2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Cnm ne kadar uzmussun kendini ya rahat ol Rabbim ona sağlıklı sıhhatli bir kader yazmışsa öyle olur sen hiç merak etme allahın takdiri. bana soracak olursan sen yedin mi diye hem de defalarca yedim yine yerim :)) benim yaptığımı yapmayın siz :) ben yeme konusunda çok rahatım cnm ne çekerse yiyorum. hatta benim de toxoplazmam negatif. yumurtayı bazen cnm çekiyor az pişmiş yiyorum sebzeleri sadece normal suyla yıkayıp yiyorum etsiz çiğ köfte de yiyorum bazen et yemeklerinin yanında kola içiyorum daha bir sürü şey işte pek bir rahatım ben :)

D Desenn canım nasıl geçti bugün ayrıntılı usg?
merhaba canımm bende iki gündür giremedim hiç.. çok şükür bugün kızımla iki kez buluştuk. detaylımız gayet güzeldi yaklaşık yarım saat sürdü bir ara sırtını döndü bizi uğraştırdı ama ölçümleri alabildi doktorumuz. sonrada yanağını karnıma yaslamış halde çok güzel pozlar verdi 24 cm 350 gr olmuş bizim fındık.
artık 1 ay sonra görelim dedi doktorum özlersen istediğin zaman gel dedi tabi:)
tetanoz 1. dozu vurulucam bu hafta. bir de tam kan tahlili yaptırmamı istedi tekrar.
tekmeleri artınca nasıl da keyifliymiş Allah'ım hep mutluluklarını tattırsın.
babana tekrar acil şifalar diliyorum Allah eksikliklerini göstermesin hiçbirinin.
kadro için dua edicem canım gönlüne göre olsun inşallah. oğlumuzu öpüyoruz annesi. güzel haberler bizlerle olsun..

Evet canım ben yazmıştım. Benim göbek deliğim pirinç tanesi kadar kaldı Annem 5 aylık olduğuna kimse inanmaz diyor. Çok şiştim anneme çekmişim bu konuda

Benimki genislemis gibi...

Ottomania

Ben evde doğmuşum kar kış kıyametmiş Sarıkamış'ta seçim zamanı mı neymiş evde doğurmuş mecbur annem , göbeğimi düzgün kesememişler iple falan dikmişler annem çok kızardı ben ellediğim de elleme senin diğerleri gibi değil sanki midem çıkıcak sanırdım bende küçükken o yüzden göbek deliğim biraz normallere göre farklı böyle de görünce şaşırıyorum ama hala ellemiyorum biliyormusunuz kenarından dokunuyorum o boşluğa hiç dokunamadım

Yaaa çok güzeller ikinciyi çok beğendim markası ne tatlım , güzel günlerde giydir inşallah hayırlı olsun bakalım :)

Maşallah tosuna güzel geçmesine herşeyin yolunda olmasına sevindim kuzum

Kızlar hiç salam sucuk yediniz mi çiğ olarak? Canim cok istiyordu bir dilim salam yedim. Bişey olmaz umarım. Ne iradesizim ama rahat 2 aydır aklimdaydi..

Ben annemin yaptığı sucuğu yedim sadece bir kere toksoplazma getirmediğinden hiç yemiyorum pişmiş olsa bile salam sosis, Şen'de dikkat edersin bundan sonra hiç kafana takıp üzme kendini canım

bu arada ben detaylı için çok çok uygun bir ücret ödedim bahsedilen tüm kan akışları yönleri damar açıklıkları kemik ölçümleri özellikle kalp hepsine de bakıldı. bahsedilen fiyatların yarısının yarısı kadar.. neden bu kadar farklı acaba kafam karıştı

