2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Sagol canim.
Aynen aynen bende oyle dusunuyorum :)
Hersey Allahtan bize dua edip sukretmek dusuyor :)

Cok iyi anliyorum seni. Bende her kontrole gittigimde oyle oluyorum.
Rabbim korusun meleklerimizi

Ay inşallah canımmm yaa güzel haberler alsam , her şeyin yolunda olduğunu duysam mutluluktan uçacağım havalara sonra yere basar basmaz size yazacağımm ayrıntılı ayrıntılı her detayı... :) şapşik
Ördeğimi çok özledimm tekmelerini renkli renkli
Görmek istiyorummm
Bizim perinatoloğa daha önce giden hamiş arkadaşım 35-40 dk sürdüğünü söyledi , renkli foto da veriyormuş. Kızım görücüye çıkacak lütfen güzel çekin diye de belirtirimmmm belirgin çıkar inşallah çünkü babası yurtdışında o da görücek resmiyle avunacak bir müddet.

Canım biz doğudayız doktorumuz perinatolog değil ama yarım saat sürdü her şeye baktı. Artık perinatolog nasıl bakar bilmem:))) yarın bekliyoruz güzel haberlerini inşallah:))

can teyzoslarr durumum ortada benimki karadeniz hamsisi oldugundan malaesefki izin alma durumum cok zor. bide tum gun is yerindeyim kendime bile zaman kalmiyo. ama bana gelirseniz cok güzel el cagizlarimlan yaptigimiz kurabiyelerden ikram ederimmm bize

Sağol canımm yazmışsınn uzun uzun aydınlattın bizii... Ayyyy ne kadar çok organ varmışşşş gözümde büyüdüüü yarınnn geçmez bana şimdiii o son raporu görenee kadarrr... Bizim perinatolog başlarken lütfen soru sormayın arada , dikkatli bir şekilde konsantre olmam lazım diyerek uyarıyor ve sadece asistanına bazı şeyler yazdırıyormuş... Ben de evhamla organlara bakarım artık bir şey anlamadan... :))

evet canım bende uzun sürdüğünü duydum. Perinatologlar biraz daha uzun bakıyor sanırım. Benim daha çok var ya neden o kadar geç aldıysam öne de çekemem full dolu birde 22. haftasında olsun istedim. neyse artık sizin güzel haberlerinizle avunup sabredeceğim. Minik gelinim yüzünü gösterir naz yapmaz inşallah :) Ah kıyamam eşin yanında değil mi şu an ? Hamilelikte birazcık daha zor olsa gerek ama olsun geçici bir müddet sabredilir tez zamanda kavuşursunuz inşallah canım.

Bizim doktor kendi açıkladı bakarken soru sormama gerek kalmadı bile. Neye neden baktığını söyledi hep:))
Birde eşime anlattı bi çok şeyi ben anlamadım tabi hep latince tıp dili filan eşim ben sana izlerken tek tek anlatırım tekrardan dedi:)) cd den izlerken bakcaz artık:))

Biliyorum canım o yüzden sizin cafenizde olsun diye düşündük ya en başından beriii... Hem küçükyalı mekan olarak da uygun ortak nokta
O zaman haftaya cumartesi günü kahvaltıdan sonra saati kurabiye çay&kahve keyfine geliyoruz... Saat 1300 -1400 gibi desek öğleden sonra olur muu? ikihayat didoscskn P Pinklemon 4753
İstanbulda oturan diğer arkadaşlara da tekrar duyrulur :)))

Olur canım baya uyar :)

ayyy cok heyecanlandimmm simdidennn

Ay ne güzel detaylı yazmışsın sağol canim.Aklımdaki sorulara yanıt bulabildim bir nebze. Benim haftaya perşembe. Inşallah hepimiz güzel sonuçlarla döneriz..

Aynen canım.. Eşim gemiye gitti. Aminn!! Bizim mesleğimizin zor yanı bu ayrılıklar özlemler... Düğünlere doğumlara hatta ve hatta ölümlere yetişememeler... ;( sağsalim gelsinnn de önemli değil gerisi :) artık kızım var yanlız da sayılmam hem... Anneannemiz de yanımızda tek olmayayım diye 3 nesil takılıyoruz. herkes kendi kızıyla ilgileniyor :) neyse haftaya görüşünce detaylı anlatırım bunları. :)
İnşallah önemli bir şey çıkmaz da artık kaç dk sürersee o dklar benim ömrümden gideceği kesin... hemencik yarın olsunn!

