- 4 Ağustos 2016
- 2.442
- 4.161
- 53
- 34
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #22.001
Hay Allah.sen kendine dikkat et canim benim.dinlen.doktorun zamanla rahmin büyüyecek demiyor mu?bu haftadan itibaren her hafta 1cm buyuyecekmis nette oyle okudum.büyüdükçe rahatlarsin insallah.ayrica sen anlat bize seni en iyi biz anlariz.Citolesgen
sağolun kızlar yatıp dinleniyorum bende.Keşke büyüse rahmim belkide büyüyordur ben farketmiyorum, doktor da büyücek demişti yavaş yavaş.fitil olrak kullanıyordum progestanı artık onuda o şekilde kullanamyırorum çünkü artık girmiyor vajinanama malesef . bende içiyorum.Olumsuz şeyler söyleyeni dinleme . Sen mutlu oldukça bebeğin sana daha çok tutunacak ama ümidini kaybedersen bunu düşünmek istemiyorum . Inşallah bu zorlu imtihan dan başarılı bir şekilde geçersinCitolesgen
Kızlar ne güzel yazmışsınız her biriniz. Fakat burada kimsenin psikolojik durumunu bilmediğim için kendi yaşadıklarımla üzmek istemem kimse etkilenmesin diye. Asla kimseye kırgın değilim, sorumun cevabı burda değilmiş derken doktora sormak varken size sordum aslında bende sorun.Çok zor bir hamillik geciriyorum gercekten, bebeğim ve ben iyiyiz evdeyiz. Bir kaç günlük hastane maceram var sadece. Doğum yaklaşmış gibi çatı kemiğim adeta doğuma hazırlanmış sanki. Plesentam aşağıda, rahmim küçük, bebeğimin kan akışı sağ tarafta, karnım o kadar sert ki patlamaya hazır bir bomba adeta.Biz de ayrıntılı usg yi iple çekiyoruz kızımla. Hamileliğimin böyle geçeceğini bilseydim baştan tedavi görürdüm, biraz daha yemek yer kilo alırdım. hepsi bünyemle alakalıymış. Hani sizlere soruyorum ya bazen size oluyor mu diye size de aynısı olacak diye bir sey yokmuş. o yuzden cevaplarım boş kalıyormuş. Bebeğimi 16. haftadan beri aşırı şekilde hissetmem hep rahmimim küçüklüğü ile alakalıymış. Bebeğim bu aralar daha da çok tekme atıyor, tekmelerine oturup ağlıyorum, canımı yakıyor anlatamam,hatta kızıma küsüyorum, babası barıştırıyor bizi.. Ben sizleri çok seviyorum kızlar neden size kırgın olayım. Hepiniz Benim için iyi dilekte bulunan insanlarsınız, hepinize çok teşekkür ederim.
Canım benim çok iyi haberlerini bekliyoruz benim için çok önemli ayrıntılı ultrason, iyi haberler gelince çok keyifli oluyorum saat kaçga randevun?Ay inşallah canımmm yaagüzel haberler alsam , her şeyin yolunda olduğunu duysam mutluluktan uçacağım havalara sonra yere basar basmaz size yazacağımm ayrıntılı ayrıntılı her detayı... :) şapşik
Ördeğimi çok özledimm tekmelerini renkli renkli
Görmek istiyorummm
Bizim perinatoloğa daha önce giden hamiş arkadaşım 35-40 dk sürdüğünü söyledi , renkli foto da veriyormuş. Kızım görücüye çıkacak lütfen güzel çekin diye de belirtirimmmmbelirgin çıkar inşallah çünkü babası yurtdışında o da görücek resmiyle avunacak bir müddet.
