2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Artık bol giyinmezsem hamile olduğum anlaşılıyor gençlerrr büyüdü g.t göbüş hahahah
Maşallah sana :) Benimde gobus büyüdü ama geniş giyinmek istiyorum hep.Çünkü insanlarin ellerini göbeğime goturmelerinden hoşlanmiyorum. Normal giyince Ayy göbek olmuş diyip oksuyolar. P.tesi bi yere davetliyiz üst olarak bişey alicam ama sırf bu sebepten dar alamıycam sanırım.

Canım çok geçmiş olsun anneciğine de. Evet canım benim mesajın çok iyi geldi.bize bu hekim biyopsi önermedi henüz. Bakalım bize neler diyecekler. Şimdilik altı ayda bir takip önerdi kan değerleri ve renkli ultrason ile.

Canım çok teşekkür ederim inşallah babacığım iyi olur.
Allah şifa bekleyen herkese tez vakitte şifasını versin.

Burt bees clasic balli olan etkili cnm dudak icin

canım merak etme birşey olmaz. bizimde arada sayılı olarak yaptığımızda ertesi gün kasık ağrım oluyor

Bu arada ben şok oldum resmen .bir aydır kızım diye seviyordum bebeğimi. Oğlum olacakmış yuzde yüz erkek dedi . 20+4 deyim
hehehe olsun canım sağlıklı olsunda kız oğlan farketmez

Canım en çok tercih edilen marka sanırım avent genel olarak herkes memnun. Ben mamajoo aldım ama tabi henüz kullanmadığımız için yorum yapamayacağım:)

Güle güle kullan canım:) ben 1 aydan fazladır oentinin hamile külotlu çorabını giyiyorum gerçekten çok rahat. Memnun kalacağına eminim:)
Çok çok geçmiş olsun.. Dilerim en kısa zamanda sağlığına kavuşur. Kadronda en en kısa zamanda açılır dualarımız seninle

Canım benim hiç tedirgin olma daha önümüzde çok var artık kullanmazsın olur biter:) hem ille zarar verecek diye birşey yokki sadece böyle bir ihtimal var binde bir olacak şeyler. Biz sadece tedbirimizi alalım:) ya ben bu arada sebamed koltuk altı roll on unu hiç görmedim allahım nasıl kaçırmışım
Tabiikide canım akşam etiketleyeceğim:)

Canım bişey sorucam .Ben 2 sinde gidince 21 +1 oluyoR . O zaman 22 hafta olarak mı kabul ediliyor?
Yoksa ayın 9 una mı randevu almalıyım ? 9 unda 22+1 oluyorum. Kafam karıştı.
Bnde 21+3 te gideceğim doktor 21 hafta üç günlük diyor ama bunun gibi sitelerde ve gebelik sitelerinde 22 hafta deniyor artık neye sayarsan en güzeli 21+1 demen bence. ayrıntılı için tarihin güzel canım merak etme sen

kızlar çatlak için krem kullanıyor musunuz ? ben mustela aldım ama çok çok sürmeye elim varmıyor arada sırada aklıma geldikçe sürüyorum banyodan sonrada bebe yağı sürüyorum ama bebe yağı pek etkilemiyo sanki şimdi aktardan kakao yağı mı alsam acaba böle katı olanı varmış iyi gelir falan dedi ofisten arkadaşlar ama aranızda kakao yağı kullanan var mı ?

Ben kakao yagi aldim aktardan canim. kati sekilde buharda eritiyosun.
Benim vucudum catlamaya musait zaten kilo alip vermekten, yine olacagini dusjnuyorum ama yinede tedbirimi aliyorum. Kakao yagi suruyorum her gun ama arada boşluyorum tabiki. birde kakao yaginin kremi varmis aktar onuda onerdi ikisini birden surucem

Ben kullaniyorum kakao yagi.ama soguyunca hemen katilasiyor.banyoya girmeden önce petegin ustune koy erisin yada sicak suya oturt kabi.ayrica aksamlari lierac da sürüyorum.arada vazelin ve biooil kullaniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…