2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
O onla alakalı değildir canım normal günlük büyüme ağrısıdır. Bi müzmin bekar ben kaldım.. Hadi ben neyse kocama üzülüyorum. Kanama malum devam ediyor.. Bebekten sonraki patlamadan korkuyorum

O onla alakalı değildir canım normal günlük büyüme ağrısıdır. Bi müzmin bekar ben kaldım.. Hadi ben neyse kocama üzülüyorum. Kanama malum devam ediyor.. Bebekten sonraki patlamadan korkuyorum
Evet canım arada oluyordu gün içinde ağrı ama dün öyle olunca kendimi suçlu hissettim bugünkü ağrıdan. Kanama bitecek inşallah kısa zamanda canım. Seni çok iyi anladığimi söylememe gerek yok sanırım :)
Doğumdan sonraki patlama lafına çok güldüm ya

Alıntı yapamıyorum kızlar , bu dönem de bize öküz gelseler de düşündükleri için diyip içimi rahatlatıyorum ama insan bi bakar eder dimi , yine benim ki arada güzel sözler söylüyor dün kendime mont aldım gel bi bak olmuş dersen alıcam dedim arkadaşım da o mağaza da müdür o gördü maşallah karnın falan hiç belli olmadı lise li kızlar gibi oldun dedi eşimde benim karım hep güzel her haliyle güzel dedi hadi dedm akşam bi zarflayayım adam tribüne oynuyor resmen ne bakması sütyenin kopçasını takarken bi elleri titredi hızlıca taktı çıktı koştu kaçtı resmen pentide yılbaşı ürünleri gelmiş şöyle dantelli böyle taşlı falan diyorum ay çok kötü diyor sinirim bozuluyor resmen

Cumaniz mubarek olsun kizlar bugunun hurmetine Rabbim dualarimiz kabul eylesin. Kontrolu olanlar guzel haberle gelsin, dertlerimiz sikintilariniz hafiflesin,
Bal boceklerimizin tepiklerini artik bizde hissedelim :)

Citolesgen cok gecmis olsun tatlim herkesin garkli bir hamilelik sureci oluyor iste burda birbirimizi dinleyerek sorarak telkin etmeye calisiyoruz ama tabiki doktorlarimiz iyisini biliyor. Bende kanamandan dolayi haftalardir igne kullaniyorum sanirim 5.kutudayim hapa da devam hormon destegiyle rahimi rahatlatmak icin veriyom bunu dedi napalim bebeklerimiz iyi olsunda yapicak bisey yok. Allah hayirlisiyla kucaginiza alacagimiz gunleri de nasip edicek insallah.

Istanbul bulusmasi icin bende aranizda olamk isterdim kizlar bana cok yakin degil, uzakta sayilmaz ama doktorum izin vermiyo beni hep ev patliyo bi suredir.

hayal_masal ne guldum canim ya kocaciginda ayip etmis yani oglunu tasiyosun hic ole sey denirmiymis.

P Pinklemon hayirli haberlerle gel canim sonra da bizi de bilgilendir.

Detayli icin bende 22-23. Haftayi dusunuyorum zaten doktorumda o haftalari oneriyor 15gun sonra kontrole gittigimde konusicaz detaylarini benim daha bi aydan fazla bu durumda :)

Ay alsakta kullanamiycaz gibi boşver :)) Ama hakkaten göbekle o giysiler çok tuhaf duruyor bak onu diyim :))) Biz dün kankaligi bozduk ama bidaha zor yani düşünmüyorum pek.
Oda umarim öğretmenler gününde falan bugün benim günüm diyip bi caba icerisine girmez olsun bebekler iyi olsunda kanki olalım :)) Bak seninki de iltifat vs ediyormuş buda güzel bişey :)

aynısını dün gece bende yaşadım hormonlardanmıdır nedir pek bi sırnaşasım geldi. adam bana canım istemiyor dedi
bidaha ben yanaşmiycam. o gelsin

Tabiikide canım ne demek:) ben sana başka bir şampuan önereceğim aslında onuda eve gidince çekip göndereceğim. Ama duş jelinde kesinlikle yves rocher diyorum çünkü şu an içerisindeki kimyasalların yoğunluğundan dolayı deodorant kullanmıyorum ve aklınızda olsun koltukaltı derisi vücuttaki en hassas yerlerdenmiş oraya birşey sürdüğümüzde anında kana karışıyormuş. Ve kana karışan kimyasallarda direk bebeğe etki ediyormuş. O yüzden deodorant koltuk altıma sürmüyorum. Her gün yvs rocher in duş jeliyle yıkıyorum ve mükemmel kokuyor. Onuda akşam atacağım:)

Cnm benim boşuna dememişler cennet annelerin ayakların altındadır diye.. tüm annelerimiz ne zorluklarla dünyaya getirmiş bizi ne badirelerden sonra kucaklarına almış evlatlarınıtahmin edebiliyorum eminim zordur ama zor olan şey en güzel en kutsal olan değil midir nice kadınlar var şuan yerimizde olmak isteyen mesela görümcem 36 yaşında 8-9 aydır çocuğu olmuo çok uzun süre değil ama çok üzülüo etkilenmesin dye eve gelince bebeğe aldığımz eşyaları kaldırıorz e bebeğe gttiğimizi falan söyletmio eşim zor bi duruö Allah tüm zorda olanlara şifa versin inş sende prensesinle bian önce zor günleri atlatıp tadını çıkarmaya başlarsın cnm benim

Canım inşallah bütün dualarına amin amin amin.
Babamın ultrason sonucunda multinodüler guatr Tesşhisi kondu doktor hiç bilgi vermedi takip önerdi kafamız karışık açıkçası. Daha iyi bir hekim bulup tavsiye almak istiyoruz.
Allah sağlık versin hepimize :)

Canm doktoruna sor bakalım ne diyecek ? Beni de bilgilendirebilir misin ?
Canım çıktım doktordan yakın zmanda kum doktun mu dedi. Bende normalde taş var böbrekte.iki yıl ince dusurdum ondan sonra da sancı falan cekmedim dedim. Mutlaka ondandir dedi. İdrar tahlili yaptırdım şimdi sonucu bekliyorum

Çok minnoş bir eşim var allahtan neşesiyle falan düzeltiyor durumu :)
Bence güzel duruyor ya hatta bir kaç foto atıcam Doğum öncesi çekimler de giyinmişler , gerçi ben normalde de hiç giymedim hormonlardan sanırım bana güzel geliyor

Canım benim beklettim sizi haklısın yoğun bir dönem geçirmiştim.

Cnm dr tekrar baktı mı senin plasentan çıkmış mı

Tam da tarif ettiğin gibi canım. Tövbe yarabbim sanki oraya bir şey girmiş te kalmış gibi. Gerilmiş genişlemiş gibi. Bir nebze olsun içim rahatladı Allah razı olsun canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…