Ayy süper ya bende çok heyecanlandımcan teyzoslarr durumum ortada benimki karadeniz hamsisi oldugundan malaesefki izin alma durumum cok zor. bide tum gun is yerindeyim kendime bile zaman kalmiyo. ama bana gelirseniz cok güzel el cagizlarimlan yaptigimiz kurabiyelerden ikram ederimmm bize
Benim için uygundur randevu defterime not ettimBiliyorum canım o yüzden sizin cafenizde olsun diye düşündük ya en başından beriii... Hem küçükyalı mekan olarak da uygun ortak nokta
O zaman haftaya cumartesi günü kahvaltıdan sonra saati kurabiye çay&kahve keyfine geliyoruz... Saat 1300 -1400 gibi desek öğleden sonra olur muu? @ikihayat @didoscskn P Pinklemon @4753
İstanbulda oturan diğer arkadaşlara da tekrar duyrulur :)))
Peki yyok mu bunun bir ilacı tedavisi bişeyi.zor bir hamilelik allah yardım etsin sana.bebeğinede sağlık versin.sizi zamanında birbirinize kavuştursun inşallah.Kızlar ne güzel yazmışsınız her biriniz. Fakat burada kimsenin psikolojik durumunu bilmediğim için kendi yaşadıklarımla üzmek istemem kimse etkilenmesin diye. Asla kimseye kırgın değilim, sorumun cevabı burda değilmiş derken doktora sormak varken size sordum aslında bende sorun.Çok zor bir hamillik geciriyorum gercekten, bebeğim ve ben iyiyiz evdeyiz. Bir kaç günlük hastane maceram var sadece. Doğum yaklaşmış gibi çatı kemiğim adeta doğuma hazırlanmış sanki. Plesentam aşağıda, rahmim küçük, bebeğimin kan akışı sağ tarafta, karnım o kadar sert ki patlamaya hazır bir bomba adeta.Biz de ayrıntılı usg yi iple çekiyoruz kızımla. Hamileliğimin böyle geçeceğini bilseydim baştan tedavi görürdüm, biraz daha yemek yer kilo alırdım. hepsi bünyemle alakalıymış. Hani sizlere soruyorum ya bazen size oluyor mu diye size de aynısı olacak diye bir sey yokmuş. o yuzden cevaplarım boş kalıyormuş. Bebeğimi 16. haftadan beri aşırı şekilde hissetmem hep rahmimim küçüklüğü ile alakalıymış. Bebeğim bu aralar daha da çok tekme atıyor, tekmelerine oturup ağlıyorum, canımı yakıyor anlatamam,hatta kızıma küsüyorum, babası barıştırıyor bizi.. Ben sizleri çok seviyorum kızlar neden size kırgın olayım. Hepiniz Benim için iyi dilekte bulunan insanlarsınız, hepinize çok teşekkür ederim.
sağol canım benim, inşallah hepimiz sağ sağlim alalım bebişlerimizi kucağımaza. Amin.Citolesgen
Tabiki canım hepimiz farklı bir şeyler yaşıyoruz ama sormadan da bilemiyoruz aynısını yaşayan var mı yok mu diye. Derdini söylemeyen derman bulamaz misali. Böyle düşünme lütfen paylaş bizle, neden psikolojimizi bozasın aksine sana ve minnoşumuza dua ederiz senin için hiç değilse bunu yapabildik diye mutlu oluruz. Keşke sıkıntını paylaşabileceğiniz yardımcı olabileceğimiz bir şey olsaydı da içini rahatlatabilseydik ama burda bir avuç insanız senin yaşadığın sıkıntıyı bilenimiz yok sanıyorum.. zaten doktorun en iyisini en doğrusunu bilir. Sen de onun tavsiyelerine uyarak inşallah daha iyi olacaksın. Sağsalim kucağına alacaksın yavrunu.. bunlar da tatli anılar olarak hatırlanacak. Lütfen yaz bize , biz yanındayız burdayız. .
inşallah canım sağol iyi dileklerin için. amin, hepimizin ne sıkıntısı varsa biran önce atlatır inşallahCnm inşallah en kisa surede rahatlarsin. gerçekten zor bir hamilelik geciriyorsun bence burda anlatarak az çok rahatlarsin elimizden geldiğince destek oluruz. aynı kişinin bile hamilelikleri birbirinden farklı oluyor. inşallah bir çaresi vardır zaman geçtikçe rahim biraz daha buyur de sen de rahat bir hamilelik yaşarsın. sonunda da sağlıklı bir sekilde melegini kucağına alırsın ve bütün sıkıntılarıni unutursun inşallah.
amin canım, o düşük önleyici iğnelerden ilaclardan kullanıyorum. zamanında doğum olsun inşllahPeki yyok mu bunun bir ilacı tedavisi bişeyi.zor bir hamilelik allah yardım etsin sana.bebeğinede sağlık versin.sizi zamanında birbirinize kavuştursun inşallah.
