- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #22.061
Evet canım detaylı ultrason bence hamilelikteki dönüm noktası:) ama benim ilk hamileliğim baştan beri problemliydi bu sefer hiç öyle problemler yaşamadım. Seninde bugün çok iyi haberlerle döneceğine eminim bekliyorum dört gözleP Pinklemon benim için de çok önemli gerçekten aslında senin tecrubelerinden sonra bu kontrolün önemini daha iyi idrak ettim... insanlar detaylı ultrason dediğinde sadece görüntü kalitesi daha iyi olacak sanıyordum ::) renkli full HD :) sonrasında araştırıp okuyunca anladım her bir organa bakılacagini ve varsa doğum kusurlarının bu kontrolde ortaya çıkacağını. .. neyse ya iyi düşünelim iyi olsunnnn İnşallah çok mutlu haberlerle döneceğiz her birimiz. Kötü şeyler düşünmek yok. Duyduğumuz yaşadığımız tüm kötü tecrübeler geride kaldı şimdi gülmek zamanı. Ver pozitifi....
Randevum 1400-1500 arası. Önce perinatolog sonra doktorumla değerlendirme. .
Demek senin perinatolog da çıt cikarttirmadi, dediğin gibi ben minik kuşumu izlerim doya doya , sonra da güzel haberler alırız inşallah sizlere de yazarım ilk fırsatta. .
Senin detaylı 28i miydi?
Haftaya cumartesi de gorusuyoruz
Kızlar şimdi ben okuduğum kadarıyla herkesin dr u 20. haftada detaylı ultrasona çağırıyor. Ama benim doktorum 22. haftayı önerdi. Damar çıkışlarını da görelim tekrar tekrar bakılmasın die. Bende arada kaldım. 22 hafta geçmi. Herkes 20'de mi yaptırdı
Valla onu bende anlamadım :) Normalde 17 hafta bitince 4 ay bitmiş kabul ediliyor 5.aya giriyorsun ama burda öyle yazmış. Nette falan bakıyorum 4 ay 8günlük falan diyor.19.hafta bittiğinde falan 4.5 aylık oluyorsun bence.Öyle direk 16.hafta bittiğinde 4 ay bitmiş kabul edilmiyor ama onu biliyorum.Canım senin bugünkü gebelik günlüğünde 4 aylık hamilesin yazıyor şunu anlamadım normalde 17+1 de 120 günlük oluyor bebek bu da 4 ay demek peki sana 19. Haftada 4 aylıksın neden diyor ???? Ay yine kafam karıştı
Saol canım:) ama yüz için bilmiyorum hiç nemlendirici krem. Vücut için sebamed derim:) bence ya eczaneye yada yves rocher e git amonyum sülfat ve pataben içermeyen bir nemlendirici sor her ikisindede var öyle kremler ama ben isimlerini bilmiyorum. Yani markası falan farketmez sadece amonyum sülfat ve paraben içermesin yeterli.Ya benim cildim dehşet derecede kuruyor.dudaklarım çatır çatır.normalde gündüzleri kızımın pediatrik güneş kremini sürüp çıkıyorum ama yeterli değil.hamilelikte kullanılabilecek yoğun bir nemlendirici ve dudak kremi istiyorum.var mı önerisi olan? P Pinklemon sen baya anlıyosun bu krem işinden var mı önerin?
Canım bişey sorucam .Ben 2 sinde gidince 21 +1 oluyoR . O zaman 22 hafta olarak mı kabul ediliyor?Prof. Perinatolog bana 22. haftada bakacak o zamann ideal olduğunu söyledi endişelenme, burada bir çok arkadaşın da öyle geç tarihlere verilmiş randevuları, erken bakanlar da var normali 18-22 hafta arasındaymış doktoruna guven canım
Canm doktoruna sor bakalım ne diyecek ? Beni de bilgilendirebilir misin ?Canım ben bir haftadır kötüyum hem vajina hem kasık ağrısı . Yürümekte çok zorlaniyom resmen topalliyorum yuruyusum değişti. Netten bakıyorum erken doğum riski falan yazıyo( bugün kontrolum var bakalım ne diyecek. Bisey çıkacak diye korkuyorum
Bende 21+4 de yani 22.haftamın içinde gidicem.doktorum 18-23. Haftalar arası gidebilirsin ama en ideali 20-22. Haftalardır demişti bana.Kızlar şimdi ben okuduğum kadarıyla herkesin dr u 20. haftada detaylı ultrasona çağırıyor. Ama benim doktorum 22. haftayı önerdi. Damar çıkışlarını da görelim tekrar tekrar bakılmasın die. Bende arada kaldım. 22 hafta geçmi. Herkes 20'de mi yaptırdı
Tamam canım teşekkür ederimSaol canım:) ama yüz için bilmiyorum hiç nemlendirici krem. Vücut için sebamed derim:) bence ya eczaneye yada yves rocher e git amonyum sülfat ve pataben içermeyen bir nemlendirici sor her ikisindede var öyle kremler ama ben isimlerini bilmiyorum. Yani markası falan farketmez sadece amonyum sülfat ve paraben içermesin yeterli.
Ben kullanıyorum canım akşam eve gidince atarım. Ama dikkat et yves rocher den ben başta bir şampuan aldım baktım içinde amonyum sülfat vardı gittim değiştirdim olmayanını aldım. Her ürünü doğal değil.günaydın güzel anneler bol tekmeli ve güzel haberli günler dilerim
sizlere birşey soracağım yves rocher şampuan ve saç kremi kullanan arkadaşlar ya ben hangi ürünü almam gerektiğini bi türlü bulamadım rica etsem bana fotoğraf yollarmısınız
Evet canım baya baya altta afedersin delikte , kasıklar değil yani canım. Haftaya başka bir doktora gidicem randevu alıp. Kendi doktoruma göre herşey normalCanım vajina ağrısı derken baya baya alt kısımda mı? Hemen kötü şeyler düşünme erken doğum filan nerden çıktıııı , bak ben dün kitapta okudum şöyle yazıyordu, vücudumuzzz doğum hazırlıkları yaparmış bu dönemde kasık ağrıları kasılma çok normalmişşş... Vajina ağrısı dediğin de bunla alakalı olsaa gerekk... Doktora sorarsın olmazsa artarsaaa tedirgin ederse seniii...
