2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Tesekkur ederim :)
Sevindim bunu duyduguma.
Senindemi tek kullanimlikti canim?
Su ne kaadar iciyosun mesela.
Ben günde 3 lt den fazla içiyorum ama yine oldu enfeksiyon. Hamilelikte mesane tam boşaltılamadığı için zaten enfeksiyon riski yükselirmiş. Ben 3 gün kullandım monurolu sanırım benim enfeksiyon sana göre çoktu. Tedavi bitimine tekrar TİT ve idrar kültürü bakıldı temiz çıktı çok şükür.

Vajina ağrısı çeken var mı benim gibi ? Çok erken başladı bu ağrı , normal gibi gelmiyor bana Erken doğum yapmaktan korkuyorum

Canım vajina ağrısı derken baya baya alt kısımda mı? Hemen kötü şeyler düşünme erken doğum filan nerden çıktıııı , bak ben dün kitapta okudum şöyle yazıyordu, vücudumuzzz doğum hazırlıkları yaparmış bu dönemde kasık ağrıları kasılma çok normalmişşş... Vajina ağrısı dediğin de bunla alakalı olsaa gerekk... Doktora sorarsın olmazsa artarsaaa tedirgin ederse seniii...

Ben boyadım canım ilk 3 ay boyamadım ama beyazlar iyice uzamıştı sonuçta öğretmenim ve insanların karşısına çıkıyorum çok bakımsız görünüyor ,organik boya ile halletti kuaförüm
Benimde çok uzadı 5 aydır boyanmadı ve çok beyazım var artık eşim bile diyor boyayabiliyorsan boya bilemedim işte sanırım boyucam

Evet hamilelikte cok sık rastlanan durummus ama ben kızkende cok olurdum :)
Ne guzel gecmis benimde insallah gecer hemen. Bana tekrar tahlil ver demedi dr ama sikayetlerim devam.ederse birdaha baktiririm artik

Vajina ağrısı çeken var mı benim gibi ? Çok erken başladı bu ağrı , normal gibi gelmiyor bana Erken doğum yapmaktan korkuyorum
Canım ben bir haftadır kötüyum hem vajina hem kasık ağrısı . Yürümekte çok zorlaniyom resmen topalliyorum yuruyusum değişti. Netten bakıyorum erken doğum riski falan yazıyo ( bugün kontrolum var bakalım ne diyecek. Bisey çıkacak diye korkuyorum

Kızlar Günaydın herkese :)
happymom87 bugün güzel haberlerle gel lütfen.
Hepimiz için güzel bir gün olsun..
Ottomania canım dün esin steteskopu getirdi mi? Duyuluyor mu hakkaten merak ettim.
Bende bugün bir sağlık ocağına gidip oğlumun kalp atislarini duymak isteyebilirim.Devlet Hastanesiyle ugrasmak istemiyorum ve detaylıya daha 6 gün var. En azından o kalp atışı bana 6 gün gider :)

Ben çok kabus görüyorum yaa bu kabuslar ne zaman bitecek....

Canım getirdi akşam fırsat olmadı. Bugün dinlicem inşallah :)) dün duyduk kalp atışlarını:)) bence de sağlık ocağına git el doppleri ile dinlerler. Onda daha net duyulur. Kulaklıkları takıp bir güzel dinle :)) hemşireye söyle biraz dinle ben bugün tetanoz aşısı için gitçem inşallah.

Kuzum benim de oluyor o ağrı ama genelde sabahları oluyor sonra gün içerisinde geçiyor. Normalmiş canım o ağrılar

Citolesgen canım çok geçmiş olsun .rahim küçük derken nası olduğunu ben anlayamadım aslında daha önce söylediğinde de.zaten kaslı bi yapıya sahip olduğu için zamanla gevşeyip açılması lazım.kasların mı gevşemiyo acaba kasılıyo.bende de bi kez kasılma olmuştu yazmıştım iğne ve progrstanla düzelmişti bi iki güne.seninde bebeğin büyümesiyle düzenli iğne ve hapla mutlaka açılcağını düşünüyorum.kötü şeyler getirme aklına bebeğin sağlıklı inşallah zamanla genişliycek rahmin

Öyle enteresan rüyalar kabuslar görüyorum ki anlatamam.
Diyorum iyi Şu bayan fantastik kitap yazarları var ya hani ya da bilim kurgu yazarları filan kesin hamileyken gördükleri rüyalardan kabuslardan etkilenip yazmışlar.
Yani yazsam best seller roman olur

Eşim artık beni arkadaslara anlatıyor X in rüyaları senaryo gibi bölüm bölüm her gece detaylı görüyor diye arada sayıklıyorum da ama kabus çekilmez oluyor.. Hamilelikten önce de görüyordum bu şekilde.

B blossom- canım şimdi dinledik stetoskop ile. Bir kalp sesi geliyor dedim eşime. Eşim dinledi sonra elini nabzıma koydu bu senin dedi :)) damardan duyuluyormuş. Bebişinkini duyamadık. Ama her gün dinlicem belki ilerleyen günlerde duyarız. :))

Benimde çok uzadı 5 aydır boyanmadı ve çok beyazım var artık eşim bile diyor boyayabiliyorsan boya bilemedim işte sanırım boyucam
Banu çiftçi popüler bir kadın doğumcu o da boyayın sıkıntı Yok diyor videolarında tüm ünlüler boyuyor açtırma olmadıktan sonra organik boya cok sıkıntı yaratmaz canım

Citolesgen canım bişi dicem, rahimi tehlikeli boyutta küçük olan kadınlar zaten ya gebe kalamaz ya da ne yazıkki devamlı erken dönemde düşük yaşarlar.. Tabiki bu kimsenin başına gelmesin Am sen gebe kaldın ve şuan ilk 4 ayı geride bırakmış birisin.. Hiç korkma sonuna kadar bu gebelik devam edecek Allah ın izniyle ve bebeğine vaktinde kavuşacaksın. Yani rahmin tehlikeli derecede küçük değil.. Bir de benim de eşim yani plesentam aşağıda.. Yatayım dinleneyim diyorum gerek yok işe gidebilirsin diyor artık dediğini yapıyorum. Bir de canım bol su iç doktorun aksini sölemezse tabi. Dediğim gibi bu zamana kadt geldiysen kızınlaa daha 9 ay senle o prenses

Canım ben hergün bakıyorum steteskopla duymuyorum ya. Bağırsak sesleri ve kendi nabzımı duyuyorum :)

Canım senin bugünkü gebelik günlüğünde 4 aylık hamilesin yazıyor şunu anlamadım normalde 17+1 de 120 günlük oluyor bebek bu da 4 ay demek peki sana 19. Haftada 4 aylıksın neden diyor ???? Ay yine kafam karıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…