- 24 Mayıs 2015
- 761
- 786
- 53
- 37
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #21.981
Sagol canim.Geçmiş olsun canım önemli bir şey olmasın da tabi... Bol su iç gider lokositlerben de zaman zaman Allahın beni ufak ufak uyardığına al bakalım sana üzülecek şey diye bir şeyler çıkarttığına inanırım :) kaşınma sevgili kulum şükret diyor :)))
Cok iyi anliyorum seni. Bende her kontrole gittigimde oyle oluyorum.AYnen canım içimden dua ettim devamlı Allah'ım ne olur dedim sağlıklıdır inşallah her şeyi dedim. Kapıdan içeri girince bi endişe kapladı içimi tabi çıkarken rahatlamıştım. Daha da yazmak isterdim canım daha başka şeylere de baktı ama latince isimler söyledi eşime anlattı.
Ayyy yarın detaylı ultrason mu vaarrrrrrrr. Uzun uzun yaz bize çok merak ediyorum nasıl oluyor ne kadar sürüyor vs bana uzun sürüyor demişlerdi ama burda 1 2 arkadaştan 20 dk falan diye okudum sanki yanlış hatırlamıyorsam. Bakalım senin ne kadar sürecek inşallaaah çok güzel haberlerle gelirsin gelinimin renkli fotoğrafını da istiyorum :):)
Canım biz doğudayız doktorumuz perinatolog değil ama yarım saat sürdü her şeye baktı. Artık perinatolog nasıl bakar bilmem:))) yarın bekliyoruz güzel haberlerini inşallah:))Ay inşallah canımmm yaagüzel haberler alsam , her şeyin yolunda olduğunu duysam mutluluktan uçacağım havalara sonra yere basar basmaz size yazacağımm ayrıntılı ayrıntılı her detayı... :) şapşik
Ördeğimi çok özledimm tekmelerini renkli renkli
Görmek istiyorummm
Bizim perinatoloğa daha önce giden hamiş arkadaşım 35-40 dk sürdüğünü söyledi , renkli foto da veriyormuş. Kızım görücüye çıkacak lütfen güzel çekin diye de belirtirimmmmbelirgin çıkar inşallah çünkü babası yurtdışında o da görücek resmiyle avunacak bir müddet.
Evet bu haftasonu benim programım işlerim vardı (temizlik,kuzen d.günü vs) herkes kendini daha rahat ayarlar diye sonraki haftasonu diye adını koyalım dedim canımmdidoscskn da gelebilsin diye haftasonu yaptık... Bildiğim kadarıyla 4753 sabahtan akşama cafesinde çalışıyor , dışarıda olursa gelemeyebilir diye , hem küçükyalı yakın hem de ona da daha iyi olur diye orda buluşuruz diye konuşmuştuk önceden öyle de kaldı yoksa bana farketmez her yere gelirim.. Neresi derseniz. Ayrıcaa sevgisini kattığı kurabiyeleri de ikram edecekmiş misss :))) ikihayat dünürüm de önemli bir işi çıkmazsaa geleceğini söylediii... Gelir o da :))) P Pinklemon için de uygunsa oldu bu iş yaşasın görüşüyoruz kaynatıyoruzzzz :))) saat kaç olsun ?
