2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Prenses2017 canım @happymom87 un aldığı anne yani beşiği sen mi ariyordun? Eşim şimdi gösterdi bunu alsak mi diye de aklıma sen geldin. E bebek te sağda kampanyalilar bölümune girersen bulabilirsin
Canım gördüm gidip canlısını da sağol...eşim gelsin de bakalım ayrıntılı.bitti sandım panik yaptım varama bir sürü var şükür

Sağol canım içim rahatladı şükür Allah hayırla kurtarsın hepimizi inşallah

Ben uzun zamandir oyle yapiyorum canim hatta yillardir diyebilirim. Annem soylemisti bana da cok uzun yillar once. Taharet musluguyla cok temizlenmiyor gibi geliyor bana. Dusta temizleniyorum hemen sipsak 5 dakika zaten. Daha temiz oluyor oyle.

Yok yok sen yine de kibrisa tek yollama :) ben bu sene en cok elexus a gittim cratosa 2 kere gittim bu sene. Gecen sene nuhun gemisine cok gidiyordum bir de merite :) cratosun denizi kayalikli falan cok sevmiyorum on taraftaki denizi daha temiz ama orasi da alcak boyumu gecmeyince de yuzmek hosuma gitmiyor. Elexusun da denizinin yari kismi tasli ya baslangici tasa basamiyorum tikliyim ben:) su sporlari olan yerdeki taraf temiz orda giriyorum sadece oyle cinsim iste:) deniz ayakkabisi olmadan de denize kolay kolay girmem boyumu geciyosa girerim de iskeleden girmiyosam asla deniz ayakkabisiz girmem :):) benle denize giren hic eglenemiyor o yuzden devamli esimin koluna atliyorun ayagima bisey degdi diye :) ortak havuza da asla girmem her turlu mikrop var. Belli olmaz karsilasabiliriz yazin %80 ordayim haftasonlari illa denk geliriz :) bebekle de korkma elexusda dadilar falan var abimin cocuklarina bakmislardi aksam 2 3 saat tanidik otel oldugu icin guvenirim diger turlu birakmam zaten bebek olunca o tatil olmuyor gunesde duramiyorsun aksam odaya erken gidiyorsun. Hep vah vah der uzulurdum millete de bu sene basima gelecek :) anneme guveniyorum bakalim :) zaten bi doguracaksin herhalde diyor haha :)

Sağol canım içim rahatladı şükür Allah hayırla kurtarsın hepimizi inşallah

Amin canim insallah. Hic korkma annelik biraz evhamlandiriyor ama aksi bisey olsa doktor soylerdi mutlaka. Mesela ben de tekme hissetmiyorum daha genelde 20.haftadan sonra hissediliyormus ama erken hisseden arkadaslarda var. Arkadaslarim da gec hissetmis cogu. Ic karin genisse daha gec hissedilirmis bugun de onu ogrenmis oldum. Ilk basta bebekte mi bisey var diye korktum ama gelisimi ileride dedi doktor demekki herkesinki bir degil sende kiyaslama kimseyle annesi bebisin cok saglikli sen guzel beslenmeye bak:)

Bende bir haftadır hissediyorum bide ilk gebeliklerde çok bilinmiyor diyolar benim 3. Bu inşallah...

Kızlar göğüs için Lansinoh kullanılıyor dimi? Çatlak için hangi kremi oneriyorsunuz? Bide hangi siteden alayım? Başlarda çatlarsa da problem değil diyordum ama geçen nette bir göbek çatlagi gördüm aman Allahım :)) Birak mayoyu hasema anca kapatir o catlagi dedim bende önlem alayım. Tabiki oğlumun canı sağ olsun ama önlem alabiliyorken neden yapmıyim dedim :))

Bende bir haftadır hissediyorum bide ilk gebeliklerde çok bilinmiyor diyolar benim 3. Bu inşallah...

Ne guzel masallah. Bende sadece segirme gibi var onu hissediyorum da tekme yok henuz. Bir de benim bebek cok hareketlo ultrasonda doktor 2 hafta sonra gor bak yandin dedi. O zaman tekmeleri hissedermisim de o kadar harekete ragmen tekme yok henuz:) kendini hissettiriyor tabi yavas yavas. Senin 3. Gebelik oldugu icin erken hissetmen daha normal canim. Darisi basima :)

Canim lansinoh son 1 ay kullaniliyor gogus ucundaki deriyi sertlestiriyormus su an erken bence. Ben burts bees kullaniyorum karin icin %99 dogal cok onerdiler aldim memnunum. Bitkisel karisim var bir de onu da haftada 1 2 kullaniyorum. Palmers in urunleri var onlar da arada :) hergun duzenli kullanmiyorum aslinda 2 gunde bir bazen hergun:) bir de gogus sikilastiricim var su an goguslerimde sorun yok ama buyuyup sonradan kuculecek ya onu da al dediler aldim 1 2 kere kullandim o kadar:) ben sadece palmersi e bebekten aldim onun disinda o tarz seyleri internetten guvenip alamiyorum

Akmiyor canim, sadece ucu beyaz soyulmustu az. Ben de sut sandim. Acaba sut muydu bilemedim. Krem surunce gecti gibi. yani sen ozellikle ucuna surmuyorsun anladigim kadariyla gogusu nemlendiriyordun sadece.
Evet canım siyah yerine sürmüyorum etrafına sürüyorum malum göğüslerde büyüdüğü için çatlak kremini karnıma sürüşümde her seferinde göğsümede sürüyorum ama bulaşıyor orayada.

Ben sebamed kullanıyorum canım şimdilik memnunum :) ama doğumdan sonra göreceğiz sonucu

Benim gogus uçları kuruyor kabuk vs olmus normal mi bilmiyorum ama. Onun icin sandim ben bu lansinohu :) palmerse bakayim o zaman catlak icin. Sagol canim. Bende normalde netten alisveris yapmiyordum ama bebisle beraber basliyorum yavaş yavas :)

İnşallah canım senin ilk bebeğinmi kaç haftadasın sen?

Canım çok teşekkür ederim ben de okuyayım mesajlarını. Yok yok kuzum kötü ihtimal yüzde beş.
Her zaman umut var. O güzel kızını da öp maşallah ona.

İnşallah canım haklısın :)

Kızlar iki gündür oksurmekten bir hal oldum yazık çocuk karnımda muhtemelen zıplayıp duruyordur bazen öksururken karnıma sancı giriyor. boğazim sürekli kasiniyor kendimi zor tutuyorum ama oksurmeden duramıyorum. doğal bir yönteminiz var mı ne yapabilirim ilaç içmek istemiyorum ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…