- 7 Mart 2012
- 1.547
- 672
- 123
- 37
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #22.501
Cnm ne kadar uzmussun kendini ya rahat ol Rabbim ona sağlıklı sıhhatli bir kader yazmışsa öyle olur sen hiç merak etme allahın takdiri. bana soracak olursan sen yedin mi diye hem de defalarca yedim yine yerim :)) benim yaptığımı yapmayın siz :) ben yeme konusunda çok rahatım cnm ne çekerse yiyorum. hatta benim de toxoplazmam negatif. yumurtayı bazen cnm çekiyor az pişmiş yiyorum sebzeleri sadece normal suyla yıkayıp yiyorum etsiz çiğ köfte de yiyorum bazen et yemeklerinin yanında kola içiyorum daha bir sürü şey işte pek bir rahatım ben :)cloud17 nete bir daha bakmiycam saglikla ilgili biseyde. Icime okuz oturdu resmen.. Bi daha yemek mi buyuk sozume tovbe ama bu bana baya bir gider yani.. Bi daha yemiycem.. Cok pisman oldum. Erken dogum dusuk riski var falan diyo ya o kadar degildir herhalde 1 dilim salam.. Salaklık bende neden yiyosun neden strese giriyosun dimi ama. Unutayim ben bu konuyu prrsembeye kadar. Yoksa bu psikoloji beni iyi etkilemez. Doktorda insallah bisey olmaz der..
merhaba canımm bende iki gündür giremedim hiç.. çok şükür bugün kızımla iki kez buluştuk. detaylımız gayet güzeldi yaklaşık yarım saat sürdü bir ara sırtını döndü bizi uğraştırdı ama ölçümleri alabildi doktorumuz. sonrada yanağını karnıma yaslamış halde çok güzel pozlar verdi 24 cm 350 gr olmuş bizim fındık.
Canım artık göbek deliğimizin genişlemesi, düzleşmesi çok normal. Hatta 20.hafta gebelikte şöyle yazıyordu: 20.haftada artık rahminiz göbek deliği hizanıza ulaşır ve göbek deliğiniz düzleşir.
Evet canım ben yazmıştım. Benim göbek deliğim pirinç tanesi kadar kaldıAnnem 5 aylık olduğuna kimse inanmaz diyor. Çok şiştim anneme çekmişim bu konuda
Benimki genislemis gibi...
Eki Görüntüle 1913782 Eki Görüntüle 1913783 Bugün kızımla alış veriş yaptık ,kaç mağaza gezdim bir bu ikisini beğendim yavaş yavaş alacağız seçe beğenegittiğim yerde İdil baby yoktu onun tarzını da beğeniyorum
Detaylı usg için İstanbuldayım canım giremedim geziyorum :))
@ikihayat canım bugün İbrahim beye gittik. 35-40 dk sürdü. Muayene ücretini almadılar sadece 1580 tl dataylı usg ücreti ödedik. Bütün ölçümlerini yaptı. Bütün organlara bakıldı ve her organın kan akışına bakıldı. Bi sorunumuz yok çok şükür. Cd verdi. Yüzünğn fotosunu yakalamak için uğraştı baya ve 1 tane yakaladı onu çekip verdi eklicem onuda. Birkaç tane de usg çıktısı verdi. Uzun uzun görüyorsun hasret gideriyosun bebişle. 1-2 kere esnerken yakaladı bizim oğlanı "hacının keyfi yerinde baksana şuna" dedi. Esprili bir doktor :) 2-3 sayfalık ultrason raporu verdi ayrıca. Onu da kendi doktoruma gösteririm dönünce. Gittiğinde her dakikanın keyfini çıkar :))
Kızlar hiç salam sucuk yediniz mi çiğ olarak? Canim cok istiyordu bir dilim salam yedim. Bişey olmaz umarım. Ne iradesizim ama rahat 2 aydır aklimdaydi..
benimde diş etlerim kırmızı ve sızlama var canımKuzular benim ağzımın içi yara dolu oldu bugün acısı artınca farkettim meyve biraz azalttım. Bir Öneriniz var mı?
Canım benim ne güzel büyütmüşsün annesi. Maşallah maşallah güzel kızıma:) azcık keyifli tabi öyle hemen göstermiyor kendini. Canım sadece batından mı baktı?merhaba canımm bende iki gündür giremedim hiç.. çok şükür bugün kızımla iki kez buluştuk. detaylımız gayet güzeldi yaklaşık yarım saat sürdü bir ara sırtını döndü bizi uğraştırdı ama ölçümleri alabildi doktorumuz. sonrada yanağını karnıma yaslamış halde çok güzel pozlar verdi 24 cm 350 gr olmuş bizim fındık.
artık 1 ay sonra görelim dedi doktorum özlersen istediğin zaman gel dedi tabi:)
tetanoz 1. dozu vurulucam bu hafta. bir de tam kan tahlili yaptırmamı istedi tekrar.
tekmeleri artınca nasıl da keyifliymiş Allah'ım hep mutluluklarını tattırsın.
babana tekrar acil şifalar diliyorum Allah eksikliklerini göstermesin hiçbirinin.
kadro için dua edicem canım gönlüne göre olsun inşallah. oğlumuzu öpüyoruz annesi. güzel haberler bizlerle olsun..
