2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
anenede sanada şimdiden geçmiş olsun. üçünüzünde güzel haberleri bekliyoruz. bizi detaylardan mahrum bırakma

Canım ben 21. Hafta içinde gidiyorum tam ikisi arası... 22-23. Haftalar hepsine ideal deniyor.. 22. Haftada git geç mi kalıyorum diye düşünme normal zaman doktorunun tavsiyesine uy
Canım bugün güzel haberlerini bekliyoruz inşallah:)) kaçta göreceksiniz meleğini:))

Tatlımm çok güzel haberlerini bekliyoruz, tüm pozitif enerjimiz ve dualarımız sizinle, hemen yaz bize

Ay ben de mi gelsem dedim, eşimle alışveriş için bi gitsek mi diyoruz, o haftasonuna denk getirebilirsek ben de size katılabilirimm
Canım inşallah en kısa zamanda daha iyi hissetmeye başlarsın, dualarımız sizinle ve tüm sıkıntı yaşayan anne ve yavrularıyla birbirimize destek olarak daha kolay atlatıcaz bu zorlu zamanları inşallah, sen bize yaz her zaman, en azından dualarla temennilerle destek olmaya çalışırız
Bayıldım ben küvete, kayınvalidem almış bi tane ama klasik küvetlerden nereye koyacağım diye düşünüyordum, hemen bundan sipariş veriyorum, teşekkürler teyzesi
İnşallah bişey çıkmaz canım, içini ferah tut, güzel haberlerini bekliyoruz

günaydın kızlar :) dün oğluş baya hareketliydi.bu sabah da aynı şekilde içerde oyun oynuyo galiba :)))
Oh maşallah annesi, tadını çıkar en güzel anlar
Ben de 22 de gidicem canım, o kadar ki 28inde doktorumla randevum var, sonrasında o gideceğim günü söyleyecekmiş, hala belli bir tarihim yok yani. sanırım en son ben gideceğimm

Biz geçen sene de üzücü şeylerden kutlamadık bu sene telafi edicem dedim de hiç öyle süslenme püslenme hevesi bırakmadı dün sordu ne yapıcaz diye onu da bi sen düşün dedim ya ne bileyim ımmm diyor o zaman da demiştim evde oluruz artık napalım diye şaka demiştim ama cidden bugün bi kez daha istemedim canım dışarı çıkmak etmek şimdi onun için elbise falan giyemicem , jartiyer giysen ne olur karşında ki kör olunca

Ben de 57 ydim 63 oldum 4 ayda bitmedi aslında

ya aslında hep hamur işinden oluyor doktorumda diyo ki hamur yeme ee tamam da çalışıyorum işyerinde sabahları mecbur bi poğaça öğlenleri dışarda ne yiceksin yine öle tost falan ancak akşamları doğru düzgün beslenebiliyorumm :))

napalım bebişlerimiz sağsalimmm doğsunlarda kilolarla sonra uğraşırız

al bitanede öyle koca bende var. dün gece adama biraz sırnaşıyım dedim doğumdan önce olmaz dedi kendimi çok kötü hissettim o an. yakında bana bacım felan derse şaşırmıyacağım. ben süslendim bişeler giyindim felan benim öküz kocam bana deöndü dediki o koca göbeğinle hiç sexi olamıyorsun. ayyyyy sinir oldum gene

Alemsin canım belki sinir sürpriz yapar,canım jartiyer kapalı gözü bile açar

canım ablam kullanmıştı avent markasını bende ozmanlar pek ilgili değildim ama yinede sormuştum niye ısrarla avent alıyosun diye ablamın kızı çok gazlı bir bebekti bu biberonla içerken hava yutmadığını ve gaz yapmadığını söylüyordu ablam

Hahahah benim ki de aşırı korumacı ilk 3 ay sonunda hala korkuyor dedim daha bir şey olmaz ama hala tık Yok bizde benden taraf hemen uyuyorum zaten bulantı durumunu iştahsızlık durumunu sonlandırmak için uykuya teslim ediyorum kendimi sabahları desen akşamdan daha kötü oluyorum anca öğlen karşılaşsak bir şeyler olur o da işteyiz

Canım bir çoğu zaten can değil.ama uretiminde farklı bir madde kullanılıyo zararlı olmasın diye bpa da içermez diye yazıyo bende o şekilde almayı düşünüyorum ilk bebeğim biberon ve emzik tutmadı inşallh bu tutar.dışarda biberon çok lazım oluyo

Citolesgen canım dün okuyamadım kusura bakma..demekki haklıymışsın bebeğin hareketlerinin acıttığını söylemekle abartmamışsın.ama merak etme Allahın izniyle genişlicek o rahim ztn vücudumuz buna uygun yaratılmış.aklına hiç kötü bişey getirme bak 5 ayı devirdin..sen yat dinlen ilaçlarını kullan karnını sev minişinle konuş kucağına aldığında bitecek bütün bu yaşadıkların

Kızlar size bişey itiraf edicem :)) bize en son doktor ilişki konusunu yasak dememişti. Bizde dün biraz yaramazlık yapmış olabiliriz. Biraz karnım ağrıyor. Normal mi acaba?Kan vs gelmedi,dün agrimiyorduda. Bi daha cook uzun bir süre düşünmüyorum.. Oğlumun hareketlerini hissediyorum ama.

happymom87 ben e bebekten aldığın yatak yanı beşiği çok beğendim ama o zaman cinsiyetimiz belli değildi şimdi belli ama beşik bitmiş sanırım
Canim o beşiği 2 gün önce bi yerde satışta gördüm ama hangi siteydi bilmiyorum. Tekrar denk gelirsem söylerim ama aynı siteye sen bi tekrar bak.Çünkü indirimi vs bile aynıydı 500 den 250 tl ye düşmüştü.
cancangunes canım 20+1 de gidince 21.haftanın içinde oluyorsun ama o 1 i doktorlar çok saymiyor bence.Eger bebeğin haftasına göre ileride değilse. Benim oğlum normal haftasında seyrediyor bikaç kez +1 de gittim ama doktor saymadi onu.16+1 de gittiysem 16 haftaliksin diyor

Canım ben aldım . İkili cam set bi büyük bir küçük. Cam daha sağlıklıdır. Zaten bebekken camı kıramaz ama biraz büyüyüp dolaşmaya başlayınca değiştirebilirim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…