- 7 Temmuz 2014
- 382
- 531
- 103
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #22.101
O onla alakalı değildir canım normal günlük büyüme ağrısıdır. Bi müzmin bekar ben kaldım.. Hadi ben neyse kocama üzülüyorum. Kanama malum devam ediyor.. Bebekten sonraki patlamadan korkuyorumKızlar size bişey itiraf edicem :)) bize en son doktor ilişki konusunu yasak dememişti. Bizde dün biraz yaramazlık yapmış olabiliriz.Biraz karnım ağrıyor. Normal mi acaba?Kan vs gelmedi,dün agrimiyorduda. Bi daha cook uzun bir süre düşünmüyorum.. Oğlumun hareketlerini hissediyorum ama.
Evet canım arada oluyordu gün içinde ağrı ama dün öyle olunca kendimi suçlu hissettim bugünkü ağrıdan. Kanama bitecek inşallah kısa zamanda canım. Seni çok iyi anladığimi söylememe gerek yok sanırım :)O onla alakalı değildir canım normal günlük büyüme ağrısıdır. Bi müzmin bekar ben kaldım.. Hadi ben neyse kocama üzülüyorum. Kanama malum devam ediyor.. Bebekten sonraki patlamadan korkuyorum
Ay alsakta kullanamiycaz gibi boşver :)) Ama hakkaten göbekle o giysiler çok tuhaf duruyor bak onu diyim :))) Biz dün kankaligi bozduk ama bidaha zor yani düşünmüyorum pek.Alıntı yapamıyorum kızlar , bu dönem de bize öküz gelseler de düşündükleri için diyip içimi rahatlatıyorum ama insan bi bakar eder dimi , yine benim ki arada güzel sözler söylüyor dün kendime mont aldım gel bi bak olmuş dersen alıcam dedim arkadaşım da o mağaza da müdür o gördü maşallah karnın falan hiç belli olmadı lise li kızlar gibi oldun dedi eşimde benim karım hep güzel her haliyle güzel dedi hadi dedm akşam bi zarflayayımadam tribüne oynuyor resmen ne bakması sütyenin kopçasını takarken bi elleri titredi hızlıca taktı çıktı koştu kaçtı resmen pentide yılbaşı ürünleri gelmiş şöyle dantelli böyle taşlı falan diyorum ay çok kötü diyor sinirim bozuluyor resmen
al bitanede öyle koca bende var. dün gece adama biraz sırnaşıyım dedim doğumdan önce olmaz dedi kendimi çok kötü hissettim o an. yakında bana bacım felan derse şaşırmıyacağım. ben süslendim bişeler giyindim felan benim öküz kocam bana deöndü dediki o koca göbeğinle hiç sexi olamıyorsun. ayyyyy sinir oldum gene
Tabiikide canım ne demek:) ben sana başka bir şampuan önereceğim aslında onuda eve gidince çekip göndereceğim. Ama duş jelinde kesinlikle yves rocher diyorum çünkü şu an içerisindeki kimyasalların yoğunluğundan dolayı deodorant kullanmıyorum ve aklınızda olsun koltukaltı derisi vücuttaki en hassas yerlerdenmiş oraya birşey sürdüğümüzde anında kana karışıyormuş. Ve kana karışan kimyasallarda direk bebeğe etki ediyormuş. O yüzden deodorant koltuk altıma sürmüyorum. Her gün yvs rocher in duş jeliyle yıkıyorum ve mükemmel kokuyor. Onuda akşam atacağım:)sağol canım bana resim atarsan çok memnun kalırım. becerip bişey alamadım doğal diyolar ama hepsi doğal olmayınca epey saçmaladım.senden ricam sende olan ürünlerin resmini yollarsan çok mutlu bi insan olacağım
Cnm benim boşuna dememişler cennet annelerin ayakların altındadır diye.. tüm annelerimiz ne zorluklarla dünyaya getirmiş bizi ne badirelerden sonra kucaklarına almış evlatlarınıKızlar ne güzel yazmışsınız her biriniz. Fakat burada kimsenin psikolojik durumunu bilmediğim için kendi yaşadıklarımla üzmek istemem kimse etkilenmesin diye. Asla kimseye kırgın değilim, sorumun cevabı burda değilmiş derken doktora sormak varken size sordum aslında bende sorun.Çok zor bir hamillik geciriyorum gercekten, bebeğim ve ben iyiyiz evdeyiz. Bir kaç günlük hastane maceram var sadece. Doğum yaklaşmış gibi çatı kemiğim adeta doğuma hazırlanmış sanki. Plesentam aşağıda, rahmim küçük, bebeğimin kan akışı sağ tarafta, karnım o kadar sert ki patlamaya hazır bir bomba adeta.Biz de ayrıntılı usg yi iple çekiyoruz kızımla. Hamileliğimin böyle geçeceğini bilseydim baştan tedavi görürdüm, biraz daha yemek yer kilo alırdım. hepsi bünyemle alakalıymış. Hani sizlere soruyorum ya bazen size oluyor mu diye size de aynısı olacak diye bir sey yokmuş. o yuzden cevaplarım boş kalıyormuş. Bebeğimi 16. haftadan beri aşırı şekilde hissetmem hep rahmimim küçüklüğü ile alakalıymış. Bebeğim bu aralar daha da çok tekme atıyor, tekmelerine oturup ağlıyorum, canımı yakıyor anlatamam,hatta kızıma küsüyorum, babası barıştırıyor bizi.. Ben sizleri çok seviyorum kızlar neden size kırgın olayım. Hepiniz Benim için iyi dilekte bulunan insanlarsınız, hepinize çok teşekkür ederim.
