- 9 Ekim 2016
- 1.271
- 952
- 53
- 39
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #22.421
Kizlar bir yarım saat disarda kalmisimdir direk bir bel agrisi,karın agrisi girdi. Ki 3 gündür dışarı cikmiyordum bugün cıkıcam diye. Sizde de oluyor mu?
H Hayirlisikismet evet canim 15.haftaya kadar istifra vardi. Ondan sonra haftada 1 falan oldu son 1 haftadır 3 kez oldu. Bakalım nasıl ilerliycek :)
Bu arada dışarda anne yani tarzı besiklere baktim.Nettekilerin aynısı ve 2 katı fiyatı.Üstelik nette taksit var bunlar nakit fiyatlari :) saka gibiydi. Netten alirim kesinlikle. Cok sacma.
Yaa bu çok iyiydi :))) Anne kız geziyor musunuz?Maşallah size.
H Hayirlisikismet canım bende daha 1 hafta oldu demir ilacına başlayalı. Vitamini meyve,sebzeden karşılıyorum henüz vermedi ayrı vitamin ilaci
Bende eskiye göre iyiyim Allaha şükür ama öyle saatlerce dışarda olmayı düşünemiyorum masallah sana :) Ama tabi bendeki hala kanamalı günlerin etkisi..canım günüm günüme uymuyo benim bi bakmışsın çok enerjiğim çok güzel gezip dolaşıyorum saatlerce bi bakmışsın hiç halim yok karnımda belimde bi ağrı.eskisine göre baya iyiyim ama çok şükürev işlerimi yapabiliyorum ve gezip dolaşabiliyoru .kendime nazarım değiyo galiba ne zaman çok iyiyim desem ertesi gün acillik oluyorum.bi nazar boncuğu koydum o yüzden
Kizlar bir yarım saat disarda kalmisimdir direk bir bel agrisi,karın agrisi girdi. Ki 3 gündür dışarı cikmiyordum bugün cıkıcam diye. Sizde de oluyor mu?
H Hayirlisikismet evet canim 15.haftaya kadar istifra vardi. Ondan sonra haftada 1 falan oldu son 1 haftadır 3 kez oldu. Bakalım nasıl ilerliycek :)
Bu arada dışarda anne yani tarzı besiklere baktim.Nettekilerin aynısı ve 2 katı fiyatı.Üstelik nette taksit var bunlar nakit fiyatlari :) saka gibiydi. Netten alirim kesinlikle. Cok sacma.
cloud17 canim bende agri,sanci oluyor ama batma hapsurdugumda oluyor normalde çok olmuyor. Ama normaldir muhtemelen
merve100 canim sen söyleyince baktim benim göbek deliği genislemis ama herkeste farklı oluyor galiba çünkü deli_mavi_59 göbek deliğinin küçüldüğünü yazmıştı yanilmiyorsam
O iğne batması banada oluyordu canım doktora söyledim devam ederse magnezyuma başlarız dedi ama artık çok olmuyorYa kızlar dünden beri sag kasigima igne batiyor gibi oluyor.sanki böyle ordaki damarimi cekistiriliyor gibi.sizde de var mi böyle bir durum?
Ben önünden geçerken gördüm bugün sevindim nerde olduğunu bilmiyordum tam bu cafenin.4753 Her gün geçiyorum nerdeyse yanyoldan gidiyorum da gideceğim yere... Kendimce kaçış yolum :)
kafein_ haftaya cumartesi görüşeceğiz canımmm size afilli bir nisan anneleri selfiesi çeker yollarız, kimin kim olduğunu tahmin edene süpriz ödül :))))
Kalsiyum ve magnezyumu hergün mü içiyorsun canım? Ya tadları çok iğrenç geliyor bana. Ben birgün kalsiyum içiyorum birgün magnezyum. İnşallah faydası oluyordurCnm ben Demir kalsiyum magnezyum kullanıyorum ben de dikkat ediyorum yememe ama Dr yazdı kullanıyorum gerçi kalsiyum a yeni başladım cnm
Canım artık göbek deliğimizin genişlemesi, düzleşmesi çok normal. Hatta 20.hafta gebelikte şöyle yazıyordu: 20.haftada artık rahminiz göbek deliği hizanıza ulaşır ve göbek deliğiniz düzleşir.Göbek deliği genişleyen düzleşen ya da hafif bir yerinden şişen var mı ?
