- 27 Nisan 2016
- 869
- 1.608
- 63
- 40
- Konu Sahibi Citolesgen
-
- #22.541
Canım bende Ankara da bi doktora gideceğim doktorum önerdi 250 tl istediler bence paraya takılmaben 250 tl ödedimbazı fiyatlarla çok farklı acaba iyi bakılmadı mı diye düşünüyor insan.
evet kalsiyumu arttırmalıyım kesin geceleri kramp giriyor bir de bacaklarıma.
Ayyy maşallah oğluşunaaaa çok sevindim canımm her şeyin yolunda olmasınaa süperne kadar büyümüşler dimiiii herkes gitsin deee bebişkolarımızın fotoları artsınn ne güzel böyle görmekk... Gözünaydın canım
26. Haftadan sonra hala düzelmemiş olursa o zaman daha sıkı kontrol altında olmamız gerekecek canım bebişh ve benim... Şimdilik telaşlık bir şey yok evet , inşallah damarlarım inat etmez de normal sürece ayak uydurur bakalım dua ediyorum 1,5 ay umutla beklemece ;(
Sen detaylıya girmişsin belki daha aşinasındır konuya rahmi besleyen 2 ana damar (unerin alterler) hamile kalınca direncini düşürürmüş normalden daha fazla kan aksın diye (artık rahimde bebiş olduğu için) bu geçiş bazı annelerde 24-26. Haftalarda tamamlanırmış bazısı da 20. Hafta civarında. Benimki tamamlanmamış ama perinatoloğun dediğine göre böyle durumlarda %90 tamamlanırmış. Yüzdelere güvenmek istiyorum
Tekrardan gözünaydınmaşallah oğluşuna Allah korusun hepsiniii
merhaba canımm bende iki gündür giremedim hiç.. çok şükür bugün kızımla iki kez buluştuk. detaylımız gayet güzeldi yaklaşık yarım saat sürdü bir ara sırtını döndü bizi uğraştırdı ama ölçümleri alabildi doktorumuz. sonrada yanağını karnıma yaslamış halde çok güzel pozlar verdi 24 cm 350 gr olmuş bizim fındık.
artık 1 ay sonra görelim dedi doktorum özlersen istediğin zaman gel dedi tabi:)
tetanoz 1. dozu vurulucam bu hafta. bir de tam kan tahlili yaptırmamı istedi tekrar.
tekmeleri artınca nasıl da keyifliymiş Allah'ım hep mutluluklarını tattırsın.
babana tekrar acil şifalar diliyorum Allah eksikliklerini göstermesin hiçbirinin.
kadro için dua edicem canım gönlüne göre olsun inşallah. oğlumuzu öpüyoruz annesi. güzel haberler bizlerle olsun..
Teşekkür ederiz teyzesi senin miniğin fotosunada baktık eşimede gösterdim hatta çok tatlı çıkmışlar ya yumuk yumuk Allah korusun yavrularımızı.
Bu arada %90 oran verdiyse doktorun rahat ol bence. Bu kadar yüksek bir oranı kolay kolay telaffuz etmezler. Düzelecektir mutlaka kafana takıp stres yapma miniğimizi huzursuz etme annesi :)
Canim benim 1.7 miydi 2 li bisey miydi neydi. Ama 4 yine de aşırı yüksek bir oran değil. Esin daha iyi biliyordur tabi.TSH değerim yüksek galiba
Canım sıkıldı biraz
Kızlar TSH değerim 4 çıkmış sizin kaç?!
Bence bu genel bisey olabilir kızlar bende aynı şekilde sadece detaylı parası vereceğim. Özellikle arayıp sordum bu şekilde dediler
@cloud17 nete bir daha bakmiycam saglikla ilgili biseyde. Icime okuz oturdu resmen.. Bi daha yemek mi buyuk sozume tovbe ama bu bana baya bir gider yani.. Bi daha yemiycem.. Cok pisman oldum. Erken dogum dusuk riski var falan diyo ya o kadar degildir herhalde 1 dilim salam.. Salaklık bende neden yiyosun neden strese giriyosun dimi ama. Unutayim ben bu konuyu prrsembeye kadar. Yoksa bu psikoloji beni iyi etkilemez. Doktorda insallah bisey olmaz der..
Ay sorma 2 dakika okudum sen nasıl annesin dedim kendimeAy yok canımmm ya 1 dilim salam zehir olsa öldürmezzz olur mu öyle şeyy üzme kendinii böyleee... Afiyet olsunnn. İnternete bakmayalım hiçbirimiz zaten. Diri diri mezara koyar o googledaki sağlık sayfaları insanı! :))
Kızlar TSH değerim 4 çıkmış sizin kaç?!
Canim benim 2.5 alti olmali hatta benim endokrin doktorum 1.civari tutuyo benimkini hasimato troidi benimki.normalde kullanmiyorum gebelikte iciyorum.endiselencek bisi degil korkma ilacini ictigin surece .sadece bir ilacin daha var duzenli icmen gereken:) kimi doktor gorup normal sinirlar icinde diyor ama ben endokrinolojiye gorunmeni tavsiye ederim.Onlar metabolizma hastaliklarinda uzmanlasmis doktorlar.ben dahiliyeye gittigimde cok onemsemedi her kadinda cikar bu takma dedi ama cogu carpintimin sac dokulmemin soguga dayanamamin gibi bi cok sebebi hasimatoymus.Kızlar TSH değerim 4 çıkmış sizin kaç?!
Kuzum sarımsağı çok severdim hamile kalalı tad ve kokusu bana çok ağır geliyor :)Canım dayana bilirsen sarımsağı çiğne yut. İyi geliyor ağızdaki yaraya. Birde bir bardak suya 2 çay kaşığı karbonat dök arada garlara yap oda iyi gelir
Sağol canım tecrübeli anne tavsiyelerinizNeguzel ciciler bunlarr....sağlıklı giysin paşa inşallah.bu arada iyiki maviye çok yüklenmemişsin.araya turuncu yeşil de kat bebiş kreasyonu hazır..
Sağol canım benim deneyeceğim .Canım karbonat veya tuzlu suyla gargara yapmanı oneririm
Canim benim de sık sık başıma gelirdi hamilelik öncesinde. karbonati ben direkt yaraya basiyordum ertesi gune bisey kalmiyordu :) dis etlerinde problem varsa onun için de paradontax kullanmani oneririm. meyveyi niye azalttin peki? genelde vitamin yetersizliginden agiz yarasi olur ama hamilelikte de aynı sey geçerli mi bilmiyorummKuzular benim ağzımın içi yara dolu oldu bugün acısı artınca farkettim meyve biraz azalttım. Bir Öneriniz var mı?
Canım karbonat deneyebilirim.Canim benim de sık sık başıma gelirdi hamilelik öncesinde. karbonati ben direkt yaraya basiyordum ertesi gune bisey kalmiyordu :) dis etlerinde problem varsa onun için de paradontax kullanmani oneririm. meyveyi niye azalttin peki? genelde vitamin yetersizliginden agiz yarasi olur ama hamilelikte de aynı sey geçerli mi bilmiyorumm
Tiroit hormonuCanım TSH nedir? Kan testinde mi çıktı? Doktor mu söyledi yüksek olduğunu?
Serbest T3 2.66Önceden ölçüldü mü hiç o zaman değerlerin kaçtı daha önce ilaç kullandın mı ? Gebelik öncesi benim 8 di daha sonra 6 4 derken ilaç dozu artarak şuan 1,64 gibi bir değer de ama her sabah ilacı mutlaka içerim . T4 ve t3 değerin nasıl ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?