Canım inşallah bütün dualarına amin amin amin.Kilim ve tohum hosgeldin canimm icimiz rahatladi şükür :) babaciginin sonuclari insallah tez zamanda tertemiz çıkar senin de icin rahatlar. univ.deki kadroda hakkinizda hayırlısı ise inşallah olur sana cifte mutluluk yaşatır
Canım çıktım doktordan yakın zmanda kum doktun mu dedi. Bende normalde taş var böbrekte.iki yıl ince dusurdum ondan sonra da sancı falan cekmedim dedim. Mutlaka ondandir dedi. İdrar tahlili yaptırdım şimdi sonucu bekliyorumCanm doktoruna sor bakalım ne diyecek ? Beni de bilgilendirebilir misin ?
Canım amin inşallah ilk etapta babama multinodüler guatr teşhisi kondu takip önerdi hekim ama içimiz pek rahat değilKilim ve tohum hoş geldin canım.Tüm dertler sıkıntılar geçsin gitsin inşallah.Babacığına da şifalar diliyorum.Tüm tahlileleri güzel çıksın canım.
Ay alsakta kullanamiycaz gibi boşver :)) Ama hakkaten göbekle o giysiler çok tuhaf duruyor bak onu diyim :))) Biz dün kankaligi bozduk ama bidaha zor yani düşünmüyorum pek.
Oda umarim öğretmenler gününde falan bugün benim günüm diyip bi caba icerisine girmezolsun bebekler iyi olsunda kanki olalım :)) Bak seninki de iltifat vs ediyormuş buda güzel bişey :)
Canım benim beklettim sizi haklısın yoğun bir dönem geçirmiştim.Ben sadece salata yaparken sirkeli suda bekletiyordum ama artık pişireceğim yeşil sebzeleride sirkeli suda yıkayacağım canım tedbirde fayda var sonra böyle evhamlanıyorum:)
Vallahi hepimiz yazmanı bekliyorduk çok şükür:)
Cnm dr tekrar baktı mı senin plasentan çıkmış mıCitolesgen canım bişi dicem, rahimi tehlikeli boyutta küçük olan kadınlar zaten ya gebe kalamaz ya da ne yazıkki devamlı erken dönemde düşük yaşarlar.. Tabiki bu kimsenin başına gelmesin Am sen gebe kaldın ve şuan ilk 4 ayı geride bırakmış birisin.. Hiç korkma sonuna kadar bu gebelik devam edecek Allah ın izniyle ve bebeğine vaktinde kavuşacaksın. Yani rahmin tehlikeli derecede küçük değil.. Bir de benim de eşim yani plesentam aşağıda.. Yatayım dinleneyim diyorum gerek yok işe gidebilirsin diyor artık dediğini yapıyorum. Bir de canım bol su iç doktorun aksini sölemezse tabi. Dediğim gibi bu zamana kadt geldiysen kızınlaa daha 9 ay senle o prenses
Tam da tarif ettiğin gibi canım. Tövbe yarabbim sanki oraya bir şey girmiş te kalmış gibi. Gerilmiş genişlemiş gibi. Bir nebze olsun içim rahatladı Allah razı olsun canım.deli_mavi_59 21. gebelik haftasinda olanlar
Diş eti kanamaları da bu haftalarda sıktır ve gebelik döneminde diş etinde ortaya çıkan değişikliklere bağlıdır.
Bu haftalardan itibaren yaşayabileceğiniz diğer bir durum da "kasık ağrısıdır". İki taraflı kasık ağrısı olarak hissettiğiniz bu ağrı aslında "apışarası" adı verilen bölgede yani bacağınızın iç yüzünün kemik çatınızla birleştiği yerde duyduğunuz bir gerginliktir. Bu gerginlik bölgedeki kaslarla kemikleri birbirine bağlayan ligaman adını verdiğimiz bağ dokusu elemanlarının gerilmesinden başka birşey değildir ve normaldışı bir duruma işaret etmez.
Cnm bende 21-22 hafta arası gidicemKızlar şimdi ben okuduğum kadarıyla herkesin dr u 20. haftada detaylı ultrasona çağırıyor. Ama benim doktorum 22. haftayı önerdi. Damar çıkışlarını da görelim tekrar tekrar bakılmasın die. Bende arada kaldım. 22 hafta geçmi. Herkes 20'de mi yaptırdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?