sağol canım, Allah beterinden korusun. çok teşekkür ederimBu yazdıklarına o kadar çok sevindimki! Gerçekten çok kötü şeyler aklıma geldi. Allahım beterinden korusun. Bak bebiş sana sıkı sıkı tutunmuş sen elinden geleni yap canım yatmaksa yat boşver herşeyi. Hem bu zamana kadar sağlıklı geldiyse bundan sonrada herşey sağlıkla gelişecektir. Lütfen moralini yüksek tut düştüğündede bize yaz@Citolesgen
canım bende 2 hafta sonra detaylıya gireceğim o zaman tekrar bakıcaklar. vallahi canım baen pozitifliği bırakıp nolcaksa olsun dediğim zamanlar oluyor. kendime cok kızıyorum. akacak kan damarda durmaz derler. ne olur sonumuz bilemeyiz. hayırlısı ve sağlıklısı olsun diye dua ediyorum. inş. büyür canım çok sağol iyi dileklerin içinCitolesgen ayrıca benim bebegimin de plesantasi aşağıda doktor hic bir problem olmayacağını söyledi.zamanla yukari cikar dedi 20 gün oldu doktora gitmeyeli çıktı mi bilmem.çıkmazsa da sezeryan olur dedi.bunu dert etme sen.pozitif düşün hersey güzel olacak.bebisinin kiyafetlerini bak hayal kur.o rahim büyüyecek sen endiselenme
Evet cnm ist Avrupa yakası.araba büyük ne kelime Station vagon bide düz vites tabanvay yapmamak için mecbur kullanıyorum çocuk var bide bende malum çok zor inan boylee de zor ama bir iki turda buluyorum park yeri ağırlaşana kdr goturucem baktım zor oluyo servise vericem ocaga kdr dayanırım inşallahSende istanbuldaydin dimi canim? Istanbul trafigi insani sinir hastasi eder. Heleki araba buyukse eyvah eyvah hic yer bulunmuyor. En az yarim saat yer ariyorum gercekten su trafik yuzunden terkedicem istanbulu da kopamiyorum bu sehirden :) arabamda sopa biber gazi ne ararsan var ahahaha tedbirliyim magandaya falan denk geliriz istanbul burasi. Son aylar kullanmasak bebisler icin daha saglikli olacak gibi dimi:)
Cok guzel canım gule gule kullanin insallah.Biz bugün Joker'den banyo küvetimizi ve maşrapalarımızı aldık...
Şu ayaklı yer kaplayan küvet tarzında olandan almadım ben katlanabilir ve min. yer kaplayandan tercih ettim. Resimlerde ayrıntılı olarak göreceğiniz gibi ayakları da içine doğru katlanıyor. Açık haliyle de kapalı haliyle de az yer kaplıyor. Ok Baby marka, İtalyada üretilmiş. Küvetin altında tahliye tapası var suyu ordan kolaylıkla boşaltabiliyoruz. Bebişler büyüyüp 15 kg olana kadar rahatlıkla kullanılabiliyor. Fiyatı 150 TL.
Maşrapalar ise bir tane pembiş klasik bir tane de çiçek sulama şeysine benzeyen aldım kontrollü az su dökmek istediğim yerlerine onu kullanırım diye düşündüm.
Ayrıca Joker mazağalarında her 50 TL'lik Alışverişe prima pampers bebek bezleri yarı fiyatınaydı. Yenidoğan (2-5 kg) yani 1 numaradan aldım. Nasıl olsa lazım olacak.
Asıl güzel kampanya ise 2 büyük ürün alana 2. %40'indirimle. Bu bence en iyi kampanya olmuş. Bebek arabası alana oto koltuğu veya ana kucağı veya mama sandalyesi ne alırsanız alın nerdeyse yarı fiyatına. %40 baya iyi! Ürün stoklarıyla ay sonuna kadar sınırlıymış kampanya.
Hayırlı olsun canim minik prensese:)Biz bugün Joker'den banyo küvetimizi ve maşrapalarımızı aldık...
Şu ayaklı yer kaplayan küvet tarzında olandan almadım ben katlanabilir ve min. yer kaplayandan tercih ettim. Resimlerde ayrıntılı olarak göreceğiniz gibi ayakları da içine doğru katlanıyor. Açık haliyle de kapalı haliyle de az yer kaplıyor. Ok Baby marka, İtalyada üretilmiş. Küvetin altında tahliye tapası var suyu ordan kolaylıkla boşaltabiliyoruz. Bebişler büyüyüp 15 kg olana kadar rahatlıkla kullanılabiliyor. Fiyatı 150 TL.
Maşrapalar ise bir tane pembiş klasik bir tane de çiçek sulama şeysine benzeyen aldım kontrollü az su dökmek istediğim yerlerine onu kullanırım diye düşündüm.
Ayrıca Joker mazağalarında her 50 TL'lik Alışverişe prima pampers bebek bezleri yarı fiyatınaydı. Yenidoğan (2-5 kg) yani 1 numaradan aldım. Nasıl olsa lazım olacak.
Asıl güzel kampanya ise 2 büyük ürün alana 2. %40'indirimle. Bu bence en iyi kampanya olmuş. Bebek arabası alana oto koltuğu veya ana kucağı veya mama sandalyesi ne alırsanız alın nerdeyse yarı fiyatına. %40 baya iyi! Ürün stoklarıyla ay sonuna kadar sınırlıymış kampanya.
Cok guzel canım gule gule kullanin insallah.
:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?