2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
Evet teyzesi çok haklısın. Valla hepiniz iyiki varsınız. Siz olmasanız salamdan sonra bide kendi kendimi yemiştim :))) Bende hic kola fanta gazoz onlari icmedim ama normalde de cok tuketmedigimden. Aslinda yurt dışında kadınlar çok mu dikkat ediyor zaten beslenme şekilleri fast food ve gazlı ,alkollü içecekler. Tabiki bunun yaninda iyi örnekler de var biz onları görmeliyiz ama kısacası hepiniz haklısınız ve rahat olmak gerek..

Canim sehirden sehire degisiyor bence bu fiyatlar.ben de 200 tl ödeyeceğim doktorun kendi muayenesine gidecegim icin.bi de bu doktor normalde benim gittigim hastaneyle anlasmali haftada 2 gun geliyor o hastaneye orada gitseydim 300tlydi

Canim sehirden sehire degisiyor bence bu fiyatlar.ben de 200 tl ödeyeceğim doktorun kendi muayenesine gidecegim icin.bi de bu doktor normalde benim gittigim hastaneyle anlasmali haftada 2 gun geliyor o hastaneye orada gitseydim 300tlydi
çok teşekkürler canım evet haklısın bir de hoca olunca belki prof vs daha yüksek ücretler elbet..inşallah herkes güzel haberlerle döner. bugün doktor uzun uzun bakarken arada hiç konuşmuyor ekrana bakıyor dikkatle kalbim çıkacak gibi oldu korkudan bir aksilik mi var diye.. annelik delilik bence daha şimdiden:)

Ben 122 lira ödedim Prof olmasına rağmen üniversite diye bundan sonra ki kontrollerim de ücretsiz olucak :/

güzel günlerde giysin bebisin canım Çok tatlılar.
Ağız yaraları için tuzlu gargara iyi geliyo Diye biliyorum. vitamin eksikliği belirtisi mi onu bilmiyorum ama.
Canım çok teşekkür ederim
Tuzlu gargara biraz midemi bulandırıyor ama daima da iyi gelir denerim canım

Evet profesorlerin fiyatlari daha farkli.evet ya annelik psikopatlik bence :) carsamba gunu bebis acayip pit pit vurdu butun gun aha noluyo butun gun dedim.onun ertesi gunu bir kac kere pit pitladi anamm bugun niye az oldu birsey mi oldu acaba dedim.simdiden böyleysek dogunca nasil olacağız acaba :)

Aynı ürünlere aşık olmuşuZ dünürcüm :)
Sağol kuzum bütün bebekler sağlıkla huzurla büyüsün. Aziz bebenin hem kumaş kalitesini beğendim hem de çizgilerini.

ben 250 tl ödedim bazı fiyatlarla çok farklı acaba iyi bakılmadı mı diye düşünüyor insan.
evet kalsiyumu arttırmalıyım kesin geceleri kramp giriyor bir de bacaklarıma.
Bu sabah ben de krampla uyandım canım ağladım acısından
Hiç öyle bir şey getirme aklına çalıştıkları kurum akademik isimler ünlü isimler ücreti artırabiliyor.
Gayet de titiz bakılmıştır canım doktorun tavsiye ettiğine göre :)

Canım ben de bebitoftan battaniye ve hastane çıkışı aldım. Çok güzeller. Amin bütün bebekler sağlıkla giysin cicilerini :)

Bu arada demekki detayli usg olunca muayene ucreti almiyor. Yoksa 2000 den asagi cikmazdiniz o da cok iyi olmus cebinize kalmis :)

Sabret biraz daha az kalmış inşallah problemsiz atlatacaksın sende :) Biz 2000 diye gittik valla sürpriz oldu :) Daha önce telefonda da sormuştum randevu alırken muayene ücreti de alıncak mı diye alıncak demişlerdi. İstanbulda olsan İbrahim beye giderdim bende kesinlikle :)

simarik83 canım tatlı oğlunu yerim senin :)
Maşallah her şeyi yolundaymış hep de öyle olsun inşallah canım.
İnşallah canım teşekkür ederim. Hepimiz sorunsuz kucağımıza alırız bebişlerimizi inşallah.