Canımm ben kent hastanesinde Namık Demir hocaya 560 tl ödeyeceğim.bu arada ben detaylı için çok çok uygun bir ücret ödedim bahsedilen tüm kan akışları yönleri damar açıklıkları kemik ölçümleri özellikle kalp hepsine de bakıldı. bahsedilen fiyatların yarısının yarısı kadar.. neden bu kadar farklı acaba kafam karıştı
Kalsiyum alımını arttır canım mutlakab
benimde diş etlerim kırmızı ve sızlama var canım
Ay maşallah sana :) Gerci bir tanıdığım var kola,çiğ köfte, cips,pizza hep bu tarz beslendi 3 gebelikte de.Hatta doğuma giderken bile bi çiğ köfte durCnm ne kadar uzmussun kendini ya rahat ol Rabbim ona sağlıklı sıhhatli bir kader yazmışsa öyle olur sen hiç merak etme allahın takdiri. bana soracak olursan sen yedin mi diye hem de defalarca yedim yine yerim :)) benim yaptığımı yapmayın siz :) ben yeme konusunda çok rahatım cnm ne çekerse yiyorum. hatta benim de toxoplazmam negatif. yumurtayı bazen cnm çekiyor az pişmiş yiyorum sebzeleri sadece normal suyla yıkayıp yiyorum etsiz çiğ köfte de yiyorum bazen et yemeklerinin yanında kola içiyorum daha bir sürü şey işte pek bir rahatım ben :)
Bunlar da benim oğlumun son cicileri Allah hepimize sağlıklı giydirmeyi kısmet etsin.
Kızlar ben Aziz bebe ve gaye bebe ürünlerini pek beğendim.
Sizler hangi markaları tercih ediyorsunuz?
Amin ablacım inşallah cümlemizin çocuklarına Allah sağlık sıhhat versinRabbim güle güle sağlıkla giydirmeyi nasib etsin canım benim maşallah Allah nazardan korusun .
Amin ablacım inşallah cümlemizin çocuklarına Allah sağlık sıhhat versin
Ay ne ciciler annesi :)Bunlar da benim oğlumun son cicileri Allah hepimize sağlıklı giydirmeyi kısmet etsin.
ben 250 tl ödedimCanımm ben kent hastanesinde Namık Demir hocaya 560 tl ödeyeceğim.
cloud17 nete bir daha bakmiycam saglikla ilgili biseyde. Icime okuz oturdu resmen.. Bi daha yemek mi buyuk sozume tovbe ama bu bana baya bir gider yani.. Bi daha yemiycem.. Cok pisman oldum. Erken dogum dusuk riski var falan diyo ya o kadar degildir herhalde 1 dilim salam.. Salaklık bende neden yiyosun neden strese giriyosun dimi ama. Unutayim ben bu konuyu prrsembeye kadar. Yoksa bu psikoloji beni iyi etkilemez. Doktorda insallah bisey olmaz der..
:):) hayır canım bakamadım aklım hala stokke ve mimanın o bahsettiğim renginde. jokerde varmış bu arada. bakarsam haberdar edicem.Canım benim ne güzel büyütmüşsün annesi. Maşallah maşallah güzel kızıma:) azcık keyifli tabi öyle hemen göstermiyor kendini. Canım sadece batından mı baktı?
Bence de bir ay bekle canım biraz daha büyür hem güzellik.
Ben de üçüncü dozumu( tetanoz) dün vuruldum. Çoktandır kan tahlili yaptırmadım sağlık ocağına gidip yaptıracağım doktor kontrolüne bir hafta kala.
Evet tekmeler çok Harika imiş aramızdaki bağın kurulduğunu en derinden hissettiğim bu hal.
Canım çok teşekkür ederim. Allah büyüklerimizi hep başımızda tutsun sağlıkla inşallah.
Canım dua et benim için inşallah o kadro benim olsun.
Biz de oğlumla sizi çok öpüyoruz.
Bu arada eşim de sordu geçen gün pek komik oluyor bu sohbet:) bizim dünür ne yapıyor hiç arayıp sordun mu diyor gelinimizi :))
Bebek arabası bakabildin mi canım ?
güzel günlerde giysin bebisin canım Çok tatlılar.Bunlar da benim oğlumun son cicileri Allah hepimize sağlıklı giydirmeyi kısmet etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?