2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Tetanos aşısı ben geçen yıl da olmuştum doktor o geçen yil gecerliydi dedi bir daha olmaliymis her hamilelikte olacaz o zaman

Son düzenleme:
Canım.. problem her ne ise gerçekten geçmiş olsun, geçmiş gitmiş olsun.. ama bizimle paylaşmamak ne demek hamilelikte problem yaşamak çok normal bak ben hamilelikte en büyük problemi yaşadım ilk hamileliğimde. Belkide yaşadığın şey hakkında bizler bişeler biliyoruzdur belkide bizde yaşamışızdır. Lütfen bizimle paylaş merakta bırakma bizi nedir problem bebiş iyimi? Sen iyimisin? Nolur yaz buraya bunları.
Bak sen bizi birleştirdin burada toplandık herşeyimizi paylaştık şimdi sende paylaş lütfen..

Maşallah canım rabbim hep böyle güzel sonuçlar almayı nasip etsin sağlıkla al kucağına

kızlar ha birde benim alt kemiğin yani çatı kemiiğim kıtlıyor, oturup kalkarken ses çıkıyor çıt çıt diye. niye böyle oluyor anlamıyorum
en son bunları yazmış inşallah büyük bir sorun yoktur dua edelim kızlar lütfen Allah im bütün hamilelerimizi korusun

en son bunları yazmış inşallah büyük bir sorun yoktur dua edelim kızlar lütfen Allah im bütün hamilelerimizi korusun
Bu sorulardi muhtemelen ama hiç bir bilgim yok maalesef. Ama birinin bilgisi olupta yazmayacagini düşünmüyorum. Kimse bilmediginden herhalde yanlış bisey söyleyip yanıltmak istemiyordur..

Bu sorulardi muhtemelen ama hiç bir bilgim yok maalesef. Ama birinin bilgisi olupta yazmayacagini düşünmüyorum. Kimse bilmediginden herhalde yanlış bisey söyleyip yanıltmak istemiyordur..
Ben de ara ara giriyorum ama hiç görmemişim bu yorumunu.. Bilgim de yok ama moral olarak hepimiz destek veririz Citolesgen yapma böle üzme üzülme lütfen. Benim de birsürü şikayetim plesentsm aşağıda kanamam var hala ve bağrdakları parlak cıktı bebeğimin... Tabiki olmasın kimsenin şikayet i keşke dua edelim birbirimize.. Kal burds yanımızda. Nasılsın şimdi bebek nasıl?

Ay cok sukur canim cok sevindim:) O pozisyonda olanlari duymustum ne guzel bi goruntudur ya :)
Herkesin detaylisi iyi gecer insallah. bizim kizin daha 3 haftasi var bakalim :)
Gerçekten mi:)) aslında 12 haftalıkken de secde pozisyonundaydı o zaman değişik dememişti:)) 16.haftada normal sırtüstüydü:)) şimdide tekrar secde pozisyonundaydı:)) bebekler bu haftalarda favori pozisyonlarında olurlarmış:)) sanırım o yüzden değişik dedi doktor:)) eşim diyor akşam namazını eda ediyor:)))

@cito
Hehehe :) ne mutlu ona bak hayirli namazinda niyazinda bir evlat olucak belkide kimbilir canim :)

sibeluA geçmiş olsun ben de geçen hafta idrar yolu enfeksiyonu olmuştum aynı sana verdiği tedaviden verdi şimdi geçti çok şükür ayrıca ultrasona göre önden geriden gitme durumu 3-5 gün kadar oynayabilirmiş kız kardeşimin eşi radyoloji uzmanı o böyle demişti.

Tesekkur ederim :)
Sevindim bunu duyduguma.
Senindemi tek kullanimlikti canim?
Su ne kaadar iciyosun mesela.

Tesekkur ederim :)
Sevindim bunu duyduguma.
Senindemi tek kullanimlikti canim?
Su ne kaadar iciyosun mesela.

Canım bende ilk başlarda monurol muydu tam hatırlamıyorum bir ilaç verdi doktorum tek kullanımlık bir ilaçtı korkarak içmiştim ama şükür geçmişti bugünler de akıntım fazlalaştı belki olabilir diyorum tekrardan

Canim.insallah olmaz bol bol su icip c vitamini almamiz lazimmis.
Yazın iciliyordu ama.kışın zor oluyo. ben 3 litre icerdim.hep bu sefer 2 falan ictim galiba. vucut alisinca 3 e 2 az geldi sanirim.

Kızlar eve anca geldik şimdi yazayım:))
Detaylı ultrason yarım saat sürdü. Sırayla baktı doktor. Önce iç organlarına baktı. Kalbin odacıklarına baktı. Kapakçıklara baktı. Aorta baktı. Midesine baktı. Karaciğer idrar torbasına baktı ama dediki şimdi idrar ile dolu değil. Omuriliğine baktı. Kuyruk sokumuna baktı. Böbreklere ve böbrek çıkışına baktı. Beynine beyinciğine baktı.beyinciğine ensesine baktı. Göz kürelerine baktı. Doktor dediki ömrümde bir kez gördüm gözleri kapalı doğan bebek o yüzden bakıyorum. Kaval kemiğini ölçtü. Ayak parmakları el parmaklarına baktı. Özellikle serçe parmağına baktı.serçe parmağında üç tane kemik olması gerekiyormuş yoksa down sendromu olabilirmiş. Ayak tabanına ve baş parmağına baktı. Içe dönüklük var mı diye. Beyinçıkışına Beyin boşlukları ve beyin sıvısının omuriliğe döküldüğü yere baktı. Kordona ve plasentaya baktı. Akciğerinin çalışıp çalışmadığına baktı. Soluyordu ama sıvıyı:)) tekrar cinsiyet baktı. Yüzünü göremediiiik çünkü bebişimiz secde pozisyonundaydı:))) pozisyonuna değişik dedi doktorumuz:)) aklıma bu kadar geldi kızlar. Cd ye kayıt etti ama yüzünü göremediğimiz için bi dahaki gelişinizde onu da kaydedip öyle vereyim dedi. Renkli ultrason ya da fotoğraf vermedi.
Bebeğimiz sata göre 20+5 günlük.
Usgye göre 20+3 günlük.
355 gr olmuşuz.
Boyumuz 23-24 cm civarında.

Son düzenleme:
Baya baya detayliymıs gercektrn :) Yararli bilgiler verdin canim sagol.
Hem heycanli hem korkuyla bakmissindir ekrana. Rabbim cok sukur sorunsuz halletmis darisi bizlerin basina insallah canim

Geçmiş olsun canım önemli bir şey olmasın da tabi... Bol su iç gider lokositler ben de zaman zaman Allahın beni ufak ufak uyardığına al bakalım sana üzülecek şey diye bir şeyler çıkarttığına inanırım :) kaşınma sevgili kulum şükret diyor :)))

Baya baya detayliymıs gercektrn :) Yararli bilgiler verdin canim sagol.
Hem heycanli hem korkuyla bakmissindir ekrana. Rabbim cok sukur sorunsuz halletmis darisi bizlerin basina insallah canim
AYnen canım içimden dua ettim devamlı Allah'ım ne olur dedim sağlıklıdır inşallah her şeyi dedim. Kapıdan içeri girince bi endişe kapladı içimi tabi çıkarken rahatlamıştım. Daha da yazmak isterdim canım daha başka şeylere de baktı ama latince isimler söyledi eşime anlattı. Darısı sizlere inşallah canlarım sağlıklı hayırlı bir şekilde inşallaaaah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…