2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Canım ben hiç yemedim sen de nefsini körelttin ama bir daha yeme kuzum.
Yemiycem canim çok pişmanım. Kızıyorum kendime bu ne sorumsuzluk.. 1,5 yıl bebek haberi bekledim ben. Şu yaptığıma bakar misin? Hayır yedim ne oldu al sana akşam akşam canim sıkıldı.. Çok aptalım.

Yemiycem canim çok pişmanım. Kızıyorum kendime bu ne sorumsuzluk.. 1,5 yıl bebek haberi bekledim ben. Şu yaptığıma bakar misin? Hayır yedim ne oldu al sana akşam akşam canim sıkıldı.. Çok aptalım.

Ben salam sevmem normalde de hic yemem ama pişmiş sucuk yedim.guvendigimiz kasaptan almıştık guzelce pişirip yedim.

bişey olmaz canım bi kereden bende yemişimdir mutlaka çiğ bişey.tam hatırlamıyorum ama sanırım bende pastırmayı yemiştim çiğ çiğ.bi dahakine ızgarada ya da yağda çevirir yersin olur biter :)

Aaaaa yok öyle kendine kızmak canın çok çekti nefis körelttin tamam bittti geçti canım. Yedin yemesen isteğin büyürdü kuzum daha fazlasını isterdin. Tamam şimdi oh be tadına baktım De ve rahatla

bişey olmaz canım bi kereden bende yemişimdir mutlaka çiğ bişey.tam hatırlamıyorum ama sanırım bende pastırmayı yemiştim çiğ çiğ.bi dahakine ızgarada ya da yağda çevirir yersin olur biter :)
cloud17 nete bir daha bakmiycam saglikla ilgili biseyde. Icime okuz oturdu resmen.. Bi daha yemek mi buyuk sozume tovbe ama bu bana baya bir gider yani.. Bi daha yemiycem.. Cok pisman oldum. Erken dogum dusuk riski var falan diyo ya o kadar degildir herhalde 1 dilim salam.. Salaklık bende neden yiyosun neden strese giriyosun dimi ama. Unutayim ben bu konuyu prrsembeye kadar. Yoksa bu psikoloji beni iyi etkilemez. Doktorda insallah bisey olmaz der..

ay yok artık.bencede bakma internetten.benim kayınvalidem 6 aylıkken hamile olduğunu farketmiş menepoza girdiğini sanmış 40 yaşında olunca.o zamana kadar neler neler yemiştir ne kadar ağır şeyler kaldırmıştır.sapasağlam çocuk doğurmuş.bazen biz ne kadar dikkat etsek de bişeylerin olucağı varsa olur eğer Allah isterse sen hiçbişeye dikkat etmesen de bebeğinde hiçbi problem olmaz.elimizden geldiğince dikkat edicez tabi ama böyle ufacık şeyleri de kafana takmaya gerek yok.ne yazıldıysa onu görücez neticede.içini ferah tut bol dua et canım :)

Aaaaaaaaaa gittin miiiiiiiiiii ben yarin saniyordum. Arkadasimda 40 dk falan surdu demisti. Icine sindi dimi? Ben cok seviyorum doktorumu ya adami gorunce negatifligim gidiyor. Birsey yok dediyse icin rahat olsun herkes oyle diyor ona geliyor. Bana da hep oyle diyor bizimki hep bacaklari actigi icin ooo haciya bak keyfi yerinde rahata bak sen diyor:) yaa cok sevindimmmmmm herseyin iyi cikmasinaaaa inanilmaz sabirsizimmmmm nasil 6si gelecek bilmiyorum yaaaaa ah keske bgun senin yerinde olsaydim:) darisi basima canimm insallah benimkide guzel gecer

Sag ol canim benim icimi ferahlatıyorsunuz valla. Cansınız hepiniz. Bundan sonra daha dikkatli olucam evet ama kendimi artik uzmiycem :)

Bu arada demekki detayli usg olunca muayene ucreti almiyor. Yoksa 2000 den asagi cikmazdiniz o da cok iyi olmus cebinize kalmis :)

Canım ben de usg için İzmir de kent hastanesine gideceğim muayene ücreti almıyorlar detaylı usg ücreti ödeyeceğim sadece .

Acaba detayli usg de heryermi oyle ? Bak bilmiyordum bunu da ilk kez yasayinca :) daha iyi olmus ama muayene ucreti olmamasi. Sen ne zaman giriyordun canim?

Bence bu genel bisey olabilir kızlar bende aynı şekilde sadece detaylı parası vereceğim. Özellikle arayıp sordum bu şekilde dediler

Gozunuzaydin canimm cok sevindim her seyin yolunda olmasinaa :) insallah her sey hep boyle güzel ilerler maşallah oglusuna
Tatlim hic canını sıkma ben de sucuk yiyorum arada canım istiyor, doktorum da köydeki teyzeler ne kdr dikkat ediyor sence cok da saglikli cocuklari oluyor her seyi kafana takarsan bebek daha cok etkilenir diyor haksiz da sayılmaz biz tedbirimizi elden birakmayalim ama boyle kucuk seyler icin de canımızı sikmayalim

Ay Allahta senden razi olsun ne diyim. Içime su serptin doktorunun söylediğini yazınca.
Aslinda hakkaten abartiyoruz bazen.. Geçen bi belgesel vardı 3 tane hamile kadını anlatıyor.
Biri şehirde yaşayan modern bir bayan,diğeri bir köyde yasiyor,diğeri başka ülkeden sığınmacı olarak bizim ülkemizde.
Şehirde yaşayan özel hastaneye gidiyor,herşeye dikkat ediyor,alışveriş vs bebek odası dilediği gibi yapıyor.
Köydeki bayan el arabasina tezek yukluyor tasiyor onu karni burnunda. Egilip kalkiyor neler neler yapiyor.. Bebek eşyası olarak sadece eşi bir takım göndermiş gurbetten onunla doğuma gidiyor tek başına otobüsle..
Sığınmacı olarak gelen aynı şekilde zor sartlarda. Bide üstüne dil bilmiyor,iz bilmiyor..
3 ude saglikli bebisler doğuruyor sonunda :)
Herşey olacağına varıyor aslında da iste evham yakamızı bir bıraksa :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…