- 25 Mayıs 2015
- 4.170
- 9.656
- 158
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #22.121
Canım çok teşekkür ederim evet teyzesi artık ben buradayım diyor gem de öyle kelebek vurması falan değil bildiğin dolu tok bir tekme :) kuzum inşallah güzel çıkacak ben de öyle umut ediyorum.Canım yaa iyi olmana çok sevindim..maaşallah oğluna artık ben burdaym diye annesini selamlıyo..babana Allah acil şifalar versin inşallah sonuçları temiz cıkar..seninde gönlüne göre olur diğer taraf umarım..öpüyoruz sizi oğluşumlaaa
Canımmmmmm yoğun günler geçiriyorum biraz. Dalgınlığım da arttı. Babam iyi olsun da diğer her şey atlatılıyor.Kilim ve tohum ohhh be hele şükür iyisiniz canim benim.babacığın da iyi olacak ve guzel sonuclar alacak inşallah.Katip Çelebideki kadro da senin icin hayirliysa sana nasip olsun insallah.senin o göbüşündeki bebisini severim ben
Canım benim çok tatlısın çok sağol. Canımm inşallah babamın sonuçları iyi gelecek!Kilim ve tohum canım çok geçmiş olsun , babam eski toprak bak neler atlatmışsınız inşallah sonuçları da iyi geçicek . Oğlunda sana çok şanslı gelicek bak gör annesi
Evet canım arada oluyordu gün içinde ağrı ama dün öyle olunca kendimi suçlu hissettim bugünkü ağrıdan. Kanama bitecek inşallah kısa zamanda canım. Seni çok iyi anladığimi söylememe gerek yok sanırım :)
Doğumdan sonraki patlama lafına çok güldüm ya
Cnm dr tekrar baktı mı senin plasentan çıkmış mı
Bizdede kanka durumları devam ediyoo eşim bebeğini düşünüyomuşGünaydın güzel anne adayları , hayırlı cumalar olsun rabbim dualarımızı kabul etsin ..
Ben 19. Haftadayım sorana 4.5 aylık diyorum hafta söylemek daha doğru aslında ama anlamıyorlar tabi :)
Dün pentiden sütyen aldım bugün taktım çok rahatladım resmen memitolar isyana çıkmışlar yahueşime gel kapat bi dedim aramızda ki kankalığa dayanarak öyle devam ediyor ki arkadan kapattı hemen çıktı olmuş mu dedim bakmadım ya olmuştur işte dedi ah ah pazartesi de evlilik yıldönümü evde kutlama kararı aldım bugün böyle kanka devam edince içimden ne süslenmek geliyor ne başka şey otursun yesin evde yemek
Kızlar size bişey itiraf edicem :)) bize en son doktor ilişki konusunu yasak dememişti. Bizde dün biraz yaramazlık yapmış olabiliriz.Biraz karnım ağrıyor. Normal mi acaba?Kan vs gelmedi,dün agrimiyorduda. Bi daha cook uzun bir süre düşünmüyorum.. Oğlumun hareketlerini hissediyorum ama.
Bizdede kanka durumları devam ediyoo eşim bebeğini düşünüyomuşazcık büyüsün diyo dedim gelinlik kız olucak biraz daha
Aaaa hayırlısı olsun fındık aslında bi erkekmiş peki kız dediğinde yüzde vermişmydi cnm doktorun detaylıda mı öğrendin?Bu arada ben şok oldum resmen .bir aydır kızım diye seviyordum bebeğimi. Oğlum olacakmışyuzde yüz erkek dedi . 20+4 deyim
Canım benim çok teşekkür ederim. Babama ilk teşhis renkli doppler sonrası multinodüler guatr.canımmm öncelikle baban için Allah şifalar versin tez vakitte güzel haberler alın herşeyin başı sağlık.. bazen hepimiz yaşıyoruz üstüste geliyor ama sen güçlü birisin hepsini atlatırsın yeterki sağlık olsun.
senden haber alamadığım için endişelensemde verdiğin en güzel haber kadro haberi:) bu halden çok iyi anlarım Allah gönlüne göre versin işlerin rast gitsin ve hayırlı ise inşallah sana nasip olsun dua edicem mutlaka haberdar et süreci. Allah yardım etsin canım.
oğlunda sana destek oluyor bak annesi:) bizde kızımla sana şans diliyoruz ve kocaman öpüyoruz.
