- 26 Ocak 2012
- 4.258
- 3.276
- 248
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #22.221
sağol canım.işte rahmim kaskatı kesilmiş gevsemiyormuş acılmıyormuş doktorum öyle söyledi. sen napıyorsun kendine böyle dedi. yürüme iş yapma dedi. kasma kendini dedi.zaten hergün progestan kullanıyorum 300mg. iğnede vuruldum bu hafta. doktor kötü olursan gel iğne vurucasm dedi yine. zaten 10 gun sonra detaylım var. tam 22 haftalık olucam o zaman gidicem doktora tekrar.
Benim doktorum da bana biraktirdi canim, elevit kullaniyorum onun icinde de var dedi ama bilemedimKızlar gittiğim doktor bana folik asiti bırak dedi ama Osman develioğlu Doğuma kadar kullanıcaksın demişti ne yapmalıyım karar veremedim
Gozunuzaydin canimmKızlaaarrr harmony testimin sonucu cok sükür iyi cıktıııı :)
Canim igneyi nasil vuruyorlar bilmiyorum ama tam kalçadan degil de legen kemiginin yanindan yapinca hem acisi hem de beze yapmasi olmuyor. En az sinir olan bolge orasiymis. bende iki aya yakin vuruldum her hemsire dikkat etmiyordu, her seferinde uyariyordum. senin de aklinda bulunsunevet canım senin oğlan çok keyifkli belli. ne güzel de kalbini dinliyorsun herzaman :) ilk gün, 1 ay sonra, 3 ay sonra, 6 ay sonra ve 1 yıl sonra arayla yaptırdım ben en başından akıllık ettim :) o bari girmesin hamilik sürecimin içine diye :) tetenoz aşışı yok deyip sevinirken şimdide progestan iğnelerine başladık iyi mi
Canım zaten sebamed inse güvenilirdir her ürünü güvenilir bence bende alacağım:) teşekkür ederim:)Ya artik herseyden nem kapar oldum cok uyuz bi tip olmaya basladim insanlar bana gicik oluyor bence :) 50 kere soruyorum iyi yikadin mi temiz mi falan diye :) pismeyen yesillik yemiyorum falan. Deodorant da aklima geldi aslinda sonra cikti aklimdan kullanmam artik. Arkadasim dedi ya varmis icinde zarar verecek seyler yokmus oyle dedi bi bakalim bizde
Senin aksam yapacagin paylasimlardan sonra yarin bende urunlerimi alacagim tatlim dört gozle bekliyorum, beni de etiketler misin. su an sadece zeytinyağı ve bebeyagi kullanıyorum ama kreme losyona ihtiyacim var. sampuan dus jeli olarak da onerilerin dogrultusunda yves rocher kullaniyorum.Canım zaten sebamed inse güvenilirdir her ürünü güvenilir bence bende alacağım:) teşekkür ederim:)
Tabiikide canım etiketlerim ne demek:) duş jeli çok güzel dimi ben bayılıyorum indirim vardı bide ben alırken:)Senin aksam yapacagin paylasimlardan sonra yarin bende urunlerimi alacagim tatlim dört gozle bekliyorum, beni de etiketler misin. su an sadece zeytinyağı ve bebeyagi kullanıyorum ama kreme losyona ihtiyacim var. sampuan dus jeli olarak da onerilerin dogrultusunda yves rocher kullaniyorum.tesekkur ediyorum cok cokk
Ben yazdım bile dayanamadım:) yoldaymış eve gidince yazcak kızlarBenhappymom87 e instagramdan yazicam da araba kullaniyordur yine sabrediyorum:) 1 saate gelir diye umuyorum insallah :)
happymom87 bence o kendini alışverişe de vermis olabilir.ayrintilidan bir çıkayım mobilya bakacağım filan diyordu :)
