- 27 Nisan 2016
- 869
- 1.608
- 63
- 40
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #22.081
anenede sanada şimdiden geçmiş olsun. üçünüzünde güzel haberleri bekliyoruz. bizi detaylardan mahrum bırakmaGünaydınnnn güzel anneler...
Sabah erken kalktım heyecandan uyuyamadım sonraaaPerinatoloğun telefonu olsa arayıp günaydınnnn profesor beycigim kalk hadi hastaneye gel derdiiimmmm
Biraz erken çıkayım yavaş yavaş giderim sakin sakin. Önceki kontrollerde eşim götürüyordu ben de yan koltukta rahat rahat kalp krizi geçiriyordum ne güzelşimdi sakin dikkatli olmam lazımm :)))
Annemde de menapoz durumları olduğu için semear filan genel kontrole benim doktoruma randevu aldık ona da , arka arkaya gireceğiz yani bugün 3 nesil açıp göstereceğiiz
Enerjimi kendimi iyi hissediyorum inşallah güzel haberlerle çıkacağızzzz...
B blossom- @ikihayat
Dualarınızla inşallh güzel teyzelerimizz ve kayınvalidemizzz hemen sizleri haberdar ederiimmm foto da belirgin güzel çıkarsa paylaşıırr bir maşallahınızı alırızz tabiiii
Sanırım bugün benden başka kontrole/detaylıya giren yok... Varsa daa onların da güzel haberlerini bekliyorumm.. Öğleden sonra görüşmek üzereee herkesee sevgiler...
Canım bugün güzel haberlerini bekliyoruz inşallah:)) kaçta göreceksiniz meleğini:))Canım ben 21. Hafta içinde gidiyorum tam ikisi arası... 22-23. Haftalar hepsine ideal deniyor.. 22. Haftada git geç mi kalıyorum diye düşünme normal zaman doktorunun tavsiyesine uy
Ay inşallah canımmm yaagüzel haberler alsam , her şeyin yolunda olduğunu duysam mutluluktan uçacağım havalara sonra yere basar basmaz size yazacağımm ayrıntılı ayrıntılı her detayı... :) şapşik
Ördeğimi çok özledimm tekmelerini renkli renkli
Görmek istiyorummm
Bizim perinatoloğa daha önce giden hamiş arkadaşım 35-40 dk sürdüğünü söyledi , renkli foto da veriyormuş. Kızım görücüye çıkacak lütfen güzel çekin diye de belirtirimmmmbelirgin çıkar inşallah çünkü babası yurtdışında o da görücek resmiyle avunacak bir müddet.
Ay ben de mi gelsem dedim, eşimle alışveriş için bi gitsek mi diyoruz, o haftasonuna denk getirebilirsek ben de size katılabilirimmBiliyorum canım o yüzden sizin cafenizde olsun diye düşündük ya en başından beriii... Hem küçükyalı mekan olarak da uygun ortak nokta
O zaman haftaya cumartesi günü kahvaltıdan sonra saati kurabiye çay&kahve keyfine geliyoruz... Saat 1300 -1400 gibi desek öğleden sonra olur muu? @ikihayat @didoscskn @Pinklemon @4753
İstanbulda oturan diğer arkadaşlara da tekrar duyrulur :)))
Canım inşallah en kısa zamanda daha iyi hissetmeye başlarsın, dualarımız sizinle ve tüm sıkıntı yaşayan anne ve yavrularıylasağolun kızlar yatıp dinleniyorum bende.Keşke büyüse rahmim belkide büyüyordur ben farketmiyorum, doktor da büyücek demişti yavaş yavaş.fitil olrak kullanıyordum progestanı artık onuda o şekilde kullanamyırorum çünkü artık girmiyor vajinanama malesef . bende içiyorum.
Bayıldım ben küvete, kayınvalidem almış bi tane ama klasik küvetlerden nereye koyacağım diye düşünüyordum, hemen bundan sipariş veriyorum, teşekkürler teyzesiBiz bugün Joker'den banyo küvetimizi ve maşrapalarımızı aldık...