Aynen cnm hamilelikte tüm kadınlar yaşıyo bunu ilgilense çocuğu düşünmüo olur ilgilenmese bizi beğenmio olurErkekte böyle değildi eşim acaba kız diye mi çekiniyor ya ne bileyim şuan bizi duyuyor dimi diyor arada herhalde diyorum şişşşş sessiz ol ayıp ayıp diyor sanki içimden geçenleri anlamıyor çocukya zaten mesele cinsellik değil sanırım hepimiz bugünler de biraz ilgi seksi olduğumuzun hatırlatılması beğenilmek gibi şeyler
İnş hayırlı haberlerle gelirsin canımPazartesi günü diğer kontrolüm cnm çıktı mı bilmiyorum canım ama kanamam olduğu için hala çıkmadı gibi hissediyorum
Canım benim inşallah hepimiz birbirimize iyi haberler veririz.Koşturmaca içinde geçiyor zaman dimi hergun bir aksiyon , cumadan çarşamba olmuş koşturmaca içinde merak ettik biz de. Sizin iyi olmanıza sevindim babanın da tahlilleri temiz gelir inşallah dur bakalım hemen o kötü hastalığı anmayin. İnşallah basit bir şey çıkar ilaçla filan hallolur. Acil şifalar diliyorum canım benim..
Tabiikide canım ne demek:) ben sana başka bir şampuan önereceğim aslında onuda eve gidince çekip göndereceğim. Ama duş jelinde kesinlikle yves rocher diyorum çünkü şu an içerisindeki kimyasalların yoğunluğundan dolayı deodorant kullanmıyorum ve aklınızda olsun koltukaltı derisi vücuttaki en hassas yerlerdenmiş oraya birşey sürdüğümüzde anında kana karışıyormuş. Ve kana karışan kimyasallarda direk bebeğe etki ediyormuş. O yüzden deodorant koltuk altıma sürmüyorum. Her gün yvs rocher in duş jeliyle yıkıyorum ve mükemmel kokuyor. Onuda akşam atacağım:)
. 13+4 de erkek ama yanilabilirm dedi iki hafta sonra 16. Haftada kız dedi ama yüzde vermmeisti canım. Şimdi 20+4 deyim yüzde yüz erkek baya baya adam bu dedi .hatta gisterdi de :) yok canım normal kontrolumdu. Kıyafet de almamisim iyi ki .:) Saklamış kendini minik :)Aaaa hayırlısı olsun fındık aslında bi erkekmiş peki kız dediğinde yüzde vermişmydi cnm doktorun detaylıda mı öğrendin?
Canım benim inşallah ilk teşhis multinodüler guatr ama hiç bir açıklama olmadı tek Önerisi takip 4 ayda bir. Tamam teyzesi üzmem üzmem :)Kuzummmm babanin guzel haberleri gelecek insallah icini ferah tut oglusu da uzme :) dualarimiz babanlaKilim ve tohum
Aynen canım bide 4 aydır ilk defa olunca kastım sanırım kendimi bebeğe bişey olmasın diye korktugumdan. Ondan oldu sanırım. Dinleniyorum suan geçti gibi,hareketinide hissediyorum bebesin ama yinede belki gider kalp atışını duyarım sağlık ocagindanYok canim korkma benimde iliski sonrasi karnimda biraz agri oluyor ben kasiyorum korkudan ondan sanirim. Zaten cok nadir oluyor hamilelikten beri 2 3 kere olmustur hepsinde de kastigim icin biraz karin agrisi oldu. Sende korktuysan kasmissindir ben bebis icin korkuyorum
Canım hoşbulduk:)Kilim ve tohum hoş geldin tatlı öğretmenim. bileğin nasıl oldu. babacığınada şifalar dilerim. inşallah sıkıntısız atlatacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?