2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Canım çok teşekkür ederim evet teyzesi artık ben buradayım diyor gem de öyle kelebek vurması falan değil bildiğin dolu tok bir tekme :) kuzum inşallah güzel çıkacak ben de öyle umut ediyorum.
İnşallah üni. Kadro işim olur da babam da mutlu olur hem de çok :)
Biz de çok öpüyoruz sizi canım :)

Canımmmmmm yoğun günler geçiriyorum biraz. Dalgınlığım da arttı. Babam iyi olsun da diğer her şey atlatılıyor.
Kadro işim de olursa Harika olur :) babam da müthiş sevinir canım:)
Teyzesi oğlum bir vuruyor ki gümmmmmmm :)
Biz de seni ve tatlı bebişini öpüyoruz.

Kilim ve tohum canım çok geçmiş olsun , babam eski toprak bak neler atlatmışsınız inşallah sonuçları da iyi geçicek . Oğlunda sana çok şanslı gelicek bak gör annesi
Canım benim çok tatlısın çok sağol. Canımm inşallah babamın sonuçları iyi gelecek!
Oğlum en büyük nimet zaten kadro işim de olursa onun için daha iyi bir gelecek olacak ayrıca ailemi de çok mutlu edeceğim.

Cnm dr tekrar baktı mı senin plasentan çıkmış mı

Pazartesi günü diğer kontrolüm cnm çıktı mı bilmiyorum canım ama kanamam olduğu için hala çıkmadı gibi hissediyorum

Bizdede kanka durumları devam ediyoo eşim bebeğini düşünüyomuş azcık büyüsün diyo dedim gelinlik kız olucak biraz daha

Yok canim korkma benimde iliski sonrasi karnimda biraz agri oluyor ben kasiyorum korkudan ondan sanirim. Zaten cok nadir oluyor hamilelikten beri 2 3 kere olmustur hepsinde de kastigim icin biraz karin agrisi oldu. Sende korktuysan kasmissindir ben bebis icin korkuyorum

Bizdede kanka durumları devam ediyoo eşim bebeğini düşünüyomuş azcık büyüsün diyo dedim gelinlik kız olucak biraz daha

Erkekte böyle değildi eşim acaba kız diye mi çekiniyor ya ne bileyim şuan bizi duyuyor dimi diyor arada herhalde diyorum şişşşş sessiz ol ayıp ayıp diyor sanki içimden geçenleri anlamıyor çocuk ya zaten mesele cinsellik değil sanırım hepimiz bugünler de biraz ilgi seksi olduğumuzun hatırlatılması beğenilmek gibi şeyler

Canım benim çok teşekkür ederim. Babama ilk teşhis renkli doppler sonrası multinodüler guatr.
Doktor risk Yok ama takip edeceğiz dedi fazla ayrıntı da vermedi. Başka bir hekimden tavsiye almak istiyoruz.
Kadro işim inşallah olursa canım ben de rahat bir nefes alacağım ve gerçekten çok çok iyi olacak. Babamı da çok mutlu edeceğim.
Amin canım cümlemize.
Teyzesi oğlum artık kelebek gibi değil bildiğin tekme atıyor her gün sohbetimiz artıyor :) Dün gece kuvvetli bir tekme yedim.
Biz de tatlı kızımızı çok öpüyoruz annesi ve tabi seni de:)

Aynen cnm hamilelikte tüm kadınlar yaşıyo bunu ilgilense çocuğu düşünmüo olur ilgilenmese bizi beğenmio olur

Canım benim inşallah hepimiz birbirimize iyi haberler veririz.
Babamın ilk teşhisi konuldu: multinodüler guatr.
Doktor pek tatmin etmedi açıkçası. Açıklama yapmadı.

Yaaa oldu mu simdi bende deodorant kullaniyordum yaaa aslinda kullanmasamda olur hergun dus aliyorm kolay terlemem ben hic koktugumuda bilmem tenim kokmaz ama yine de tikliyim iste bende artik kullanmiyim o zaman ya. Arkadasim hamileyken sebamed in rollon u nu ne varmis onu kullanjyordu ona mi bi baksamm. Sampuan ve dus jelinin fotografini koydugunde beni de etiketler misin canim

Aaaa hayırlısı olsun fındık aslında bi erkekmiş peki kız dediğinde yüzde vermişmydi cnm doktorun detaylıda mı öğrendin?
. 13+4 de erkek ama yanilabilirm dedi iki hafta sonra 16. Haftada kız dedi ama yüzde vermmeisti canım. Şimdi 20+4 deyim yüzde yüz erkek baya baya adam bu dedi .hatta gisterdi de :) yok canım normal kontrolumdu. Kıyafet de almamisim iyi ki .:) Saklamış kendini minik :)

Kuzummmm babanin guzel haberleri gelecek insallah icini ferah tut oglusu da uzme :) dualarimiz babanla Kilim ve tohum
Canım benim inşallah ilk teşhis multinodüler guatr ama hiç bir açıklama olmadı tek Önerisi takip 4 ayda bir. Tamam teyzesi üzmem üzmem :)

Aynen canım bide 4 aydır ilk defa olunca kastım sanırım kendimi bebeğe bişey olmasın diye korktugumdan. Ondan oldu sanırım. Dinleniyorum suan geçti gibi,hareketinide hissediyorum bebesin ama yinede belki gider kalp atışını duyarım sağlık ocagindan

Kilim ve tohum hoş geldin tatlı öğretmenim. bileğin nasıl oldu. babacığınada şifalar dilerim. inşallah sıkıntısız atlatacak
Canım hoşbulduk:)
Bileğim ayakta kalınca ağrı yapıyor buz koyuyorum eve gelince
Sağol kuzum çok teşekkür ederim. İnşallah canım benim sıkıntısız atlatır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…