- 10 Ekim 2016
- 6.332
- 14.077
- 198
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #22.521
Evet teyzesi çok haklısın. Valla hepiniz iyiki varsınız. Siz olmasanız salamdan sonra bide kendi kendimi yemiştim :))) Bende hic kola fanta gazoz onlari icmedim ama normalde de cok tuketmedigimden. Aslinda yurt dışında kadınlar çok mu dikkat ediyor zaten beslenme şekilleri fast food ve gazlı ,alkollü içecekler. Tabiki bunun yaninda iyi örnekler de var biz onları görmeliyiz ama kısacası hepiniz haklısınız ve rahat olmak gerek..Canim bence cok da pimpirikli olmamak lazim.nefsi koreltmek icin yemek lazim.ben arada abartmadan yarim bardak fanta da içiyorum ayda 1 kere.bu kadar kafaya takma lütfen.onceden annelerimiz sanki yediginw ictigine mi dikkat ediyormus.biz yine tedbir alalim ama cok da evham yapmayalim.bebislerimizi strese sokmayalim
bu arada ben detaylı için çok çok uygun bir ücret ödedim bahsedilen tüm kan akışları yönleri damar açıklıkları kemik ölçümleri özellikle kalp hepsine de bakıldı. bahsedilen fiyatların yarısının yarısı kadar.. neden bu kadar farklı acaba kafam karıştı
çok teşekkürler canım evet haklısın bir de hoca olunca belki prof vs daha yüksek ücretler elbet..inşallah herkes güzel haberlerle döner. bugün doktor uzun uzun bakarken arada hiç konuşmuyor ekrana bakıyor dikkatle kalbim çıkacak gibi oldu korkudan bir aksilik mi var diye.. annelik delilik bence daha şimdiden:)Canim sehirden sehire degisiyor bence bu fiyatlar.ben de 200 tl ödeyeceğim doktorun kendi muayenesine gidecegim icin.bi de bu doktor normalde benim gittigim hastaneyle anlasmali haftada 2 gun geliyor o hastaneye orada gitseydim 300tlydi
bu arada ben detaylı için çok çok uygun bir ücret ödedim bahsedilen tüm kan akışları yönleri damar açıklıkları kemik ölçümleri özellikle kalp hepsine de bakıldı. bahsedilen fiyatların yarısının yarısı kadar.. neden bu kadar farklı acaba kafam karıştı
Canım çok teşekkür ederimgüzel günlerde giysin bebisin canım Çok tatlılar.
Ağız yaraları için tuzlu gargara iyi geliyo Diye biliyorum. vitamin eksikliği belirtisi mi onu bilmiyorum ama.
çok teşekkürler canım evet haklısın bir de hoca olunca belki prof vs daha yüksek ücretler elbet..inşallah herkes güzel haberlerle döner. bugün doktor uzun uzun bakarken arada hiç konuşmuyor ekrana bakıyor dikkatle kalbim çıkacak gibi oldu korkudan bir aksilik mi var diye.. annelik delilik bence daha şimdiden:)
Aynı ürünlere aşık olmuşuZ dünürcüm :):):) hayır canım bakamadım aklım hala stokke ve mimanın o bahsettiğim renginde. jokerde varmış bu arada. bakarsam haberdar edicem.
cicileri çoook güzel. sağlıkla giysin inşallah güzel oğlun.
aziz bebeyi çok duydum herkes çok memnun canım benim arkadaşlarımdan.
Bu sabah ben de krampla uyandım canım ağladım acısındanben 250 tl ödedimbazı fiyatlarla çok farklı acaba iyi bakılmadı mı diye düşünüyor insan.
evet kalsiyumu arttırmalıyım kesin geceleri kramp giriyor bir de bacaklarıma.
Canım ben de bebitoftan battaniye ve hastane çıkışı aldım. Çok güzeller. Amin bütün bebekler sağlıkla giysin cicilerini :)Ay ne ciciler annesi :)inşallah nasip olsun da Allah Güle güle kullanmayı nasip etsin hepimize :)
Ben henüz kıyafet alamadım pek.1 tane hastane çıkışı aldım bebitof markası onu çok beğendim ama tavsiye ederim nette bulabilirsin. Mali güzel cidden. Bide lcw dan çok memnun olan insan gördüm bebek giyim konusunda ama bilemiyorum onu.