Canım benim ne güzel büyütmüşsün annesi. Maşallah maşallah güzel kızıma:) azcık keyifli tabi öyle hemen göstermiyor kendini. Canım sadece batından mı baktı?
Bence de bir ay bekle canım biraz daha büyür hem güzellik.
Ben de üçüncü dozumu( tetanoz) dün vuruldum. Çoktandır kan tahlili yaptırmadım sağlık ocağına gidip yaptıracağım doktor kontrolüne bir hafta kala.
Evet tekmeler çok Harika imiş aramızdaki bağın kurulduğunu en derinden hissettiğim bu hal.
Canım çok teşekkür ederim. Allah büyüklerimizi hep başımızda tutsun sağlıkla inşallah.
Canım dua et benim için inşallah o kadro benim olsun.
Biz de oğlumla sizi çok öpüyoruz.
Bu arada eşim de sordu geçen gün pek komik oluyor bu sohbet:) bizim dünür ne yapıyor hiç arayıp sordun mu diyor gelinimizi :))
Bebek arabası bakabildin mi canım ?

Canımm ben kent hastanesinde Namık Demir hocaya 560 tl ödeyeceğim.

Ay maşallah sana :) Gerci bir tanıdığım var kola,çiğ köfte, cips,pizza hep bu tarz beslendi 3 gebelikte de.Hatta doğuma giderken bile bi çiğ köfte durum yiyip öyle gideyim demiş yemiş öyle gitmiş :) bende çok arada çiğ köfte yedim bildiğimiz bir yerden,bikaç kezde cips,pizza ama işte.Hemşire bir arkadasa sordum hiç bişey olmaz git bi dilim daha ye dedi :) her zaman yemiycegini biliyorum canın çekmiş bişey olmaz o kadar dedi. Haklısınız aslında. Ben simdi kefirimi içeyim ve ceviz yiyim ancak bu şekilde kendimi affedebilirim :) en başta oglumdan Özür Diledim tabi :))

Rabbim güle güle sağlıkla giydirmeyi nasib etsin canım benim maşallah Allah nazardan korusun .
Bunlar da benim oğlumun son cicileri Allah hepimize sağlıklı giydirmeyi kısmet etsin.
Kızlar ben Aziz bebe ve gaye bebe ürünlerini pek beğendim.
Sizler hangi markaları tercih ediyorsunuz?

Bunlar da benim oğlumun son cicileri Allah hepimize sağlıklı giydirmeyi kısmet etsin.
Ay ne ciciler annesi :) inşallah nasip olsun da Allah Güle güle kullanmayı nasip etsin hepimize :)
Ben henüz kıyafet alamadım pek.1 tane hastane çıkışı aldım bebitof markası onu çok beğendim ama tavsiye ederim nette bulabilirsin. Mali güzel cidden. Bide lcw dan çok memnun olan insan gördüm bebek giyim konusunda ama bilemiyorum onu.

Iyi akşamlar hanımlar 20.haftasinda olan lar nefes darlığı çekenler varmı. Çok zor nefes aliyorum özellikle aksamlari artiyo. Bu sorunla nasıl baş ediyorsunuz nabzim da düşük çıktı 60

Canim bence cok da pimpirikli olmamak lazim.nefsi koreltmek icin yemek lazim.ben arada abartmadan yarim bardak fanta da içiyorum ayda 1 kere.bu kadar kafaya takma lütfen.onceden annelerimiz sanki yediginw ictigine mi dikkat ediyormus.biz yine tedbir alalim ama cok da evham yapmayalim.bebislerimizi strese sokmayalim

:):) hayır canım bakamadım aklım hala stokke ve mimanın o bahsettiğim renginde. jokerde varmış bu arada. bakarsam haberdar edicem.
cicileri çoook güzel. sağlıkla giysin inşallah güzel oğlun.
aziz bebeyi çok duydum herkes çok memnun canım benim arkadaşlarımdan.

güzel günlerde giysin bebisin canım Çok tatlılar.
Ağız yaraları için tuzlu gargara iyi geliyo Diye biliyorum. vitamin eksikliği belirtisi mi onu bilmiyorum ama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…