Şu ayaklı yer kaplayan küvet tarzında olandan almadım ben katlanabilir ve min. yer kaplayandan tercih ettim. Resimlerde ayrıntılı olarak göreceğiniz gibi ayakları da içine doğru katlanıyor. Açık haliyle de kapalı haliyle de az yer kaplıyor. Ok Baby marka, İtalyada üretilmiş. Küvetin altında tahliye tapası var suyu ordan kolaylıkla boşaltabiliyoruz. Bebişler büyüyüp 15 kg olana kadar rahatlıkla kullanılabiliyor. Fiyatı 150 TL.
Maşrapalar ise bir tane pembiş klasik bir tane de çiçek sulama şeysine benzeyen aldım kontrollü az su dökmek istediğim yerlerine onu kullanırım diye düşündüm.
Ayrıca Joker mazağalarında her 50 TL'lik Alışverişe prima pampers bebek bezleri yarı fiyatınaydı. Yenidoğan (2-5 kg) yani 1 numaradan aldım. Nasıl olsa lazım olacak.
Asıl güzel kampanya ise 2 büyük ürün alana 2. %40'indirimle. Bu bence en iyi kampanya olmuş. Bebek arabası alana oto koltuğu veya ana kucağı veya mama sandalyesi ne alırsanız alın nerdeyse yarı fiyatına. %40 baya iyi! Ürün stoklarıyla ay sonuna kadar sınırlıymış kampanya.
İnşallah bişey çıkmaz canım, içini ferah tut, güzel haberlerini bekliyoruzCanım ben bir haftadır kötüyum hem vajina hem kasık ağrısı . Yürümekte çok zorlaniyom resmen topalliyorum yuruyusum değişti. Netten bakıyorum erken doğum riski falan yazıyo( bugün kontrolum var bakalım ne diyecek. Bisey çıkacak diye korkuyorum
Oh maşallah annesi, tadını çıkar en güzel anlargünaydın kızlar :) dün oğluş baya hareketliydi.bu sabah da aynı şekilde içerde oyun oynuyo galiba :)))
Ben de 22 de gidicem canım, o kadar ki 28inde doktorumla randevum var, sonrasında o gideceğim günü söyleyecekmiş, hala belli bir tarihim yok yani. sanırım en son ben gideceğimmKızlar şimdi ben okuduğum kadarıyla herkesin dr u 20. haftada detaylı ultrasona çağırıyor. Ama benim doktorum 22. haftayı önerdi. Damar çıkışlarını da görelim tekrar tekrar bakılmasın die. Bende arada kaldım. 22 hafta geçmi. Herkes 20'de mi yaptırdı
Nice yıllara canım,bizim de ekim deydi bulantı halsizlik içindeydim çıkalım dedi dedim dışarda yiyebilecek bir mideye sahip değilim hala evde pasta kestik amannnn bebeğimizle gezer kutlarız bana en güzel hediye o
Ben de 57 ydim 63 oldum 4 ayda bitmedi aslında
al bitanede öyle koca bende var. dün gece adama biraz sırnaşıyım dedim doğumdan önce olmaz dedi kendimi çok kötü hissettim o an. yakında bana bacım felan derse şaşırmıyacağım. ben süslendim bişeler giyindim felan benim öküz kocam bana deöndü dediki o koca göbeğinle hiç sexi olamıyorsun. ayyyyy sinir oldum geneBiz geçen sene de üzücü şeylerden kutlamadık bu sene telafi edicem dedim de hiç öyle süslenme püslenme hevesi bırakmadı dün sordu ne yapıcaz diye onu da bi sen düşün dedim ya ne bileyim ımmm diyor o zaman da demiştim evde oluruz artık napalım diye şaka demiştim ama cidden bugün bi kez daha istemedim canım dışarı çıkmak etmek şimdi onun için elbise falan giyemicem , jartiyer giysen ne olur karşında ki kör olunca
Hoşgeldin canım... Zor zamanlar geride kalmışş inşallah bundan sonra her şey güzel olursana da sağlıklı bir hamilelik süreci ve doğum diliyorum...
