- 4 Ağustos 2016
- 2.442
- 4.161
- 53
- 34
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #21.961
Canım.. problem her ne ise gerçekten geçmiş olsun, geçmiş gitmiş olsun.. ama bizimle paylaşmamak ne demekSelam kızlar, ben geldim. evet bir problem oldu gebeliğimle ilgili ama buraya yazarak kimseyi üzmek istemiyorum. beni merak ettiğiniz için teşekkürler kızlar. en son kendimle ilgili bir seyler yazmştım. fakat cevabı burda değilmiş. bu yuzden bir daha yazmak istemiyorum buraya kendimle ilgili cünkü cevabı yok.. beni etiketlemeye devam edin ben eklemeye devam edicem cinsiyetleri. iyi akşamlar sevgili anneler, kendinize ve bebişlerinize cok iyi bakın
Kızlar detaylı ultrasonumuzu yaptırdık çok şükür her şey yolunda her şeyi iyi:) doktor bebişimizin değişik pozisyonda olduğunu söyledi.
Bebişimiz secde pozisyonundaydı:)))
355 gr olmuşuz.
Boyumuz 23 cm:))) Nasılız teyzeleri
kızlar iyi geceler.bugunun mesajlarını okuyamadım. benim 1 haftadır belkide 15 gundur göbek deliğimin hemen sağ tarafı acayip şekilde acıyor. parmağımla dokununca acıyı hissediyorum içinde, bazen yatarken falanda hissediyorum. sizde böyle bir durum var mı. acaba fıtık falan mı oldum kızlar, daha cok dayanılmıycak şekilde acırsa dahiliye gidicem.
en son bunları yazmış inşallah büyük bir sorun yoktur dua edelim kızlar lütfen Allah im bütün hamilelerimizi korusunkızlar ha birde benim alt kemiğin yani çatı kemiiğim kıtlıyor, oturup kalkarken ses çıkıyor çıt çıt diye. niye böyle oluyor anlamıyorum
Bu sorulardi muhtemelen ama hiç bir bilgim yok maalesef. Ama birinin bilgisi olupta yazmayacagini düşünmüyorum. Kimse bilmediginden herhalde yanlış bisey söyleyip yanıltmak istemiyordur..en son bunları yazmış inşallah büyük bir sorun yoktur dua edelim kızlar lütfen Allah im bütün hamilelerimizi korusun
Bu sorulardi muhtemelen ama hiç bir bilgim yok maalesef. Ama birinin bilgisi olupta yazmayacagini düşünmüyorum. Kimse bilmediginden herhalde yanlış bisey söyleyip yanıltmak istemiyordur..
Ben de ara ara giriyorum ama hiç görmemişim bu yorumunu.. Bilgim de yok ama moral olarak hepimiz destek veririzBu sorulardi muhtemelen ama hiç bir bilgim yok maalesef. Ama birinin bilgisi olupta yazmayacagini düşünmüyorum. Kimse bilmediginden herhalde yanlış bisey söyleyip yanıltmak istemiyordur..
Gerçekten mi:)) aslında 12 haftalıkken de secde pozisyonundaydı o zaman değişik dememişti:)) 16.haftada normal sırtüstüydü:)) şimdide tekrar secde pozisyonundaydı:)) bebekler bu haftalarda favori pozisyonlarında olurlarmış:)) sanırım o yüzden değişik dedi doktor:)) eşim diyor akşam namazını eda ediyor:)))Ay cok sukur canim cok sevindim:) O pozisyonda olanlari duymustum ne guzel bi goruntudur ya :)
Herkesin detaylisi iyi gecer insallah. bizim kizin daha 3 haftasi var bakalim :)
Hehehe :) ne mutlu ona bak hayirli namazinda niyazinda bir evlat olucak belkide kimbilir canim :)Gerçekten mi:)) aslında 12 haftalıkken de secde pozisyonundaydı o zaman değişik dememişti:)) 16.haftada normal sırtüstüydü:)) şimdide tekrar secde pozisyonundaydı:)) bebekler bu haftalarda favori pozisyonlarında olurlarmış:)) sanırım o yüzden değişik dedi doktor:)) eşim diyor akşam namazını eda ediyor:)))
Evet canim ben vermistim yanit benimde ilk gebeligimde oluyordu ona benzer.insallah birseyi yoktur istedigi zaman cevap verebilir.sadece bizim onu düsundugumuzu ve dua edecegimizi bilsin yeter:)Yanıt verilmiş zaten baktım ben başka bir sebebi vardır
Tesekkur ederim :)sibeluA geçmiş olsun ben de geçen hafta idrar yolu enfeksiyonu olmuştum aynı sana verdiği tedaviden verdi şimdi geçti çok şükür ayrıca ultrasona göre önden geriden gitme durumu 3-5 gün kadar oynayabilirmiş kız kardeşimin eşi radyoloji uzmanı o böyle demişti.