Ne güzel işte canım... Ben de böyle olmasını tercih ederdim tek tek açıklamasını ama işte hepsinin yoğurt yiyiş şekli başka bana da melül melül beklemek düşecek demekki. Belki arada açıklama yapar :)))

Iyisiniz dimi canim?bilmece gibi konusmussun.insallah 2nizde de sorun yoktur Citolesgen

Citolesgen canım noldu ben hiç bir şey anlamadım. Sen ve bebeğin iyi mi şimdi?

canım yaa kafam karıştı iyice. yazını defalarca okudum ama bi çıkış bulamadım iyice korkuttun beni. kızında sende iyisiniz di mi lütfen bizi bilgilendir

Cnm nasılsın bebiş nasıl problem çözülmüştür umarım cevabı yok derken bişi sordunda atladıkmı acaba bazen açıorum sayfalar birikmiş oluyor merakta bırakma bizi

Buraya yazarak kimseyi üzmek istemem demişsin hiç öyle şey olur mu canım benim biz burda birbirimizden güç alıp birbirimize destek oluyoruz hep iyisiniz dimi??

Kızlar ayrıntılı ultrason bilgilerini yazın ayrıntılı ayrıntılı bekliyorum benim gideceğim yet tüm test ve eski ultrason çekimlerini getir dedi Citolesgen merakta bırakma bizi canım

en son bunları yazmış inşallah büyük bir sorun yoktur dua edelim kızlar lütfen Allah im bütün hamilelerimizi korusun

Kızlar ayrıntılı ultrason bilgilerini yazın ayrıntılı ayrıntılı bekliyorum benim gideceğim yet tüm test ve eski ultrason çekimlerini getir dedi Citolesgen merakta bırakma bizi canım
Kızlar ne güzel yazmışsınız her biriniz. Fakat burada kimsenin psikolojik durumunu bilmediğim için kendi yaşadıklarımla üzmek istemem kimse etkilenmesin diye. Asla kimseye kırgın değilim, sorumun cevabı burda değilmiş derken doktora sormak varken size sordum aslında bende sorun.Çok zor bir hamillik geciriyorum gercekten, bebeğim ve ben iyiyiz evdeyiz. Bir kaç günlük hastane maceram var sadece. Doğum yaklaşmış gibi çatı kemiğim adeta doğuma hazırlanmış sanki. Plesentam aşağıda, rahmim küçük, bebeğimin kan akışı sağ tarafta, karnım o kadar sert ki patlamaya hazır bir bomba adeta.Biz de ayrıntılı usg yi iple çekiyoruz kızımla. Hamileliğimin böyle geçeceğini bilseydim baştan tedavi görürdüm, biraz daha yemek yer kilo alırdım. hepsi bünyemle alakalıymış. Hani sizlere soruyorum ya bazen size oluyor mu diye size de aynısı olacak diye bir sey yokmuş. o yuzden cevaplarım boş kalıyormuş. Bebeğimi 16. haftadan beri aşırı şekilde hissetmem hep rahmimim küçüklüğü ile alakalıymış. Bebeğim bu aralar daha da çok tekme atıyor, tekmelerine oturup ağlıyorum, canımı yakıyor anlatamam,hatta kızıma küsüyorum, babası barıştırıyor bizi.. Ben sizleri çok seviyorum kızlar neden size kırgın olayım. Hepiniz Benim için iyi dilekte bulunan insanlarsınız, hepinize çok teşekkür ederim.

Hay Allah.sen kendine dikkat et canim benim.dinlen.doktorun zamanla rahmin büyüyecek demiyor mu?bu haftadan itibaren her hafta 1cm buyuyecekmis nette oyle okudum.büyüdükçe rahatlarsin insallah.ayrica sen anlat bize seni en iyi biz anlariz. Citolesgen

Canim sana tavsiyem sadece yat ve plesentan duzelene kadar wc ve su ihtiyacın dışında kalkma . Inşallah plesentanin yeri düzelir moralini yüksek tut . meryem suresi oku canım .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…