- 27 Nisan 2016
- 869
- 1.608
- 63
- 40
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #22.181
canım ben lierac kullanıyorum ve şimdilik memnunumkızlar çatlak için krem kullanıyor musunuz ? ben mustela aldım ama çok çok sürmeye elim varmıyor arada sırada aklıma geldikçe sürüyorum banyodan sonrada bebe yağı sürüyorum ama bebe yağı pek etkilemiyo sanki şimdi aktardan kakao yağı mı alsam acaba böle katı olanı varmış iyi gelir falan dedi ofisten arkadaşlar ama aranızda kakao yağı kullanan var mı ?
kızlar çatlak için krem kullanıyor musunuz ? ben mustela aldım ama çok çok sürmeye elim varmıyor arada sırada aklıma geldikçe sürüyorum banyodan sonrada bebe yağı sürüyorum ama bebe yağı pek etkilemiyo sanki şimdi aktardan kakao yağı mı alsam acaba böle katı olanı varmış iyi gelir falan dedi ofisten arkadaşlar ama aranızda kakao yağı kullanan var mı ?
Ben kakao yagi aldim aktardan canim. kati sekilde buharda eritiyosun.
Benim vucudum catlamaya musait zaten kilo alip vermekten, yine olacagini dusjnuyorum ama yinede tedbirimi aliyorum. Kakao yagi suruyorum her gun ama arada boşluyorum tabiki. birde kakao yaginin kremi varmis aktar onuda onerdi ikisini birden surucem
Ben kullaniyorum kakao yagi.ama soguyunca hemen katilasiyor.banyoya girmeden önce petegin ustune koy erisin yada sicak suya oturt kabi.ayrica aksamlari lierac da sürüyorum.arada vazelin ve biooil kullaniyorum
canım ben lierac kullanıyorum ve şimdilik memnunum
Bio oil yağ kullanıyorum ve banyodan çıktıktan sonra eşimle birlikte sürüyorum o kadar başka bişey sürmedim bol su içmekte yararlı ve biraz genetikte etkili bu konuda
kızlar çatlak için krem kullanıyor musunuz ? ben mustela aldım ama çok çok sürmeye elim varmıyor arada sırada aklıma geldikçe sürüyorum banyodan sonrada bebe yağı sürüyorum ama bebe yağı pek etkilemiyo sanki şimdi aktardan kakao yağı mı alsam acaba böle katı olanı varmış iyi gelir falan dedi ofisten arkadaşlar ama aranızda kakao yağı kullanan var mı ?
Canım çok teşekkür ederim.Güle güle kullan canım:) ben 1 aydan fazladır oentinin hamile külotlu çorabını giyiyorum gerçekten çok rahat. Memnun kalacağına eminim:)
Çok çok geçmiş olsun.. Dilerim en kısa zamanda sağlığına kavuşur. Kadronda en en kısa zamanda açılır dualarımız seninle
Canım benim hiç tedirgin olma daha önümüzde çok var artık kullanmazsın olur biter:) hem ille zarar verecek diye birşey yokki sadece böyle bir ihtimal var binde bir olacak şeyler. Biz sadece tedbirimizi alalım:) ya ben bu arada sebamed koltuk altı roll on unu hiç görmedim allahım nasıl kaçırmışım
Tabiikide canım akşam etiketleyeceğim:)
canım geçenikihayat haber vermişti sağolsun ebebek'te indirim var
https://www.e-bebek.com/palmers-b3126/?OM.OSB=Anasayfa-Palmers buradan bakabilirsin. ben;
https://www.e-bebek.com/palmers-kakao-yagli-vucut-kremi-200-gr-p-plr-1040085/
https://www.e-bebek.com/palmers-sikilastirici-krem-315-ml-p-plr-1140648/
bitane daha vardı aslında ama onu kaldırmışlar sanırım. üçünden ikişer tane aldım. sabah akşam sürünüyorum
Benhappymom87 e instagramdan yazicam da araba kullaniyordur yine sabrediyorum:) 1 saate gelir diye umuyorum insallah :)
Canım ben de liearac kullanıyorum günlük olarak ama banyo sonrası ve aklıma geldikçe yves rocher Argan yağı kullanıyorum ve işte ona bayılıyorum hem kokusu hem de nemlendirici etkisiyle bir harikaCevaplar için teşekkür ederimm kızlar ozman bende kakao yağını alayım aktardan birde onu süreyim zaten banyodan sonra bebe yağını sürüp pehlivaaan gibi dolanıyorum evin içinde birde kakao sürerim artık aklıma estikçe :)
buarada mustela almayı düşünen olursa tavsiye edilir gayet başarılıdır.