Kızlar eve anca geldik şimdi yazayım:))
Detaylı ultrason yarım saat sürdü. Sırayla baktı doktor. Önce iç organlarına baktı. Kalbin odacıklarına baktı. Kapakçıklara baktı. Aorta baktı. Midesine baktı. Karaciğer idrar torbasına baktı ama dediki şimdi idrar ile dolu değil. Omuriliğine baktı. Kuyruk sokumuna baktı. Böbreklere ve böbrek çıkışına baktı. Beynine beyinciğine baktı.beyinciğine ensesine baktı. Göz kürelerine baktı. Doktor dediki ömrümde bir kez gördüm gözleri kapalı doğan bebek o yüzden bakıyorum. Kaval kemiğini ölçtü. Ayak parmakları el parmaklarına baktı. Özellikle serçe parmağına baktı.serçe parmağında üç tane kemik olması gerekiyormuş yoksa down sendromu olabilirmiş. Ayak tabanına ve baş parmağına baktı. Içe dönüklük var mı diye. Beyinçıkışına Beyin boşlukları ve beyin sıvısının omuriliğe döküldüğü yere baktı. Kordona ve plasentaya baktı. Akciğerinin çalışıp çalışmadığına baktı. Soluyordu ama sıvıyı:)) tekrar cinsiyet baktı. Yüzünü göremediiiik çünkü bebişimiz secde pozisyonundaydı:))) pozisyonuna değişik dedi doktorumuz:)) aklıma bu kadar geldi kızlar. Cd ye kayıt etti ama yüzünü göremediğimiz için bi dahaki gelişinizde onu da kaydedip öyle vereyim dedi. Renkli ultrason ya da fotoğraf vermedi.
Bebeğimiz sata göre 20+5 günlük.
Usgye göre 20+3 günlük.
355 gr olmuşuz.
Boyumuz 23-24 cm civarında.
Ay inşallah canımmm yaagüzel haberler alsam , her şeyin yolunda olduğunu duysam mutluluktan uçacağım havalara sonra yere basar basmaz size yazacağımm ayrıntılı ayrıntılı her detayı... :) şapşik
Ördeğimi çok özledimm tekmelerini renkli renkli
Görmek istiyorummm
Bizim perinatoloğa daha önce giden hamiş arkadaşım 35-40 dk sürdüğünü söyledi , renkli foto da veriyormuş. Kızım görücüye çıkacak lütfen güzel çekin diye de belirtirimmmmbelirgin çıkar inşallah çünkü babası yurtdışında o da görücek resmiyle avunacak bir müddet.
Bizim doktor kendi açıkladı bakarken soru sormama gerek kalmadı bile. Neye neden baktığını söyledi hep:))Sağol canımm yazmışsınn uzun uzun aydınlattın bizii... Ayyyy ne kadar çok organ varmışşşş gözümde büyüdüüü yarınnn geçmez bana şimdiii o son raporu görenee kadarrr... Bizim perinatolog başlarken lütfen soru sormayın arada , dikkatli bir şekilde konsantre olmam lazım diyerek uyarıyor ve sadece asistanına bazı şeyler yazdırıyormuş... Ben de evhamla organlara bakarım artık bir şey anlamadan... :))
can teyzoslarr durumum ortada benimki karadeniz hamsisi oldugundan malaesefki izin alma durumum cok zor. bide tum gun is yerindeyim kendime bile zaman kalmiyo. ama bana gelirseniz cok güzel el cagizlarimlan yaptigimiz kurabiyelerden ikram ederimmm bize
Biliyorum canım o yüzden sizin cafenizde olsun diye düşündük ya en başından beriii... Hem küçükyalı mekan olarak da uygun ortak nokta
O zaman haftaya cumartesi günü kahvaltıdan sonra saati kurabiye çay&kahve keyfine geliyoruz... Saat 1300 -1400 gibi desek öğleden sonra olur muu?ikihayat didoscskn P Pinklemon 4753
İstanbulda oturan diğer arkadaşlara da tekrar duyrulur :)))
Biliyorum canım o yüzden sizin cafenizde olsun diye düşündük ya en başından beriii... Hem küçükyalı mekan olarak da uygun ortak nokta
