2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Günaydın arkadaşlar hepimiz aynı yolun yolcusuyuz kader arkadaşıyiz .
Bazen sorular soruyorum aynı şeyler sizde de olduğunda rahatliyorum demek ki normal kafamda buyutmeme gerek yok diyorum eşim bazen dalga geçiyor her şeyi size soruyorum diye . Halbuki bilmiyor ki sizler beni doktordan daha çok ikna ediyorsunuz soylediklerinizle .

En azından benimle aynı dönemi yaşıyorsunuz . mutluyum .

Hamile olduğumu öğrendikten sonra kadinlar kulübüne uye oldum . iyi ki de olmuşum .

Inşallah günler gelir bebislerimizin yaptığı yaramazliklardn bahsederiz . gazından dış cikarmasindan ve daha neler nelerden . inşaallah Rabbim hepimize o günleri de gösterir ,.

Hayat bir imtihan dünyası geçen yıl ilk bebeğim in kaybını yaşadım . vardır bir hayır.
Bu yıl tekrar güldürdü Rabbim .

Hepimiz hep hayırlı evlat isteriz ama isteklerimiz arasında hayırlı anne olmayı dilemeyi unuturuz .
Hepimiz hayırlı anne ve baba olalım bebeklerimizi sadece kendi isteklerimize göre değil Allah in isteklerine uygun yetiştirmeye çalışalım .
Dilerim Allah tan nisan anneleri Allah in en çok takdir ettiği annelerden olussun çünkü hepinizin kalbi çok güzel.
En güzel ayda gelecek bebeklerimiz bir sıkıntı olmazsa nisan yağmurları gibi tatlı ve bereketli olsunlar.

Kızlar fazla giremiyorum aslında hepinizle sohbet etmek istiyorum ama bisürü konu oluyor ne yazacağımi şaşırıyorum çünkü genelde hepsi bende de oluyor . Rabbim hepimize sağlıklı güzel hamilelikler yasatsin. Benim ders saatim arttı 40 saat dersim var kursla. Esimde askerde olunca ev yükü de omzumda çarşamba günü 10 saat dersten sonra aşı vurundum sonrada bi dünya market alışverişi yaptım dün de bi dünya ev temizliği yaptım . Bacaklarim kasiliyor belimin adet gibi ağrısı başladı Karnım kasildi baş ağrısı da çabası bu yorgunluklardan bebeğim için dua istiyorum sizden normal insandan bile fazla yoruluruluyorum

Canim izin alsan olmaz mı biraz dinlensen, bebeğine rahat ettirmen lazım . Ben bu yıl çalışmiyorum esime de dedim , hiç bir şey bebegim den önemli değil . geçen yıl hamile hamile formasyon için 10 saatlik yolculuklar yaptım . kaybedince bin pişman . Bu yıl da dedim bebeğim dünyama gelsin 6 ay geçsin calisma hayatıma atıcam kendimi Allah ızın verırse . Bakalım her şeyin hayırlısı .

deli_mavi_59 21. gebelik haftasinda olanlar

Diş eti kanamaları da bu haftalarda sıktır ve gebelik döneminde diş etinde ortaya çıkan değişikliklere bağlıdır.

Bu haftalardan itibaren yaşayabileceğiniz diğer bir durum da "kasık ağrısıdır". İki taraflı kasık ağrısı olarak hissettiğiniz bu ağrı aslında "apışarası" adı verilen bölgede yani bacağınızın iç yüzünün kemik çatınızla birleştiği yerde duyduğunuz bir gerginliktir. Bu gerginlik bölgedeki kaslarla kemikleri birbirine bağlayan ligaman adını verdiğimiz bağ dokusu elemanlarının gerilmesinden başka birşey değildir ve normaldışı bir duruma işaret etmez.

Ah canım bari temizliği bir kaç gün erteleseydin 40 saat de çokmuş Hafta sonunu hep yatarak geçir canım.. Para herkese lazım mecbur çalışmalısın bu durumda ama okul dışı her zaman uzansan keşke..

Kızlar şimdi ben okuduğum kadarıyla herkesin dr u 20. haftada detaylı ultrasona çağırıyor. Ama benim doktorum 22. haftayı önerdi. Damar çıkışlarını da görelim tekrar tekrar bakılmasın die. Bende arada kaldım. 22 hafta geçmi. Herkes 20'de mi yaptırdı

günaydın güzel anneler bol tekmeli ve güzel haberli günler dilerim
sizlere birşey soracağım yves rocher şampuan ve saç kremi kullanan arkadaşlar ya ben hangi ürünü almam gerektiğini bi türlü bulamadım rica etsem bana fotoğraf yollarmısınız

bende 22 haftada gidiyorum canım. 22 haftada kalbide daha rahat incelenir dedi bana doktorum

Ben 20+5 de yaptırdım canım. Doktorum 20. Haftada çağırdı. Damar çıkışlarını filan hepsini gördü. Bebişimiz secde pozisyonunda olduğu için yüzünü göremedik. Bi dahaki gidişimizde bakacak:)) ve cd'ye yüzümüzü de kaydedip verecek inşallah:))

Ben de 2 aralığa randevu aldım.Ozaman 21+3 oluyorum.

günaydın güzel anneler. güne gülerek başlayın diye bir karikatür paylaşıyorum sizinle. sanırım birkaç ay sonrasının özeti :)
nerden buluyorsun böyle komik şeyleri çok guldum ya esime de gönderdim . Allah da seni guldursun .

Evet hamilelikte cok sık rastlanan durummus ama ben kızkende cok olurdum :)
Ne guzel gecmis benimde insallah gecer hemen. Bana tekrar tahlil ver demedi dr ama sikayetlerim devam.ederse birdaha baktiririm artik
aynen çok geçmiş olsun :) allah hepimizi ve bebeklerimizi korusun :)

Bende 22. Haftada gidiyorum canim. Doktorum en guzel zaman dedi.

Canım benim 21 saatle haşatım çıkıyor çünkü gebeyiz 2 katı yoruluyoruz ,ne diyeyim Allah güç versin

Prof. Perinatolog bana 22. haftada bakacak o zamann ideal olduğunu söyledi endişelenme, burada bir çok arkadaşın da öyle geç tarihlere verilmiş randevuları, erken bakanlar da var normali 18-22 hafta arasındaymış doktoruna guven canım

Benim 21. Haftayı uygun görüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…