı ama Emin'im indirime girerler onlarda bakmak isterseniz sitede bulabilirsiniz ben Mint yeşili aldım pembeye gitmedi elim nedense :)
Ay cok sukur canim cok sevindim:) O pozisyonda olanlari duymustum ne guzel bi goruntudur ya :)Kızlar detaylı ultrasonumuzu yaptırdık çok şükür her şey yolunda her şeyi iyi:) doktor bebişimizin değişik pozisyonda olduğunu söyledi.
355 gr olmuşuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?