Aaaaaaaaaa gittin miiiiiiiiiii ben yarin saniyordum. Arkadasimda 40 dk falan surdu demisti. Icine sindi dimi? Ben cok seviyorum doktorumu ya adami gorunce negatifligim gidiyor. Birsey yok dediyse icin rahat olsun herkes oyle diyor ona geliyor. Bana da hep oyle diyor bizimki hep bacaklari actigi icin ooo haciya bak keyfi yerinde rahata bak sen diyor:) yaa cok sevindimmmmmm herseyin iyi cikmasinaaaa inanilmaz sabirsizimmmmm nasil 6si gelecek bilmiyorum yaaaaa ah keske bgun senin yerinde olsaydim:) darisi basima canimm insallah benimkide guzel gecer
Bu arada demekki detayli usg olunca muayene ucreti almiyor. Yoksa 2000 den asagi cikmazdiniz o da cok iyi olmus cebinize kalmis :)
İnşallah canım teşekkür ederim. Hepimiz sorunsuz kucağımıza alırız bebişlerimizi inşallah.simarik83 canım tatlı oğlunu yerim senin :)
Maşallah her şeyi yolundaymış hep de öyle olsun inşallah canım.
Teşwkkür ederim canım inşallah hepimizinki güzel devam eder.Gozunuzaydin canimm cok sevindim her seyin yolunda olmasinaa :) insallah her sey hep boyle güzel ilerler maşallah oglusuna
Teşekkür ederiz teyzesi :))Maşallah tosuna güzel geçmesine herşeyin yolunda olmasına sevindim kuzum
ben en cok onu merak ediyorum konusmalardan yola cikarak bakalim nasil bir tahmin yurutecezzz
Detaylı usg için İstanbuldayım canım giremedim geziyorum :))
@ikihayat canım bugün İbrahim beye gittik. 35-40 dk sürdü. Muayene ücretini almadılar sadece 1580 tl dataylı usg ücreti ödedik. Bütün ölçümlerini yaptı. Bütün organlara bakıldı ve her organın kan akışına bakıldı. Bi sorunumuz yok çok şükür. Cd verdi. Yüzünğn fotosunu yakalamak için uğraştı baya ve 1 tane yakaladı onu çekip verdi eklicem onuda. Birkaç tane de usg çıktısı verdi. Uzun uzun görüyorsun hasret gideriyosun bebişle. 1-2 kere esnerken yakaladı bizim oğlanı "hacının keyfi yerinde baksana şuna" dedi. Esprili bir doktor :) 2-3 sayfalık ultrason raporu verdi ayrıca. Onu da kendi doktoruma gösteririm dönünce. Gittiğinde her dakikanın keyfini çıkar :))
Canım mesajını dikkatle okudum. Öncelikle kızının fotoğrafına bayıldım güzel gözlü dudaklı annesi gibi güzel bir kız olacak o besbelli. Dilerim 26. Haftada sorun tamamiyle çözülmüş olur.
Benim de şöyle bir sorunum var nabzım kendimi bildim bileli hep yüksektir. Tansiyonum normal seyreder. Doktorum her ihtimale karşın bana coraspin başlattı ki bazı günler içmeyi unutuyorum ve snacım artıyor kuzum. Çok şükür bebeğin gayet iyi boyu kilosu maşallah gelişimi Harika hep de öyle olsun inşallah. Bütün dileğim o yüzde doksan içine girmen ama Allah çaresini verecektir durum her ne olursa olsun.
happymom87 canım benim çok telaşlanacak bir durum değil sanırım problem. İçini ferah tut sen 26. haftayı beklicez bakalım.
Canım karbonat veya tuzlu suyla gargara yapmanı oneririmKuzular benim ağzımın içi yara dolu oldu bugün acısı artınca farkettim meyve biraz azalttım. Bir Öneriniz var mı?
TSH değerim yüksek galiba
Canım sıkıldı biraz
Neguzel ciciler bunlarr....sağlıklı giysin paşa inşallah.bu arada iyiki maviye çok yüklenmemişsin.araya turuncu yeşil de kat bebiş kreasyonu hazır..Bunlar da benim oğlumun son cicileri Allah hepimize sağlıklı giydirmeyi kısmet etsin.
Kızlar ben Aziz bebe ve gaye bebe ürünlerini pek beğendim.
Sizler hangi markaları tercih ediyorsunuz?
Canım dayana bilirsen sarımsağı çiğne yut. İyi geliyor ağızdaki yaraya. Birde bir bardak suya 2 çay kaşığı karbonat dök arada garlara yap oda iyi gelirKuzular benim ağzımın içi yara dolu oldu bugün acısı artınca farkettim meyve biraz azalttım. Bir Öneriniz var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?