- 5 Aralık 2012
- 103
- 135
- 103
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #22.201
Kızlar gittiğim doktor bana folik asiti bırak dedi ama Osman develioğlu Doğuma kadar kullanıcaksın demişti ne yapmalıyım karar veremedim
inşallah amin canım. benimde plesantam aşağıdaydı en son. detaylıya gidince daha net öğrenicem herseyi. bende birde kist vardı 6 cm o kaybolmuş.Citolesgen canım bişi dicem, rahimi tehlikeli boyutta küçük olan kadınlar zaten ya gebe kalamaz ya da ne yazıkki devamlı erken dönemde düşük yaşarlar.. Tabiki bu kimsenin başına gelmesin Am sen gebe kaldın ve şuan ilk 4 ayı geride bırakmış birisin.. Hiç korkma sonuna kadar bu gebelik devam edecek Allah ın izniyle ve bebeğine vaktinde kavuşacaksın. Yani rahmin tehlikeli derecede küçük değil.. Bir de benim de eşim yani plesentam aşağıda.. Yatayım dinleneyim diyorum gerek yok işe gidebilirsin diyor artık dediğini yapıyorum. Bir de canım bol su iç doktorun aksini sölemezse tabi. Dediğim gibi bu zamana kadt geldiysen kızınlaa daha 9 ay senle o prenses
sağol canım.işte rahmim kaskatı kesilmiş gevsemiyormuş acılmıyormuş doktorum öyle söyledi. sen napıyorsun kendine böyle dedi. yürüme iş yapma dedi. kasma kendini dedi.zaten hergün progestan kullanıyorum 300mg. iğnede vuruldum bu hafta. doktor kötü olursan gel iğne vurucasm dedi yine. zaten 10 gun sonra detaylım var. tam 22 haftalık olucam o zaman gidicem doktora tekrar.Citolesgen canım çok geçmiş olsun .rahim küçük derken nası olduğunu ben anlayamadım aslında daha önce söylediğinde de.zaten kaslı bi yapıya sahip olduğu için zamanla gevşeyip açılması lazım.kasların mı gevşemiyo acaba kasılıyo.bende de bi kez kasılma olmuştu yazmıştım iğne ve progrstanla düzelmişti bi iki güne.seninde bebeğin büyümesiyle düzenli iğne ve hapla mutlaka açılcağını düşünüyorum.kötü şeyler getirme aklına bebeğin sağlıklı inşallah zamanla genişliycek rahmin
e neden o doktora gitmeyi tercih ediyorsun :) ben olsam gitmek istemezdim.Ben salı günü gideceğim.ay cok heyecanliyim.benim gidecegim doktor biraz gıcık.ben daha once de gittim iyi davrandi ama cok pimpirikli herseyi buyutuyor ve lafini hic esirgemeyen bir tip.arkadasim ikiz hamileydi zayif kisa bir kizdi.ona sen bunlari doguramazsin ya onlar ölür ya sen demişti.kiz dogurdu da 4 yasina geldiler.ben de o yüzden cok tirsiyorum.bi de kilolu hamileleri hic sevmiyor.randevu icin aradigimda sekreteri kilomu sordu hemen
Canım çok geçmiş olsun. Dinlen hiç kasma kendini.sağol canım.işte rahmim kaskatı kesilmiş gevsemiyormuş acılmıyormuş doktorum öyle söyledi. sen napıyorsun kendine böyle dedi. yürüme iş yapma dedi. kasma kendini dedi.zaten hergün progestan kullanıyorum 300mg. iğnede vuruldum bu hafta. doktor kötü olursan gel iğne vurucasm dedi yine. zaten 10 gun sonra detaylım var. tam 22 haftalık olucam o zaman gidicem doktora tekrar.
hmm siz birbirinizi instagramdan takip mi ediyorsunuz bakim :)) bizim neyimiz eksikBen @happymom87 e instagramdan yazicam da araba kullaniyordur yine sabrediyorum:) 1 saate gelir diye umuyorum insallah :)
canım çok sağol. dinlenmeye calışıyorum işte. 10 gundur evdeyim zaten. işe devam etmeyeceğim.Canım çok geçmiş olsun. Dinlen hiç kasma kendini.