Tesekkur ederim :)
Sevindim bunu duyduguma.
Senindemi tek kullanimlikti canim?
Su ne kaadar iciyosun mesela.
Canim.insallah olmaz bol bol su icip c vitamini almamiz lazimmis.Canım bende ilk başlarda monurol muydu tam hatırlamıyorum bir ilaç verdi doktorum tek kullanımlık bir ilaçtı korkarak içmiştim ama şükür geçmişti bugünler de akıntım fazlalaştı belki olabilir diyorum tekrardan
Ayyy inşallah inşallah:))@cito
Hehehe :) ne mutlu ona bak hayirli namazinda niyazinda bir evlat olucak belkide kimbilir canim :)
Baya baya detayliymıs gercektrn :) Yararli bilgiler verdin canim sagol.Kızlar eve anca geldik şimdi yazayım:))
Detaylı ultrason yarım saat sürdü. Sırayla baktı doktor. Önce iç organlarına baktı. Kalbin odacıklarına baktı. Kapakçıklara baktı. Aorta baktı. Midesine baktı. Karaciğer idrar torbasına baktı ama dediki şimdi idrar ile dolu değil. Omuriliğine baktı. Kuyruk sokumuna baktı. Böbreklere ve böbrek çıkışına baktı. Beynine beyinciğine baktı.beyinciğine ensesine baktı. Göz kürelerine baktı. Doktor dediki ömrümde bir kez gördüm gözleri kapalı doğan bebek o yüzden bakıyorum. Kaval kemiğini ölçtü. Ayak parmakları el parmaklarına baktı. Özellikle serçe parmağına baktı.serçe parmağında üç tane kemik olması gerekiyormuş yoksa down sendromu olabilirmiş. Ayak tabanına ve baş parmağına baktı. Içe dönüklük var mı diye. Beyinçıkışına Beyin boşlukları ve beyin sıvısının omuriliğe döküldüğü yere baktı. Kordona ve plasentaya baktı. Akciğerinin çalışıp çalışmadığına baktı. Soluyordu ama sıvıyı:)) tekrar cinsiyet baktı. Yüzünü göremediiiik çünkü bebişimiz secde pozisyonundaydı:))) pozisyonuna değişik dedi doktorumuz:)) aklıma bu kadar geldi kızlar. Cd ye kayıt etti ama yüzünü göremediğimiz için bi dahaki gelişinizde onu da kaydedip öyle vereyim dedi. Renkli ultrason ya da fotoğraf vermedi.
Bebeğimiz sata göre 20+5 günlük.
Usgye göre 20+3 günlük.
355 gr olmuşuz.
Boyumuz 23-24 cm civarında.
Canim benim tesekkur ederim çok :)
Artik dert etmiyorum.
Sistit gibi bisey hissetmistim. Idrar tahlili verdim. cikinca aradilar beni. az bisey lökosit cikmia. 1 doz monurol yazmis. Suyu az da yukseltince sorun kalcagini sanmiyorum. Ben sacma sapan seylere takilinca Rabbim bana iidrar yollari iltihabi var.bak dedi. kendi kendimize kotuyu cagiriyoruz :)
AYnen canım içimden dua ettim devamlı Allah'ım ne olur dedim sağlıklıdır inşallah her şeyi dedim. Kapıdan içeri girince bi endişe kapladı içimi tabi çıkarken rahatlamıştım. Daha da yazmak isterdim canım daha başka şeylere de baktı ama latince isimler söyledi eşime anlattı. Darısı sizlere inşallah canlarım sağlıklı hayırlı bir şekilde inşallaaaahBaya baya detayliymıs gercektrn :) Yararli bilgiler verdin canim sagol.
Hem heycanli hem korkuyla bakmissindir ekrana. Rabbim cok sukur sorunsuz halletmis darisi bizlerin basina insallah canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?