Alemsin canım belki sinir sürpriz yapar,canım jartiyer kapalı gözü bile açarBiz geçen sene de üzücü şeylerden kutlamadık bu sene telafi edicem dedim de hiç öyle süslenme püslenme hevesi bırakmadı dün sordu ne yapıcaz diye onu da bi sen düşün dedim ya ne bileyim ımmm diyor o zaman da demiştim evde oluruz artık napalım diye şaka demiştim ama cidden bugün bi kez daha istemedim canım dışarı çıkmak etmek şimdi onun için elbise falan giyemicem , jartiyer giysen ne olur karşında ki kör olunca
kızlar e bebekte aventin biberonları indirimde kullanış açısından tecrübeli anneler çok memnun kaldıklarını söylüyorlar.. ben almak istiyorum ama hangisini alacağımı bilemedim https://www.e-bebek.com/scd29001-natural-yenidogan-pp-biberon-seti-p-pav-9430260/ bu set var ama cam değilmiş sizler ne düşünüyonuz ???
happymom87 canım kendin gibi tatlı ve güzel haberlerle gel inşallah.Müsait olduğun ilk anda yaz.Ben dr.gidenlerden daha heyecanlı bekliyorum
Hahahah benim ki de aşırı korumacı ilk 3 ay sonunda hala korkuyor dedim daha bir şey olmaz ama hala tık Yok bizde benden taraf hemen uyuyorum zaten bulantı durumunu iştahsızlık durumunu sonlandırmak için uykuya teslim ediyorum kendimi sabahları desen akşamdan daha kötü oluyorum anca öğlen karşılaşsak bir şeyler olur o da işteyizal bitanede öyle koca bende var. dün gece adama biraz sırnaşıyım dedim doğumdan önce olmaz dedi kendimi çok kötü hissettim o an. yakında bana bacım felan derse şaşırmıyacağım. ben süslendim bişeler giyindim felan benim öküz kocam bana deöndü dediki o koca göbeğinle hiç sexi olamıyorsun. ayyyyy sinir oldum gene
Canım bir çoğu zaten can değil.ama uretiminde farklı bir madde kullanılıyo zararlı olmasın diye bpa da içermez diye yazıyo bende o şekilde almayı düşünüyorum ilk bebeğim biberon ve emzik tutmadı inşallh bu tutar.dışarda biberon çok lazım oluyokızlar e bebekte aventin biberonları indirimde kullanış açısından tecrübeli anneler çok memnun kaldıklarını söylüyorlar.. ben almak istiyorum ama hangisini alacağımı bilemedim https://www.e-bebek.com/scd29001-natural-yenidogan-pp-biberon-seti-p-pav-9430260/ bu set var ama cam değilmiş sizler ne düşünüyonuz ???
happymom87 ben e bebekten aldığın yatak yanı beşiği çok beğendim ama o zaman cinsiyetimiz belli değildi şimdi belli ama beşik bitmiş sanırım
Kızlar size bişey itiraf edicem :)) bize en son doktor ilişki konusunu yasak dememişti. Bizde dün biraz yaramazlık yapmış olabiliriz.al bitanede öyle koca bende var. dün gece adama biraz sırnaşıyım dedim doğumdan önce olmaz dedi kendimi çok kötü hissettim o an. yakında bana bacım felan derse şaşırmıyacağım. ben süslendim bişeler giyindim felan benim öküz kocam bana deöndü dediki o koca göbeğinle hiç sexi olamıyorsun. ayyyyy sinir oldum gene
Canim o beşiği 2 gün önce bi yerde satışta gördüm ama hangi siteydi bilmiyorum. Tekrar denk gelirsem söylerim ama aynı siteye sen bi tekrar bak.Çünkü indirimi vs bile aynıydı 500 den 250 tl ye düşmüştü.happymom87 ben e bebekten aldığın yatak yanı beşiği çok beğendim ama o zaman cinsiyetimiz belli değildi şimdi belli ama beşik bitmiş sanırım
Canım ben aldım . İkili cam set bi büyük bir küçük. Cam daha sağlıklıdır. Zaten bebekken camı kıramaz ama biraz büyüyüp dolaşmaya başlayınca değiştirebilirim :)kızlar e bebekte aventin biberonları indirimde kullanış açısından tecrübeli anneler çok memnun kaldıklarını söylüyorlar.. ben almak istiyorum ama hangisini alacağımı bilemedim https://www.e-bebek.com/scd29001-natural-yenidogan-pp-biberon-seti-p-pav-9430260/ bu set var ama cam değilmiş sizler ne düşünüyonuz ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?