2017 Nisan Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    217
ben 250 tl ödedim bazı fiyatlarla çok farklı acaba iyi bakılmadı mı diye düşünüyor insan.
evet kalsiyumu arttırmalıyım kesin geceleri kramp giriyor bir de bacaklarıma.
Canım bende Ankara da bi doktora gideceğim doktorum önerdi 250 tl istediler bence paraya takılma

Teşekkür ederiz teyzesi senin miniğin fotosunada baktık eşimede gösterdim hatta çok tatlı çıkmışlar ya yumuk yumuk Allah korusun yavrularımızı.
Bu arada %90 oran verdiyse doktorun rahat ol bence. Bu kadar yüksek bir oranı kolay kolay telaffuz etmezler. Düzelecektir mutlaka kafana takıp stres yapma miniğimizi huzursuz etme annesi :)

Canım gözünaydınn maşallah fındığınaa :))
Özleyince gell demesi de ne güzelmiş doktorun ya valla ayda 1 kavuşunca da özleniyor hele böyle renkli kanlı canlı gördükten sonraaa.. Ben resimlerini nazar boncuklu magnetlerle buZdolabına astımm malumm en çok uğradığımız yer orasıı :))) taaaa 16 Aralıkta sonraki kontolll resimlerle idare edeceğiz artık.

Elimden geleni yapıyorum :)) inşallah her şey güzel olacak teyzesii ve eniştesiii :)

Kızlar TSH değerim 4 çıkmış sizin kaç?!

Önceden ölçüldü mü hiç o zaman değerlerin kaçtı daha önce ilaç kullandın mı ? Gebelik öncesi benim 8 di daha sonra 6 4 derken ilaç dozu artarak şuan 1,64 gibi bir değer de ama her sabah ilacı mutlaka içerim . T4 ve t3 değerin nasıl ?

Bence bu genel bisey olabilir kızlar bende aynı şekilde sadece detaylı parası vereceğim. Özellikle arayıp sordum bu şekilde dediler

Evet ben de sadece detaylı ultrason parası ödedim.. Sonra 5 dk kendi doktoruma da uğradım ama ekstra bir muayene parası yoktu. Bizim hastanede ssk'lı başvurularda detaylı ultrason 680 TL gibi bir şey dedi yanlış hatırlamıyorsam. Ben özel sağlık sigortası ile toplamın %20 sini ödedim 80'i sigortadan.

Ay yok canımmm ya 1 dilim salam zehir olsa öldürmezzz olur mu öyle şeyy üzme kendinii böyleee... Afiyet olsunnn. İnternete bakmayalım hiçbirimiz zaten. Diri diri mezara koyar o googledaki sağlık sayfaları insanı! :))

Ay sorma 2 dakika okudum sen nasıl annesin dedim kendime şimdi şimdi kendime geliyorum canim sağ olasın :)

Ottomania canım benim aylardır ilaç kullanmama rağmen Yen'i 0,75 düşün 0,01 di. Şu an bir dilek hakkım olsa İnan troid hapı kullanmamak derim midemi ağzımı fena yapıyor

Kızlar TSH değerim 4 çıkmış sizin kaç?!
Canim benim 2.5 alti olmali hatta benim endokrin doktorum 1.civari tutuyo benimkini hasimato troidi benimki.normalde kullanmiyorum gebelikte iciyorum.endiselencek bisi degil korkma ilacini ictigin surece .sadece bir ilacin daha var duzenli icmen gereken:) kimi doktor gorup normal sinirlar icinde diyor ama ben endokrinolojiye gorunmeni tavsiye ederim.Onlar metabolizma hastaliklarinda uzmanlasmis doktorlar.ben dahiliyeye gittigimde cok onemsemedi her kadinda cikar bu takma dedi ama cogu carpintimin sac dokulmemin soguga dayanamamin gibi bi cok sebebi hasimatoymus.

Canım dayana bilirsen sarımsağı çiğne yut. İyi geliyor ağızdaki yaraya. Birde bir bardak suya 2 çay kaşığı karbonat dök arada garlara yap oda iyi gelir
Kuzum sarımsağı çok severdim hamile kalalı tad ve kokusu bana çok ağır geliyor :)
Ama karbonat deneyebilirim.

Neguzel ciciler bunlarr....sağlıklı giysin paşa inşallah.bu arada iyiki maviye çok yüklenmemişsin.araya turuncu yeşil de kat bebiş kreasyonu hazır..
Sağol canım tecrübeli anne tavsiyeleriniz
Her zaman benim baş ucu bilgileri arasında.
Allah sağlıkla giydirmek kısmet etsin hepimize

Kuzular benim ağzımın içi yara dolu oldu bugün acısı artınca farkettim meyve biraz azalttım. Bir Öneriniz var mı?
Canim benim de sık sık başıma gelirdi hamilelik öncesinde. karbonati ben direkt yaraya basiyordum ertesi gune bisey kalmiyordu :) dis etlerinde problem varsa onun için de paradontax kullanmani oneririm. meyveyi niye azalttin peki? genelde vitamin yetersizliginden agiz yarasi olur ama hamilelikte de aynı sey geçerli mi bilmiyorumm

Canım karbonat deneyebilirim.
Dişlerim ve diş eylerim iyi zaten paradontax kullanan birisiyim.
Vallahi biraz yoğunluk can sıkıntısı pek sağlıklı beslenme olmadı bende
Meyveye döneceğim:)

Serbest T3 2.66
Serbest T4 0.57
Gebelik öncesi 3tü. Doktorum TSH hormonuma baktı mı bilmiyorum dedik bir kan verelim ne nasıl? TSH gebelikte en fazla 2 olması gerekiyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…