- 25 Mayıs 2015
- 4.170
- 9.656
- 158
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #22.481
Canım ben hiç yemedim sen de nefsini körelttin ama bir daha yeme kuzum.Kızlar hiç salam sucuk yediniz mi çiğ olarak? Canim cok istiyordu bir dilim salam yedim. Bişey olmaz umarım. Ne iradesizim ama rahat 2 aydır aklimdaydi..
Yemiycem canim çok pişmanım. Kızıyorum kendime bu ne sorumsuzluk.. 1,5 yıl bebek haberi bekledim ben. Şu yaptığıma bakar misin? Hayır yedim ne oldu al sana akşam akşam canim sıkıldı.. Çok aptalım.Canım ben hiç yemedim sen de nefsini körelttin ama bir daha yeme kuzum.
Yemiycem canim çok pişmanım. Kızıyorum kendime bu ne sorumsuzluk.. 1,5 yıl bebek haberi bekledim ben. Şu yaptığıma bakar misin? Hayır yedim ne oldu al sana akşam akşam canim sıkıldı.. Çok aptalım.
Yemiycem canim çok pişmanım. Kızıyorum kendime bu ne sorumsuzluk.. 1,5 yıl bebek haberi bekledim ben. Şu yaptığıma bakar misin? Hayır yedim ne oldu al sana akşam akşam canim sıkıldı.. Çok aptalım.
Aaaaa yok öyle kendine kızmak canın çok çekti nefis körelttin tamam bittti geçti canım. Yedin yemesen isteğin büyürdü kuzum daha fazlasını isterdin. Tamam şimdi oh be tadına baktım De ve rahatlaYemiycem canim çok pişmanım. Kızıyorum kendime bu ne sorumsuzluk.. 1,5 yıl bebek haberi bekledim ben. Şu yaptığıma bakar misin? Hayır yedim ne oldu al sana akşam akşam canim sıkıldı.. Çok aptalım.
bişey olmaz canım bi kereden bende yemişimdir mutlaka çiğ bişey.tam hatırlamıyorum ama sanırım bende pastırmayı yemiştim çiğ çiğ.bi dahakine ızgarada ya da yağda çevirir yersin olur biter :)
cloud17 nete bir daha bakmiycam saglikla ilgili biseyde. Icime okuz oturdu resmen.. Bi daha yemek mi buyuk sozume tovbe ama bu bana baya bir gider yani.. Bi daha yemiycem.. Cok pisman oldum. Erken dogum dusuk riski var falan diyo ya o kadar degildir herhalde 1 dilim salam.. Salaklık bende neden yiyosun neden strese giriyosun dimi ama. Unutayim ben bu konuyu prrsembeye kadar. Yoksa bu psikoloji beni iyi etkilemez. Doktorda insallah bisey olmaz der..
Detaylı usg için İstanbuldayım canım giremedim geziyorum :))
ikihayat canım bugün İbrahim beye gittik. 35-40 dk sürdü. Muayene ücretini almadılar sadece 1580 tl dataylı usg ücreti ödedik. Bütün ölçümlerini yaptı. Bütün organlara bakıldı ve her organın kan akışına bakıldı. Bi sorunumuz yok çok şükür. Cd verdi. Yüzünğn fotosunu yakalamak için uğraştı baya ve 1 tane yakaladı onu çekip verdi eklicem onuda. Birkaç tane de usg çıktısı verdi. Uzun uzun görüyorsun hasret gideriyosun bebişle. 1-2 kere esnerken yakaladı bizim oğlanı "hacının keyfi yerinde baksana şuna" dedi. Esprili bir doktor :) 2-3 sayfalık ultrason raporu verdi ayrıca. Onu da kendi doktoruma gösteririm dönünce. Gittiğinde her dakikanın keyfini çıkar :))