Ay böyle böyle bizim randevu günümüzde geliyor oglusumla. Perşembeye kadar başka gidecek olan var mi?
Çok haklısınm canım ne güzel yazmışsın, zor günlerimizi atlatsam çok daha iyi olacak.Cnm benim boşuna dememişler cennet annelerin ayakların altındadır diye.. tüm annelerimiz ne zorluklarla dünyaya getirmiş bizi ne badirelerden sonra kucaklarına almış evlatlarınıtahmin edebiliyorum eminim zordur ama zor olan şey en güzel en kutsal olan değil midir nice kadınlar var şuan yerimizde olmak isteyen mesela görümcem 36 yaşında 8-9 aydır çocuğu olmuo çok uzun süre değil ama çok üzülüo etkilenmesin dye eve gelince bebeğe aldığımz eşyaları kaldırıorz e bebeğe gttiğimizi falan söyletmio eşim zor bi duruö Allah tüm zorda olanlara şifa versin inş sende prensesinle bian önce zor günleri atlatıp tadını çıkarmaya başlarsın cnm benim
Ay böyle böyle bizim randevu günümüzde geliyor oglusumla. Perşembeye kadar başka gidecek olan var mi?
sağol canım çok teşekkür ederim. amin inşallahCumaniz mubarek olsun kizlar bugunun hurmetine Rabbim dualarimiz kabul eylesin. Kontrolu olanlar guzel haberle gelsin, dertlerimiz sikintilariniz hafiflesin,
Bal boceklerimizin tepiklerini artik bizde hissedelim :)
Citolesgen cok gecmis olsun tatlim herkesin garkli bir hamilelik sureci oluyor iste burda birbirimizi dinleyerek sorarak telkin etmeye calisiyoruz ama tabiki doktorlarimiz iyisini biliyor. Bende kanamandan dolayi haftalardir igne kullaniyorum sanirim 5.kutudayim hapa da devam hormon destegiyle rahimi rahatlatmak icin veriyom bunu dedi napalim bebeklerimiz iyi olsunda yapicak bisey yok. Allah hayirlisiyla kucaginiza alacagimiz gunleri de nasip edicek insallah.
Istanbul bulusmasi icin bende aranizda olamk isterdim kizlar bana cok yakin degil, uzakta sayilmaz ama doktorum izin vermiyo beni hep ev patliyo bi suredir.
hayal_masal ne guldum canim ya kocaciginda ayip etmis yani oglunu tasiyosun hic ole sey denirmiymis.
@Pinklemon hayirli haberlerle gel canim sonra da bizi de bilgilendir.
Detayli icin bende 22-23. Haftayi dusunuyorum zaten doktorumda o haftalari oneriyor 15gun sonra kontrole gittigimde konusicaz detaylarini benim daha bi aydan fazla bu durumda :)
inşllah canım aminCitolesgen canım dün okuyamadım kusura bakma..demekki haklıymışsın bebeğin hareketlerinin acıttığını söylemekle abartmamışsın.ama merak etme Allahın izniyle genişlicek o rahim ztn vücudumuz buna uygun yaratılmış.aklına hiç kötü bişey getirme bak 5 ayı devirdin..sen yat dinlen ilaçlarını kullan karnını sev minişinle konuş kucağına aldığında bitecek bütün bu yaşadıkların
sağol canım benimTatlımm çok güzel haberlerini bekliyoruz, tüm pozitif enerjimiz ve dualarımız sizinle, hemen yaz bize
Ay ben de mi gelsem dedim, eşimle alışveriş için bi gitsek mi diyoruz, o haftasonuna denk getirebilirsek ben de size katılabilirimm
Canım inşallah en kısa zamanda daha iyi hissetmeye başlarsın, dualarımız sizinle ve tüm sıkıntı yaşayan anne ve yavrularıylabirbirimize destek olarak daha kolay atlatıcaz bu zorlu zamanları inşallah, sen bize yaz her zaman, en azından dualarla temennilerle destek olmaya çalışırız
Bayıldım ben küvete, kayınvalidem almış bi tane ama klasik küvetlerden nereye koyacağım diye düşünüyordum, hemen bundan sipariş veriyorum, teşekkürler teyzesi
İnşallah bişey çıkmaz canım, içini ferah tut, güzel haberlerini bekliyoruz
Oh maşallah annesi, tadını çıkar en güzel anlar
Ben de 22 de gidicem canım, o kadar ki 28inde doktorumla randevum var, sonrasında o gideceğim günü söyleyecekmiş, hala belli bir tarihim yok yani. sanırım en son ben gideceğimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?