- 17 Kasım 2014
- 317
- 532
- 53
- 37
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #22.441
Canım gördüm gidip canlısını daPrenses2017 canım @happymom87 un aldığı anne yani beşiği sen mi ariyordun? Eşim şimdi gösterdi bunu alsak mi diye de aklıma sen geldin. E bebek te sağda kampanyalilar bölümune girersen bulabilirsin
Sağol canım içim rahatladı şükür Allah hayırla kurtarsın hepimizi inşallahBenim 18+ 4 de 20 cm boyunda 285 mi 290 gr mi neydi hatirlayamadim simdi. Ama her bebegin farkli olur canim. Cinsiyete gore bile farklilik gosterebilir. Benim bebegimin bacak boyu uzunmus mesela normale gore uzun boylu olacak galiba dedi. Kafana hic takma olumsuz bisey olsa doktorun soylerfi zaten hic kiyaslama yapma 20. Haftadan sonra asil gelisimleri hizlaniyor
Bende dün 17,5 idim ben yeni yeni kendime geliyorum o yüzden korktum beslenmedimi aceba diye ama dr bişey demedi iyi şükürCanım ben en son 17+5 te gittim 233 gr 18 cm di
Kızlar dünkü kontrolde doktor anneme (kokulu acik kahve akintisi oldugu icin) şöyle bir tavsiyede bulundu sizle de paylaşayım. Malum hamilelik döneminde enfeksiyona daha fazla açığız. Bildiğiniz gibi evlerimizde tuvalette taharet musluğu arkadan öne tazyikle su fişkirtacak sekilde yani būyūk tuvalet sonrasi popodaki bağırsak bakterilerini vajina ağzına sicratacak şekilde akıyor. Bu durumda temizlenelim derken daha çok bakterilere maruz kalma durumu ortaya çıkar. Doktorun tavsiyesi şu , zaten büyük tuvalet günde 1 defa (belki 2 defa çıkanlariniz veya kabızlığı bağlı 2 günde 1i bulanlar da olabilir) çıkıyoruz çiş gibi değil, büyük tuvalet sonrası duşta temizlenmek.. sonra da kurular çatlak kremlerinizi surersiniz oldu bitti :) bu bir önlem. Annem tam da bu bu sebeple antibiyotige başladı.
Temizlikler mutlaka önden arkaya doğru olmalı; )
bende seviyorum ama ben daha yeni yeni gidiyorum eşim evlenmeden öncede her sene gidiyodu.şimdi beraber gidiyoruz.eşimde geçen günlerde müşterilerle gidebiliriz diyodu ama sanırım ayarlayamadılar gidemedi :))) zaten bensiz gitmesini pek istemiyorum ama bi yandan kısıtlamak da istemiyorum :) sorun olmaz sanırım otel ismi.cratosu seviyoruz biz en çok.bu sene farklılık olsun diye elexusa gittik.biraz korkuyorum bebekle gitmeye ama inşallah gidebiliriz dediğin gibi bakarsın aynı tarihlere gelir karşılaşırız :)
İnşallah ikilide bir sorun çıkmamıştı bundada çıkmaz Allah'a emanet yavrularımız....Cnm ikilin iyi cikmissa buyuk ihtimalle insallah 4 lun de iyi cikacak.
Sağol canım içim rahatladı şükür Allah hayırla kurtarsın hepimizi inşallah
Bende bir haftadır hissediyorum bide ilk gebeliklerde çok bilinmiyor diyolar benim 3. Bu inşallah...Amin canim insallah. Hic korkma annelik biraz evhamlandiriyor ama aksi bisey olsa doktor soylerdi mutlaka. Mesela ben de tekme hissetmiyorum daha genelde 20.haftadan sonra hissediliyormus ama erken hisseden arkadaslarda var. Arkadaslarim da gec hissetmis cogu. Ic karin genisse daha gec hissedilirmis bugun de onu ogrenmis oldum. Ilk basta bebekte mi bisey var diye korktum ama gelisimi ileride dedi doktor demekki herkesinki bir degil sende kiyaslama kimseyle annesi bebisin cok saglikli sen guzel beslenmeye bak:)
Bende bir haftadır hissediyorum bide ilk gebeliklerde çok bilinmiyor diyolar benim 3. Bu inşallah...
