2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
canım ben lierac kullanıyorum ve şimdilik memnunum

Bio oil yağ kullanıyorum ve banyodan çıktıktan sonra eşimle birlikte sürüyorum o kadar başka bişey sürmedim bol su içmekte yararlı ve biraz genetikte etkili bu konuda

Ben kullaniyorum kakao yagi.ama soguyunca hemen katilasiyor.banyoya girmeden önce petegin ustune koy erisin yada sicak suya oturt kabi.ayrica aksamlari lierac da sürüyorum.arada vazelin ve biooil kullaniyorum

canım ben lierac kullanıyorum ve şimdilik memnunum

Bio oil yağ kullanıyorum ve banyodan çıktıktan sonra eşimle birlikte sürüyorum o kadar başka bişey sürmedim bol su içmekte yararlı ve biraz genetikte etkili bu konuda

Cevaplar için teşekkür ederimm kızlar ozman bende kakao yağını alayım aktardan birde onu süreyim zaten banyodan sonra bebe yağını sürüp pehlivaaan gibi dolanıyorum evin içinde birde kakao sürerim artık aklıma estikçe :)

buarada mustela almayı düşünen olursa tavsiye edilir gayet başarılıdır.

canım geçen ikihayat haber vermişti sağolsun ebebek'te indirim var
https://www.e-bebek.com/palmers-b3126/?OM.OSB=Anasayfa-Palmers buradan bakabilirsin. ben;
https://www.e-bebek.com/palmers-kakao-yagli-vucut-kremi-200-gr-p-plr-1040085/
https://www.e-bebek.com/palmers-sikilastirici-krem-315-ml-p-plr-1140648/

bitane daha vardı aslında ama onu kaldırmışlar sanırım. üçünden ikişer tane aldım. sabah akşam sürünüyorum

Canım çok teşekkür ederim.
Dilerim şifa bekleyen herkes tez vakitte şifa bulur.
İnşallah amin canım o kadro benim için çok iyi olacak

Ya artik herseyden nem kapar oldum cok uyuz bi tip olmaya basladim insanlar bana gicik oluyor bence :) 50 kere soruyorum iyi yikadin mi temiz mi falan diye :) pismeyen yesillik yemiyorum falan. Deodorant da aklima geldi aslinda sonra cikti aklimdan kullanmam artik. Arkadasim dedi ya varmis icinde zarar verecek seyler yokmus oyle dedi bi bakalim bizde

Ay böyle böyle bizim randevu günümüzde geliyor oglusumla. Perşembeye kadar başka gidecek olan var mi?

Hm gidicem eşim gezdirmek istedi , ilk hamile eşyalarımı alabilirim en azından pantolon tayt alabilirim üst giyimde hamile pijaması düşünüyorum sadece

Yaa çok sevindimm şuannn canımmm teşekkür ederimm ozman iş çıkışı hemen ebebek uğrayayımmm ya oraya da insan girdimi herşeyden almak istiyor mağazadan eşim sürükleyerek çıkarıyor :)

Canım ben de liearac kullanıyorum günlük olarak ama banyo sonrası ve aklıma geldikçe yves rocher Argan yağı kullanıyorum ve işte ona bayılıyorum hem kokusu hem de nemlendirici etkisiyle bir harika

Ay böyle böyle bizim randevu günümüzde geliyor oglusumla. Perşembeye kadar başka gidecek olan var mi?

Ben salı günü gideceğim.ay cok heyecanliyim.benim gidecegim doktor biraz gıcık.ben daha once de gittim iyi davrandi ama cok pimpirikli herseyi buyutuyor ve lafini hic esirgemeyen bir tip.arkadasim ikiz hamileydi zayif kisa bir kizdi.ona sen bunlari doguramazsin ya onlar ölür ya sen demişti.kiz dogurdu da 4 yasina geldiler.ben de o yüzden cok tirsiyorum.bi de kilolu hamileleri hic sevmiyor.randevu icin aradigimda sekreteri kilomu sordu hemen

Kızlar gittiğim doktor bana folik asiti bırak dedi ama Osman develioğlu Doğuma kadar kullanıcaksın demişti ne yapmalıyım karar veremedim

Çok haklısınm canım ne güzel yazmışsın, zor günlerimizi atlatsam çok daha iyi olacak.

sağol canım çok teşekkür ederim. amin inşallah

inşllah canım amin

sağol canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…