2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Kızlar gittiğim doktor bana folik asiti bırak dedi ama Osman develioğlu Doğuma kadar kullanıcaksın demişti ne yapmalıyım karar veremedim

canım benim kullandığım vitamin takviyesinin içinde de bir miktar folik asit var. hatta doktorum emzirirkende bu ilacı kullanacaksın dedi. sanırım folik asit kullanılıyor ama tek başınamı bilmiyorum. seni yanlış yönlendirmek istemem.

inşallah amin canım. benimde plesantam aşağıdaydı en son. detaylıya gidince daha net öğrenicem herseyi. bende birde kist vardı 6 cm o kaybolmuş.

sağol canım.işte rahmim kaskatı kesilmiş gevsemiyormuş acılmıyormuş doktorum öyle söyledi. sen napıyorsun kendine böyle dedi. yürüme iş yapma dedi. kasma kendini dedi.zaten hergün progestan kullanıyorum 300mg. iğnede vuruldum bu hafta. doktor kötü olursan gel iğne vurucasm dedi yine. zaten 10 gun sonra detaylım var. tam 22 haftalık olucam o zaman gidicem doktora tekrar.

e neden o doktora gitmeyi tercih ediyorsun :) ben olsam gitmek istemezdim.

Be tetanoz aşımın son dozunu yaptırdım kızlar bir saat evvel kalp atışı alma cihazı ile bebeğimin kalp atışlarını dinledim çok ferahladım dakikada 142 atıyormuş :) aldığım kiloyu söyledim yarım kilo aldım deyince bir kilonun altındakileri dikkate almıyoruz dedi :)

Canım çok geçmiş olsun. Dinlen hiç kasma kendini.
İZin alma durumun vardı değil mi?

benim gecen sene tetenoz aşım bitti. tam 5 doz yapıldı, aşı kartım var. ömrümün sonuna kadar yapmayacakmışım. benim bebeğim ik zamanlar 180 atıyordu kalbi o zaman kız demişlerdi burda.12. haftada. çok hızlı atarsa kız olurmuş :) şimdide hızlı atıyor 170 di en son sanırım

Allah allah vajina ile onun ne alakası varmış ki çok şaşırdım şimdi Bakalım haftaya ben de başka bir doktordan randevu aldım sorucam bu konuyu

Benim oğlan azcık keyifli galiba canım :)
Benim üç doz yapıldı bugünle birlikte. Daha önce iki yıl önce yaptırmıştım.

Kızlaaarrr harmony testimin sonucu cok sükür iyi cıktıııı :)

Aa ne alaka deli mi ne? Son aylar olur tamam dikkat edilmesi gerekir ama daha dur bir destur. Ne alaka yani? Ayrıca ölür falan demesi gidip direk şikayet etme nedeni. Doktora güven gerek,kendini kasmaman gerek.. Degistirme sansın var mi?

Kızlaaarrr harmony testimin sonucu cok sükür iyi cıktıııı :)
Canim benim gozunuzaydin :) Bu sayfa ne güzel bir sayfa hepimiz güzel sonuçlar alıyoruz maşallah bizlere,bebislereAllah hepimizi nazardan korusun.

Benim oğlan azcık keyifli galiba canım :)
Benim üç doz yapıldı bugünle birlikte. Daha önce iki yıl önce yaptırmıştım.
evet canım senin oğlan çok keyifkli belli. ne güzel de kalbini dinliyorsun herzaman :) ilk gün, 1 ay sonra, 3 ay sonra, 6 ay sonra ve 1 yıl sonra arayla yaptırdım ben en başından akıllık ettim :) o bari girmesin hamilik sürecimin içine diye :) tetenoz aşışı yok deyip sevinirken şimdide progestan iğnelerine başladık iyi mi

Ama adam da en iyisi ultrason konusunda.gittigim doktor ona yönlendirdi bi de arastirmada varmış.bi özel daha var ama hamileligimin basinda ona gitmistim sonra biraktim utanirim simdi ona gitmeye tekrar.

Canim 20.haftadan sonra yukarı çıkıyormuş bebegin eşi.Çıkmıştır bile inşallah kimin asagidaysa. Cikmasa da tek şey sezeryan doğum oluyormus

Ama adam da en iyisi ultrason konusunda.gittigim doktor ona yönlendirdi bi de arastirmada varmış.bi özel daha var ama hamileligimin basinda ona gitmistim sonra biraktim utanirim simdi ona gitmeye tekrar.
O zaman bi şekilde idare ediceksin canim. Moralini bozmasina izin vermezsin olur biter :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…