O zaman haftaya cumartesi günü kahvaltıdan sonra saati kurabiye çay&kahve keyfine geliyoruz... Saat 1300 -1400 gibi desek öğleden sonra olur muu?ikihayat didoscskn P Pinklemon 4753
İstanbulda oturan diğer arkadaşlara da tekrar duyrulur :)))
Ay ne güzel detaylı yazmışsın sağol canim.Aklımdaki sorulara yanıt bulabildim bir nebze. Benim haftaya perşembe. Inşallah hepimiz güzel sonuçlarla döneriz..Kızlar eve anca geldik şimdi yazayım:))
Detaylı ultrason yarım saat sürdü. Sırayla baktı doktor. Önce iç organlarına baktı. Kalbin odacıklarına baktı. Kapakçıklara baktı. Aorta baktı. Midesine baktı. Karaciğer idrar torbasına baktı ama dediki şimdi idrar ile dolu değil. Omuriliğine baktı. Kuyruk sokumuna baktı. Böbreklere ve böbrek çıkışına baktı. Beynine beyinciğine baktı.beyinciğine ensesine baktı. Göz kürelerine baktı. Doktor dediki ömrümde bir kez gördüm gözleri kapalı doğan bebek o yüzden bakıyorum. Kaval kemiğini ölçtü. Ayak parmakları el parmaklarına baktı. Özellikle serçe parmağına baktı.serçe parmağında üç tane kemik olması gerekiyormuş yoksa down sendromu olabilirmiş. Ayak tabanına ve baş parmağına baktı. Içe dönüklük var mı diye. Beyinçıkışına Beyin boşlukları ve beyin sıvısının omuriliğe döküldüğü yere baktı. Kordona ve plasentaya baktı. Akciğerinin çalışıp çalışmadığına baktı. Soluyordu ama sıvıyı:)) tekrar cinsiyet baktı. Yüzünü göremediiiik çünkü bebişimiz secde pozisyonundaydı:))) pozisyonuna değişik dedi doktorumuz:)) aklıma bu kadar geldi kızlar. Cd ye kayıt etti ama yüzünü göremediğimiz için bi dahaki gelişinizde onu da kaydedip öyle vereyim dedi. Renkli ultrason ya da fotoğraf vermedi.
Bebeğimiz sata göre 20+5 günlük.
Usgye göre 20+3 günlük.
355 gr olmuşuz.
Boyumuz 23-24 cm civarında.
evet canım bende uzun sürdüğünü duydum. Perinatologlar biraz daha uzun bakıyor sanırım. Benim daha çok var ya neden o kadar geç aldıysamöne de çekemem full dolu birde 22. haftasında olsun istedim. neyse artık sizin güzel haberlerinizle avunup sabredeceğim. Minik gelinim yüzünü gösterir naz yapmaz inşallah :) Ah kıyamam eşin yanında değil mi şu an ? Hamilelikte birazcık daha zor olsa gerek ama olsun geçici bir müddet sabredilir tez zamanda kavuşursunuz inşallah canım.
Bizim doktor kendi açıkladı bakarken soru sormama gerek kalmadı bile. Neye neden baktığını söyledi hep:))
Birde eşime anlattı bi çok şeyi ben anlamadım tabi hep latince tıp dili filaneşim ben sana izlerken tek tek anlatırım tekrardan dedi:)) cd den izlerken bakcaz artık:))
Eki Görüntüle 1913041 Bi sürü güzel şey var dayanamıyorum ben
Iyisiniz dimi canim?bilmece gibi konusmussun.insallah 2nizde de sorun yokturCitolesgen
Citolesgen canım noldu ben hiç bir şey anlamadım. Sen ve bebeğin iyi mi şimdi?
canım yaa kafam karıştı iyice. yazını defalarca okudum ama bi çıkış bulamadım iyice korkuttun beni. kızında sende iyisiniz di mi lütfen bizi bilgilendir
Cnm nasılsın bebiş nasıl problem çözülmüştür umarım cevabı yok derken bişi sordunda atladıkmı acaba bazen açıorum sayfalar birikmiş oluyor merakta bırakma bizi
Buraya yazarak kimseyi üzmek istemem demişsin hiç öyle şey olur mu canım benim biz burda birbirimizden güç alıp birbirimize destek oluyoruz hep iyisiniz dimi??