Kızlar gittiğim doktor bana folik asiti bırak dedi ama Osman develioğlu Doğuma kadar kullanıcaksın demişti ne yapmalıyım karar veremedim
hmm siz birbirinizi instagramdan takip mi ediyorsunuz bakim :)) bizim neyimiz eksik
Ben yazdım bile dayanamadım:) yoldaymış eve gidince yazcak kızlar
Canim 20.haftadan sonra yukarı çıkıyormuş bebegin eşi.Çıkmıştır bile inşallah kimin asagidaysa. Cikmasa da tek şey sezeryan doğum oluyormus
Kızlar çok güvenilir doğal Bi yöntem daha var.karbonatı koltukaltına sürün hiçbir koku olmuyo doğal da. Tecrübeyle sabittirCanım zaten sebamed inse güvenilirdir her ürünü güvenilir bence bende alacağım:) teşekkür ederim:)
Evet kesinlikle ben de bayılıyorumTabiikide canım etiketlerim ne demek:) duş jeli çok güzel dimi ben bayılıyorum indirim vardı bide ben alırken:)
Bence bugun direk eve gider heyecanla :) ben olsam kosa kosa gelirdim yazmak icin:) cok merak ettim ya
Canim neden hala kullaniyosun ozel bi durummu vardi? Ben 12. Haftada biraktim da doktor biraktirdi bildigim kadariyla hep 12.haftada birakiliyor
Aa evet tabiki ediyoruz yaklasik 1 ay oldu sanirim :) tesadufen gordum instagramdan o sekilde oldu :)
Ay iyi yaptin canim ben araba falan kullaniyordur diye yazmiyim dedim iyi bari eve gidince yazar. Kavacik trafigi berbattir dogma buyume beykozlu oldugum icin anca cikar ordan :) kestirme yol da bilmiyordur bugun de cuma insallah trafige kalmamistir da :)
merve100 canım sen genetik sonucuna göre kullanıyorsun dimi?bende de o gende mutasyon çıkmıştı ama ben hiç folik asit kullanmadım.decavitin içinde de var zaten.için nasıl rahat edecekse öyle yap.
Mecburi bana ders verdiler canım bana kalsa 16 saat yeterAh canım bari temizliği bir kaç gün erteleseydin 40 saat de çokmuşHafta sonunu hep yatarak geçir canım.. Para herkese lazım mecbur çalışmalısın bu durumda ama okul dışı her zaman uzansan keşke..
Canim rapor aldım 5 gün geçen haftalarda .. ama bitiyor işteCanim izin alsan olmaz mı biraz dinlensen, bebeğine rahat ettirmen lazım . Ben bu yıl çalışmiyorum esime de dedim , hiç bir şey bebegim den önemli değil . geçen yıl hamile hamile formasyon için 10 saatlik yolculuklar yaptım . kaybedince bin pişman . Bu yıl da dedim bebeğim dünyama gelsin 6 ay geçsin calisma hayatıma atıcam kendimi Allah ızın verırse . Bakalım her şeyin hayırlısı .
Evet bende duydum canım sen denedinmi ben hiç denemedimKızlar çok güvenilir doğal Bi yöntem daha var.karbonatı koltukaltına sürün hiçbir koku olmuyo doğal da. Tecrübeyle sabittir
Aman gelmesin o bulantili günler . Öyle bir yan etkisi varmiymis okudun mu canım , eğer öyleyse iki günde bir kullanmayi deneKizlar uzun zaman sonra eski yaptığım yemeklerden birini yapayım güzel bir sofra kurayim dedim kurdumda ama sonrası fena oldu benim için. Zaten öncesinde de 2 kez istifra etmiştim yani son 6 gün içinde 3 kez istifra ettim.. Bulantilarim mi geri geldi yoksa 1 haftadir kullandığım kan ilacindan dolayı mi oldu bilemiyorum. Ama afedersiniz altima kacırcak derecede fena oldum.. Inşallah bebisim iyidir içerde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?