- 11 Mayıs 2016
- 166
- 196
- 23
- 32
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #22.461
Tatlım ben günde iki kez alıyorum. yemeklerden iki saat önce yada sonra kullanmak gerekiyor yeni başladığımda yemeklerden önce aldım midemi ağrıttı prospektüs ünde de yazıyor mide rahatsızlığı olabilir diye o yüzden şimdi sabah kahvaltıdan sonra akşam yatarken alıyorum@La Petit aynen bnmde masallahim varherkesin midesi bulanirken bn ozmn bile yiyordm ben eski kafaliyim annelerimzn zmninda vitamin mi varmis diorm ama smdi dogal bisede pek kalmadi..ne yedigimjz meyve nede ictigimiz sut amigurumi demir ilaci olarak gyno-tardyferon verdi nasil kullaniosnz ozellikle dikkat ettiginz bise varmi B blossom- sanirm senin miden hep kotuydu vitamin alirsan dahada bi zorlanabilirsn
Evet aynen bana da işkence gibi geliyor keşke bunlarda hap olsaydı diyorumKalsiyum ve magnezyumu hergün mü içiyorsun canım? Ya tadları çok iğrenç geliyor bana. Ben birgün kalsiyum içiyorum birgün magnezyum. İnşallah faydası oluyordur
Canım mesajını dikkatle okudum. Öncelikle kızının fotoğrafına bayıldım güzel gözlü dudaklı annesi gibi güzel bir kız olacak o besbelli. Dilerim 26. Haftada sorun tamamiyle çözülmüş olur.Haklısın kolay değil ama.. Bir dk ya ben yanlış mı anladımm kötü ihtimal yüksek iyi
İhtimal %5 mi ??? Öyleyse ben tam tersi anladığım için farklı yorum yaptım sanırım. Canım mesajım çok uzundu ekran resmi çektim ordan okursundetaylı ultrasonumla ilgili..
Ben uzun zamandir oyle yapiyorum canim hatta yillardir diyebilirim. Annem soylemisti bana da cok uzun yillar once. Taharet musluguyla cok temizlenmiyor gibi geliyor bana. Dusta temizleniyorum hemen sipsak 5 dakika zaten. Daha temiz oluyor oyle.
Yok yok sen yine de kibrisa tek yollama :) ben bu sene en cok elexus a gittim cratosa 2 kere gittim bu sene. Gecen sene nuhun gemisine cok gidiyordum bir de merite :) cratosun denizi kayalikli falan cok sevmiyorum on taraftaki denizi daha temiz ama orasi da alcak boyumu gecmeyince de yuzmek hosuma gitmiyor. Elexusun da denizinin yari kismi tasli ya baslangici tasa basamiyorum tikliyim ben:) su sporlari olan yerdeki taraf temiz orda giriyorum sadece oyle cinsim iste:) deniz ayakkabisi olmadan de denize kolay kolay girmem boyumu geciyosa girerim de iskeleden girmiyosam asla deniz ayakkabisiz girmem :):) benle denize giren hic eglenemiyor o yuzden devamli esimin koluna atliyorun ayagima bisey degdi diye :) ortak havuza da asla girmem her turlu mikrop var. Belli olmaz karsilasabiliriz yazin %80 ordayim haftasonlari illa denk geliriz :) bebekle de korkma elexusda dadilar falan var abimin cocuklarina bakmislardi aksam 2 3 saat tanidik otel oldugu icin guvenirim diger turlu birakmam zaten bebek olunca o tatil olmuyor gunesde duramiyorsun aksam odaya erken gidiyorsun. Hep vah vah der uzulurdum millete de bu sene basima gelecek :) anneme guveniyorum bakalim :) zaten bi doguracaksin herhalde diyor haha :)
Detaylı usg için İstanbuldayım canım giremedim geziyorum :))Canım buralardayız sen nasılsın?
HahaHangi ürün hangi site gebe bakım uzmanımız :))))
Maşallah oğluşunaDetaylı usg için İstanbuldayım canım giremedim geziyorum :))
ikihayat canım bugün İbrahim beye gittik. 35-40 dk sürdü. Muayene ücretini almadılar sadece 1580 tl dataylı usg ücreti ödedik. Bütün ölçümlerini yaptı. Bütün organlara bakıldı ve her organın kan akışına bakıldı. Bi sorunumuz yok çok şükür. Cd verdi. Yüzünğn fotosunu yakalamak için uğraştı baya ve 1 tane yakaladı onu çekip verdi eklicem onuda. Birkaç tane de usg çıktısı verdi. Uzun uzun görüyorsun hasret gideriyosun bebişle. 1-2 kere esnerken yakaladı bizim oğlanı "hacının keyfi yerinde baksana şuna" dedi. Esprili bir doktor :) 2-3 sayfalık ultrason raporu verdi ayrıca. Onu da kendi doktoruma gösteririm dönünce. Gittiğinde her dakikanın keyfini çıkar :))
Teşekkür ederim canım. Şu hamilelikte en çok tedirgin olduğum şeydi bu detaylı usg çok şükür atlattık darısı girecek herkese :))Maşallah oğluşunadetaylı ultrasonda bir problem çıkmamasına gerçekten çok sevindim şimdilik gözünaydın diyim:)
Ben de oluyor canim her gün, bazen canimi bile acitiyor doktora 28inde gidicem o zaman soracagim. ablamda da oluyormuş bi sorun yaşamadı umarim bizimde oyledir
Inşallah birkac kişiye daha sordum onlar da korkma bizde de oluyor dediler birde rahim hızla büyüdüğü icin böyle şeyler hissediyormusuz
Ben de oluyor canim her gün, bazen canimi bile acitiyor doktora 28inde gidicem o zaman soracagim. ablamda da oluyormuş bi sorun yaşamadı umarim bizimde oyledir
Inşallah birkac kişiye daha sordum onlar da korkma bizde de oluyor dediler birde rahim hızla büyüdüğü icin böyle şeyler hissediyormusuz
Canim sukur saglikla atlatmissin detaliyi gozun aydin.Teşekkür ederim canım. Şu hamilelikte en çok tedirgin olduğum şeydi bu detaylı usg çok şükür atlattık darısı girecek herkese :))
Teşekkür ederim çok şükür geçti. İnşallah hepimiz sağlıcakla atlatırız.Canim sukur saglikla atlatmissin detaliyi gozun aydin.
Hemen bakayim canim :) tesekkur ederiz teyzesi.Hahaay yerim seni ya:) ben e-bebekten alıyorum ama eczenelerdede vardır diye düşünüyorum:) geçen hafta aldım yine e-bebekte ikincisini alınca %30 indirim vardı hala varsa kaçırma derim canım:)
Amin canım inşallah :)Hemen bakayim canim :) tesekkur ederiz teyzesi.
simarik83 maşallah oglusuna gozunaydin canim. Çok sevindim herşeyin yolunda olmasına. Inşallah hep olumlu haberler alalım :)
Beeen :)) göbek deliğim dışa doğru çıktı baya :))Göbek deliği genişleyen düzleşen ya da hafif bir yerinden şişen var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?