2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
@La Petit aynen bnmde masallahim varherkesin midesi bulanirken bn ozmn bile yiyordmben eski kafaliyim annelerimzn zmninda vitamin mi varmis diorm ama smdi dogal bisede pek kalmadi..ne yedigimjz meyve nede ictigimiz sut amigurumi demir ilaci olarak gyno-tardyferon verdi nasil kullaniosnz ozellikle dikkat ettiginz bise varmi B blossom- sanirm senin miden hep kotuydu vitamin alirsan dahada bi zorlanabilirsn

Kizlar bir yarım saat disarda kalmisimdir direk bir bel agrisi,karın agrisi girdi. Ki 3 gündür dışarı cikmiyordum bugün cıkıcam diye. Sizde de oluyor mu?
H Hayirlisikismet evet canim 15.haftaya kadar istifra vardi. Ondan sonra haftada 1 falan oldu son 1 haftadır 3 kez oldu. Bakalım nasıl ilerliycek :)
Bu arada dışarda anne yani tarzı besiklere baktim.Nettekilerin aynısı ve 2 katı fiyatı.Üstelik nette taksit var bunlar nakit fiyatlari :) saka gibiydi. Netten alirim kesinlikle. Cok sacma.
cloud17 canim bende agri,sanci oluyor ama batma hapsurdugumda oluyor normalde çok olmuyor. Ama normaldir muhtemelen
merve100 canim sen söyleyince baktim benim göbek deliği genislemis ama herkeste farklı oluyor galiba çünkü deli_mavi_59 göbek deliğinin küçüldüğünü yazmıştı yanilmiyorsam

canım günüm günüme uymuyo benim bi bakmışsın çok enerjiğim çok güzel gezip dolaşıyorum saatlerce bi bakmışsın hiç halim yok karnımda belimde bi ağrı.eskisine göre baya iyiyim ama çok şükür ev işlerimi yapabiliyorum ve gezip dolaşabiliyoru .kendime nazarım değiyo galiba ne zaman çok iyiyim desem ertesi gün acillik oluyorum.bi nazar boncuğu koydum o yüzden

Ben önünden geçerken gördüm bugün sevindim nerde olduğunu bilmiyordum tam bu cafenin. 4753 Her gün geçiyorum nerdeyse yanyoldan gidiyorum da gideceğim yere... Kendimce kaçış yolum :)
kafein_ haftaya cumartesi görüşeceğiz canımmm size afilli bir nisan anneleri selfiesi çeker yollarız, kimin kim olduğunu tahmin edene süpriz ödül :))))

Bende eskiye göre iyiyim Allaha şükür ama öyle saatlerce dışarda olmayı düşünemiyorum masallah sana :) Ama tabi bendeki hala kanamalı günlerin etkisi..
Ev işi vs yapmıyorum. Bi kahvaltı ve akşam yemeğimizi hazırlıyorum genelde tek çeşit. Başka bisey yaptığım yok :) Bu persembe doktor artık gezmek falan serbest derse anca o şekil daha rahat olurum sanırım.

Benimde genişlemiş ve içinden küçük küçük iki şişlik var aslında hoşuma gitti Bebek büyüdü oraya kadar geldi diye ama bazen sol ve sağ göbek deliğimin yanında sızı oluyor onunla alakalı mı diye düşündüm

ben en cok onu merak ediyorum konusmalardan yola cikarak bakalim nasil bir tahmin yurutecezzz

Cnm ben Demir kalsiyum magnezyum kullanıyorum ben de dikkat ediyorum yememe ama Dr yazdı kullanıyorum gerçi kalsiyum a yeni başladım cnm
Kalsiyum ve magnezyumu hergün mü içiyorsun canım? Ya tadları çok iğrenç geliyor bana. Ben birgün kalsiyum içiyorum birgün magnezyum. İnşallah faydası oluyordur

Göbek deliği genişleyen düzleşen ya da hafif bir yerinden şişen var mı ?
Canım artık göbek deliğimizin genişlemesi, düzleşmesi çok normal. Hatta 20.hafta gebelikte şöyle yazıyordu: 20.haftada artık rahminiz göbek deliği hizanıza ulaşır ve göbek deliğiniz düzleşir.

Ben de oluyor canim her gün, bazen canimi bile acitiyor doktora 28inde gidicem o zaman soracagim. ablamda da oluyormuş bi sorun yaşamadı umarim bizimde oyledir :)

Teşekkür ederim canimm bugun cikamadim ama yarın bende aliyorumm
happymom87 @ikihayat sg26 4753 P Pinklemon kızlar bildigim kadarıyla siz Anadalu yaka tarafindasiniz. Yazın Şile tarafina gidiyor musunuz merak ettim :)
Ben istanbulda değilim canimm ama gezmeye gidiyoruz tabi haftasonuna denk getirmemeye calisarak :)
sg26 canım sen istanbul , anadolu yakasında mısın? Haftaya cumartesi küçükyalı'da buluşma organize ettik sen de gel öyleyse lütfen... Hatta avrupa yakasından da çıkın çıkın gelinnnn
Canimm ben istanbulda degilim ama bikac is ve kucuk alisveris icin gelecegiz, gecmis sayfalarda yazmistim esimle konusup onumuzdeki haftasonuna denk getirebilirsem ben de gelmek istiyorum buluşmaya :) eskisehirdeyim ben hizli trenle gelip Ataşehire geçiyoruz, bildigim kadariyla bulusacaginiz yer atasehire yakin :) eskisehirden gelmek karsidan gelmekten daha kolay olabiliyor bazen

Akmiyor canim, sadece ucu beyaz soyulmustu az. Ben de sut sandim. Acaba sut muydu bilemedim. Krem surunce gecti gibi. yani sen ozellikle ucuna surmuyorsun anladigim kadariyla gogusu nemlendiriyordun sadece.

Evet canım ben yazmıştım. Benim göbek deliğim pirinç tanesi kadar kaldı Annem 5 aylık olduğuna kimse inanmaz diyor. Çok şiştim anneme çekmişim bu konuda

ay çok güzel olur kimin kim olduğunu yazmayın biz tahmin edelim gerçekten :))) hepinizi çok merak ediyorum ilerleyen günlerde bende albüme fotoğraf koyabilirim :)) sizi bi görelim de :)

canım herkesinki bir değil ama işte senin kanamandan dolayı riskli bi gebeliğin var.yarım saat dışarda kalman bile büyük bişey yavaş yavaş daha da sık çıkabilirsin belki doktorunun onayıyla.benim kanamam hiç olmadı sadece bi kaç kez üşüttüm ve bi kezde yorgunluktan dolayı rahimde kasılma oldu.o oralar hiçbişey yapamıyodum bende yarım saat bile çıkamıyodum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…