Citolesgen mesajlarına baktım son mesajlarına yanıt verilmiş arada belki yine benim de kaçırdığım olmuştur ama bu konuyla alakalı sanmıyorum şuan ki bu düşüncenin , bir çok kişi Burda tartıştı konuştu sonuçta kimse kimsenin birşeyi değil herkes kendi için baktığı biryerde başkalarına da yardımcı olmaya çalışıyor . Sıkıntının ne olduğunu açıkça söylersen seni önemseyen insanları da biraz rahatlatmış olacağını düşünüyorum . Saygılar
Canim yazarak kimseyi üzmek istemedim ne demek.. Biz burda yazışarak birbirimizden güç alıyoruz.. En son ne yazdın acaba düşünüyorum da kaçırdık sanirim.. Bilmece gibi olmuş anlayamadım maalesef tekrar okumama rağmen..
Canım bizde cevabı olan bir sorunu mu kaçırdık acaba :,( üzüldüm şimdi hepimize kırgın gibisin sankiii... Her zaman hepimizin gözleri seni arıyor. Sen topic sahibesi olarak yazmazsaan olur mu hiçç? Bizi üzmek ne demek ayrıcaaa sıkıntı ve mutluluk paylaşarak bilgi alışverişi için burdayız yoksa ne işimiz var zorla böyle bir platformda öyle düşünüyor olsak... Aksine ben seni rahatsız edip edip nerdesin dediğimde sen artık daha az gireceğini , yoğun olduğunu söylemiştin.. Arada yazdın da kaçırdıysaakk hemen haksızlık etme ve lütfen aramıza dön derdini paylaş... Ben merak ediyorum prenses yeğenim nasıl ne yapıyor ???
Citolesgen canım her ne olduysa ne sıkıntın varsa Allah im bir an önce bu durumdan seni kurtarsin bir an önce ferahlarsin insallah . dualarimiz seninle şu an herkesin aklına her şey geliyor inşallah en korkulan şey olmamıştır . Hakkında her şeyin hayırlısıni diliyor ve bir an önce o güler yuzunle aramıza donmeni ümit ediyorum
Canım gebeliğinle ilgili ne oldu bilmiyorum ama umarım ciddi birşey yoktur. Yazarak da bizleri üzmezsin burada hepimiz herşeyimizi paylaşıyoruz öyle düşünme lütfen. Yazıp da cevap alamadığın soru neydi bende hiç hatırlamıyorum bilgim olmauan birşeyse bende yazmamışımdır yoksa bildiğimiz şeyi yazmaz mıyız hiç. Bize kırılma ve yazmaya devam et lütfen seni merak ediyoruz.Citolesgen
Kızlar ayrıntılı ultrason bilgilerini yazın ayrıntılı ayrıntılı bekliyorum benim gideceğim yet tüm test ve eski ultrason çekimlerini getir dediCitolesgen merakta bırakma bizi canım
Canım.. problem her ne ise gerçekten geçmiş olsun, geçmiş gitmiş olsun.. ama bizimle paylaşmamak ne demekhamilelikte problem yaşamak çok normal bak ben hamilelikte en büyük problemi yaşadım ilk hamileliğimde. Belkide yaşadığın şey hakkında bizler bişeler biliyoruzdur belkide bizde yaşamışızdır. Lütfen bizimle paylaş merakta bırakma bizi nedir problem bebiş iyimi? Sen iyimisin? Nolur yaz buraya bunları.
Bak sen bizi birleştirdin burada toplandık herşeyimizi paylaştık şimdi sende paylaş lütfen..
en son bunları yazmış inşallah büyük bir sorun yoktur dua edelim kızlar lütfen Allah im bütün hamilelerimizi korusun
Ben de ara ara giriyorum ama hiç görmemişim bu yorumunu.. Bilgim de yok ama moral olarak hepimiz destek veririzCitolesgen yapma böle üzme üzülme lütfen. Benim de birsürü şikayetim plesentsm aşağıda kanamam var hala ve bağrdakları parlak cıktı bebeğimin... Tabiki olmasın kimsenin şikayet i keşke dua edelim birbirimize.. Kal burds yanımızda. Nasılsın şimdi bebek nasıl?