Benim de karnımın yanlarına arada iğneler batıyor dünürcüğüm. Sanırım genişleme ve büyümeden oluyor.Ya kızlar dünden beri sag kasigima igne batiyor gibi oluyor.sanki böyle ordaki damarimi cekistiriliyor gibi.sizde de var mi böyle bir durum?
Ben de oluyor canim her gün, bazen canimi bile acitiyor doktora 28inde gidicem o zaman soracagim. ablamda da oluyormuş bi sorun yaşamadı umarim bizimde oyledir :)Herkese iyi aksamlar arkadaşlar ben de 19 haftalik hamileyim nisan annesi olucam inşallah bir sorum olucakti sizlere benim bu aralar karnimda sertlesmeler oluyor bebek bir yerde toplaniyor gibi oluyor sizde de oluyor mu bu. Başta bebek hareketleridir diye düşünmüştüm ama internetten bakinca erken dogum belirtisi yaziyor bu haftalar da böyle hisseden var mi
Teşekkür ederim canimm bugun cikamadim ama yarın bende aliyorummİyi geceler kızlar
Nolur kusura bakmayın bugün enerjimi bir türlü tüketemedim yeni girdim eve
Kullandığım ürünlerin fotoğraflarını ekledim fotoğraf sırasına görede nacizane yorumlarımı yapıyorum:)
Bu ürünlerin hiçbiri paraben ve amonyum sülfat içermiyor, hamileler için uygun ürünler.
İlk sırada OTACI'nın NATURWAY adlı şampuanı var bence mükemmel bir şampuan tavsiye ediyorum. Ben 1 kutuyu bitirdim ve saçlarıma çok yaradı. Ben büyük bir aktardan almıştım ama geçenlerde ROSSMAN da başka çeşitlerini gördüm.
İkinci sırada başka bir şampuan YVES ROCHER çok memnun değilim açıkçası zaten şampuanmı saç kremimi anlamadım. Aslında saçı yumuşacık yapıyor parlatıyor ama diğer şampuanı tercih ederim.
Üçüncü sırada YVES ROCHER duş jelim var çok çok memnunum. Hatta indirim vardı gittim tekrar aldım stok yaptım evde. Hamilelikte koltuk altı deodorantı kullanmıyorum, bununla her gün duş alıyorum ve hiç koku falan olmuyor.
Dördüncü sırada yine sadece içerisinde kimyasallar olmadığı için kullandığım bir ürün var. Eczaneden aldığım bir duş jeli hatta 45 tl vermiştim ama gerek yok yves rocher inkini indirimden 6 tl ye aldım. Hem bu ürün ter kokusunu gidermiyor. Açıkçası hiç müdahale etmediğim zaman terim kokuyor. Bu üründen o açıdan çok memnun kalmadım. Ama benim gibi sırf doğal olduğu için kullanmak isteyenler kullanabilir:)
Beşinci sırada mükemmel olduğunu düşündüğüm bir ürün var. MOOS marka vajina temizliği için jel. Doktor bunu bana 2 hafta önce tavsiye etti. Enfeksiyonu önlüyor ve harika kokuyor gerçekten tavsiye ediyorum. Hatta şunu anlatmak istiyorum. Kaç aydır kuyruk sokumumda bir yara vardı korktuğum için doktora gitmedim açıkçası kötü birşey olmasından korktum. Çünkü ur gibi bir çıkıntıydı. Bu ürünü kullandığımın 3.günü geçti o yara:) demekki enfeksiyonla alakalı birşeymiş ve bu ürün hemen etki etti:)
Altıncı sırada çok sevdiğim SEBAMED'im var. Çatlak için sadece bunu kullanıyorum çok memnunum hamileliğimin sonuna kadar ilişkimiz devam eder diye düşünüyorum:)
Son olarak YVES ROCHER makyaj malzemelerim var bunlardan başka birşey kullanmıyorum. Bu kimyasalların bebeğe geçmesi konusunda o kadar hassasımki ojemi bile sadece bu marka kullanıyorum:) soldan sağa oje, rimel, göz kalemi, göz altı kapatıcısı. Hepsi çok güzel tavsiye ediyorum:) göz kalemi bence bir efsane:)
@hayal_masal
sg26
