2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Evet canım detaylı ultrason bence hamilelikteki dönüm noktası:) ama benim ilk hamileliğim baştan beri problemliydi bu sefer hiç öyle problemler yaşamadım. Seninde bugün çok iyi haberlerle döneceğine eminim bekliyorum dört gözle benimkine 10 gün var daha zaman geçmiyor
Büyük gün ctesi:) moral toplarım biraz detaylıdan önce

Canım ben 21. Hafta içinde gidiyorum tam ikisi arası... 22-23. Haftalar hepsine ideal deniyor.. 22. Haftada git geç mi kalıyorum diye düşünme normal zaman doktorunun tavsiyesine uy

Valla onu bende anlamadım :) Normalde 17 hafta bitince 4 ay bitmiş kabul ediliyor 5.aya giriyorsun ama burda öyle yazmış. Nette falan bakıyorum 4 ay 8günlük falan diyor.19.hafta bittiğinde falan 4.5 aylık oluyorsun bence.Öyle direk 16.hafta bittiğinde 4 ay bitmiş kabul edilmiyor ama onu biliyorum.

Saol canım:) ama yüz için bilmiyorum hiç nemlendirici krem. Vücut için sebamed derim:) bence ya eczaneye yada yves rocher e git amonyum sülfat ve pataben içermeyen bir nemlendirici sor her ikisindede var öyle kremler ama ben isimlerini bilmiyorum. Yani markası falan farketmez sadece amonyum sülfat ve paraben içermesin yeterli.

Canım bişey sorucam .Ben 2 sinde gidince 21 +1 oluyoR . O zaman 22 hafta olarak mı kabul ediliyor?
Yoksa ayın 9 una mı randevu almalıyım ? 9 unda 22+1 oluyorum. Kafam karıştı.

Canm doktoruna sor bakalım ne diyecek ? Beni de bilgilendirebilir misin ?

Bende 21+4 de yani 22.haftamın içinde gidicem.doktorum 18-23. Haftalar arası gidebilirsin ama en ideali 20-22. Haftalardır demişti bana.
Tamam canım teşekkür ederim

Günaydınnnn güzel anneler...
Sabah erken kalktım heyecandan uyuyamadım sonraaa Perinatoloğun telefonu olsa arayıp günaydınnnn profesor beycigim kalk hadi hastaneye gel derdiiimmmm
Biraz erken çıkayım yavaş yavaş giderim sakin sakin. Önceki kontrollerde eşim götürüyordu ben de yan koltukta rahat rahat kalp krizi geçiriyordum ne güzel şimdi sakin dikkatli olmam lazımm :)))
Annemde de menapoz durumları olduğu için semear filan genel kontrole benim doktoruma randevu aldık ona da , arka arkaya gireceğiz yani bugün 3 nesil açıp göstereceğiiz

Enerjimi kendimi iyi hissediyorum inşallah güzel haberlerle çıkacağızzzz...
B blossom- ikihayat
Dualarınızla inşallh güzel teyzelerimizz ve kayınvalidemizzz hemen sizleri haberdar ederiimmm foto da belirgin güzel çıkarsa paylaşıırr bir maşallahınızı alırızz tabiiii

Sanırım bugün benden başka kontrole/detaylıya giren yok... Varsa daa onların da güzel haberlerini bekliyorumm.. Öğleden sonra görüşmek üzereee herkesee sevgiler...

Eklentiler

• image.webp
    27,8 KB · Görüntüleme: 68
Ben kullanıyorum canım akşam eve gidince atarım. Ama dikkat et yves rocher den ben başta bir şampuan aldım baktım içinde amonyum sülfat vardı gittim değiştirdim olmayanını aldım. Her ürünü doğal değil.

Evet canım baya baya altta afedersin delikte , kasıklar değil yani canım. Haftaya başka bir doktora gidicem randevu alıp. Kendi doktoruma göre herşey normal

Günaydın güzel anne adayları , hayırlı cumalar olsun rabbim dualarımızı kabul etsin ..

Ben 19. Haftadayım sorana 4.5 aylık diyorum hafta söylemek daha doğru aslında ama anlamıyorlar tabi :)

Dün pentiden sütyen aldım bugün taktım çok rahatladım resmen memitolar isyana çıkmışlar yahu eşime gel kapat bi dedim aramızda ki kankalığa dayanarak öyle devam ediyor ki arkadan kapattı hemen çıktı olmuş mu dedim bakmadım ya olmuştur işte dedi ah ah pazartesi de evlilik yıldönümü evde kutlama kararı aldım bugün böyle kanka devam edince içimden ne süslenmek geliyor ne başka şey otursun yesin evde yemek

Evet canım baya baya altta afedersin delikte , kasıklar değil yani canım. Haftaya başka bir doktora gidicem randevu alıp. Kendi doktoruma göre herşey normal

Canım dün aynısı bende oldu hatta dedim ki sanki ilk defa ilişkiye girdiğinde olur ya onun gibi bir ağrı var sızı var o kısımda diyordum yürüdüm biraz rahatlar belki diye azaldı ama gece boyunca devam etti şuan yok ama

Güle güle kullansın minik prenses

Vajina ağrısı çeken var mı benim gibi ? Çok erken başladı bu ağrı , normal gibi gelmiyor bana Erken doğum yapmaktan korkuyorum
Canım benimde oluyor ara ara ama sanırım üşütmeden oluyor. Çünkü doğum öncesi vajina ağrısı anlattığından daha farklı oluyor orada bir baskı hissi oluyor. Daha önce doğum yaptığım için farklı yani bu durum korkma:)
Ay ne şanslısın canım ya:) istediğin zaman miniğinin kalp atışlarını duyacaksın

ggünaydın güzel annelerrrr
Günaydınlar

sağol canım bana resim atarsan çok memnun kalırım. becerip bişey alamadım doğal diyolar ama hepsi doğal olmayınca epey saçmaladım.senden ricam sende olan ürünlerin resmini yollarsan çok mutlu bi insan olacağım

Nice yıllara canım,bizim de ekim deydi bulantı halsizlik içindeydim çıkalım dedi dedim dışarda yiyebilecek bir mideye sahip değilim hala evde pasta kestik amannnn bebeğimizle gezer kutlarız bana en güzel hediye o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…