Kızlar göğüs için Lansinoh kullanılıyor dimi? Çatlak için hangi kremi oneriyorsunuz? Bide hangi siteden alayım? Başlarda çatlarsa da problem değil diyordum ama geçen nette bir göbek çatlagi gördüm aman Allahım :)) Birak mayoyu hasema anca kapatir o catlagidedim bende önlem alayım. Tabiki oğlumun canı sağ olsun ama önlem alabiliyorken neden yapmıyim dedim :))
Evet canım siyah yerine sürmüyorum etrafına sürüyorum malum göğüslerde büyüdüğü için çatlak kremini karnıma sürüşümde her seferinde göğsümede sürüyorum ama bulaşıyor orayada.Akmiyor canim, sadece ucu beyaz soyulmustu az. Ben de sut sandim. Acaba sut muydu bilemedim. Krem surunce gecti gibi. yani sen ozellikle ucuna surmuyorsun anladigim kadariyla gogusu nemlendiriyordun sadece.
Ben sebamed kullanıyorum canım şimdilik memnunum :) ama doğumdan sonra göreceğiz sonucuKızlar göğüs için Lansinoh kullanılıyor dimi? Çatlak için hangi kremi oneriyorsunuz? Bide hangi siteden alayım? Başlarda çatlarsa da problem değil diyordum ama geçen nette bir göbek çatlagi gördüm aman Allahım :)) Birak mayoyu hasema anca kapatir o catlagidedim bende önlem alayım. Tabiki oğlumun canı sağ olsun ama önlem alabiliyorken neden yapmıyim dedim :))
Benim gogus uçları kuruyor kabuk vs olmus normal mi bilmiyorum ama. Onun icin sandim ben bu lansinohu :) palmerse bakayim o zaman catlak icin. Sagol canim. Bende normalde netten alisveris yapmiyordum ama bebisle beraber basliyorum yavaş yavas :)Canim lansinoh son 1 ay kullaniliyor gogus ucundaki deriyi sertlestiriyormus su an erken bence. Ben burts bees kullaniyorum karin icin %99 dogal cok onerdiler aldim memnunum. Bitkisel karisim var bir de onu da haftada 1 2 kullaniyorum. Palmers in urunleri var onlar da arada :) hergun duzenli kullanmiyorum aslinda 2 gunde bir bazen hergun:) bir de gogus sikilastiricim var su an goguslerimde sorun yok ama buyuyup sonradan kuculecek ya onu da al dediler aldim 1 2 kere kullandim o kadar:) ben sadece palmersi e bebekten aldim onun disinda o tarz seyleri internetten guvenip alamiyorum
Hangi ürün hangi site gebe bakım uzmanımız :))))Ben sebamed kullanıyorum canım şimdilik memnunum :) ama doğumdan sonra göreceğiz sonucu
İnşallah canım senin ilk bebeğinmi kaç haftadasın sen?Ne guzel masallah. Bende sadece segirme gibi var onu hissediyorum da tekme yok henuz. Bir de benim bebek cok hareketlo ultrasonda doktor 2 hafta sonra gor bak yandin dedi. O zaman tekmeleri hissedermisim de o kadar harekete ragmen tekme yok henuz:) kendini hissettiriyor tabi yavas yavas. Senin 3. Gebelik oldugu icin erken hissetmen daha normal canim. Darisi basima :)
İnşallah canım senin ilk bebeğinmi kaç haftadasın sen?
Canım çok teşekkür ederim ben de okuyayım mesajlarını. Yok yok kuzum kötü ihtimal yüzde beş.Haklısın kolay değil ama.. Bir dk ya ben yanlış mı anladımm kötü ihtimal yüksek iyi
İhtimal %5 mi ??? Öyleyse ben tam tersi anladığım için farklı yorum yaptım sanırım. Canım mesajım çok uzundu ekran resmi çektim ordan okursundetaylı ultrasonumla ilgili..
İnşallah canım haklısın :)Hadi hayırlı olsun.sağlıkla al bebeğini kucağına inşallah.
Maşallah bebeğine canımsağlıklıymış şükür.inşallah senin damarsal probleminde gelecek için sorun yaratmaz.baya düşük bir ihtimal ama eminim senin aklını kurcalıyacak.beni düşün mesela 1/10 muş down sendromu ihtimalim kan sonuçlarına göre ama çok şükür ki temiz çıktı.seninde iyi sonuçlanıcak inşallah.dualarım seninle.
Canım belki vücudun değişik bölgelerinde farklı hissediliyordur acı.üzülme lütfen.inşallah iyi sonuçlanacak canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?