Sag ol canim benim icimi ferahlatıyorsunuz valla. Cansınız hepiniz. Bundan sonra daha dikkatli olucam evet ama kendimi artik uzmiycem :)ay yok artık.bencede bakma internetten.benim kayınvalidem 6 aylıkken hamile olduğunu farketmiş menepoza girdiğini sanmış 40 yaşında olunca.o zamana kadar neler neler yemiştir ne kadar ağır şeyler kaldırmıştır.sapasağlam çocuk doğurmuş.bazen biz ne kadar dikkat etsek de bişeylerin olucağı varsa olur eğer Allah isterse sen hiçbişeye dikkat etmesen de bebeğinde hiçbi problem olmaz.elimizden geldiğince dikkat edicez tabi ama böyle ufacık şeyleri de kafana takmaya gerek yok.ne yazıldıysa onu görücez neticede.içini ferah tut bol dua et canım :)
Detaylı usg için İstanbuldayım canım giremedim geziyorum :))
ikihayat canım bugün İbrahim beye gittik. 35-40 dk sürdü. Muayene ücretini almadılar sadece 1580 tl dataylı usg ücreti ödedik. Bütün ölçümlerini yaptı. Bütün organlara bakıldı ve her organın kan akışına bakıldı. Bi sorunumuz yok çok şükür. Cd verdi. Yüzünğn fotosunu yakalamak için uğraştı baya ve 1 tane yakaladı onu çekip verdi eklicem onuda. Birkaç tane de usg çıktısı verdi. Uzun uzun görüyorsun hasret gideriyosun bebişle. 1-2 kere esnerken yakaladı bizim oğlanı "hacının keyfi yerinde baksana şuna" dedi. Esprili bir doktor :) 2-3 sayfalık ultrason raporu verdi ayrıca. Onu da kendi doktoruma gösteririm dönünce. Gittiğinde her dakikanın keyfini çıkar :))
Canım ben de usg için İzmir de kent hastanesine gideceğim muayene ücreti almıyorlar detaylı usg ücreti ödeyeceğim sadece .Bu arada demekki detayli usg olunca muayene ucreti almiyor. Yoksa 2000 den asagi cikmazdiniz o da cok iyi olmus cebinize kalmis :)
Canım ben de usg için İzmir de kent hastanesine gideceğim muayene ücreti almıyorlar detaylı usg ücreti ödeyeceğim sadece .
Canım ben 1 Aralık'ta gireceğim inşallahAcaba detayli usg de heryermi oyle ? Bak bilmiyordum bunu da ilk kez yasayinca :) daha iyi olmus ama muayene ucreti olmamasi. Sen ne zaman giriyordun canim?
Canım ben 1 Aralık'ta gireceğim inşallah
Kuzum az daha sabır bol bol görüp hasret gidereceğiz :)Bende 6 aralikta girecegim. Zaman gecmiyor daha cok var
Gozunuzaydin canimm cok sevindim her seyin yolunda olmasinaa :) insallah her sey hep boyle güzel ilerler maşallah oglusunaDetaylı usg için İstanbuldayım canım giremedim geziyorum :))
Tatlim hic canını sıkma ben de sucuk yiyorum arada canım istiyor, doktorum da köydeki teyzeler ne kdr dikkat ediyor sence cok da saglikli cocuklari oluyor her seyi kafana takarsan bebek daha cok etkilenir diyorYemiycem canim çok pişmanım. Kızıyorum kendime bu ne sorumsuzluk.. 1,5 yıl bebek haberi bekledim ben. Şu yaptığıma bakar misin? Hayır yedim ne oldu al sana akşam akşam canim sıkıldı.. Çok aptalım.
Ay Allahta senden razi olsun ne diyim. Içime su serptin doktorunun söylediğini yazınca.Gozunuzaydin canimm cok sevindim her seyin yolunda olmasinaa :) insallah her sey hep boyle güzel ilerler maşallah oglusuna
Tatlim hic canını sıkma ben de sucuk yiyorum arada canım istiyor, doktorum da köydeki teyzeler ne kdr dikkat ediyor sence cok da saglikli cocuklari oluyor her seyi kafana takarsan bebek daha cok etkilenir diyorhaksiz da sayılmaz biz tedbirimizi elden birakmayalim ama boyle kucuk seyler icin de canımızı sikmayalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?