Ben istanbulda değilim canimm ama gezmeye gidiyoruz tabi haftasonuna denk getirmemeye calisarak :)
Canimm ben istanbulda degilim ama bikac is ve kucuk alisveris icin gelecegiz, gecmis sayfalarda yazmistim esimle konusup onumuzdeki haftasonuna denk getirebilirsem ben de gelmek istiyorum buluşmaya :) eskisehirdeyim ben hizli trenle gelip Ataşehire geçiyoruz, bildigim kadariyla bulusacaginiz yer atasehire yakin :) eskisehirden gelmek karsidan gelmekten daha kolay olabiliyor bazensg26 canım sen istanbul , anadolu yakasında mısın? Haftaya cumartesi küçükyalı'da buluşma organize ettik sen de gel öyleyse lütfen... Hatta avrupa yakasından da çıkın çıkın gelinnnn
Akmiyor canim, sadece ucu beyaz soyulmustu az. Ben de sut sandim. Acaba sut muydu bilemedim. Krem surunce gecti gibi. yani sen ozellikle ucuna surmuyorsun anladigim kadariyla gogusu nemlendiriyordun sadece.Canım bende göğsüme krem sürerken orayada geliyor krem yanlışlıkla yani baya sürmüş oldum:) ama göğüs ucunda sivilce gibi şeylerin çıkmasının normal olduğunu biliyorum. Bendede var ama beyaz olmasını bilemedim şimdi. İçinden bişe akıyormu?
Bende ozellikle sabahlari oluyor.Benim de karnımın yanlarına arada iğneler batıyor dünürcüğüm. Sanırım genişleme ve büyümeden oluyor.
Evet canım ben yazmıştım. Benim göbek deliğim pirinç tanesi kadar kaldıKizlar bir yarım saat disarda kalmisimdir direk bir bel agrisi,karın agrisi girdi. Ki 3 gündür dışarı cikmiyordum bugün cıkıcam diye. Sizde de oluyor mu?
cloud17 canim bende agri,sanci oluyor ama batma hapsurdugumda oluyor normalde çok olmuyor. Ama normaldir muhtemelen
merve100 canim sen söyleyince baktim benim göbek deliği genislemis ama herkeste farklı oluyor galiba çünkü deli_mavi_59 göbek deliğinin küçüldüğünü yazmıştı yanilmiyorsam
Ben önünden geçerken gördüm bugün sevindim nerde olduğunu bilmiyordum tam bu cafenin.4753 Her gün geçiyorum nerdeyse yanyoldan gidiyorum da gideceğim yere... Kendimce kaçış yolum :)
kafein_ haftaya cumartesi görüşeceğiz canımmm size afilli bir nisan anneleri selfiesi çeker yollarız, kimin kim olduğunu tahmin edene süpriz ödül :))))
Bende eskiye göre iyiyim Allaha şükür ama öyle saatlerce dışarda olmayı düşünemiyorum masallah sana :) Ama tabi bendeki hala kanamalı günlerin etkisi..
Ev işi vs yapmıyorum. Bi kahvaltı ve akşam yemeğimizi hazırlıyorum genelde tek çeşit. Başka bisey yaptığım yok :) Bu persembe doktor artık gezmek falan serbest derse anca o şekil daha rahat olurum sanırım.
Cnm ikilin iyi cikmissa buyuk ihtimalle insallah 4 lun de iyi cikacak.Yok doktorum herşeyi normal dedi ama ben evham yapmaya yer arıyorum dün çok iyiydim bugün başladım yine araştırmalara bide dörtlü test yapıldı bi hafta nasıl beklenecek :))
Cnm henuz vitamine gecmedim. Demir kullaniyorum. Nasipse bu hafta randevum var belki baslatabilir.Kizlar hepinizin bebisinin mis gbi gidisindan opuorum;*aranizda hic vitamin kullanmayan varmi?yememde hic bi sorun yok vitamini almiodm ama simdi demir ve magnezyum verdi sizler napiosnz bu konuda
Benimki genislemis gibi...Göbek deliği genişleyen düzleşen ya da hafif bir yerinden şişen var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?