Kızlar ne güzel yazmışsınız her biriniz. Fakat burada kimsenin psikolojik durumunu bilmediğim için kendi yaşadıklarımla üzmek istemem kimse etkilenmesin diye. Asla kimseye kırgın değilim, sorumun cevabı burda değilmiş derken doktora sormak varken size sordum aslında bende sorun.Çok zor bir hamillik geciriyorum gercekten, bebeğim ve ben iyiyiz evdeyiz. Bir kaç günlük hastane maceram var sadece. Doğum yaklaşmış gibi çatı kemiğim adeta doğuma hazırlanmış sanki. Plesentam aşağıda, rahmim küçük, bebeğimin kan akışı sağ tarafta, karnım o kadar sert ki patlamaya hazır bir bomba adeta.Biz de ayrıntılı usg yi iple çekiyoruz kızımla. Hamileliğimin böyle geçeceğini bilseydim baştan tedavi görürdüm, biraz daha yemek yer kilo alırdım. hepsi bünyemle alakalıymış. Hani sizlere soruyorum ya bazen size oluyor mu diye size de aynısı olacak diye bir sey yokmuş. o yuzden cevaplarım boş kalıyormuş. Bebeğimi 16. haftadan beri aşırı şekilde hissetmem hep rahmimim küçüklüğü ile alakalıymış. Bebeğim bu aralar daha da çok tekme atıyor, tekmelerine oturup ağlıyorum, canımı yakıyor anlatamam,hatta kızıma küsüyorum, babası barıştırıyor bizi.. Ben sizleri çok seviyorum kızlar neden size kırgın olayım. Hepiniz Benim için iyi dilekte bulunan insanlarsınız, hepinize çok teşekkür ederim.Kızlar ayrıntılı ultrason bilgilerini yazın ayrıntılı ayrıntılı bekliyorum benim gideceğim yet tüm test ve eski ultrason çekimlerini getir dediCitolesgen merakta bırakma bizi canım
Canim sana tavsiyem sadece yat ve plesentan duzelene kadar wc ve su ihtiyacın dışında kalkma . Inşallah plesentanin yeri düzelir moralini yüksek tut . meryem suresi oku canım .Kızlar ne güzel yazmışsınız her biriniz. Fakat burada kimsenin psikolojik durumunu bilmediğim için kendi yaşadıklarımla üzmek istemem kimse etkilenmesin diye. Asla kimseye kırgın değilim, sorumun cevabı burda değilmiş derken doktora sormak varken size sordum aslında bende sorun.Çok zor bir hamillik geciriyorum gercekten, bebeğim ve ben iyiyiz evdeyiz. Bir kaç günlük hastane maceram var sadece. Doğum yaklaşmış gibi çatı kemiğim adeta doğuma hazırlanmış sanki. Plesentam aşağıda, rahmim küçük, bebeğimin kan akışı sağ tarafta, karnım o kadar sert ki patlamaya hazır bir bomba adeta.Biz de ayrıntılı usg yi iple çekiyoruz kızımla. Hamileliğimin böyle geçeceğini bilseydim baştan tedavi görürdüm, biraz daha yemek yer kilo alırdım. hepsi bünyemle alakalıymış. Hani sizlere soruyorum ya bazen size oluyor mu diye size de aynısı olacak diye bir sey yokmuş. o yuzden cevaplarım boş kalıyormuş. Bebeğimi 16. haftadan beri aşırı şekilde hissetmem hep rahmimim küçüklüğü ile alakalıymış. Bebeğim bu aralar daha da çok tekme atıyor, tekmelerine oturup ağlıyorum, canımı yakıyor anlatamam,hatta kızıma küsüyorum, babası barıştırıyor bizi.. Ben sizleri çok seviyorum kızlar neden size kırgın olayım. Hepiniz Benim için iyi dilekte bulunan insanlarsınız, hepinize çok teşekkür ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?