İZin alma durumun vardı değil mi?
benim gecen sene tetenoz aşım bitti. tam 5 doz yapıldı, aşı kartım var. ömrümün sonuna kadar yapmayacakmışım. benim bebeğim ik zamanlar 180 atıyordu kalbi o zaman kız demişlerdi burda.12. haftada. çok hızlı atarsa kız olurmuş :) şimdide hızlı atıyor 170 di en son sanırımBe tetanoz aşımın son dozunu yaptırdım kızlar bir saat evvel kalp atışı alma cihazı ile bebeğimin kalp atışlarını dinledim çok ferahladım dakikada 142 atıyormuş :) aldığım kiloyu söyledim yarım kilo aldım deyince bir kilonun altındakileri dikkate almıyoruz dedi :)
Allah allah vajina ile onun ne alakası varmış ki çok şaşırdım şimdiCanım çıktım doktordan yakın zmanda kum doktun mu dedi. Bende normalde taş var böbrekte.iki yıl ince dusurdum ondan sonra da sancı falan cekmedim dedim. Mutlaka ondandir dedi. İdrar tahlili yaptırdım şimdi sonucu bekliyorum
Benim oğlan azcık keyifli galiba canım :)benim gecen sene tetenoz aşım bitti. tam 5 doz yapıldı, aşı kartım var. ömrümün sonuna kadar yapmayacakmışım. benim bebeğim ik zamanlar 180 atıyordu kalbi o zaman kız demişlerdi burda.12. haftada. çok hızlı atarsa kız olurmuş :) şimdide hızlı atıyor 170 di en son sanırım
Kızlaaarrr harmony testimin sonucu cok sükür iyi cıktıııı :)Biliyorum canım o yüzden sizin cafenizde olsun diye düşündük ya en başından beriii... Hem küçükyalı mekan olarak da uygun ortak nokta
O zaman haftaya cumartesi günü kahvaltıdan sonra saati kurabiye çay&kahve keyfine geliyoruz... Saat 1300 -1400 gibi desek öğleden sonra olur muu? @ikihayatdidoscskn @Pinklemon 4753
İstanbulda oturan diğer arkadaşlara da tekrar duyrulur :)))
ama burda en iyisi de o.ultrasonu cok iyi ve cok dikkatlie neden o doktora gitmeyi tercih ediyorsun :) ben olsam gitmek istemezdim.
Aa ne alaka deli mi ne? Son aylar olur tamam dikkat edilmesi gerekir ama daha dur bir destur. Ne alaka yani? Ayrıca ölür falan demesi gidip direk şikayet etme nedeni. Doktora güven gerek,kendini kasmaman gerek.. Degistirme sansın var mi?Ben salı günü gideceğim.ay cok heyecanliyim.benim gidecegim doktor biraz gıcık.ben daha once de gittim iyi davrandi ama cok pimpirikli herseyi buyutuyor ve lafini hic esirgemeyen bir tip.arkadasim ikiz hamileydi zayif kisa bir kizdi.ona sen bunlari doguramazsin ya onlar ölür ya sen demişti.kiz dogurdu da 4 yasina geldiler.ben de o yüzden cok tirsiyorum.bi de kilolu hamileleri hic sevmiyor.randevu icin aradigimda sekreteri kilomu sordu hemen
Kızlaaarrr harmony testimin sonucu cok sükür iyi cıktıııı :)
Canim benim gozunuzaydin :) Bu sayfa ne güzel bir sayfa hepimiz güzel sonuçlar alıyoruz maşallah bizlere,bebislereKızlaaarrr harmony testimin sonucu cok sükür iyi cıktıııı :)
evet canım senin oğlan çok keyifkli belli. ne güzel de kalbini dinliyorsun herzaman :) ilk gün, 1 ay sonra, 3 ay sonra, 6 ay sonra ve 1 yıl sonra arayla yaptırdım ben en başından akıllık ettim :) o bari girmesin hamilik sürecimin içine diye :) tetenoz aşışı yok deyip sevinirken şimdide progestan iğnelerine başladık iyi miBenim oğlan azcık keyifli galiba canım :)
Benim üç doz yapıldı bugünle birlikte. Daha önce iki yıl önce yaptırmıştım.
Aa ne alaka deli mi ne? Son aylar olur tamam dikkat edilmesi gerekir ama daha dur bir destur. Ne alaka yani? Ayrıca ölür falan demesi gidip direk şikayet etme nedeni. Doktora güven gerek,kendini kasmaman gerek.. Degistirme sansın var mi?
Canim 20.haftadan sonra yukarı çıkıyormuş bebegin eşi.Çıkmıştır bile inşallah kimin asagidaysa. Cikmasa da tek şey sezeryan doğum oluyormussağol canım.işte rahmim kaskatı kesilmiş gevsemiyormuş acılmıyormuş doktorum öyle söyledi. sen napıyorsun kendine böyle dedi. yürüme iş yapma dedi. kasma kendini dedi.zaten hergün progestan kullanıyorum 300mg. iğnede vuruldum bu hafta. doktor kötü olursan gel iğne vurucasm dedi yine. zaten 10 gun sonra detaylım var. tam 22 haftalık olucam o zaman gidicem doktora tekrar.
O zaman bi şekilde idare ediceksin canim. Moralini bozmasina izin vermezsin olur biter :)Ama adam da en iyisi ultrason konusunda.gittigim doktor ona yönlendirdi bi de arastirmada varmış.bi özel daha var ama hamileligimin basinda ona gitmistim sonra biraktim utanirim simdi ona gitmeye tekrar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?