2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Kilim ve tohum canım benim. Grubumuzun pozitifi,güzel hocamız. Sen hangimizin bir problemi olsa hep olumlu olmamız gerektiğini soyluyordun şimdi de olumlu olma sırası sende :) Babacıgın iyi olacak.Allah basimizdan eksik etmesin anneleri,babaları. Vefat edenlere de Allahtan büyük sabırlar diliyorum. Sen iyi ol ki bebiste iyi olsun annesi :)
Baban iyi olacak,kadro da sana cıkacak :)

Bizimde 3 ayin ustune olunca kasmistim tabi korkudan :) yok yok merak etme hic bisey yoktur

evet canım annelerin yorumlarına baktım çok memnunlar bende indirimde görünce kaçırmak istemedim teşekkür ederim yorumun için

Ayy tatlı dilli şeker anne:)
Evet canım benim iyi olacak babam tez vakitte ben de çok inanıyorum. Sizlerin enerjisi ile duaları ile her şey yoluna girecek inşallah.
Kuzular dua edin de kadro Benim olsun. Benim içim büyük mutluluk olur.
Oğlumla seni öpüyoruz

Canım ben aldım . İkili cam set bi büyük bir küçük. Cam daha sağlıklıdır. Zaten bebekken camı kıramaz ama biraz büyüyüp dolaşmaya başlayınca değiştirebilirim :)
evet canım kullanan arkadaşlarda büyüyünce slikon almışlar biz de duruma göre öyle yapabiliriz :)

Yaramaz bak sen hihi

Kuzular dün yves rocherdan bir şeyler aldım şampuan ve duş jeli. Duş jeli indirimli haberiniz olsun.
yüzümü silmek için de bir ürün aldım.
Saç şampuanı yağlı olanlar için ısırgan otlu idi kokularını sevmedim o yüzden saç tipime uygun olmayan başka bir türünü aldım.
Paraben silikon ve renklendirici içermez. Yazıyor %100 organik.
Kızlar yarım kilo aldım.
Ayrıca pentiden çorap aldım iki tane.Daha giymedim ama daha rahat olur diye düşünüyorum.

tecrübeli anneler bebek memeye alıştıktan sonra günde bir öğün biberona alıştırın diyorlar canım inşallah bebeklerimiz alır.. dediğin gibi almayan bebeklerde varmış

Bitanem benim annemde de var multinodüler guatr, biyopsi yapılmıştı, temiz çıkmıştı çok şükür iki yılda bir biyopsi yaptırması gerektiğini, 6 ayda bir de rutin kontrole giderek takiplerini aksatmamasını söyledi doktoru.
Şu an rutin takiple devam ediyor, belki bu biraz içini rahatlatır

Canım ben de bayıldım bunlara ya. Alsam mı bile dedim hani zaten benim hormonlar eskiye göre coşmuş durumda, bunlar iyice roketler

canım pentideki hamile çoraplarından ben aldım çok memnunum ofiste elbiselerle çokta rahat ediyorum :) güle güle kullan sende

Aynı öyle bir ağrı canım bahsettiğin gibi. Bacak arama yastık koyup uyuyorum artık sanki o biraz iyi geliyor.

BENS

Bende çok beğeniyorum şahsen birde önden açılanlar varya onlar da göbeklerimizle çok güzel olur gibi geliyor roketler diyor ya ilahi sen

Aynı öyle bir ağrı canım bahsettiğin gibi. Bacak arama yastık koyup uyuyorum artık sanki o biraz iyi geliyor.

Evet zaten bacak arasında yastıkla uyumak gerekirmiş bende yorganı sıkıştırıyorum değişik değişik şeyler yaşıyoruz bakalım daha neler görücez benim de sol göğsümün ucunda kaşıntı oluyor krem falan da sürmedim bişey olur diye ılık suya bez batırıp temizledim 10 dk iyi geldi yine başladı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…