Valla onu bende anlamadım :) Normalde 17 hafta bitince 4 ay bitmiş kabul ediliyor 5.aya giriyorsun ama burda öyle yazmış. Nette falan bakıyorum 4 ay 8günlük falan diyor.19.hafta bittiğinde falan 4.5 aylık oluyorsun bence.Öyle direk 16.hafta bittiğinde 4 ay bitmiş kabul edilmiyor ama onu biliyorum.
Evet canım baya baya altta afedersin delikte , kasıklar değil yani canım. Haftaya başka bir doktora gidicem randevu alıp. Kendi doktoruma göre herşey normal
Güle güle kullansın minik prensesBiz bugün Joker'den banyo küvetimizi ve maşrapalarımızı aldık...
Şu ayaklı yer kaplayan küvet tarzında olandan almadım ben katlanabilir ve min. yer kaplayandan tercih ettim. Resimlerde ayrıntılı olarak göreceğiniz gibi ayakları da içine doğru katlanıyor. Açık haliyle de kapalı haliyle de az yer kaplıyor. Ok Baby marka, İtalyada üretilmiş. Küvetin altında tahliye tapası var suyu ordan kolaylıkla boşaltabiliyoruz. Bebişler büyüyüp 15 kg olana kadar rahatlıkla kullanılabiliyor. Fiyatı 150 TL.
Maşrapalar ise bir tane pembiş klasik bir tane de çiçek sulama şeysine benzeyen aldım kontrollü az su dökmek istediğim yerlerine onu kullanırım diye düşündüm.
Ayrıca Joker mazağalarında her 50 TL'lik Alışverişe prima pampers bebek bezleri yarı fiyatınaydı. Yenidoğan (2-5 kg) yani 1 numaradan aldım. Nasıl olsa lazım olacak.
Asıl güzel kampanya ise 2 büyük ürün alana 2. %40'indirimle. Bu bence en iyi kampanya olmuş. Bebek arabası alana oto koltuğu veya ana kucağı veya mama sandalyesi ne alırsanız alın nerdeyse yarı fiyatına. %40 baya iyi! Ürün stoklarıyla ay sonuna kadar sınırlıymış kampanya.
Canım benimde oluyor ara ara ama sanırım üşütmeden oluyor. Çünkü doğum öncesi vajina ağrısı anlattığından daha farklı oluyor orada bir baskı hissi oluyor. Daha önce doğum yaptığım için farklı yani bu durum korkma:)Vajina ağrısı çeken var mı benim gibi ? Çok erken başladı bu ağrı , normal gibi gelmiyor banaErken doğum yapmaktan korkuyorum
Ay ne şanslısın canım ya:) istediğin zaman miniğinin kalp atışlarını duyacaksınCanım getirdi akşam fırsat olmadı. Bugün dinlicem inşallah :)) dün duyduk kalp atışlarını:)) bence de sağlık ocağına git el doppleri ile dinlerler. Onda daha net duyulur. Kulaklıkları takıp bir güzel dinle :)) hemşireye söyle biraz dinleben bugün tetanoz aşısı için gitçem inşallah.
Günaydınlarggünaydın güzel annelerrrr
sağol canım bana resim atarsan çok memnun kalırım. becerip bişey alamadım doğal diyolar ama hepsi doğal olmayınca epey saçmaladım.senden ricam sende olan ürünlerin resmini yollarsan çok mutlu bi insan olacağımBen kullanıyorum canım akşam eve gidince atarım. Ama dikkat et yves rocher den ben başta bir şampuan aldım baktım içinde amonyum sülfat vardı gittim değiştirdim olmayanını aldım. Her ürünü doğal değil.
nerden buluyorsun böyle komik şeyleri çok guldum ya esime de gönderdim . Allah da seni guldursun .
Ben de 57 ydim 63 oldum 4 ayda bitmedi aslındabende hissedip sonra hissetmeyince endişelendim hiç hissetmesem belki takmazdım kafaya :) ya bende aldım hatta geçen gidişimde doktorum kızdı biraz dikkat et dedi 52 ile hamile kaldım şuan 58 oldum bile 4 ayda 6 kilo almışım
Nice yıllara canım,bizim de ekim deydi bulantı halsizlik içindeydim çıkalım dedi dedim dışarda yiyebilecek bir mideye sahip değilim hala evde pasta kestik amannnn bebeğimizle gezer kutlarız bana en güzel hediye oGünaydın güzel anne adayları , hayırlı cumalar olsun rabbim dualarımızı kabul etsin ..
Ben 19. Haftadayım sorana 4.5 aylık diyorum hafta söylemek daha doğru aslında ama anlamıyorlar tabi :)
Dün pentiden sütyen aldım bugün taktım çok rahatladım resmen memitolar isyana çıkmışlar yahueşime gel kapat bi dedim aramızda ki kankalığa dayanarak öyle devam ediyor ki arkadan kapattı hemen çıktı olmuş mu dedim bakmadım ya olmuştur işte dedi ah ah pazartesi de evlilik yıldönümü evde kutlama kararı aldım bugün böyle kanka devam edince içimden ne süslenmek geliyor ne başka şey otursun yesin evde yemek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?