Gozunuzaydin canimm cok sevindim her seyin yolunda olmasinaa :) insallah her sey hep boyle güzel ilerler maşallah oglusuna
Teşwkkür ederim canım inşallah hepimizinki güzel devam eder.

Maşallah tosuna güzel geçmesine herşeyin yolunda olmasına sevindim kuzum
Teşekkür ederiz teyzesi :))

ben en cok onu merak ediyorum konusmalardan yola cikarak bakalim nasil bir tahmin yurutecezzz

Ama haksızlıkk varr siz suratınızı saklayıp göbek fotosu koydunuz ben suratımı kesmeyi unuttum aklıma gelmediii kendimii belli ettim:)) ben tahminlerde yokum... :))) bu arada cafenin yeri güzelmiş canım önünde de palmiye ağaçlarıı... Karşısında da park var senin miniği götürür oynatırsın oradaa

Ayyy maşallah oğluşunaaaa çok sevindim canımm her şeyin yolunda olmasınaa süper ne kadar büyümüşler dimiiii herkes gitsin deee bebişkolarımızın fotoları artsınn ne güzel böyle görmekk... Gözünaydın canım

Kuzum çoook teşekkür ederimm güzel mesajın iyi dileklerin için inşallah 26. Haftada güzel haberler alırız bu konuyla ilgili de içim tam olarak rahat eder hamilelik sürecimiz Yüzde 90 da az bir ihtimal değil tabi dua ediyorum aklıma geldikçe bebiş iyi olsun da Ben de bu sabah coraspine başladım aslında doktorum 26.haftada damar direnci düşmezse başlarız demişti ama sonra zararı yok diyerek başlattı işte. Belki bir faydası olur bakalım. Sen de sıkma canını nabızla ilgili hamilelikte zaten tansiyon nabız hepsi yükselirmiş. Benim 8-5 yerlerde olan tansiyonum hastanede heyecandan 11-7 çıkıyor :)) olumlu düşünüp sakin stres yapmadan sağlıklı beslenerek inşallah sağsalim alacağız miniklerimizi kucağımıza... Bugünler tatlı anı olarak kalacak hayatımızda.. Allah onları korur. Doktorlarımız da kontrolünü yapıyor zaten.. Her şey güzel olsun hepimiz için , nisan anneleri ve 12 ayın tüm anne adayları için :)))

happymom87 canım benim çok telaşlanacak bir durum değil sanırım problem. İçini ferah tut sen 26. haftayı beklicez bakalım.

26. Haftadan sonra hala düzelmemiş olursa o zaman daha sıkı kontrol altında olmamız gerekecek canım bebişh ve benim... Şimdilik telaşlık bir şey yok evet , inşallah damarlarım inat etmez de normal sürece ayak uydurur bakalım dua ediyorum 1,5 ay umutla beklemece ;(
Sen detaylıya girmişsin belki daha aşinasındır konuya rahmi besleyen 2 ana damar (unerin alterler) hamile kalınca direncini düşürürmüş normalden daha fazla kan aksın diye (artık rahimde bebiş olduğu için) bu geçiş bazı annelerde 24-26. Haftalarda tamamlanırmış bazısı da 20. Hafta civarında. Benimki tamamlanmamış ama perinatoloğun dediğine göre böyle durumlarda %90 tamamlanırmış. Yüzdelere güvenmek istiyorum
Tekrardan gözünaydın maşallah oğluşuna Allah korusun hepsiniii

Bunlar da benim oğlumun son cicileri Allah hepimize sağlıklı giydirmeyi kısmet etsin.
Kızlar ben Aziz bebe ve gaye bebe ürünlerini pek beğendim.
Sizler hangi markaları tercih ediyorsunuz?
Neguzel ciciler bunlarr....sağlıklı giysin paşa inşallah.bu arada iyiki maviye çok yüklenmemişsin.araya turuncu yeşil de kat bebiş kreasyonu hazır..

Kuzular benim ağzımın içi yara dolu oldu bugün acısı artınca farkettim meyve biraz azalttım. Bir Öneriniz var mı?
Canım dayana bilirsen sarımsağı çiğne yut. İyi geliyor ağızdaki yaraya. Birde bir bardak suya 2 çay kaşığı karbonat dök arada garlara yap oda iyi gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…